Kizlar citcitli badileri uzun kollu mu askili mi aldiniz uzun kolluyu giydirmek zor olmaz mi?
herkese mutlu pazarlar
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum geçmiş olsun hepinize
melojj kızının doğum günü kutlu olsun nice nice uzun mutlu senelere inşaallah
loveli ve balkaymak aldığınız cicileri bebişleriniz güle güle kullansınlar inşallah iyi günlerde
Herkese ii pazarlar..
Sizleri hep takipteyim arkadaslar....konustugunuz konular sayesinde baya bilgi ediniyorumm..
Yatak konusunda benimde sıkıntım var...
Kirada oturdugumuz icin park yatak kullanmami soyluyorlar... ama ben ahsap besik istiyorum tabi... fiyat- gorunum- kullanim derken kendi kararlarimi surekli sabote ediyiruuum.... bu konudaki kararsizligim yuzunden esiiiim (cok sabirlidir) aslinda bikti.
Kullananlar vardir belki..... ikaedaki hensink modeli sizce cook mu dar ? 2 yasina kadar rahat edermi dersiniz....
Yada park yatak mi bakmaliyim... sizlerin park yataklarini gorunce... aklim takildi....guzel ve kullanisli gozukyorlar.
Bir an once almak istiyyorum.... :) ama kararsizzzliiik...
Bu arada kizim olcak... onerebileceginz park yatak varsa... onerilerinizi bekliyoruum.
ikeanın hensink model karyolası hiiç dar değil canım
normal beşik ölçülerinde yeğennim kullanıyo o henüz 1 yaşında ama
benim kızım 3 yaşında bazen onu yatırıyoruz o bile rahat ediyoo
görünümü güzel kaliteli ve şık bence eğer aklındaysa al derim
ama sallanmasını istiyosan o beşik değil karyola yani sallanmıyo cnaım
cok saol cnm ama tam girmiyor sanırsam acıyo.iterkende kasılıyorum diye korkuyorum bişe olurmu??
saol cnm arkadaşım.iice artıyor rabbim korur inş..siz nasılsınız..kuzun nasıl napyosun?
slm canım saol idare etmeye çalışıyoz çok sükür..sen nasılsın.susıralrda hemoroidle memeleriyle boguşuyoz artıyor bakalım ne olacak..ben kabız olmadan oldum ama...bakalım..inş atlatırız.
dün gece pamuğa koydum yattım ve sıcak su torbasıda koydum popoma...pek yaramadı çiçek gibi açtı etrafında dahada arttı...neyapacagımı sasırdım gerçekten..ayyy aman dikkaet et arkaadşım atmasın gelmesin helede bu dönemde..
suya oturmak rahimi rahatlatıo ve erken doğuma sebebiyet veriyor diye drum izin vermedi..bende sıcak su torbası yaptım....inş ii gelir cnm
Tesekkurler..
En basindan beri aklimda bu model var. Almazsam icimde kalcak sanki...(
İcinede guzel bir yatak aliriiim... odamizda olacak ilk aylar zaten... sigdircaz bir sekilde yanimiza...
Su zamana kadar da cook var bisi alma bekle diyenlerrr...iki hafatan beri aaaa. Daha besik dolap almadinmii diyorlarrr... bendede gec kalmislik hissi olustu....
Bisi daha sorucam... icine yakinin uyku seti ikeadan mi aldi yoksa baska markalarda olurmu acep?
canım son mesajların içinde birtek seni tanıdık görünce sana yazayım dedim.hepinizi çok özledim.bugün hastahanedeki 6.günüm.ne zaman çıkacağım belli değil.iyi gidiyor gibiydi ama değerlerim dozaj arttırılınca yine saçmaladı.bebek zarar görmeden bir atlatsak su haftaları.şeker yüzünden ciğer gelişimi yavaşlarmış.endokrinciler öyle diyor.kadın doğumcumda kontrol altına alınamazsa erken almayı düşünebiliriz diyor.ciğerleri zaten geç gelişiyorsa erken alınmaması lazım .sinirlerim iyice bozulmaya başladı.hastanede birçok siteye giriş yasak.neyseki kk bu yasaktan etkilenmemişki bir sekilde size ulaşabildim.hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.umarım hepiniz iyisinizdir.
