2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlarr yaa geçmişte konuşulmuştu ama ben not almayı unuttum, bebeklerimiz için okumamız gereken kitaplardan tavsiyeleriniz neler acaba? schaqa sen bir liste yapmıştın canım mümkünse o listeyi tekrar yazabilir misin rica etsem :26:

evet kızlar ben baslatıyorum devamını getırın :))) 87 kılo bi hamişim ben ((
Eki Görüntüle 913909 Eki Görüntüle 913908

valla canım ben 1.70 cm. 82 kiloyum ama senin yanında fil gibi dururum... maşşallah çok hoş görünüyorsun..

canım sütün az veya çok olacağını şimdiden bilemezsin... hele böyle düşünüp kendini hiç strese sokma.. ben humanayı doğumun ilk günü başlamıştım içmeye... sezaryan olduğum için sütüm 2. gün gelmişti ve sabah uyandığımda neredeyse hastanelik oluyordum... üstüm süt içinde kalmıştı ve göğüslerim patlamak üzereydi hemen sağma mak. edinip öyle rahatlamıştım.. sen her ihtimale karşı bulundur ama doğumdan önce karar vermek çok da doğru olmaz...

ben iki tak. pijama ve bir gecelik götürmüştüm. sezaryan olduğum için üst kısmımı giydirdiler ama alt kısım 2-3 saat sonra giydirildi çünkü bacaklarım uyuşuktu..geceliği bir kere bile giymedim kullanmadan başkasına verdim..

geçmiş olsun canım.. haşlanmış patates iyi gelebilir ishale...

canım benim dr. en son randevumda 3 hafta sonra gel demişti bugün gitmem gerekiyordu ama ilginçtir sabredebildim ve gitmedim... çünkü haftaya gidip doğum iznimi de aktarayım diye düşündüm. bu kontrolden sonrada 2 haftada bir çağıracağını söylemişti.

günaydın canlarım inşallah güzel bir hafta olur hepinize iyi haftalar kucak dolusu sevgiler ve haftayı göbekli bir fotoyla açmak istiyorum
Eki Görüntüle 913690

canım maşallah çok fitsin....

canım benim de kabızlığım vardı bence mutlaka dr. danış.. gidemiyorsan da ara.. bana bir toz vermişti gece yatmadan kullandım. geçti.. çok sorun olduğunda kullanıyorum...

merhaba koca göbüşleerr:) ya bu göbek gitgide büyüyoo, önden önden gidiyooo, giydiklerim göbeğimi kapatmıyor hepsi yukarı çekiyoo:)) n'olcak bööylee

Bende pijama gecelik fiyatlarını araştırmıştım internette tek takımlar 100liradan aşağı değil hatta giyim mağazası olan bi yakınıma toptancısından sordurttum alt üst takım artı kısa sabahlık 3lu takım 70 lıra fiyat vermış ki düşünün o geliş fiyatı, neyse eminönü havuzluhan a gittik annemle ordada fiyatlar aşagı yukarı aynı gibi 160 liraya falan var. Ama giriş katında direk ilk sağdaki dükkanda 4 parça takımı alt üst pijama uzun gecelik ve sabahlıkla birlikte 100liraya aldık:))) ordada pahalı takımlar var hatta ayrı ayrı alsan sırf gecelık 60 lira falan ama bu en uygun set yapılmış fazla çeşit secenegi yok kırmızı-krem, mavi-krem, pembe-krem birde lila dört renk seçeneği var, ama çok şirinler ve kumaşının kalitesi çok güzel yumuşacık ordan tavsiye ederim. Tabi nakit almanız gerekiyor fiş vs kesilmiyor çünkü kdvsiz.

Kızlar emzik ve biberon hangi marka aldınız biraz araştırdım anne memesine en yakın Nuk markası. Uçlar silikon mu Kauçuk mu olmalı?

arkadasım bende tuvaletimi parca parca ve ıkınarak yapabiliyorum.ve mukus geliyo.anlıcağın dogumu bekliyorum bende.sıkıntıları aşmak için...

ben hiç almayı düşünmüyordum ama belim üşüdü diyorsun ya o benim hiç aklıma gelmemişti ben de alıcam bu durumda kendinden sütyenli emzirme atletleri oluyor öyle kat kat gitmektense tek parça bişey olması tercihimdir onlardan alıcam o zaman

İşte bu da 100 kiloluk tontoş bir anne :)))

Eki Görüntüle 913946

maşallah kuzular çok tatlısınız valla çok çok beğendim ayrıca da hiç 100 kilo gibi durmuyorsun

zaten nakit alacağım bende. BI tane evde hiç kullanılmamış pijamam var önden düğmeli. bide senin gibi dortlu takım alırım yeter :)

Canım benim bildiğim 34. Haftadan sonra 2 haftada bir çsğırıyorlsrdı

şimdi şu yan taraftaki kahve çekirdekleri var ya beni benden alıyor napcazzzz

neeey? ben de 31.haftamdayım 8 kg aldım bu kadar almiim yaaa
5 kg filanla kurtarsak sonuna kadar:))

Evet canim ortopedik yatak daha saglikli rahat olur bakalim nasip artik bir karar verebilsem ........ da guzel buyuyen besikler var ordan da bakiyoruz bakalim

tünaydın kızlaaar 2 saattir ancak okuyabildim yazdıklarınızı çok şükür bitirdim :)) evet bu yıl bitiyor lütfen bitsin artık 2013 çok zor bir yıldı birçok kayıp yaşandı.bu yıl hem benim hem eşimin dedesi vefat etti ama ben 2014 ten çoook umutluyum direk pozitif bi enerji hissediyorum 2014 deyince. en önemlisi zaten hepimiz için hayatımızda dönüm noktası olacak bir yıl anne olucaz evlatlarımıza kavuşucaz hayırlısıyla, düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo mutluluktan :)))

Kızlar emzik ve biberon hangi marka aldınız biraz araştırdım anne memesine en yakın Nuk markası. Uçlar silikon mu Kauçuk mu olmalı?

Canım ben emzik chicco kauçul aldım sanki bana alışması daha kolaymış gibi geliyo kızımda nuk silkon almıştım bayağı uğraştım alıştırmak için bu sefer böyle deneyim dedim biberon arkadaşım avent verdi bende de nuk var ama aventin yeni bi modeli var belki ondan alırım

Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus

gaz zaten bende normalde de olan birşeydir. Ama bu sabah resmen korkuttu yürümeme bile etki etti. ama biraz da olsa rahatladım. Tabii tam olarak geçmedi.
kesinlikle 100 kiloyum ama kemiklerim iri züğürt tesellisi :)))))
ben de pek takmıyorum yaaa nasıl olsa vereceğiz. ben bebeğimle birlikte diyet olmasa bile sıkı bir egzersiz yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…