2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
neeey? ben de 31.haftamdayım 8 kg aldım bu kadar almiim yaaa
5 kg filanla kurtarsak sonuna kadar:))

Valla ben de 69 ile kaldım şuanda 84 üm ama hiç kısmadım yedikçe yedim canım istiyo napayım çok mutlu oluyorum. Normalde iki gıdım yemek yerim ama çikolata düşkünüyüm. Kızım gelsin de resmimi çeksin eklerim bende

Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus

benim hastanemde öyle.mesai dışındaysa doktor gelmiyormuş.kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma.çok saçmalık yani.biz dr a alışalım herşeyimizi takip etsin sonra en önemli ana gelince bilmediğin dr girsin. o yüzden sezaryen olmak istiyorum açıkçası.doğumuma kendi dr um gelsin

Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus

CANım ben özel güngören hastanesine gidiyorum hatice hanım. Bu ay ki randevumda bende soracağım gece olursa ne olacak diye

aynı durum bende de oldu hayatımda ilk kez yaşadım beter bişey. tam çıkmıyor yarı da kalıyo ama yarımda bırakamıyosn afedersin.demir hapları yüzündemiş. hatta o kadar kötü olduki kanama bile yaşadım. bide bende ülseratif kolit var kabız kalmamam gerekiyor. geceleri sıcak süt içip yatıyorum sanki iyi geldi.içine bal da karıştırırsan sorun gidiyo gibi.

geceden beri midem taş gibi yarabbim, midemden gırtlağıma acı basnç gibi buhar gibi bir ağırlık var, btün enerjimi aldı? nedir bu ilk kez yaşıyorum, benzer durumu yaşayanınız var mı? nedir ççözümü? maden suyu içsem işe yarar mı ki?

Benim sezaryen şansım yok normal doğum yapmam lazım çok korkuyorum

yok kız cidden gerçekten göstermiyorsun çok şanslısın bence bu konuda

ekle arkadaşım ne güzel bahanesi ile resim çekilmiş oluyoruz

için niye içmiyorsunuz ki? günde 2 fincana izin var.

işte ben içmek değil de böyle kıtır kıtır yemek istiyorum
zaten normalde de o kahvenin kokusuna tadına dayanamam

bugün itibariyle tüüüüüüüüm ihtiyaçlarımızı tamamlamış durumdayız çok şükür ki artık eksiğimiz gediğimiz yok:124: şimdi sıra geldi odamızı yerleştirmeye
daha önce söylemiştim odamız geldi ancak gardrobunda sorun olduğu için geri göderdik yenisi yapılıyor o da yılbaşından sonra gelecek inşallah kurulum tamalandıktan sonra yıka ütüle yerleştir çalışmaları başlayacak :103: buara bel ve sırt ağrılarım tavan yapmış durumda bu zamana kadar çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama artık zorlu dönemece girdik rabbim sağlıkla sıhatle günlerimizi atlatmayı nasip etsin hepimize :92:

hadı benım boy 1.72 dıye gostermıyorum kılomu ama sende gostermıyorsun valla yuz yazınca yok artık bu mu 100 kılo dedım :))

benim de boy en son 1.67 idi tabii şişmanladıktan sonra çekmediysem :)))
ama bu söylediklerinizi duyunca mutlu oluyorum sahiden de.. Belki canlı görseniz fikriniz değişir kim bilir :)))

hayırlı olsun:)
bel ve sırt ağrıları için rahatlatıcı egzersizler yapmayı denediniz mi? benim hiç ağrım olmuyor bu sayede

Ben de kardiyoloğa gittim , bugün de kendi doktoruma gittim ama hiç bi sıkıntı yok çok şükür, biraz biraz azalmaya başladı zaten ama korktum bayağı.Dediğin gibi kas ağrısı herhalde

oohh gözünaydın canım işin büyük kısmını atlatmışsın. bizim odamız geldi aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim. ufak tefek eksikler var hala ama bende sıkıntının büyük kısmını atlattım sayılır

kızlar ben oğluma ördüğüm battaniyeyi bitirdim. biteli çok oldu ama astarının falan dikilmesi uğraştırdı bizi ancak tamamlandı hemen sizlerle de paylaşmak istedim :))

İÇ .dün bir arkadaşım maden suyu içemenin faydalı olduğunu söyledi.hem reflü şikayetini azaltıyormuş hem de magnezyum eksikliğine iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…