Merhaba Mnl83,
Bnm de plesentam aşağıda olduğu için dr um %95 sezeryan olcak dedi. Dün gittim dr a. 1 ay önce detaylı ultrasonda aşağıda olduğu görülmüştü ama normalde bu haftalarda yukarı çıkması gerekirmiş. Bnm çıkmadı bu saatten sonra da küçük bir ihtimalmiş. Tek sakıncası normal doğumu engellemek. Bu gibi durumlarda normal doğum yapılırsa bebek plesentayı yırtıp geleceği için hayati kanamalara sebep olabilirmiş. Benim doktorum normal doğumcu o yüzden tercih etmiştim hatta sezeryan sonrası normal doğum ile ünlü. O böyle diyorsa bana da uymak düşüyor. Hiç sezeryan fikrine alışkın değildim :) ama ikisinden de korkmuyorum. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Senin de plesentan aşağıdaymış ya dr un ne dedi merak ettim? Benimki tam yolun ağzındaymış yani doğum kanalını kapamış o yüzden yüksek ihtimal sezeryan!!
bende park yatak istiyordum ama kv alcak sallanan buyuyen ahsap besiklerden alalim diyorlar bakalimm netten bakip arastircaz olmazsa yatak nevresim set olarak bakmayi dusunuyorum nasip artik tam karar da vermedim.gule gule kullanin cnm
Merhaba canım benim ilk doğumum da sezeryan o yüzden bu da öyle olacak. Benim de ilk 19. Haftamda söylendi ama yukarı çıkabilir demişti doktor. Benimki rahimağzını kapamıyo rahimağzına yakın bu saatten sonra bende pek yukarı çıkacağını sanmıyorum. Benim de korkum kanama riski işte. Birde bebiş aşağıda benim biraz yürümek bir işkence oldu artık hepimize dua ediyorum Allah zamanı dolduğunda hayorlısıyla sağlıkla bebişlerimizi bize kavuştursun inşallahbana doktorum sadece ağır kaldırma uzun yola çıkma ilişki yasağı ve hani yorma kendini hayırlısıyla bişey olmaz dedi
canım kızlar can can kızlarrrrrr:)benim sorularım var siz hamidaşlarıma şimdik birincisi bugun başlayan bişey sag kamurgama oturdum mu bişey batıyo gibi oluyo bebişten mi acaba oraya bi yerinim dayadı,ikincisi artık karnım çok ama çok sertleşiyo sanki yururken biyere toplanıyo kasılıyo gibi taş kesiliyo ozellikle sag tarafıma dogru buzuluyo top gibi bi yerde sivriliyo bazen ve artık tekmeleri yok genelde içimde takla kayma dalgalanma gibi normal mi buyuyo diyemi oyle sizinde öylemi ayaktayken bazen yatarken sertleşiyo sasırıyorum.son olarakta su bacaklarım çok agrıyo artık ust baldırım özellikle sanki orda adet sancısı gibi bi agrı hissediyorum hani kasıgım degilde tam bacagama inen bi agrı normal mi bumu yalancı kasılma bilemedim sorularıma cvp verirseniz sevinicem sizden başka anlayan yok çevremde:)dimi ama heeheee
Çok teşekkür edrim. Sana da geçmiş olsun diliyorumAramıza hoşgeldin. Hüç üzülme oralarda gönlünce alışveriş yapamadığın için. Biz bu forumda sıklıkla internet üzerinden alışveriş yapıyoruz. Ben istanbuldayım ama düşük riskim nedeniyle gebeliğin başından beri yatmak zorundayım. Beni çok nadir "güneşe" çıkarıyorlar anlayacağın. Dolayısıyla ben oğluma hastane çıkış setleri, ekstra battaniye, gibi şeylerin % 70'ini internetten aldım. Bu hafta daha yeni alt değiştirme bezi, normal bebek bezi, oda ve su termometresi ve bebek çantası, kendime de göğüs pedi ve göğüs kalkanı aldım. İki gün içinde gelir. Sen de öyle yap, beğenmezsen geri gönderiyorsun, eğer parayı çekmişlerse geri yatırıyorlar.
