Kızlar bu aralar aşırı derece de kemik ve eklem ağrılarım oluyor. Çok uyuyoruz bu yüzden uyanıp da ayağa kalktığımda çıtır çıtır kemiklerimden sesler geliyor. Yan gelip yatan biriyim şu anda hiç bir iş yapmıyorum. Bu yorgunluk çok fazla geliyor bana...
Ağırlaşmak acaba bu mudur?
Bir sorum daha var. Doğum sancıları adet sancılarının ağırlaştırılmış hali diyorlar ya... Ben kendimi bildim bileli hep ağır adet ağrılarım olurdu. Bunun ne kadar yükseğini yaşarım ki yaşarsam dayanabileceğimi pek sanmıyorum. Çünkü yatak döşek yatardım 2 gün. Daha sonra kalkabilirdim anca...
Ben pamuk yatak yaptırmak istiyorum ama yorganını elyaf yorgan yaptırmak istiyorum daha hafif olacağı için... Sizce sivas gibi bir yerde elyaf yorgan yeterli olur mu ?
Aynı sorun bende de var 32. Hafta ağırlaşma haftası mı acaba10 da kalktım saat 14:30 da bidaha yattım saat 17:00 de kalktım hep yatma modundayım bi markete çıkayım dedim zorla gittim yürümeye başlayınca karnım sertleşiyor kaplumbağa hızıyla yürüyorum . Benim plesentam da biraz şağıda olduğu içinde riske atmam bu saatten sonra. O yüzden yemek çamaşır bulaşık yerleştirme haricinde yatıcam arkadaş
Bende o yatağa karar verdim, sanırım ön paneli de çıkıyor öyle mi? Birde içine uyku Seti işini naptin. Şu an Butikbebe de bi uyku Seti beğendim kenar korumalık ları dahil 89 lira o beşik için uygun mudur acaba.Biz çok araştırdık.
Sonuç olarak içimize Ikea Hensink sindi ve onu aldık.
Ben bilinçli olarak sallanan bir model istemiyordum zaten.
Planımızda kısmetse, yaklaşık iki yaşına kadar o yatakta yatması var...
kızım için çok korkuyorum o kadar ilaç ve hastalık....ateş öksürük
merhaba tatlı anneler iyi pazarlar:
uzun süre yazamadım yazmayı geçtim pc bile açamadım geçen hafta çok fena hasta oldum. doktora gittim bronşit dedi. antibiyotik verdi iki kere acile gidip serum yemek zorunda kaldım. berbat bir dönem geçirdim. canımı teslim ediyorum sandım. Allah kimseye yaşatmasın. 28 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar kötü şiddetli bir hastalık geçirmemiştim. şimdi toparlanmaya çalışıyorum...
veeeeeee mutlu son raporumu aldım sonunda ailemin yanına geldim. gerçi eşimden ayrı kaldım ama en azından annem bana bakacak bir güzel. artık bende alışverişlere başlayacağım bebeğim için gezmelere başlayacağım çok mutluyum.
geçmişi okuyamıyorum hala çok fazla oturur vaziyette duramıyorum. inşallah kötü haberler yoktur. hepinize iyi pazarlar tekrardan
Kızlar bişey takıldı aklıma ya şimdi bu bebekleri nasıl giydirmek lazım malum evlerimiz sıcak ben şunu düşündüm askılı çıtçıtlı body üstüne tulum üstüne yelek takım giyicekse de yine askılı çıtçıtlı body takımı ve yelek hani çok da katkat giydirmemek lazım o da insan sonuçta bizim gibi böyle giydirsek üşür mü ki sizler nasıl giydiriceksiniz bilemedim ben :s
Canim cok begendim cok guzel hem de kullanisli ama telden baktim yatak falan var mi icinde ayri olarak mi aldin
canım benim mesajına çok sevindim, kaç gündür aklımdasın kendi derdime düştüm arayamadım, kendime dua ediyorum sana da dua ediyorum, Allah ım inşallah şu kara günleri sağ salim atalatabiliriz yarabbim, bana 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, belki gerek görürlerse sana da yaparlar , hastanede neden yasak alnamadım ki ben de face vs. açık olması lazım Allah Alllaaaaah, ben kızlarla paylaşırım mesajını şimdi, ooff kıyamam yaaaaaaöptük lilayı ve seni
Bende yeni doğum yaptım 1 aylık bebeğim aynen dediğin gibi giydiriyorum soğuk olursa battaniye ile sarıyorum terliyor yelekte giydirmiyorum ben..
