Bu kadar uzun sürdüğünü sanmıyordum.hayir arkadasim yediklerimiz iki saat sonra ulasiyor bebise.ben de nisan annesiyim aslinsa ama sizi yakindan takip ediyorum
evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908
Kızlar sütten bahsetmişsiniz benim ilk zamanlar göğüslerim büyümüştü son bi kaç aydır küçüldü çok korkuyorum sütüm olmazsa diyehumana çayını ne zamandan itibaren içmeliyiz doğuma yakın mı doğumdan hemen sonra mı?
ya kızlar konusu çok geçti ama ben takip edemedim iki gecelik almayı planlıyorum ama annem açılır yatıp kalkarken pijama alsan dedi. şimdi bir pijama bir gecelik mi alayım iki pijama mı bilemedim. yardımcı olur musunuz?
Günaydın hanımlar.
Geçen hafta nezle başlamıştı, hafta sonu da ishal eklendi. Bu gün aile hekimine gittim "ciğerinizde birşey yok" dedi minoset verdi, "ateşiniz çıkarsa için" dedi. "İshali kesmeyeceğiz, mikrop atıyorsunuz" dedi. Ne yiyeceğimi şaşırdım, öneriniz var mı ne yesem? Çok halsizim
kızlar Dr.larımız bizi ne zaman 3 haftada 1 yada 2 haftada 1 çağırmaya başlicak. benim son randevumdan şimdi beklediğim randevum arasında 5 hafta var... kesin yılbaşı tatiline çıktııı hain doktorr:)) yoksa bugün çağırması gerekiyodu.. şimdi bekle 1 hafta daha bekleyebilirsen :) oğlumu görmeyi özledim ben
günaydın canlarım inşallah güzel bir hafta olur hepinize iyi haftalar kucak dolusu sevgiler ve haftayı göbekli bir fotoyla açmak istiyorum
Eki Görüntüle 913690
kızlarr günaydın hepinize.. güzel sağlıklı bol tepikli haftalar:)
benim bi derdim var oooff of..
yaa ben bi kere daha yazmıştım bu sorunumu ama bu kez daha ağır ve daha uzun süreli.
çok afedersiniz 6 gündür tuvalete çıkamıyorum. kabızlık gibi bir bela var anlicağınız başımda.aranzda hiç bunu yaşamış olan varmı bilmiyorum ama bi yandan endişeleniyorumda bebeğim için bi sakıncası olurmu diye.. ooff yani ne biliimm 6 gündür yiyorum içiyorum nereye gidiyocanım sıkılıyo çokk.. ufaktan bi hemoroid problemimde oluştu kabızlık yüzünden. ve tuvalete çıkarken insan istemsizde olsa ıkınmak zorunda kalıyo ondanda korkuyorum.. bütün endişelerim bebeğim için..
sabah sabah böyle bir sorunu konuşmak istemezdim beni affedin kızlar.. canımm cookk sıkkın
VAlla canım annem eminönünde buluruz dedi bana. ocağın yirmisi gibi eminönüne gidip kalan bütün eksiklerimi oradan alacağım ben. INternette sırf adı lohusa pijamasi diye 120nin altında fiyat yok. BEn oradan normal takımlara bakacağım onu yarıya kadar yada tamamen düğmeli olsun yeter. 150 liraya rahat iki takımı alırım diye tahmin ediyorum.
arkadasım bende tuvaletimi parca parca ve ıkınarak yapabiliyorum.ve mukus geliyo.anlıcağın dogumu bekliyorum bende.sıkıntıları aşmak için...kızlarr günaydın hepinize.. güzel sağlıklı bol tepikli haftalar:)
benim bi derdim var oooff of..
yaa ben bi kere daha yazmıştım bu sorunumu ama bu kez daha ağır ve daha uzun süreli.
çok afedersiniz 6 gündür tuvalete çıkamıyorum. kabızlık gibi bir bela var anlicağınız başımda.aranzda hiç bunu yaşamış olan varmı bilmiyorum ama bi yandan endişeleniyorumda bebeğim için bi sakıncası olurmu diye.. ooff yani ne biliimm 6 gündür yiyorum içiyorum nereye gidiyocanım sıkılıyo çokk.. ufaktan bi hemoroid problemimde oluştu kabızlık yüzünden. ve tuvalete çıkarken insan istemsizde olsa ıkınmak zorunda kalıyo ondanda korkuyorum.. bütün endişelerim bebeğim için..
sabah sabah böyle bir sorunu konuşmak istemezdim beni affedin kızlar.. canımm cookk sıkkın
günaydın kızlar...
tecrübeli bir anne olarak emzirme atleti konusunda çok kararsın kaldım
şuan unnadoda bebefoxun atletleri indirimde.. ben daha önce emzirme sütyeni kullandım komun dünyanın parasını verdim ama çok gereksizdi gerçekten bi de hiç sütyen yokmuş gibi duruyordu. ayrıca emzirirken sürekli belim açıldığı için üşüyordum...
