2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bu aralar aşırı derece de kemik ve eklem ağrılarım oluyor. Çok uyuyoruz bu yüzden uyanıp da ayağa kalktığımda çıtır çıtır kemiklerimden sesler geliyor. Yan gelip yatan biriyim şu anda hiç bir iş yapmıyorum. Bu yorgunluk çok fazla geliyor bana...

Ağırlaşmak acaba bu mudur?

Bir sorum daha var. Doğum sancıları adet sancılarının ağırlaştırılmış hali diyorlar ya... Ben kendimi bildim bileli hep ağır adet ağrılarım olurdu. Bunun ne kadar yükseğini yaşarım ki yaşarsam dayanabileceğimi pek sanmıyorum. Çünkü yatak döşek yatardım 2 gün. Daha sonra kalkabilirdim anca...

Ben pamuk yatak yaptırmak istiyorum ama yorganını elyaf yorgan yaptırmak istiyorum daha hafif olacağı için... Sizce sivas gibi bir yerde elyaf yorgan yeterli olur mu ?

Kızlar dün bu saatlerde acile gittim.Bütün gece kalbimde sıkışma ve nefes aldıkça da batma oldu.Doktorumu aradım .Kardiyolağa görün dedi, ekg falan çekildi.Ultrasonla kalbimi muayene etti ama hiçbişey yok deyip gönderdi. Gece de sancım geçmeyince gazdan olabilir diye gaz giderici metsil diye bi şurup vardı doktorumun önceden verdiği, hiç kullanmamıştım.Ondan içince biraz iyi geldi sanki ama yine de tam olarak geçmedi.Pztesi doktoruma gidicem ama sizce gazdan mıdır, var mı böyle bişeyle karşılaşan

Aynı sorun bende de var 32. Hafta ağırlaşma haftası mı acaba 10 da kalktım saat 14:30 da bidaha yattım saat 17:00 de kalktım hep yatma modundayım bi markete çıkayım dedim zorla gittim yürümeye başlayınca karnım sertleşiyor kaplumbağa hızıyla yürüyorum . Benim plesentam da biraz şağıda olduğu içinde riske atmam bu saatten sonra. O yüzden yemek çamaşır bulaşık yerleştirme haricinde yatıcam arkadaş

Merhaba Mnl83,
Bnm de plesentam aşağıda olduğu için dr um %95 sezeryan olcak dedi. Dün gittim dr a. 1 ay önce detaylı ultrasonda aşağıda olduğu görülmüştü ama normalde bu haftalarda yukarı çıkması gerekirmiş. Bnm çıkmadı bu saatten sonra da küçük bir ihtimalmiş. Tek sakıncası normal doğumu engellemek. Bu gibi durumlarda normal doğum yapılırsa bebek plesentayı yırtıp geleceği için hayati kanamalara sebep olabilirmiş. Benim doktorum normal doğumcu o yüzden tercih etmiştim hatta sezeryan sonrası normal doğum ile ünlü. O böyle diyorsa bana da uymak düşüyor. Hiç sezeryan fikrine alışkın değildim :) ama ikisinden de korkmuyorum. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Senin de plesentan aşağıdaymış ya dr un ne dedi merak ettim? Benimki tam yolun ağzındaymış yani doğum kanalını kapamış o yüzden yüksek ihtimal sezeryan!!

Bende o yatağa karar verdim, sanırım ön paneli de çıkıyor öyle mi? Birde içine uyku Seti işini naptin. Şu an Butikbebe de bi uyku Seti beğendim kenar korumalık ları dahil 89 lira o beşik için uygun mudur acaba.
Çok soru sordum bide Son olarak fotoğraf ını ekleyebilirmisin yakınımda ikea yok internet ten alıcam.

kızım için çok korkuyorum o kadar ilaç ve hastalık....ateş öksürük

Canım inşallah bişey olmaz sen içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz umarım bi an önce iyileşirsin

Geçmiş olsun canım ve gözün aydın bol bol yaptığın alışverişlerin resmini koy :))

Kızlar bişey takıldı aklıma ya şimdi bu bebekleri nasıl giydirmek lazım malum evlerimiz sıcak ben şunu düşündüm askılı çıtçıtlı body üstüne tulum üstüne yelek takım giyicekse de yine askılı çıtçıtlı body takımı ve yelek hani çok da katkat giydirmemek lazım o da insan sonuçta bizim gibi böyle giydirsek üşür mü ki sizler nasıl giydiriceksiniz bilemedim ben :s

