2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yorgancılar tabiki yaylı yatak yapamazlar :) benim eşim evlenmeden önce bir dönem işbir yatak firmasında çalışmıştı, visco yatağın iyi olmadığını biliyorum, bebekler için hiç iyi değil özellikle yaşadığınız memlekette etkiliymiş visco yatak kullanımı açısından sıcak nemli şehirlerde tercih edilmemeliymiş diye biliorum, ya ben çevremden duyduğumu söylüyorum yün ya da pamuk diyolar ama pamuk daha iyididr diye düşünüorum hem terletmez, ama dediğim gibi ben iyi bi araştıracam buraya yazarım yine

Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)

SAbun tozuna oy cok galiba. dalan idı adı yanılmıyorsam. Cok guzel kokuyo yumusacık yapıyomus. Yumusatucuya gerek kalmıyomus. Bunlar bildiklerim. sabun oldugu için kalıntıda bırakmaz. Suda tamamen erir. Paraben gibi katkı maddeleri içermez. Bunlarda benim şahsi görüşlerim ama emin değilim..

Benim 4-5ay önce görümcem doğum yaptı o da göğüs ucu kremini doğuma 1 hafta kala başla demişti çayı da yine aynı şekilde bir de yakın arkadaşım geçen sene doğum yaptı onun da söylediği şey iki göğsü de 10 dk arayla ver çalıştır dedi bi de bulgur soğan tahin pekmez süt için hikaye bol su ve yeşillik özellikle dereotu çok arttırıyormuş marulun içine dereotunu sarıp yiyormuş benim bildiklerim de bunlardan ibaret

sacha cım sen al dalan roxy mıs gıbı kullan... yumusatıcı kullanmak ıstyorum dersende dalın

Peki bu Dalan Roxy nerelerde satılıyor acaba?
Niye bildiğimiz populer yerlerde yok?

bu arada kızlar bizde bebek karyolasondan önce park yatak düşünüoduk o dönem epey bi araştırdım sonra büğyümeyen sallanana bebek karyolasında karka kıldık, moblilya olması açısından, kraft'ın coral diye bi modeli vardı o iyiydi birde salsaydı galiba ama her sene farklı modeller çıkarıyolarmış bir öncekini üretmiolarmış diye biliorum ben genelde benzer ürünler ama dikkaty edilmesi gereken iskeletiymiş yani hani yan profilleri varya orası ince olanlar var birde kalın köşeli olanlar var işte o kalın olanların tercih edilmesi gerekiyomuş çocuğun ağırlığını taşısın diye mi ne sağlamlık açısından yani, gracodakilerin yan profilleri kalın oldupğundan iyi bi ürün ama çok pahalı bence ben o fiyata mobilya beşik yaptırırım,çekmeceli fln

kızlar günaydın geçmişe bakamadım bir ara bakıcam neler konuşulmuş sonunda olan oldu kocam feci derecede üşütmüş öksürüyor hapşırıyor dün gece ayrı yattık salonda uyudu bi taraftan bulaşıcak diye ödüm kopuyor bi taraftan da ondan uzak kalmak canımı yakıyor bu günlerde çok duygusalım herşeye ağlar oldum durduk yere ağlıyorum öfff hamilelikten biliyorum ama böyle olsun istemiyorum
galiba uzak uyuduğumuz halde bana da bulaştı ya da bulaşıyor burnum akıyor boğazım ağrıyor sabahtan beri allahım inşallah hasta olmam bi daha serum falan yemek o halde çalışmak bari 32 den sonra oliyim noooolluuuuuurrrr

Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)