Çoookk güzel yaaa ben bu tür beşık düşünmüyordum da acaba şimdi alsam mı diye düşünüyorum ilk zamanlar için çok mu lazım olur acaba bilemedim(
merhaba tatlı anneler iyi pazarlar:
uzun süre yazamadım yazmayı geçtim pc bile açamadım geçen hafta çok fena hasta oldum. doktora gittim bronşit dedi. antibiyotik verdi iki kere acile gidip serum yemek zorunda kaldım. berbat bir dönem geçirdim. canımı teslim ediyorum sandım. Allah kimseye yaşatmasın. 28 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar kötü şiddetli bir hastalık geçirmemiştim. şimdi toparlanmaya çalışıyorum...
veeeeeee mutlu son raporumu aldım sonunda ailemin yanına geldim. gerçi eşimden ayrı kaldım ama en azından annem bana bakacak bir güzel. artık bende alışverişlere başlayacağım bebeğim için gezmelere başlayacağım çok mutluyum.
geçmişi okuyamıyorum hala çok fazla oturur vaziyette duramıyorum. inşallah kötü haberler yoktur. hepinize iyi pazarlar tekrardan
Herkese ii pazarlar..
Sizleri hep takipteyim arkadaslar....konustugunuz konular sayesinde baya bilgi ediniyorumm..
Kirada oturdugumuz icin park yatak kullanmami soyluyorlar... ama ben ahsap besik istiyorum tabi... fiyat- gorunum- kullanim derken kendi kararlarimi surekli sabote ediyiruuum.... bu konudaki kararsizligim yuzunden esiiiim (cok sabirlidir) aslinda bikti.
Kullananlar vardir belki..... ikaedaki hensink modeli sizce cook mu dar ? 2 yasina kadar rahat edermi dersiniz....
Yada park yatak mi bakmaliyim... sizlerin park yataklarini gorunce... aklim takildi....guzel ve kullanisli gozukyorlar.
Bu arada kizim olcak... onerebileceginz park yatak varsa... onerilerinizi bekliyoruum.
aynen cok mantikli sagol cnmben uzun kol ve kolsuz aldım uzun kolluları altına pantalon giydiririm diye düşündüm üstüne de bir yelek tmm. kolsuzları da kıyafet içine giydirmek için kullanıcam
Benim de kızım olacak ve biz de karyola almayı düşünürken kendimizi bu beşiği almış bulduk. kullanım olarak çok pratik bebeğimiz 3yaşına kadar hatta daha fazla bir süre bu yatağı kullanabilir. ayakları ister tekerlekli ister sabit kullanılıyor park yataklar gibi 2 kademeli , ben tekerlekli olduğu için tercih ettim. kirada oturduğunuzu söylemişsin kurulumu ve söküp takılması da pratik bir yatak. ilke bebeden mağazasından almıştık biz internetten bakabilirsin.
Beşik ve Sepet, Baby Tech 240 Ahşap Bebek Beşiği ilkebebe.com
Gecmis olsun canim hamilelik oncesinde olmustum cok feci bir aci ama bende kabizlik da vardi annem bi kavanoza zeytin yaginin icineincirleri dogramis bika gece beklettinten sonra sabahlari ac karni ve gece yatarken yememi soylemisti bana iyi gelmisti istersen dene cnmcok saol cnm ama tam girmiyor sanırsam acıyo.iterkende kasılıyorum diye korkuyorum bişe olurmu??
saol cnm arkadaşım.iice artıyor rabbim korur inş..siz nasılsınız..kuzun nasıl napyosun?
slm canım saol idare etmeye çalışıyoz çok sükür..sen nasılsın.susıralrda hemoroidle memeleriyle boguşuyoz artıyor bakalım ne olacak..ben kabız olmadan oldum ama...bakalım..inş atlatırız.
dün gece pamuğa koydum yattım ve sıcak su torbasıda koydum popoma...pek yaramadı çiçek gibi açtı etrafında dahada arttı...neyapacagımı sasırdım gerçekten..ayyy aman dikkaet et arkaadşım atmasın gelmesin helede bu dönemde..
suya oturmak rahimi rahatlatıo ve erken doğuma sebebiyet veriyor diye drum izin vermedi..bende sıcak su torbası yaptım....inş ii gelir cnm
canım uyku seti kullanmıyo ablam ki bence de uyku seti
pek güsel olmuyoo güzelliğini kapatıyo
sadece nevresim takım kullanıyoo ama içine o ölçülerde başka uyku seti alabilirsin tabiii
Nerden ve kaça aldınız simillacım bunu
Sağlıklı günlerde kullanın
Herkese ii pazarlar..
Tesekkurler..
En basindan beri aklimda bu model var. Almazsam icimde kalcak sanki...(
İcinede guzel bir yatak aliriiim... odamizda olacak ilk aylar zaten... sigdircaz bir sekilde yanimiza...
Su zamana kadar da cook var bisi alma bekle diyenlerrr...iki hafatan beri aaaa. Daha besik dolap almadinmii diyorlarrr... bendede gec kalmislik hissi olustu....
Bisi daha sorucam... icine yakinin uyku seti ikeadan mi aldi yoksa baska markalarda olurmu acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?