2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın hanımlar.
Geçen hafta nezle başlamıştı, hafta sonu da ishal eklendi. Bu gün aile hekimine gittim "ciğerinizde birşey yok" dedi minoset verdi, "ateşiniz çıkarsa için" dedi. "İshali kesmeyeceğiz, mikrop atıyorsunuz" dedi. Ne yiyeceğimi şaşırdım, öneriniz var mı ne yesem? Çok halsizim

herşeye zeytinyağı diyorum ama ben oğluma bu durumlarda yatmadan hemen önce zeytinyağı içiriyorum 2-3 kaşık en az hem boğazı acımıyor

valla ben bu zeytinyağını herşeye kullanıyorum bebeğin gazına konağına boğaz ağrısına kabızlığa herşeye kullanıyorum ama hakiki yağ olmalı eşim oğlumuz hiç bebek kokmadı hem yağ koktu dese de ben çok memnundum hala da kullanıyorum ççok şükür oğlum da yağı seviyor ekmeği banıp yiyor anası gibi
muz lapa pirinç bol su

bu haftalarda sızınltıların olması normal, evet çok besleyici bir süt rengi sapsarı oluyor ilk haftalarda gelen sütün ancak o hemencik bir akmayla bitmez tükenmez merak etme, doğumdan sonra ilk 10 gün belki daha fazla süreyle fazla fazla geliyor merak etme. sadecec göğsünü oynama sıkma.

suya oturmak rahimi rahatlatıo ve erken doğuma sebebiyet veriyor diye drum izin vermedi..bende sıcak su torbası yaptım....inş ii gelir cnm[/QUOTE]

canım vazelin sür veya kırmızı kantoron otu yağı iyi geliyor sanırım.bir dene

bugün başka bir doktora daha göründüm ama doktoru hiç beğenmedim duymak istediğim sözleri söyledi, normal şartlarda osla havalara uçardım ama kadının ilgisizliği o kadar hat safhadaydı muayenesi o kadar baştan savma uyduruktu ki söyleidği hiç bir şeye güvenemedim ve sevinemedim, takibimi başka hastanedeki doktorun yaptığını söyleidğim için mi öyle davrandı bilmiyorum, ama suyumun yeterli olduğunu, hatta son haftalar kadar gideceğini şuan için erken doğumluk bir durumu göremediğini söyledi, bence gelişimi de suyu da gayet iyi dedi, kendi doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum dedi, belki önlem olsun diye demiştir bilemiyorum dedi, ama biz antalyada doğumu bile konuştuk dedim, dediğim gibi ben öyle bir duurm görmüyorum deyip kestirip attı, geçen hafta 1475 gr çıkan bebeğim bu hafta 1800 küsür çıktı, nasıl olur bu dedim,, her usg farklı ölçebilir , çok takılma dedi, belki benimki hatalı ölçüyordur belki onunki bilemem dedi, zaten hepi topu 5 dakaika kadar baktı, kendi doktorumda 15-20 dakikalık süren muayenelere alışkın olduğumdan kendimi çok önemsizmiş gibi hissettirdi kadın. Çıktığımda söylediklerine sevinmem gerek güyya ama doktorluğunu hiç beğenmeidğim için sevinemedim bile ve hala söyledikleri gerçeği mi yansıtıyor emin bile değilim

yaaa boşuna kuruntu yapmışım gaz sancısıymış gaviscon içtim biraz da yürüdüm rahatladım
çok sağol canım benim :))) inşallah hayalimdeki gibi bir anne olmayı başarır ve kendine özgüveni olan,terbiyeli bir çocuk yetişriririm

canııımm tek sorunun demir olsun onun inan çaresi var. damardan al kurtul valla ben çok rahat ettim o iğrenç ilacın midemi mahfetmesi,wc de işkenceler yaratması da cabasıydı zaten bilirsin. Tez zamanda dolsun demir rezervlerin inşallahhh

geçmiş olsun bu aralar grip herkes için çok sancılı geçiyor sadece hamileler için değil başkaları için de öyle. Kimi görsem ya bronşit ya zatürre çok dikkat et kendine canım benim. İnşallah hafif atlatırsın

ya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?