Gittigidiyor. Com
Hepsiburada.com
Bebebutik.com
Ebebek.com
Joker.com
Mompery.com
Aradığın her birşeyi gitti gidiyorda bulabilirsin. Bebek arabası gibi şeyleri de beğendiğin modelin önce youtube üzerinden tanıtım videosunu izlemeni öneririm. Çok ön açıcı oluyor. Aklına takılan birşeyler olursa buralardayız
teşekkürler canım.iletmişsin msjımı.seninde sıkıntılı geciyormuş günlerin.neyseki iğnelerde vurulmuş korkma hiç.büyüdüler artık.ben su iğne işini birdaha konuşacağım.burası garip bir yer.ilk endokrinde yer yoktu.1 gece dahiliyede yattım.koğuş gibiydi.tuvaletler ortak.pis havasız.enfeksiyon kapardım kesin.neyseki yer acılınca kendi bölümüme geçtim.burda odalarda tv yerine her yatak basında tablet var.tv yi netten izliyorsun.face a girmiyor.onundışında yasaklı bir siteye de rastlamadım.olsun sonuçta size ulaştım ya .hepinizi çok öptüm.
Bu sefer valla oğlum uyandırmadı, kendim uyandım. Tuvalete kalktım, klozete oturdum, mememi karnımda hissettim. Be ne diye sinirlendim. Hem büyük hem de galiba sarkıyor. Sonra mememi açıp baktım. Meme ucuma bakınca beyaz noktalar gördüm sanki yağ bezesi gibi. Mme ucumu hafifce sıktım ve gerçekten hepsi yağ bezesiymiş. Yağlar çıktı. Hani insanın burnunun kenarlarında olur ya öyle. Çok sinirlendim ve endişelendim bu ne diye. Hemen eşimi uyandırdım ve gösterdim. O da neden sıkıyorsun diye kızdı. Anne sütü oldukça yağlı bir süt olduğundan meme ucunda yağlanma olması çok normal ve sağlıklıymış. Ayrıca orada yağların olması da süt kanallarının dışarıyla temasını engelliyor ve enfeksiyonlara karşı koruyormuş.dolayısıyla ben bunları sıkınca mkroplara açık hale getirmişim. Şmdş oralar tekrar yağla dolana kadar hijyen manyağı olmak zorundayım. Sabaha karşı başıma dert açtım anlayacağınız. Siz siz olun benim gibi çok bilmişlik yapmayın. Rasyonel insan güne başlama saatinde görüşürüz.
Bebeğin doğmasına 61 gün kaldı, beni de bir tırsma hali sardı. Zira en iyi ihtimalle biliyorsunuz 45 gün sonra bendenizi sezeryana alacaklar. Üfff bunu da okulda öğretmediler i. Neden bazı şeyeri öğrenmenin tek yolu yaşamak ve deneyimlemek?
Bebeğin doğmasına 61 gün kaldı, beni de bir tırsma hali sardı. Zira en iyi ihtimalle biliyorsunuz 45 gün sonra bendenizi sezeryana alacaklar. Üfff bunu da okulda öğretmediler i. Neden bazı şeyeri öğrenmenin tek yolu yaşamak ve deneyimlemek?
