2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çok sağol amargi ama şu an bebek için alışveriş yapmak dahi içimden gelmiyor ne kötü diymi çok üzülüyorum ((

bence sen bir süre düşünmemeye çalış kafandan at oyalanacak bişeyler bulman lazım bir süre
dinlendikten sonra hava çok güzel burda orayı bilmemde temiz havada iyi gelir seni yormayacak şekilde

Ben de aynı hatayı yaptım hatta üst üste bir kaç hata yaptım bileğimin ağrısından çok kötü oldum. koca bir tencereyi tendinit olan elimle tutup yıkamayı denedim. Solağım ben ve sağ elimle kaldırıp sol elimle yıkamam gerekti. Birden elimden kaydı zaten kaldıramadım. Sonra kavanoz açmayı denedim orda da aldım ağzımın payını. Son olarak da sürahiden su koyacaktım yine kaldım öyle.
Hakikaten zorlamamak gerekiyor ama unutuyorum bazen öyle yapıyorum o ağrı beynime işleyince alıyorum dersimi.
Çok dikkatli olmamız lazım çookkk

dedene allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. anne babana da çook geçmiş olsun. allah hepimizi kazalardan belalardan nazarlardan korusun.

öbür çizgiye geç canım. Bende dengesiz oldum. Anım anımı tutmuyo..Yaa ben ishal olmusum iyimi? Noluyo yaaa.. Kocamı aradım gel beni al demek için açmadı teledonumu... Kussem mi ki..

arkadasım bende ishal olmusum.anlamadım neden oldu.ağrım falan yok ama gunde iki defa öyle cıkıyorum.iki günden beri sürüyo.geceleri acık yatıyorum sanıyorum o yüzden

Hergun çevrilecek bi muhabbette değilki napalım içimize atıyoruzzz... hayır dogumdan sonrada gececek sanma helede sezeryan olursan yapabiliyo olman daha bi önem kazanacak.. Sen keyfine bakk...
canım normal doğumda önemli altın değerinde çıkarmayana kadar bırakmıyolar dikişleri patlatmasın diye :)

allah rahmet eylesin cnm vardır herşeyde bir hayır allah korumuş kimseye bişey olmaması mucize gibi
hem bak bişey olmamış sende takmamaya çalış allah kalanlara sağlıklı ömürler versin

Yaren, şimdi yanında olsaydım eğer böyle 100 kiloluk cüssemle göbeğimi tokuştururdum sana
bak o zaman neler olurdu:))
Şaka bir yana olağan şeyler bunlar canım. İnan bu bir süreç ve bir şekilde geçecek. Tüm ilaç senin benliğinde,ruhunda.
Her insan her daim neşeli mutlu olacak diye de bir durum yok. Bu hamilelikten dolayı değil hamile değilken de olabiliyor bazen.
Elbet geçecektir. Eminim buna ben..

arkadasım bende ishal olmusum.anlamadım neden oldu.ağrım falan yok ama gunde iki defa öyle cıkıyorum.iki günden beri sürüyo.geceleri acık yatıyorum sanıyorum o yüzden

Yaa bende yanıyorum geceleri.. Buhran basıyo ustumee. Sürekli üstümü acıyorum..Onun etksii varmıdır kii...

öbür çizgiye geç canım. Bende dengesiz oldum. Anım anımı tutmuyo..Yaa ben ishal olmusum iyimi? Noluyo yaaa.. Kocamı aradım gel beni al demek için açmadı teledonumu... Kussem mi ki..

:)))))))))))) küs tabii yaaa insan karısının telefonunu nasıl açmaz. Hatta falakaya falan yatır haketti sahiden de
Kız deli misin belki wc dedir belki o da ishal olmuştur niye küsüyon adama :)))

:)))))))))))) küs tabii yaaa insan karısının telefonunu nasıl açmaz. Hatta falakaya falan yatır haketti sahiden de
Kız deli misin belki wc dedir belki o da ishal olmuştur niye küsüyon adama :)))

