2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam arkadaşlar. Demir ilacını bende içemiyorum ve ferittinin ve hemoglobin düşük napcaz bilmiyom

Ben de pijamayla gecelik arasında çok gidip geldim. Dün 3 ay önce doğum yapmış (epidural sezeryan) bir arkadaşımla konuştum, operasyon sırasında zaten birşey giydirmiyorlarmış. Sonrasında da farketmez sen nasıl rahat edersen diyor. Ben de 2 pijamaya karar verdim, normalde de sadece yazın çok sıcak havalarda kullanıyorum gecelik.

Arkadaslar dun bir arkadas hizlial.com bu siteden alisveris yapmis baktim guzel seyler var ama daha once hic bu siteden almadim sizce nasil guvenilir bir site mi?

günaydın kızlar...

tecrübeli bir anne olarak emzirme atleti konusunda çok kararsın kaldım

şuan unnadoda bebefoxun atletleri indirimde.. ben daha önce emzirme sütyeni kullandım komun dünyanın parasını verdim ama çok gereksizdi gerçekten bi de hiç sütyen yokmuş gibi duruyordu. ayrıca emzirirken sürekli belim açıldığı için üşüyordum...

şimdi hemen sorumu sorayım arkadaşlar.. çıtçıtlı almayı düşünüyorum belim açılmasın diye ama sezaryan olacağım için acaba zorlanır mıyım eğilirken... sizce normal mi alayım çıtçıtlı mı?? sizler almayı düşünüyor musunuz...?? yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

Arkadaslar dun bir arkadas hizlial.com bu siteden alisveris yapmis baktim guzel seyler var ama daha once hic bu siteden almadim sizce nasil guvenilir bir site mi?

canım ben bu yaz bulasık makınamı oradan aldım. ayrıca bılgısayar ıcın bluetoothlu fare de aldık oradan. park besıgımı de oaradan sıparıs verdım. makınaya bı kere garantıden tamırcı cagırdık hıcbır sıkıntı yasamadık. ben memnunum şahsen

çıtçıtlı al emzirme atletini bence sütyen istiyordum ama sen deyince acaba dedim bak oğlumda kullanmadım sürekli sütyeni kaldır inmesin diye tut sinir etmişti beni alayım rahat edeyim diyordum sezeryanda ilk bir hafta sonra sıkıntı olmaz o zaman ne kullandım hatırlamıyorum muhtemelen normal atlet kullandım dikişler alındıktan sonra giyilir çıtçıtlı yaaa

boy 1.72 dıye oyle gozukuyor eşimde ınanmıyoru tartıda gorene kadar:) 82 kılo ıle hamıle kldım sımdı 87yım maxımum 92 ıle dogurmak umıdıyke:))

:))))) inşallah yaaa 2. çocuk da uslu olur mis gibi anneliğin tadı çıkar sonrasında da :))
ben hiç aklımdan uslu olur mu diye bile geçirmiyorum. En yaramazına,ağlağına hazırlıyorum ki kendimi sonrasında sabır etmesi kolay olsun diye:)))

Bende bir ara ciddi kabizlik oldu, doktora soyledim, 4 gunu gecti mi demisti. Ben de neredeyse 1 hafta oldu demistim.
Sonra doktor bir tane fitil verdi. Tek sefer kullanmak yetmisti. Ve bir toz verdi eger o gun tuvalete gitmediysen gece yatarken iciyorsun, olayi duzeltiyo. Onu da iki kerr filan kullandim. Simdi cok sukur normal duzene dondum.

Yani doktora soyle mutlaka hemen ilaci yazsin. Hic bosuna ikinma.

