herşeye zeytinyağı diyorum ama ben oğluma bu durumlarda yatmadan hemen önce zeytinyağı içiriyorum 2-3 kaşık en az hem boğazı acımıyorkızlar c.tesi doktora gittim. çok şükür herşey yolunda paşam büyümüş kocaman olmuş
abimizde geldi ona noel babanın getirdiği oyuncaklarını gösterdi,anlattı, konuştu
doktorunda hoşuna gitti aldı onu yanına tek tek anlattı kaan da eeee tabii bende çok
mutlu oldum. kan tahlili yapıldı ve malesef yine durum aynı. bu ayda kan haplarını kullanıp
emel'in de söylediği gibi damardan alacağım kanı önümüzdeki ay kökten çözüm olacak
yalnız doktor henüz dönmemiş dedi bebek için.
ben de cuma sağlık ocağına gittiğimde ebe ile konuştum bu konuyu ve bana söylediği
ikinci hamilelikte genelde son haftalarda döner eğer normal düşünüyorsan lütfen
son haftaya kadar bekle ama yine de kendini sezeryana da hazırla dedi.
doktora söylediğimde şimdilik konuşmak için erken lütfen siz keyfini çıkarın dedi.
sonraaaaaaa 32. hafta raporu için 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporunu alacağım
dünden beri grip oluyorum sanırım yine((((((
boğazlarım felaket herşeyi denedim bakalım çok ağırlaşmadan atlatmayı istiyorum
benden haberler böyle kızlarrrrrrrrr
muz lapa pirinç bol suGünaydın hanımlar.
Geçen hafta nezle başlamıştı, hafta sonu da ishal eklendi. Bu gün aile hekimine gittim "ciğerinizde birşey yok" dedi minoset verdi, "ateşiniz çıkarsa için" dedi. "İshali kesmeyeceğiz, mikrop atıyorsunuz" dedi. Ne yiyeceğimi şaşırdım, öneriniz var mı ne yesem? Çok halsizim
SElam kızlar
DUn akşam sütyensiz yatmıştım sabah kalktığımda sol göğsümün ucu olduğu yer ıslakti askılı badimde.
SAnırım kolestum denen ilk süt geldi göğsmden. SIzlerde de oldumu hiç?
BIde bu göğüsten gelen ilk süt antibiyotik statüsündeymis bebek için acaba bu akan şeyde o nitelikteki süt mü eğer öyleyse çok üzülürüm bebeğime nasip olmayacak mi o süt o zaman
günaydın canlarım inşallah güzel bir hafta olur hepinize iyi haftalar kucak dolusu sevgiler ve haftayı göbekli bir fotoyla açmak istiyorum
Eki Görüntüle 913690
ınsallah hepımız saglıcakla yavrularımızı kucaklarız....
emelcım ılk once gecmıs olsun.. oh ne guzel eglenmıssın sefan olsun guzel kızın da senın hızına alısır merak etme ınsallah agrın sızın kalmaz...
olursun olursun ben burdan senın herkes yetecek kadar enerjın oldugunu goruyorum....ılk bıraz zor olur sonraa hoop yıne bır duzen olusturursunuz:)
kızlar c.tesi doktora gittim. çok şükür herşey yolunda paşam büyümüş kocaman olmuş
abimizde geldi ona noel babanın getirdiği oyuncaklarını gösterdi,anlattı, konuştu
doktorunda hoşuna gitti aldı onu yanına tek tek anlattı kaan da eeee tabii bende çok
mutlu oldum. kan tahlili yapıldı ve malesef yine durum aynı. bu ayda kan haplarını kullanıp
emel'in de söylediği gibi damardan alacağım kanı önümüzdeki ay kökten çözüm olacak
yalnız doktor henüz dönmemiş dedi bebek için.
ben de cuma sağlık ocağına gittiğimde ebe ile konuştum bu konuyu ve bana söylediği
ikinci hamilelikte genelde son haftalarda döner eğer normal düşünüyorsan lütfen
son haftaya kadar bekle ama yine de kendini sezeryana da hazırla dedi.
doktora söylediğimde şimdilik konuşmak için erken lütfen siz keyfini çıkarın dedi.
sonraaaaaaa 32. hafta raporu için 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporunu alacağım
dünden beri grip oluyorum sanırım yine((((((
boğazlarım felaket herşeyi denedim bakalım çok ağırlaşmadan atlatmayı istiyorum
benden haberler böyle kızlarrrrrrrrr
ya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?
