valla bende haber bekliyorum. Bende cok dusundum bunu arastırdımda. En uygunu yine viskon yatakalr gibi gelmişti bana. Bide yatagın sert olması değil omurgayı destekleyici nitelikte sert olması lazım. Yani yaylı olmalı. Yorgancılar yaylı yatak yapabilr mi ki..
Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
kızlar doğum öncesi meme ucu kremini ve yine anne sütünü arttıran çayı ihmal etmeyin derim bizler için en önemli şeylerden biri de bunlar
Ben arkadaşımında tavsiyesiyle ikisinden de çok memnun kaldı şunları alacağım düşünenlerin aklında olsun
Meme başı kremi : Lansinoh Lanolin 40ml. doğumdan bir iki gün önce başlamak gerek emzirirken silmeye de gerek yok hiçbir zararı yok
Anne Sütü Arttırıcı çay : Humana Still Tea doğum yaptığımız gün başlamak gerek
SAbun tozuna oy cok galiba. dalan idı adı yanılmıyorsam. Cok guzel kokuyo yumusacık yapıyomus. Yumusatucuya gerek kalmıyomus. Bunlar bildiklerim. sabun oldugu için kalıntıda bırakmaz. Suda tamamen erir. Paraben gibi katkı maddeleri içermez. Bunlarda benim şahsi görüşlerim ama emin değilim..
sacha cım sen al dalan roxy mıs gıbı kullan... yumusatıcı kullanmak ıstyorum dersende dalın
Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
kızlar günaydın geçmişe bakamadım bir ara bakıcam neler konuşulmuş sonunda olan oldu kocam feci derecede üşütmüş öksürüyor hapşırıyor dün gece ayrı yattık salonda uyudu bi taraftan bulaşıcak diye ödüm kopuyor bi taraftan da ondan uzak kalmak canımı yakıyor bu günlerde çok duygusalım herşeye ağlar oldum durduk yere ağlıyorum öfff hamilelikten biliyorum ama böyle olsun istemiyorum
galiba uzak uyuduğumuz halde bana da bulaştı ya da bulaşıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor sabahtan beri allahım inşallah hasta olmam bi daha serum falan yemek o halde çalışmak bari 32 den sonra oliyim noooolluuuuuurrrr
Ocağın söne reflü!
Kafan kaleye top ola reflü!
Bir gün yüzü görememeyesin reflü!
Canıma okudun reflü!
Allahından bulasın reflü!
Yaban ellerde yitip gidesin reflü!
Ağzına yuyucu parmağı gire reflü!
Cemaat ile hükümet arasında kalasın reflü!
Beter olasın reflüüüüü!!!!!
Selam arkadaşlar bende de yarım saat yürüsem karnım sertleşiyo gibi geliyo sizde de öyle hisseden var mı?
Günaydın kizlar yardimci olursanız çok sevineceğim dünden beri malum bölgede hafifçe we ara ara bir sızlama war başına gelen böyle bir durum yaşayan war mi acaba aranizda. tedirgin oluyorum çünkü haftasonu çok hafif bir kanama geçirdim 4-5 minik damla NST ye bağlandilar hiçbir sorun yok pazartesi kontrole gittim yine bişi cikmadi acaba bunlar normal mi içimin rahatlamaya ihtiyacı war(
kızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
Canım benim yaa öncelikle geçmiş olsun.Kendine dikkat et sakın bırakma kendini onlar da tahammülsüzleşiyorlar bazen katlanamıyorlar bize galiba bilmiyorum ki neden böyle oluyor üzülme mutlaka arıcaktır.Sen önce kendi sağlığını düşün az kaldı codulum
Yaaa bizim niye dogumumuz ay sonundaki.. Diğer kızların 30. haftaları falan oldugunu gorunce kendiminkine daha cokmus gibi hissediyorum. Ahh yarenim gelde bi aglayalım senle yaaa. Su anda aynı psikolojideyiz. Beni bi sen anarsın aglama seasnsları yapalım beraber
kızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
slm cnm, ya ben bebeğime pamuk yatak yaptırmayı düşünüyodum, bi yorgancı fln bulursam aldığım bebek karyolasını ölçüsünde yaptırırım diyorum :26:
kızlar siz ne düşünüyosunz pamuk yatak konusunda?????????????????????????*
Yaaa bizim niye dogumumuz ay sonundaki.. Diğer kızların 30. haftaları falan oldugunu gorunce kendiminkine daha cokmus gibi hissediyorum. Ahh yarenim gelde bi aglayalım senle yaaa. Su anda aynı psikolojideyiz. Beni bi sen anarsın aglama seasnsları yapalım beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?