6 tane miyom var bende sezaryen tehlikeli
şuan hastanedeymiş 5 gibi çıkacak sanırım onunla konuşup iletişim bilgilerini özelden yollamaya çalışırım sana ama sanırım ben özelden msj atamıyorum :/ denerim olmadı sen bana yollarsın ben ona iletirimtatlım çok iyi olur ya tarçınıda denedim yok işe yaramıyo hiçbişey yemediğim halde çıkıyo ben bişey anlamadım çok moralim bozuk
kızlar ben oğluma ördüğüm battaniyeyi bitirdim. biteli çok oldu ama astarının falan dikilmesi uğraştırdı bizi ancak tamamlandı hemen sizlerle de paylaşmak istedim :))
Eki Görüntüle 914128 Eki Görüntüle 914127 Eki Görüntüle 914125
cok saol cnm ama tam girmiyor sanırsam acıyo.iterkende kasılıyorum diye korkuyorum bişe olurmu?
dr ne doktoru periyontolog mu canım genelde bu işin uzmanı olduklarından güven derim ama dikkatli ol
mesela benim dr bana bebeğin karın çevresi normalden geniş dedi şekerden dolayı dedi iki hafta diyet yaptım sonra test için gittiğim hastanenin dr devlet hastanesi dr muayenede normal dedi ama sen temkinli ol canım
Valla ben de 69 ile kaldım şuanda 84 üm ama hiç kısmadım yedikçe yedim canım istiyo napayım çok mutlu oluyorum. Normalde iki gıdım yemek yerim ama çikolata düşkünüyüm. Kızım gelsin de resmimi çeksin eklerim bende
merhaba koca göbüşleerr:) ya bu göbek gitgide büyüyoo, önden önden gidiyooo, giydiklerim göbeğimi kapatmıyor hepsi yukarı çekiyoo:)) n'olcak bööylee
aa benim geçen hafta arkadaşım sırf miyomu olduğu için sezeryan oldu :44:
şimdi şu yan taraftaki kahve çekirdekleri var ya beni benden alıyor napcazzzz
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
sorma beni gör bir de eşofman giyiyorum ekmek teknesindeki kirli karakteri gibi üzerimdeki tsihrt yukarı çıktığı,eşormanda aşağı kaydığı için göbek açık kalıyor. O kadar komik oluyorum ki :)))
Benim miyomlar tehlikeli yerde o yüzden kanama fazla olur dedi normal doğum yapmam isteniyor
ben hiç almayı düşünmüyordum ama belim üşüdü diyorsun ya o benim hiç aklıma gelmemişti ben de alıcam bu durumda kendinden sütyenli emzirme atletleri oluyor öyle kat kat gitmektense tek parça bişey olması tercihimdir onlardan alıcam o zaman
maşallah kuzular çok tatlısınız valla çok çok beğendim ayrıca da hiç 100 kilo gibi durmuyorsun
Hiç 100 gibi değilsin canım maşallah
şuan hastanedeymiş 5 gibi çıkacak sanırım onunla konuşup iletişim bilgilerini özelden yollamaya çalışırım sana ama sanırım ben özelden msj atamıyorum :/ denerim olmadı sen bana yollarsın ben ona iletirimkendisi diyabet konusunda çok bilgili umarım bi yardımı dokunur ama sende sakın üzme kendini sinir stres direk şekeri etkiliyor
Bende yapmayı düşünüyorum cnm ama daha erken kurabiye,börek falan yapıp atıcam buzluğada tadı nasıl olur bilemiyorum ben bide öyle derin dondurucuda bekletilmiş şeyleri sevmiyorum
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum
Eki Görüntüle 914297
maşallah yaa sizde popo hiç çıkmamış hatunlar benim göbekle arka aynı derecede gidiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?