ya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?
evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908
Arkadaslar dun bir arkadas hizlial.com bu siteden alisveris yapmis baktim guzel seyler var ama daha once hic bu siteden almadim sizce nasil guvenilir bir site mi?
günaydın kızlar...
tecrübeli bir anne olarak emzirme atleti konusunda çok kararsın kaldım
şuan unnadoda bebefoxun atletleri indirimde.. ben daha önce emzirme sütyeni kullandım komun dünyanın parasını verdim ama çok gereksizdi gerçekten bi de hiç sütyen yokmuş gibi duruyordu. ayrıca emzirirken sürekli belim açıldığı için üşüyordum...
şimdi hemen sorumu sorayım arkadaşlar.. çıtçıtlı almayı düşünüyorum belim açılmasın diye ama sezaryan olacağım için acaba zorlanır mıyım eğilirken... sizce normal mi alayım çıtçıtlı mı?? sizler almayı düşünüyor musunuz...?? yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
Maşallah valla hiç 87 kilo gibi görünmüyorsunboyun uzun herhalde ben 1.60 boya 80 kilo gebe kaldığım için çok üzülüyordum şimdi de doğuma gidene kadar İnşallah aşırı kilo olmaz diye dua ediyorum hergün
merhaba kızlarrrr
nasılsınızzz benim çookk uykum var yahuuu
gece uyuyamadım türlüüü en son saate baktığımda 3 e geliyoduu
ne ara uyudum bilmiyorummm artıkk
sabahta erkenden kalktımm babamın dr. randevusu vardı
annemle babam hastaneye gittiler yeğenime de annem bakıyo
bende onlar gelene kadar yeğenime bakıcamm
maşallahh yaramaz değil sessiz doyur karnını oynasınn
2 çocuklu halim böyle olur inş. benm oğluş böyyle uslu olurr inş...
şuan tanımayan biri gelse biri elinde biri kucağında biri de karnında kadkına bak der herhaldee
kızlarr günaydın hepinize.. güzel sağlıklı bol tepikli haftalar:)
benim bi derdim var oooff of..
yaa ben bi kere daha yazmıştım bu sorunumu ama bu kez daha ağır ve daha uzun süreli.
çok afedersiniz 6 gündür tuvalete çıkamıyorum. kabızlık gibi bir bela var anlicağınız başımda.aranzda hiç bunu yaşamış olan varmı bilmiyorum ama bi yandan endişeleniyorumda bebeğim için bi sakıncası olurmu diye.. ooff yani ne biliimm 6 gündür yiyorum içiyorum nereye gidiyocanım sıkılıyo çokk.. ufaktan bi hemoroid problemimde oluştu kabızlık yüzünden. ve tuvalete çıkarken insan istemsizde olsa ıkınmak zorunda kalıyo ondanda korkuyorum.. bütün endişelerim bebeğim için..
sabah sabah böyle bir sorunu konuşmak istemezdim beni affedin kızlar.. canımm cookk sıkkın
yaaa boşuna kuruntu yapmışım gaz sancısıymış gaviscon içtim biraz da yürüdüm rahatladım
çok sağol canım benim :))) inşallah hayalimdeki gibi bir anne olmayı başarır ve kendine özgüveni olan,terbiyeli bir çocuk yetişriririm
canııımm tek sorunun demir olsun onun inan çaresi var. damardan al kurtul valla ben çok rahat ettim o iğrenç ilacın midemi mahfetmesi,wc de işkenceler yaratması da cabasıydı zaten bilirsin. Tez zamanda dolsun demir rezervlerin inşallahhh
geçmiş olsun bu aralar grip herkes için çok sancılı geçiyor sadece hamileler için değil başkaları için de öyle. Kimi görsem ya bronşit ya zatürre çok dikkat et kendine canım benim. İnşallah hafif atlatırsın
benim öyle çok karnım çıkmadı şimdilerde biraz biraz çıkmaya başladı :)) koysana merak ettim bak şimdi bir ara koyuyorduk ne güzel herkes bugün göbüşünün resmini koysun :))
evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908
herşeye zeytinyağı diyorum ama ben oğluma bu durumlarda yatmadan hemen önce zeytinyağı içiriyorum 2-3 kaşık en az hem boğazı acımıyor
valla ben bu zeytinyağını herşeye kullanıyorum bebeğin gazına konağına boğaz ağrısına kabızlığa herşeye kullanıyorum ama hakiki yağ olmalı eşim oğlumuz hiç bebek kokmadı hem yağ koktu dese de ben çok memnundum hala da kullanıyorum ççok şükür oğlum da yağı seviyor ekmeği banıp yiyor anası gibi