CAnım ben iki pijama alacağım. ZATen kış olacak bide doğumdan sonra üsüyormuş insan tam takım iki pijama alacağım üstünün röpteşambiri ile birlikte.ya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?
canım bencede 2 tane gecelik alma
pijamanın yeri ayrı geceliğin yeri ayrıı
1 pijama 1 gecelik iyidir hastanede kalırken herkes ortalıktan çekilince gece gecelik giymiştim
çok rahat olıuyo ama evde yada gündüz hastanede gecelik annenin dediği gibi rahatsız ediyoo
CAnım ben iki pijama alacağım. ZATen kış olacak bide doğumdan sonra üsüyormuş insan tam takım iki pijama alacağım üstünün röpteşambiri ile birlikte.
ne güzel kıs çok fazla göbeğin yok seninle aynı gündeyiz ama benimkinin maşallahı var ben de koycam banane banane banane:)))
Kızlar sütten bahsetmişsiniz benim ilk zamanlar göğüslerim büyümüştü son bi kaç aydır küçüldü çok korkuyorum sütüm olmazsa diyehumana çayını ne zamandan itibaren içmeliyiz doğuma yakın mı doğumdan hemen sonra mı?
dr ne doktoru periyontolog mu canım genelde bu işin uzmanı olduklarından güven derim ama dikkatli olbugün başka bir doktora daha göründüm ama doktoru hiç beğenmedim duymak istediğim sözleri söyledi, normal şartlarda osla havalara uçardım ama kadının ilgisizliği o kadar hat safhadaydı muayenesi o kadar baştan savma uyduruktu ki söyleidği hiç bir şeye güvenemedim ve sevinemedim, takibimi başka hastanedeki doktorun yaptığını söyleidğim için mi öyle davrandı bilmiyorum, ama suyumun yeterli olduğunu, hatta son haftalar kadar gideceğini şuan için erken doğumluk bir durumu göremediğini söyledi, bence gelişimi de suyu da gayet iyi dedi, kendi doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum dedi, belki önlem olsun diye demiştir bilemiyorum dedi, ama biz antalyada doğumu bile konuştuk dedim, dediğim gibi ben öyle bir duurm görmüyorum deyip kestirip attı, geçen hafta 1475 gr çıkan bebeğim bu hafta 1800 küsür çıktı, nasıl olur bu dedim,, her usg farklı ölçebilir , çok takılma dedi, belki benimki hatalı ölçüyordur belki onunki bilemem dedi, zaten hepi topu 5 dakaika kadar baktı, kendi doktorumda 15-20 dakikalık süren muayenelere alışkın olduğumdan kendimi çok önemsizmiş gibi hissettirdi kadın. Çıktığımda söylediklerine sevinmem gerek güyya ama doktorluğunu hiç beğenmeidğim için sevinemedim bileve hala söyledikleri gerçeği mi yansıtıyor emin bile değilim
bir gecelik bir pijama canımya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?
Kızlar sütten bahsetmişsiniz benim ilk zamanlar göğüslerim büyümüştü son bi kaç aydır küçüldü çok korkuyorum sütüm olmazsa diyehumana çayını ne zamandan itibaren içmeliyiz doğuma yakın mı doğumdan hemen sonra mı?
hım şu üçlü takımlardan mı? peki bunları nerde bulabilirim nerede satılıyor ki internetten almak istemiyorum. görerek almak istiyorum :) bebek mağazalarında annelere yönelik şeyler var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?