Ben yün Yelek ceket battaniyeleri dalin-hacı Şakir granüllü sabun tozuyla yıkadım diğer kıyafetleri ve çamaşırlar içinde dalin konsantre sıvı deterjan yumuşatıcı için de kesinlikle dalin soft arkadaşım e bebekten doğal deterjan adı altında bi ürün almış o kadar kötü koluyormuş ki arkadaşım kokusuna ben dayanamıyorum çocuğa nasıl giydirim dedi bende bildiğim şeyden şaşmamak için dalin aldım

allah korusun barbicim inşallah olmazsın inşallah daha geçen hafta iğne serum her türlü müdahaleye mağruz kalmış biri olaraktan en içten dileklerimle dua ediyorum.Geçen haftadan beri biz de ayrı yatıyoruz eşimle aslında iyileştim ama rahat edemiyorum ( ben de üzülüyorum böyle olduğu için ama napalım mecbur katlanıcaz.ben de direniyorum 32.haftaya kadar canım kendimi zor taşır oldum artık işe çalışırken çok zor dinlenemiyorsun da..

Selam arkadaşlar bende de yarım saat yürüsem karnım sertleşiyo gibi geliyo sizde de öyle hisseden var mı?

aynen katılıyorum benim hep olan bi reflum var hamilelik reflusu değil ben omur boyu cekicem onu

kızlar ben kocaman ksutum..

Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..

bende o dediğin 1-1,5 aydır var nerdeyse hergün uzun süre ayakta kalınca bir de her sabah uyandığımda devamlı yan yatmaktan da oluyor galiba sanki biri gülleyle vurmuş da orası ezilmiş gibi bir ağrı

Canım benim yaa öncelikle geçmiş olsun.Kendine dikkat et sakın bırakma kendini onlar da tahammülsüzleşiyorlar bazen katlanamıyorlar bize galiba bilmiyorum ki neden böyle oluyor üzülme mutlaka arıcaktır.Sen önce kendi sağlığını düşün az kaldı codulum

Yaaa bizim niye dogumumuz ay sonundaki.. Diğer kızların 30. haftaları falan oldugunu gorunce kendiminkine daha cokmus gibi hissediyorum. Ahh yarenim gelde bi aglayalım senle yaaa. Su anda aynı psikolojideyiz. Beni bi sen anarsın aglama seasnsları yapalım beraber

valla sorma herkes doğurucak gitcek biz burda kalıcaz üç beş kişi...hem diyorum sabırsızlanma tadını çıkar , hem de bazen böyle deliricek gibi oluyorum.ama bunlar oluyomuş işte artık en zor zamanlarına girdik dökülüyoruz baksana her gün bişey çıkıyo.ay ben ağlamıyım diyorum ağlarsam durduramıyorum kendimi.Kız burda espri falan yaparken son yazdıklarıma bi baktım sürekli şikayet eder oldum.Bi de ben de şeker çıktı ya..o da canımı sıkıyo.ooo kız selam verdi borçlu çıktı iki dert yandı ben ondan dertli

Canım çok üzüldüm yaaa
Ben de 2 kez yasadım bunu hamileliğimde
Hassaiyetimizi anlayamıyor en anlayışlısı bile na yazıkki oyüzden kendini yıpratma nolur eminim hatasını anlayacaktır
Benimkinin içinden hiç tanımadığım biri çıktı ondan beklentim ise sadece nasılsın demesiydi sarılmasıydı.
Ama bunlara sorumluluk düştükçe ev işleri vs sinirlilikleri artıyo kapı duvar oluyolar sanki peşimizden koşan adamlar onlar değil yani hepsi yapıyo bunu zaman zaman hepsi koca birer çocuk malesef

Selam,
Park yatak ile birlikte satılan sünger yatakları hiç gözüm tutmadı. Bu yüzden bende kızıma park yatağın içine pamuk yatak yaptırdım.
Doktor uzman vs. değilim ama içime en çok sinen pamuk yatak olmuştu benim.

bu arada ben her sabah kendim giyinip çıkıyorum botlarımı da kendim giyiyorum eşim benden çok erken çıkıyo sabahları önceden zorlamıyordu da artık baya bildiğin söve söve giyiniyorum bunu da dip not olarak belirteyim

codullu kendini üzme.düzelir elbet.her evde benzer durumlar oluyor inan bana.kimsenin hayatı güllük gülistan değil.bence ilk adımı sen at.düzeltin aranızı.bu aralar onlara cok ihtiyacımız var:).sakın üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…