şimdi hemen sorumu sorayım arkadaşlar.. çıtçıtlı almayı düşünüyorum belim açılmasın diye ama sezaryan olacağım için acaba zorlanır mıyım eğilirken... sizce normal mi alayım çıtçıtlı mı?? sizler almayı düşünüyor musunuz...?? yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
Bende pijama gecelik fiyatlarını araştırmıştım internette tek takımlar 100liradan aşağı değil hatta giyim mağazası olan bi yakınıma toptancısından sordurttum alt üst takım artı kısa sabahlık 3lu takım 70 lıra fiyat vermış ki düşünün o geliş fiyatı, neyse eminönü havuzluhan a gittik annemle ordada fiyatlar aşagı yukarı aynı gibi 160 liraya falan var. Ama giriş katında direk ilk sağdaki dükkanda 4 parça takımı alt üst pijama uzun gecelik ve sabahlıkla birlikte 100liraya aldık:))) ordada pahalı takımlar var hatta ayrı ayrı alsan sırf gecelık 60 lira falan ama bu en uygun set yapılmış fazla çeşit secenegi yok kırmızı-krem, mavi-krem, pembe-krem birde lila dört renk seçeneği var, ama çok şirinler ve kumaşının kalitesi çok güzel yumuşacık ordan tavsiye ederim. Tabi nakit almanız gerekiyor fiş vs kesilmiyor çünkü kdvsiz.
kızlar Dr.larımız bizi ne zaman 3 haftada 1 yada 2 haftada 1 çağırmaya başlicak. benim son randevumdan şimdi beklediğim randevum arasında 5 hafta var... kesin yılbaşı tatiline çıktııı hain doktorr:)) yoksa bugün çağırması gerekiyodu.. şimdi bekle 1 hafta daha bekleyebilirsen :) oğlumu görmeyi özledim ben
Bu arada ben 8 kilo almışım doğımdan beri ve dr asıl şimdi ni bukadar daha alacaksın demesin mi bugün şok oldum
Bebeğim de 1 hafta öndeymiş basit şeker alımını 0a indşrmemi söyledi 1 saatte bir 1 ceviz yoğurt bir küçük meyve gibi beslenip bol egzersiz yürüyüş merdiven önerdi
GESM cım senle konuşmuştuk yeni druma gittim bugün çok şükür hüleryüzlü bi dr onla devam edebileceğim iyi karsıladı
Öneci dıktorumun normal dediği akıntıyı bu doktor mikrobik olabilir dedi ve örnek aldı inşallah bişey çıkmaz flora düzenleyici verdi
Evet canim ortopedik yatak daha saglikli rahat olur bakalim nasip artik bir karar verebilsem ........ da guzel buyuyen besikler var ordan da bakiyoruz bakalim
CAnım eğer büyüyen beşik alacaksanız normal ortopedik yatak alın içine. PArk yataklarda üst katta yüksek kaçıyor normal yatak. Oyun parki yataklarına da pek güvenemiyorum doğrusu viscolar sağlıklı değil çok diyorlar öyle diyorlar böyle diyorlar... OOof valla bende bilmiyorum nasıl yapacağız
evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908
Kızlar emzik ve biberon hangi marka aldınız biraz araştırdım anne memesine en yakın Nuk markası. Uçlar silikon mu Kauçuk mu olmalı?
gaz olsun ama o bile bazen ciddi sorunlar yaratabiliyor biliyorsun.
rahatlamışsın ya çok şükür neysekiii
doktor öyle söyleyince bana sen geldin aklıma bende dedim çok gerekli ise önümüzdeki ay damardan alabilirim sizin içinde uygunsa dedim tamam dedi o da anlaştık
canım gribe yapabileceklerim sınırlı elimden geleni yapıyorum dikkatte ediyorum ona rağmen hasta oldum en gıcık tarafı o.
barbie hem sana hem bebişe
şakamı bu hiç göstermiyosun kesinlikle
sorma bende çok severim z.yağını bandıra bandıra yemeği
haftasonları bol bahatlarla karıştırıp ekmek bandırıp yiyorum
teşekkür ederim canım arkadaşım
aybüke canım sen bahsettiğin dr gitmedin değil mi bu başka bir doktor kız git sen başka bir doktora daha ama kendi doktorunun söylediklerinden bahsetme o doktor neler söyleyecek bakalım.
kızlar siz bize şaka yapıyosunuz bence seni görende kesinlikle kilona inanmazzz
gerçi bende çok takmıyorum kilo işini nasıl olsa vereceğiz o kiloları
yalnız bol bol resim çektirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?