muz lapa pirinç bol su
bugün başka bir doktora daha göründüm ama doktoru hiç beğenmedim duymak istediğim sözleri söyledi, normal şartlarda osla havalara uçardım ama kadının ilgisizliği o kadar hat safhadaydı muayenesi o kadar baştan savma uyduruktu ki söyleidği hiç bir şeye güvenemedim ve sevinemedim, takibimi başka hastanedeki doktorun yaptığını söyleidğim için mi öyle davrandı bilmiyorum, ama suyumun yeterli olduğunu, hatta son haftalar kadar gideceğini şuan için erken doğumluk bir durumu göremediğini söyledi, bence gelişimi de suyu da gayet iyi dedi, kendi doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum dedi, belki önlem olsun diye demiştir bilemiyorum dedi, ama biz antalyada doğumu bile konuştuk dedim, dediğim gibi ben öyle bir duurm görmüyorum deyip kestirip attı, geçen hafta 1475 gr çıkan bebeğim bu hafta 1800 küsür çıktı, nasıl olur bu dedim,, her usg farklı ölçebilir , çok takılma dedi, belki benimki hatalı ölçüyordur belki onunki bilemem dedi, zaten hepi topu 5 dakaika kadar baktı, kendi doktorumda 15-20 dakikalık süren muayenelere alışkın olduğumdan kendimi çok önemsizmiş gibi hissettirdi kadın. Çıktığımda söylediklerine sevinmem gerek güyya ama doktorluğunu hiç beğenmeidğim için sevinemedim bileve hala söyledikleri gerçeği mi yansıtıyor emin bile değilim
Hani ben gecen hafta geceleri "su kacagi" gibi bisi yasamistim ya. Doktorla konustuk. Bebegin suyu normal cok sukur. Belki fitilden belki de idrar kacirmissindir dedi. Yine de haftaya tekrar kontrole gidicem.
yyaa benim de öyle varya, içimmde dönüyor dolaşıyor tekmeler atıyor, sonra eşimin elini karnıma koyduğumda duruyor, sonra ben yalancı çıkıyorum :)kızlar sanırım genital bölgemde varis çıktı girintili çıkıntılı oldu dudak kısımları zaten kasığımda çıktı offf hayırlısıyla alsak kucağımzaaaa
oğlum babasına hiç tekme atmıyor ne zaman elini koysa hemen duruyor kerataa
offfffff hemen zaman geçse de kucağımıza alsakk yaaa
gerildim bu varislerdem
canım geçmiş olsun, doktor vakit harcamak istemese de gördüğü doğruları söylemiştir diye düşünüyorum, benim doktorumda da muayene en fazla 5 dk sürer, daha ben odadan çıkmadan üstümü düzeltürken başkasını alır içeri onunla ilgilenmeye başlar, hiç başka doktora gitmedim ama gidersem bana bi 10-15 dk sını harcarsa şok olurum şımarırım diye korkuyorumbugün başka bir doktora daha göründüm ama doktoru hiç beğenmedim duymak istediğim sözleri söyledi, normal şartlarda osla havalara uçardım ama kadının ilgisizliği o kadar hat safhadaydı muayenesi o kadar baştan savma uyduruktu ki söyleidği hiç bir şeye güvenemedim ve sevinemedim, takibimi başka hastanedeki doktorun yaptığını söyleidğim için mi öyle davrandı bilmiyorum, ama suyumun yeterli olduğunu, hatta son haftalar kadar gideceğini şuan için erken doğumluk bir durumu göremediğini söyledi, bence gelişimi de suyu da gayet iyi dedi, kendi doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum dedi, belki önlem olsun diye demiştir bilemiyorum dedi, ama biz antalyada doğumu bile konuştuk dedim, dediğim gibi ben öyle bir duurm görmüyorum deyip kestirip attı, geçen hafta 1475 gr çıkan bebeğim bu hafta 1800 küsür çıktı, nasıl olur bu dedim,, her usg farklı ölçebilir , çok takılma dedi, belki benimki hatalı ölçüyordur belki onunki bilemem dedi, zaten hepi topu 5 dakaika kadar baktı, kendi doktorumda 15-20 dakikalık süren muayenelere alışkın olduğumdan kendimi çok önemsizmiş gibi hissettirdi kadın. Çıktığımda söylediklerine sevinmem gerek güyya ama doktorluğunu hiç beğenmeidğim için sevinemedim bileve hala söyledikleri gerçeği mi yansıtıyor emin bile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?