Hani ben gecen hafta geceleri "su kacagi" gibi bisi yasamistim ya. Doktorla konustuk. Bebegin suyu normal cok sukur. Belki fitilden belki de idrar kacirmissindir dedi. Yine de haftaya tekrar kontrole gidicem.

gaz olsun ama o bile bazen ciddi sorunlar yaratabiliyor biliyorsun.
rahatlamışsın ya çok şükür neysekiii

doktor öyle söyleyince bana sen geldin aklıma bende dedim çok gerekli ise önümüzdeki ay damardan alabilirim sizin içinde uygunsa dedim tamam dedi o da anlaştık

canım gribe yapabileceklerim sınırlı elimden geleni yapıyorum dikkatte ediyorum ona rağmen hasta oldum en gıcık tarafı o.

benim öyle çok karnım çıkmadı şimdilerde biraz biraz çıkmaya başladı :)) koysana merak ettim bak şimdi bir ara koyuyorduk ne güzel herkes bugün göbüşünün resmini koysun :))

barbie hem sana hem bebişe

evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben ((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908

şakamı bu hiç göstermiyosun kesinlikle

sorma bende çok severim z.yağını bandıra bandıra yemeği
haftasonları bol bahatlarla karıştırıp ekmek bandırıp yiyorum
teşekkür ederim canım arkadaşım

aybüke canım sen bahsettiğin dr gitmedin değil mi bu başka bir doktor kız git sen başka bir doktora daha ama kendi doktorunun söylediklerinden bahsetme o doktor neler söyleyecek bakalım.

İşte bu da 100 kiloluk tontoş bir anne :)))

Eki Görüntüle 913946

kızlar siz bize şaka yapıyosunuz bence seni görende kesinlikle kilona inanmazzz

gerçi bende çok takmıyorum kilo işini nasıl olsa vereceğiz o kiloları

yalnız bol bol resim çektirin

Kızlar özel sağlık sigortanız var mıydı ben şimdiye kadar bu işlerle pek uğraşmadım pek kafam basmıyor
Eşim yaptırmıştı çok güzel ödüyordu muayneleri tahlilleri bugün dra gittim limitim dolmuş sadece doğum operasyon için ödenek kalmış
Şimdi daha bi sürü kontrolümüz olacak doğum olana kadar sonra bebeğin tahlilleri falan olabilir bu durumda ben ne yapmalıyım
Yeni bir sigorta yaptırsam örneğin bugün yaptırsam ettesi gün muayneye gitsem öder mi
Aynı firmadan yaptıramıcam herhalde baska bi firmadan yaptırsam olur mu
Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı rica etsem paylaşır mısınız bildiklerinizi

Bu arada ben 8 kilo almışım doğımdan beri ve dr asıl şimdi ni bukadar daha alacaksın demesin mi bugün şok oldum
Bebeğim de 1 hafta öndeymiş basit şeker alımını 0a indşrmemi söyledi 1 saatte bir 1 ceviz yoğurt bir küçük meyve gibi beslenip bol egzersiz yürüyüş merdiven önerdi
GESM cım senle konuşmuştuk yeni druma gittim bugün çok şükür hüleryüzlü bi dr onla devam edebileceğim iyi karsıladı
Öneci dıktorumun normal dediği akıntıyı bu doktor mikrobik olabilir dedi ve örnek aldı inşallah bişey çıkmaz flora düzenleyici verdi

Son düzenleme:
Hani ben gecen hafta geceleri "su kacagi" gibi bisi yasamistim ya. Doktorla konustuk. Bebegin suyu normal cok sukur. Belki fitilden belki de idrar kacirmissindir dedi. Yine de haftaya tekrar kontrole gidicem.

geçmiş olsun arkadaşım.... inşallah sadece doktorun tahminleri gibidir

yyaa benim de öyle varya, içimmde dönüyor dolaşıyor tekmeler atıyor, sonra eşimin elini karnıma koyduğumda duruyor, sonra ben yalancı çıkıyorum :)
canım geçmiş olsun, doktor vakit harcamak istemese de gördüğü doğruları söylemiştir diye düşünüyorum, benim doktorumda da muayene en fazla 5 dk sürer, daha ben odadan çıkmadan üstümü düzeltürken başkasını alır içeri onunla ilgilenmeye başlar, hiç başka doktora gitmedim ama gidersem bana bi 10-15 dk sını harcarsa şok olurum şımarırım diye korkuyorum yine de içine sinmediyse üçüncü bi doktoru dene derim Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…