2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar citcitli badileri uzun kollu mu askili mi aldiniz uzun kolluyu giydirmek zor olmaz mi?

ben uzun kol ve kolsuz aldım uzun kolluları altına pantalon giydiririm diye düşündüm üstüne de bir yelek tmm. kolsuzları da kıyafet içine giydirmek için kullanıcam

Kızlar dün bu saatlerde acile gittim.Bütün gece kalbimde sıkışma ve nefes aldıkça da batma oldu.Doktorumu aradım .Kardiyolağa görün dedi, ekg falan çekildi.Ultrasonla kalbimi muayene etti ama hiçbişey yok deyip gönderdi. Gece de sancım geçmeyince gazdan olabilir diye gaz giderici metsil diye bi şurup vardı doktorumun önceden verdiği, hiç kullanmamıştım.Ondan içince biraz iyi geldi sanki ama yine de tam olarak geçmedi.Pztesi doktoruma gidicem ama sizce gazdan mıdır, var mı böyle bişeyle karşılaşan

çok tşk ederizz canımmm

ikeanın hensink model karyolası hiiç dar değil canım
normal beşik ölçülerinde yeğennim kullanıyo o henüz 1 yaşında ama
benim kızım 3 yaşında bazen onu yatırıyoruz o bile rahat ediyoo
görünümü güzel kaliteli ve şık bence eğer aklındaysa al derim
ama sallanmasını istiyosan o beşik değil karyola yani sallanmıyo cnaım

Tesekkurler..
En basindan beri aklimda bu model var. Almazsam icimde kalcak sanki...(
İcinede guzel bir yatak aliriiim... odamizda olacak ilk aylar zaten... sigdircaz bir sekilde yanimiza...
Su zamana kadar da cook var bisi alma bekle diyenlerrr...iki hafatan beri aaaa. Daha besik dolap almadinmii diyorlarrr... bendede gec kalmislik hissi olustu....
Bisi daha sorucam... icine yakinin uyku seti ikeadan mi aldi yoksa baska markalarda olurmu acep?

sağol canım ben de iyiym çok şükür. biraz midemden sıkıntılıyım, çok yanıyor bu sıra ama idare ediyorum işte. gerçi seninki daha zor bir durum Allah yardımcın olsun..kızım da iyi çok şükür teyzesi:) büyümeye devam ediyoruz..senin kuzucuk nasıl?

canım uyku seti kullanmıyo ablam ki bence de uyku seti
pek güsel olmuyoo güzelliğini kapatıyo
sadece nevresim takım kullanıyoo ama içine o ölçülerde başka uyku seti alabilirsin tabiii

canım benim mesajına çok sevindim, kaç gündür aklımdasın kendi derdime düştüm arayamadım, kendime dua ediyorum sana da dua ediyorum, Allah ım inşallah şu kara günleri sağ salim atalatabiliriz yarabbim, bana 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar, belki gerek görürlerse sana da yaparlar , hastanede neden yasak alnamadım ki ben de face vs. açık olması lazım Allah Alllaaaaah, ben kızlarla paylaşırım mesajını şimdi, ooff kıyamam yaaaaaa öptük lilayı ve seni

Çoookk güzel yaaa ben bu tür beşık düşünmüyordum da acaba şimdi alsam mı diye düşünüyorum ilk zamanlar için çok mu lazım olur acaba bilemedim(

emelcim bu tarz küçük beşikkler şu açıdan çok iyi oluyo
ben kızımda almıştım ev içinde de beşiği olsun dedim ama büyük olmasın
çokta kaba durmasın evin içinde diye
taşınmasıda kolay gece katarken odama götürdüm malum ilkk zamanlar yanında oluyo
sabah uyanınca salona götürdüm çok iyi oldu salonda da bebeğin bi ueri olunca
çocuk elde avuçta kalmıyo yatırıyosun uyuyo gelen giden çok kucaklamıyo öyle olunca
ama diğer türlü koltukta kucakta fln oluyo mecburen eee haliyle her gelenin elinde oluyo bebekk
bu yöntem çok iyi oluyo bak dene
bnmki böyle süüslü değildi ama çok kullanışlıydı ayakları çıkıyodu arabaya koyup
pikniğe gişderken bile yanımıza alabiliyoduk ee sallanıyoda daha ne olsun

aman aman hamileyken bronşit hiç çekilcek gibi değil, Allah koruusun, çok geçmiş olsun, gözün aydın annenlerin yanına gelmene çok sevindim

Benim de kızım olacak ve biz de karyola almayı düşünürken kendimizi bu beşiği almış bulduk. kullanım olarak çok pratik bebeğimiz 3yaşına kadar hatta daha fazla bir süre bu yatağı kullanabilir. ayakları ister tekerlekli ister sabit kullanılıyor park yataklar gibi 2 kademeli , ben tekerlekli olduğu için tercih ettim. kirada oturduğunuzu söylemişsin kurulumu ve söküp takılması da pratik bir yatak. ilke bebeden mağazasından almıştık biz internetten bakabilirsin.
Beşik ve Sepet, Baby Tech 240 Ahşap Bebek Beşiği ilkebebe.com

aayy çok güzelmişşş iyi günlerde kullanın canımmm

Gecmis olsun canim hamilelik oncesinde olmustum cok feci bir aci ama bende kabizlik da vardi annem bi kavanoza zeytin yaginin icineincirleri dogramis bika gece beklettinten sonra sabahlari ac karni ve gece yatarken yememi soylemisti bana iyi gelmisti istersen dene cnm

canım uyku seti kullanmıyo ablam ki bence de uyku seti
pek güsel olmuyoo güzelliğini kapatıyo
sadece nevresim takım kullanıyoo ama içine o ölçülerde başka uyku seti alabilirsin tabiii

Tesekkurler canim....
Dedigin gibi set icine olmayabilir. Netten baktim... bunu alcam. İnternetten siparuss vericektiim ama simdilik stokta yokkmus besik. Gelunce alicam bi terslik olmazsa...
Hem uygun fiyati hemde kullanisli..2_3 yil az degil uzun sure... o zaman gelincede yatak alirim... kizima uygun...
Besigi alinca diger eksiklere gecerim.... :)).. hersey icin sag ol

Biz çok araştırdık.
Sonuç olarak içimize Ikea Hensink sindi ve onu aldık.
Ben bilinçli olarak sallanan bir model istemiyordum zaten.
Planımızda kısmetse, yaklaşık iki yaşına kadar o yatakta yatması var...

Biz yine; içinin yatağını, nevresimini, baş koruyucuyu, vs bütün beşik için gerekli ıvır zıvırları da Ikea'dan aldık.
En azından uyku konusunu kapattık diye düşünüyorum.

Başka markaların boyutu uymuyor bu arada.
Yani en azından English Home ve Zara uymuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…