neeey? ben de 31.haftamdayım 8 kg aldım bu kadar almiim yaaa
5 kg filanla kurtarsak sonuna kadar:))
Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus
Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus
şimdi şu yan taraftaki kahve çekirdekleri var ya beni benden alıyor napcazzzz
kızlarr günaydın hepinize.. güzel sağlıklı bol tepikli haftalar:)
benim bi derdim var oooff of..
yaa ben bi kere daha yazmıştım bu sorunumu ama bu kez daha ağır ve daha uzun süreli.
çok afedersiniz 6 gündür tuvalete çıkamıyorum. kabızlık gibi bir bela var anlicağınız başımda.aranzda hiç bunu yaşamış olan varmı bilmiyorum ama bi yandan endişeleniyorumda bebeğim için bi sakıncası olurmu diye.. ooff yani ne biliimm 6 gündür yiyorum içiyorum nereye gidiyocanım sıkılıyo çokk.. ufaktan bi hemoroid problemimde oluştu kabızlık yüzünden. ve tuvalete çıkarken insan istemsizde olsa ıkınmak zorunda kalıyo ondanda korkuyorum.. bütün endişelerim bebeğim için..
sabah sabah böyle bir sorunu konuşmak istemezdim beni affedin kızlar.. canımm cookk sıkkın
benim hastanemde öyle.mesai dışındaysa doktor gelmiyormuş.kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma.çok saçmalık yani.biz dr a alışalım herşeyimizi takip etsin sonra en önemli ana gelince bilmediğin dr girsin. o yüzden sezaryen olmak istiyorum açıkçası.doğumuma kendi dr um gelsin
gaz zaten bende normalde de olan birşeydir. Ama bu sabah resmen korkuttu yürümeme bile etki etti. ama biraz da olsa rahatladım. Tabii tam olarak geçmedi.
kesinlikle 100 kiloyum ama kemiklerim irizüğürt tesellisi :)))))
ben de pek takmıyorum yaaa nasıl olsa vereceğiz. ben bebeğimle birlikte diyet olmasa bile sıkı bir egzersiz yapmayı düşünüyorum.
Valla ben de 69 ile kaldım şuanda 84 üm ama hiç kısmadım yedikçe yedim canım istiyo napayım çok mutlu oluyorum. Normalde iki gıdım yemek yerim ama çikolata düşkünüyüm. Kızım gelsin de resmimi çeksin eklerim bende
için niye içmiyorsunuz ki? günde 2 fincana izin var.
Benim sezaryen şansım yok normal doğum yapmam lazım çok korkuyorum
neden arkadaşım ????????
6 tane miyom var bende sezaryen tehlikeli
geçmiş olsun arkadaşım umarım her şey yolunda gider
hadı benım boy 1.72 dıye gostermıyorum kılomu ama sende gostermıyorsun valla yuz yazınca yok artık bu mu 100 kılo dedım :))
bugün itibariyle tüüüüüüüüm ihtiyaçlarımızı tamamlamış durumdayızçok şükür ki artık eksiğimiz gediğimiz yok:124: şimdi sıra geldi odamızı yerleştirmeye
daha önce söylemiştim odamız geldi ancak gardrobunda sorun olduğu için geri göderdik yenisi yapılıyor o da yılbaşından sonra gelecek inşallah kurulum tamalandıktan sonra yıka ütüle yerleştir çalışmaları başlayacak :103: buara bel ve sırt ağrılarım tavan yapmış durumda bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama artık zorlu dönemece girdik rabbim sağlıkla sıhatle günlerimizi atlatmayı nasip etsin hepimize:92:
Ben de dün aynı şeyi yaşadım. Kalbimin orası ağrıyordu. Sabah da göğsümün altındaki kemiğimde acı ile uyandım. Ama geçti. Kas ağrısıdır büyük ihtimal cnm. Ben ham,lelikten önce de yaşamıştım. Ablam kalp krizinden vefat etmişti doğumdan 2 ay sonra. Ben de gebelik düşündüğüm için transferden hemen önce gittim genetik birşey varmı diye . Kas ağrısı çıktı cnm. Her şeye bakılmıştı.
Hamile kalınca da tansiyon çıkınca doktorum kardiyoloğa yönlendirdi yine. Kalbim mis gibiymiş :)
bugün itibariyle tüüüüüüüüm ihtiyaçlarımızı tamamlamış durumdayızçok şükür ki artık eksiğimiz gediğimiz yok:124: şimdi sıra geldi odamızı yerleştirmeye
daha önce söylemiştim odamız geldi ancak gardrobunda sorun olduğu için geri göderdik yenisi yapılıyor o da yılbaşından sonra gelecek inşallah kurulum tamalandıktan sonra yıka ütüle yerleştir çalışmaları başlayacak :103: buara bel ve sırt ağrılarım tavan yapmış durumda bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama artık zorlu dönemece girdik rabbim sağlıkla sıhatle günlerimizi atlatmayı nasip etsin hepimize:92:
geceden beri midem taş gibi yarabbim, midemden gırtlağıma acı basnç gibi buhar gibi bir ağırlık var, btün enerjimi aldı? nedir bu ilk kez yaşıyorum, benzer durumu yaşayanınız var mı? nedir ççözümü? maden suyu içsem işe yarar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?