merhaba kızlarrrr
nasılsınızzz benim çookk uykum var yahuuu
gece uyuyamadım türlüüü en son saate baktığımda 3 e geliyoduu
ne ara uyudum bilmiyorummm artıkk
sabahta erkenden kalktımm babamın dr. randevusu vardı
annemle babam hastaneye gittiler yeğenime de annem bakıyo
bende onlar gelene kadar yeğenime bakıcamm
maşallahh yaramaz değil sessiz doyur karnını oynasınn
2 çocuklu halim böyle olur inş. benm oğluş böyyle uslu olurr inş...
şuan tanımayan biri gelse biri elinde biri kucağında biri de karnında kadkına bak der herhaldee

canım bencede 2 tane gecelik alma
pijamanın yeri ayrı geceliğin yeri ayrıı
1 pijama 1 gecelik iyidir hastanede kalırken herkes ortalıktan çekilince gece gecelik giymiştim
çok rahat olıuyo ama evde yada gündüz hastanede gecelik annenin dediği gibi rahatsız ediyoo

Kızlar sütten bahsetmişsiniz benim ilk zamanlar göğüslerim büyümüştü son bi kaç aydır küçüldü çok korkuyorum sütüm olmazsa diye humana çayını ne zamandan itibaren içmeliyiz doğuma yakın mı doğumdan hemen sonra mı?

CAnım ben iki pijama alacağım. ZATen kış olacak bide doğumdan sonra üsüyormuş insan tam takım iki pijama alacağım üstünün röpteşambiri ile birlikte.

canım çok teşekkür ederim öyle yapayım en iyisi bir gecelik bir pijama alayım.

CAnım ben iki pijama alacağım. ZATen kış olacak bide doğumdan sonra üsüyormuş insan tam takım iki pijama alacağım üstünün röpteşambiri ile birlikte.

hım şu üçlü takımlardan mı? peki bunları nerde bulabilirim nerede satılıyor ki internetten almak istemiyorum. görerek almak istiyorum :) bebek mağazalarında annelere yönelik şeyler var mı acaba?

ne güzel kıs çok fazla göbeğin yok seninle aynı gündeyiz ama benimkinin maşallahı var ben de koycam banane banane banane:)))

benim öyle çok karnım çıkmadı şimdilerde biraz biraz çıkmaya başladı :)) koysana merak ettim bak şimdi bir ara koyuyorduk ne güzel herkes bugün göbüşünün resmini koysun :))

CANım hiç kendine dert etme onu göğüs büyümesi ile sütün hiçbir alakası yok. EŞImin dayısının gelinleri aynı gün doğurdular birinin memeleri kafam kadar oldu afedersiniz ama sütü yetmedi bebeğe sürekli ek mama verdi. DIğerinin göğüsleri az büyüdü doldu yani sadece biraz ama bebek ağzından memeyi kacirsa süt etrafa sıçrıyordu maşallah.
BEnimde büyümedi göğüslerim ilk iki ay sızlıyordu o sırabiraz büyüdü gibi ama ondan sonra aynı kaldı.
ÇAyıda doğumdan bi hafta önce başlamak iyiymiş öyle okumuştum bi yerde ben öyle yapacağım inşallah.

dr ne doktoru periyontolog mu canım genelde bu işin uzmanı olduklarından güven derim ama dikkatli ol
mesela benim dr bana bebeğin karın çevresi normalden geniş dedi şekerden dolayı dedi iki hafta diyet yaptım sonra test için gittiğim hastanenin dr devlet hastanesi dr muayenede normal dedi ama sen temkinli ol canım
bir gecelik bir pijama canım

ona bakma sen büyüklüğü ya da küçüklüğü önemli değil canım doğumdan hemen sonra içmeye başlayabilirisn canım
mesela benim göğüslerim büyümedi nerdeyse büyük oğlumda da öyleydi oğlumu 20 ay emzirdim en son görsen pörsümüş deri kalmıştı buna rağmen süt geliyordu ha şakır şakır değil

hım şu üçlü takımlardan mı? peki bunları nerde bulabilirim nerede satılıyor ki internetten almak istemiyorum. görerek almak istiyorum :) bebek mağazalarında annelere yönelik şeyler var mı acaba?

VAlla canım annem eminönünde buluruz dedi bana. ocağın yirmisi gibi eminönüne gidip kalan bütün eksiklerimi oradan alacağım ben. INternette sırf adı lohusa pijamasi diye 120nin altında fiyat yok. BEn oradan normal takımlara bakacağım onu yarıya kadar yada tamamen düğmeli olsun yeter. 150 liraya rahat iki takımı alırım diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…