Canım ben hem uzun kollu hem kısa kollu hem kolsuz almışım duruma göre giydiririm diyorum mesela aşıya gidilirken uzun kolluları giydiririm gibi... Yada kolsuz giydiririm ama kadife tulum giydiririm v.sKizlar citcitli badileri uzun kollu mu askili mi aldiniz uzun kolluyu giydirmek zor olmaz mi?
Canım bende kiradayım park yatak aldım ama odasında ayrıca büyüyen beşik olduğu için park yatak aldım bence kirada olmayı takma içine hangisi sinerse onu al...Herkese ii pazarlar..
Sizleri hep takipteyim arkadaslar....konustugunuz konular sayesinde baya bilgi ediniyorumm..
Yatak konusunda benimde sıkıntım var...
Kirada oturdugumuz icin park yatak kullanmami soyluyorlar... ama ben ahsap besik istiyorum tabi... fiyat- gorunum- kullanim derken kendi kararlarimi surekli sabote ediyiruuum.... bu konudaki kararsizligim yuzunden esiiiim (cok sabirlidir) aslinda bikti.
Kullananlar vardir belki..... ikaedaki hensink modeli sizce cook mu dar ? 2 yasina kadar rahat edermi dersiniz....
Yada park yatak mi bakmaliyim... sizlerin park yataklarini gorunce... aklim takildi....guzel ve kullanisli gozukyorlar.
Bir an once almak istiyyorum.... :) ama kararsizzzliiik...
Bu arada kizim olcak... onerebileceginz park yatak varsa... onerilerinizi bekliyoruum.
Biz içine kraftın yataşa yaptırdığı bir yatak varmış ondan aldık, belki fikir olur cnm...YAtak yok canım ayrı olarak alınacak. BEN pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum içine ama henüz tam karar verebilmiş değili:26:m
Kızlar bişey takıldı aklıma ya şimdi bu bebekleri nasıl giydirmek lazım malum evlerimiz sıcak ben şunu düşündüm askılı çıtçıtlı body üstüne tulum üstüne yelek takım giyicekse de yine askılı çıtçıtlı body takımı ve yelek hani çok da katkat giydirmemek lazım o da insan sonuçta bizim gibi böyle giydirsek üşür mü ki sizler nasıl giydiriceksiniz bilemedim ben :s
bende park yatak istiyordum ama kv alcak sallanan buyuyen ahsap besiklerden alalim diyorlar bakalimm netten bakip arastircaz olmazsa yatak nevresim set olarak bakmayi dusunuyorum nasip artik tam karar da vermedim.gule gule kullanin cnmYAtak yok canım ayrı olarak alınacak. BEN pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum içine ama henüz tam karar verebilmiş değili:26:m
Kızlar dün bu saatlerde acile gittim.Bütün gece kalbimde sıkışma ve nefes aldıkça da batma oldu.Doktorumu aradım .Kardiyolağa görün dedi, ekg falan çekildi.Ultrasonla kalbimi muayene etti ama hiçbişey yok deyip gönderdi. Gece de sancım geçmeyince gazdan olabilir diye gaz giderici metsil diye bi şurup vardı doktorumun önceden verdiği, hiç kullanmamıştım.Ondan içince biraz iyi geldi sanki ama yine de tam olarak geçmedi.Pztesi doktoruma gidicem ama sizce gazdan mıdır, var mı böyle bişeyle karşılaşan
evet canım gerekiyor alta giydirmek iiçin atlet niyetineçok şirinmiş canım huzurla uyusun bebişin içinde
kızlar birşey sormak istiyorum. 5li hastane çıkışlarının içinde çıtçıtlı badi olmuyor ya ayrıca almamız gerekiyor sanırım değil mi. direk kıyafetler giydirilmez heralde :44:
sivas soğuk olur yetmez gibi geliyor bana canımKızlar bu aralar aşırı derece de kemik ve eklem ağrılarım oluyor. Çok uyuyoruz bu yüzden uyanıp da ayağa kalktığımda çıtır çıtır kemiklerimden sesler geliyor. Yan gelip yatan biriyim şu anda hiç bir iş yapmıyorum. Bu yorgunluk çok fazla geliyor bana...
Ağırlaşmak acaba bu mudur?
Bir sorum daha var. Doğum sancıları adet sancılarının ağırlaştırılmış hali diyorlar ya... Ben kendimi bildim bileli hep ağır adet ağrılarım olurdu. Bunun ne kadar yükseğini yaşarım ki yaşarsam dayanabileceğimi pek sanmıyorum. Çünkü yatak döşek yatardım 2 gün. Daha sonra kalkabilirdim anca...
Ben pamuk yatak yaptırmak istiyorum ama yorganını elyaf yorgan yaptırmak istiyorum daha hafif olacağı için... Sizce sivas gibi bir yerde elyaf yorgan yeterli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?