Kesin oda ishal olmuştur. Hamileliğimin basından beri bana nolsa onada oluyo agız tadıyla bi naz yapamadım yaa:)))

kızlar hepinize tünaydın kucak dolusu sevgilerimi kabul buyrunuz efenim :)))

kuzummm kıyamam çok geçmiş olsun çok üzüldüm benim de kv hastaydı geçen hafta bu hafta da eşim hasta emelin dediği gibi oldu bizim de kv yi öptü hastayken ona da bulaştı tabi halbuki o öpme beni dediği halde hiç düşünmüyor bizi bu kocam bazen çok kızıyorum uzak durmaya çalışıyorum şimdi ama bugün benim de boğaz nanay oldu sesim kısıldı hafif ağrı da var ıhlamur içtim sabah ama nafile inşallah hastalanmam (

bizim buzdolabı almamız lazım eşimin bekar evinden kalma minik bir buzdolabımız var 3 senedir alıcak da bebek olunca artık şart oldu o kadar gelen giden olucak buzdolabı lazım bir de kurutma makinesi istiyorum ama onu diyemedim kıyamıyorum kocama ya bu aralar zaten çok açılmamak lazım malum bebek geliyor olmazsa doğumdan sonra çıtlatıcam :))

sen rahat ol başta kendi patronlarım olmak üzere alayına küfrü bastım ben hele bir de bu halde seni çalıştıran o zihniyetin ben ta ... şerefsizlik dilerim allahtan onların karıları kızları kardeşleri aynı şeyi yaşar (amin)

canım benim allah şifanı versin çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun

canım iyiki gitmemişsin başınız sağolsun

süpersiniz cok güldüm:)))).allahtan benim adam saglam.o hasta oldugunda moralmen ben cöküyorum.onlara bişey olmasın naparız biz sonra.geceleri usutuyoruz muhtemelen ondandır.baska bişey yoktur insallah

ohhh içim buz olduu. Canım bu arada sizin ev meselesi noldu. KV nin oradaki evi almayı dusunuyordu eşin.

Kızlar merhabalar hepinize haftasonu giremedim size birşey danışmak istiyorum doktorum bilgilendirmedi sağolsun siz bilirsiniz diye sormak istedim.24. haftada gebelik şekeri çıktı bende ve tam 1 aydır diet yapıorum bugü kontrolüm vardı 27+5 olduk inşallah.doktor kızımın kilosunu unuttu söylemeyi ve tabiki bende sormayı unuttum ama bilirsiniz şeker bebeği etkilerse eğer göbek çevresi kalınlaşıyormuş ama allaha şükür doktor haftasıyla uyumlu dedi bana.ultrason kağıdındada göbek çevremiz 26+4 yazıyor biz 27+5 iz. kızlar sizlerin hepinizden ricam ulrason ölçümlerinizde kafa ve göbek çevresi boyutlarınız kaç çıktı paylaşırmısınız benimle

aman canım yaaa ((( başınız sağolsun ve ayrıca çoookk çoookk geçmiş olsun.
Allah daha beterinden korusun canım. İyi ki gitmemişsiniz sahiden de. Okuyunca bile bir an düşününce çok endişelendim
Dedenin de Allah mekanını cennet eylesin.

herker merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 15 gün kadar önce butik bebe den alışveriş yaptım, kargom hala gelmedi, gelmeyi bırak sipariş hareketlerimi kontrol ettiğimde hala tedarik sürecinde yazıyor, üstelik teslimat tarihi de 2 gün sonra bitiyor, çok sinir oldum, başınıza böyle bir duurm geldi mi, gerçekten 2 gün içinde kargom elime geçer mi, yoksa sizce bir sorun mu var??

herkes şifayı kapmış, bende dahil. uzadıkça uzadı hapta ıcmeyınce, dinlenmek için bugun rapor aldım, gıtmedım okula. ses yok zaten doğru duzgun,faranjıt olmuşum, öksürük burun akıntısı derken bıde gözde enfeksıyon cıktı, yarım bakıyorum dünyaya:) antıbıyotık verdı aile hekımı. hasta olan herkese gecmıs olsun. bari ıhlamurumu yapayım sonrada bebişime netten biseyler bakıyım, raporun tadını çıkarayım:)

cnm çok geciktirmişler Canlı Destek kısmından sor bir istersen oradan net bilgi alabiirsin. Ama gönderirler sıkıntı yaşatmazlar gibime geliyor. biraz daha bekle istersen

cnm çok geciktirmişler Canlı Destek kısmından sor bir istersen oradan net bilgi alabiirsin. Ama gönderirler sıkıntı yaşatmazlar gibime geliyor. biraz daha bekle istersen

evet bence de çok geciktirdiler, benden sonra alışveriş yapan başka bir bayanın kargosu 2 gün önce geldi çünkü, en azından kargoya verselerdi içim rahat edecekti ama hiç öyle bir hareketlenme yok ( canlı destek hattının teefonunu aldım, birazdan arayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…