Bende yeni doğum yaptım 1 aylık bebeğim aynen dediğin gibi giydiriyorum soğuk olursa battaniye ile sarıyorum terliyor yelekte giydirmiyorum ben..

teşekkürler canım.iletmişsin msjımı.seninde sıkıntılı geciyormuş günlerin.neyseki iğnelerde vurulmuş korkma hiç.büyüdüler artık.ben su iğne işini birdaha konuşacağım.burası garip bir yer.ilk endokrinde yer yoktu.1 gece dahiliyede yattım.koğuş gibiydi.tuvaletler ortak.pis havasız.enfeksiyon kapardım kesin.neyseki yer acılınca kendi bölümüme geçtim.burda odalarda tv yerine her yatak basında tablet var.tv yi netten izliyorsun.face a girmiyor.onundışında yasaklı bir siteye de rastlamadım.olsun sonuçta size ulaştım ya .hepinizi çok öptüm.

Kizlar citcitli badileri uzun kollu mu askili mi aldiniz uzun kolluyu giydirmek zor olmaz mi?
Canım ben hem uzun kollu hem kısa kollu hem kolsuz almışım duruma göre giydiririm diyorum mesela aşıya gidilirken uzun kolluları giydiririm gibi... Yada kolsuz giydiririm ama kadife tulum giydiririm v.s

Canım bende kiradayım park yatak aldım ama odasında ayrıca büyüyen beşik olduğu için park yatak aldım bence kirada olmayı takma içine hangisi sinerse onu al...

YAtak yok canım ayrı olarak alınacak. BEN pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum içine ama henüz tam karar verebilmiş değili:26:m
Biz içine kraftın yataşa yaptırdığı bir yatak varmış ondan aldık, belki fikir olur cnm...

bizim giydiklerimizden sadece bir kat daha fazla giymeleri gerek.onu içgüdüsel olarak anlayabiliyorsun zaten.

Iyi aksamlar hanimlar bizim eksiklerimiz bitti çok şukur bugun benim halam dolabimizida aldi sağolsun ayri uyku setimizin haricinde bi uyku seti daha alicakti ama gerek yok dedim bebek şirinli nevresim takimi aldi ve yastik aldi bendede 2 kisilik şirinler nevresim takimim var takim olucaz oglusumla kiyafetlerini yikamaya başlicaz bu haftadan sonra

kendi giyindiğinden 1 kat fazla giydirmen lazım yani sen yelekle dolanıyosan ona yelek+battaniye... sen askılıysan ona içbadi artı penye tulum gibi..

YAtak yok canım ayrı olarak alınacak. BEN pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum içine ama henüz tam karar verebilmiş değili:26:m
bende park yatak istiyordum ama kv alcak sallanan buyuyen ahsap besiklerden alalim diyorlar bakalimm netten bakip arastircaz olmazsa yatak nevresim set olarak bakmayi dusunuyorum nasip artik tam karar da vermedim.gule gule kullanin cnm

Ben de dün aynı şeyi yaşadım. Kalbimin orası ağrıyordu. Sabah da göğsümün altındaki kemiğimde acı ile uyandım. Ama geçti. Kas ağrısıdır büyük ihtimal cnm. Ben ham,lelikten önce de yaşamıştım. Ablam kalp krizinden vefat etmişti doğumdan 2 ay sonra. Ben de gebelik düşündüğüm için transferden hemen önce gittim genetik birşey varmı diye . Kas ağrısı çıktı cnm. Her şeye bakılmıştı.
Hamile kalınca da tansiyon çıkınca doktorum kardiyoloğa yönlendirdi yine. Kalbim mis gibiymiş :)

Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun mart anneleriiii iyi yıllar 2014 hepimiz için bebişlerimizle mutlulukla gelsin dilerim

evet canım gerekiyor alta giydirmek iiçin atlet niyetine
sivas soğuk olur yetmez gibi geliyor bana canım

sen ne giyersen bir fazlası zaten sürekli kontol edersin burnunu ve ayaklarını bebekler üşüyünce burnu da soğuk olur bi de ayaklarını kontol etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…