2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm pröbüyotik yoğurt yiyebilirsin günde 1 tane bana baya faydası oldu, salata ye zeytin yağlı ardından en az 2 bardak su iç bu da doktorumun tavsiyesi ve kayısı varsa bir su bardağının içine 2 tane falan at geceden ya da biraz beklet suyunu iç ben de kronik kabızlık var bunları yaparak anca düzeliyorum geçmiş olsun

günaydın cnm bende çok tedirginim ne olcak erkenmi gelcek diye inş. hayırlısıyla alsaydık kucağımıza

Açıkçası doktorla net konuşmadım canım ama dediğin gibi 1-2 hafta önce olur bi problem çıkmazsa inşallah bazen son güne kadar bekleyebiliyor bebişler bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

ınsallah hepımız saglıcakla yavrularımızı kucaklarız....

emelcım ılk once gecmıs olsun.. oh ne guzel eglenmıssın sefan olsun guzel kızın da senın hızına alısır merak etme ınsallah agrın sızın kalmaz...

olursun olursun ben burdan senın herkes yetecek kadar enerjın oldugunu goruyorum....ılk bıraz zor olur sonraa hoop yıne bır duzen olusturursunuz:)

normaldir diye düşünüyorum ama dr söyle yinede
aman memeyi uyarma canım erkenden süt gelmesin hepsi bebişe kalsın
aman çok sallanma canım gerek yok sakin sakin amannnnn

canım gece yatmadan zeytinyağı iç birkaç kaşık ve her gün aynı saatte tuvalete gitmeye çalış
ayrıca tuvalete gittiğinde makatın etrafına sertlik olan yere baskı yap parmağınla ıkınmana gerek olmaz bebeklere yapardık kabız olduğunda umarım anlatabilmişimdir bi de zeytinyağını pamuğa batır ve makata bastır canımmmmm

sağol canım.. o yoğurtlardan denicem bende diğer dediklerini yapıyorum zaten ama yok banamısın demiyo.. gün içinde içtiğim ayrana bile zeytinyağı ekliyorum yani faydası olsun diye.. günde 3litrede su içiyorum böyle bi sorunumun olmaması lazım ama sanırım fayda etmiyor.

gece yatmadan önce doktorumun yazdığı bi şurup var onu içiyorum ama faydasını hiç görmedim.. sabahları ve gün içinde karıştırıyorum içtiğim şeylere zeytinyağını da. gece yatmadan denemektede fayda var.. ıkınmayla olan tavsiyenede uyucam canımm çookk sağol :)

kızlar c.tesi doktora gittim. çok şükür herşey yolunda paşam büyümüş kocaman olmuş
abimizde geldi ona noel babanın getirdiği oyuncaklarını gösterdi,anlattı, konuştu
doktorunda hoşuna gitti aldı onu yanına tek tek anlattı kaan da eeee tabii bende çok
mutlu oldum. kan tahlili yapıldı ve malesef yine durum aynı. bu ayda kan haplarını kullanıp
emel'in de söylediği gibi damardan alacağım kanı önümüzdeki ay kökten çözüm olacak

yalnız doktor henüz dönmemiş dedi bebek için.
ben de cuma sağlık ocağına gittiğimde ebe ile konuştum bu konuyu ve bana söylediği
ikinci hamilelikte genelde son haftalarda döner eğer normal düşünüyorsan lütfen
son haftaya kadar bekle ama yine de kendini sezeryana da hazırla dedi.
doktora söylediğimde şimdilik konuşmak için erken lütfen siz keyfini çıkarın dedi.
sonraaaaaaa 32. hafta raporu için 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporunu alacağım

dünden beri grip oluyorum sanırım yine ((((((
boğazlarım felaket herşeyi denedim bakalım çok ağırlaşmadan atlatmayı istiyorum
benden haberler böyle kızlarrrrrrrrr

kızlar Dr.larımız bizi ne zaman 3 haftada 1 yada 2 haftada 1 çağırmaya başlicak. benim son randevumdan şimdi beklediğim randevum arasında 5 hafta var... kesin yılbaşı tatiline çıktııı hain doktorr:)) yoksa bugün çağırması gerekiyodu.. şimdi bekle 1 hafta daha bekleyebilirsen :) oğlumu görmeyi özledim ben

geçmiş olsun canım..aman gribe dikkat.
umarım ağırlaşmadan atlatırsın..

kuru incir kabızlık için birebir eğer denemediysen mutlaka tavsiye ederim

benim de öyleydi.geçen hafta kontrole gittiğimde normal pozisyona geçtiğini söyledi.seninki de bir zamandan sonra döner haerhalde

Merak ediyorum da yediğimiz şeylerin bebeğe ulaşma hızı ne acaba anlık direk mi gidiyor dersiniz.

SElam kızlar
DUn akşam sütyensiz yatmıştım sabah kalktığımda sol göğsümün ucu olduğu yer ıslakti askılı badimde.
SAnırım kolestum denen ilk süt geldi göğsmden. SIzlerde de oldumu hiç?
BIde bu göğüsten gelen ilk süt antibiyotik statüsündeymis bebek için acaba bu akan şeyde o nitelikteki süt mü eğer öyleyse çok üzülürüm bebeğime nasip olmayacak mi o süt o zaman

tatlım çok iyi olur ya tarçınıda denedim yok işe yaramıyo hiçbişey yemediğim halde çıkıyo ben bişey anlamadım çok moralim bozuk

Bende bu sorun kendimi bildim bileli var. İlk hamileliğimde makatta sarkma bile olmuştu. Bu yüzden ciddi bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım. Ameliyat sonrası kuru kayısı ile bağırsak tembelliğimi yenmiştim taaaki hamile kalasaya kadar. Doktorum bana osmolak diye bir şurup verdi. Günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorum. Eğer yediğim yemek pırasa gibi lifli bir yemekse actıva yeterli oluyor. Eğer içebilirsen kuru kayısıyı kaynat blenderdan geçir ve şişelere koy. Yemeklerle birlikte iç. Buda çok iyi geliyor. Hemoroid içinde hamileliktede ilaç veriyorlar. Doktoruna bir sor istersen. Geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…