mecbur sezeryan olunca 1.den dolayı ne kadar erken alıyorlar acaba ? benım doktorum 1 hafta once alıcak sanırım hıc konusamadıkBen de büyük ihtimal 50 gün sonra sezeryandayım Allah'ın izniyle ben tam aksine bi an önce hayırlısıyla bebişimi kucağıma almak istiyorum artık tedirgin yaşamaktan çok stres oluyorum sezeryan deneyimim olduğu için ondan yana sıkıntı yaşamıyorum sana ne söylesem boş yaşamadan öğrenmeszsin gerçekten ama korkulacak i durum yok rahat ol canım
Bu sefer valla oğlum uyandırmadı, kendim uyandım. Tuvalete kalktım, klozete oturdum, mememi karnımda hissettim. Be ne diye sinirlendim. Hem büyük hem de galiba sarkıyor. Sonra mememi açıp baktım. Meme ucuma bakınca beyaz noktalar gördüm sanki yağ bezesi gibi. Mme ucumu hafifce sıktım ve gerçekten hepsi yağ bezesiymiş. Yağlar çıktı. Hani insanın burnunun kenarlarında olur ya öyle. Çok sinirlendim ve endişelendim bu ne diye. Hemen eşimi uyandırdım ve gösterdim. O da neden sıkıyorsun diye kızdı. Anne sütü oldukça yağlı bir süt olduğundan meme ucunda yağlanma olması çok normal ve sağlıklıymış. Ayrıca orada yağların olması da süt kanallarının dışarıyla temasını engelliyor ve enfeksiyonlara karşı koruyormuş.dolayısıyla ben bunları sıkınca mkroplara açık hale getirmişim. Şmdş oralar tekrar yağla dolana kadar hijyen manyağı olmak zorundayım. Sabaha karşı başıma dert açtım anlayacağınız. Siz siz olun benim gibi çok bilmişlik yapmayın. Rasyonel insan güne başlama saatinde görüşürüz.
günaydın amargicim:))
yazdıklarını birden gözümde canlandırdım kolay da oldu çünkü aynılarını bende yaşıyorum artık :))
göğüsteki yağ bezelerine gelince ilk kez duydum bundan sonra demek ki daha dikkatli olmak ve gözlemlemek gerek.
Bugün benim de sıkıntılarım var biraz daha doğrusu cuma gününden beri.
Cuma günü bizim şirketin yılbaşı partisi vardı sevgili hande yenerciiğim ve dansöz didem eşliğinde koca göbeğime bakmadan fazla tepindim heralde.Sonrası fena oldu. cumartesiden beri sağ kasığımın hemen üstünde ağrı vardı nefes bile aldırmayacak kadar. şimdi ise gaz sancısı mı yoksa adet sancısı mı tam olarak kestiremediğim kasıklara inen bir ağrı var. Sanırım ben bugünü ofiste tamamlayamıcam çünkü bayağı ağrı yapıyor. Bir de mide bulantısı başladı(
Pazartesi herkesin böyle başlamamıştır umarım ki(
günaydın amargicim:))
yazdıklarını birden gözümde canlandırdım kolay da oldu çünkü aynılarını bende yaşıyorum artık :))
göğüsteki yağ bezelerine gelince ilk kez duydum bundan sonra demek ki daha dikkatli olmak ve gözlemlemek gerek.
Bugün benim de sıkıntılarım var biraz daha doğrusu cuma gününden beri.
Cuma günü bizim şirketin yılbaşı partisi vardı sevgili hande yenerciiğim ve dansöz didem eşliğinde koca göbeğime bakmadan fazla tepindim heralde.Sonrası fena oldu. cumartesiden beri sağ kasığımın hemen üstünde ağrı vardı nefes bile aldırmayacak kadar. şimdi ise gaz sancısı mı yoksa adet sancısı mı tam olarak kestiremediğim kasıklara inen bir ağrı var. Sanırım ben bugünü ofiste tamamlayamıcam çünkü bayağı ağrı yapıyor. Bir de mide bulantısı başladı(
Pazartesi herkesin böyle başlamamıştır umarım ki(
mecbur sezeryan olunca 1.den dolayı ne kadar erken alıyorlar acaba ? benım doktorum 1 hafta once alıcak sanırım hıc konusamadık
Ben de büyük ihtimal 50 gün sonra sezeryandayım Allah'ın izniyle ben tam aksine bi an önce hayırlısıyla bebişimi kucağıma almak istiyorum artık tedirgin yaşamaktan çok stres oluyorum sezeryan deneyimim olduğu için ondan yana sıkıntı yaşamıyorum sana ne söylesem boş yaşamadan öğrenmeszsin gerçekten ama korkulacak i durum yok rahat ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?