2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
tatlım çok iyi olur ya tarçınıda denedim yok işe yaramıyo hiçbişey yemediğim halde çıkıyo ben bişey anlamadım çok moralim bozuk
şuan hastanedeymiş 5 gibi çıkacak sanırım onunla konuşup iletişim bilgilerini özelden yollamaya çalışırım sana ama sanırım ben özelden msj atamıyorum :/ denerim olmadı sen bana yollarsın ben ona iletirim kendisi diyabet konusunda çok bilgili umarım bi yardımı dokunur ama sende sakın üzme kendini sinir stres direk şekeri etkiliyor

cok saol cnm ama tam girmiyor sanırsam acıyo.iterkende kasılıyorum diye korkuyorum bişe olurmu?

bişey olmaz emin ol zeytin yağı veya kremle dene yapacak bişey yok malesef şu an hamile olduğun için tedaviyi bile doktor erteleyecektir ama gitmek istersende bi görün doktora
isal ve kabız olmamaya dikkat et
bunlara sebebiyet verebilecek yiyecekler tüketmemeye çalış kendine dikkat et

periotolog değil kadın doğum uzmanı, inşallah dediği doğrudur ama nedense hiç inanmak gelmedi içimden, mecburen kendi doktoruma güvenmek zorundayım, kendi doktoruma muyanem de cuma günü, cuma gününde kadar yine diken üstünde olmaya devam sanırsam

günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum

merhaba koca göbüşleerr:) ya bu göbek gitgide büyüyoo, önden önden gidiyooo, giydiklerim göbeğimi kapatmıyor hepsi yukarı çekiyoo:)) n'olcak bööylee

sorma beni gör bir de eşofman giyiyorum ekmek teknesindeki kirli karakteri gibi üzerimdeki tsihrt yukarı çıktığı,eşormanda aşağı kaydığı için göbek açık kalıyor. O kadar komik oluyorum ki :)))

Bende yapmayı düşünüyorum cnm ama daha erken kurabiye,börek falan yapıp atıcam buzluğada tadı nasıl olur bilemiyorum ben bide öyle derin dondurucuda bekletilmiş şeyleri sevmiyorum

benim de göbek sürekli açık :) tarif ettiğin gibiyim ben de... eşim çok komik lakaplar takıyor bazen gülüşüyoruz

Benim miyomlar tehlikeli yerde o yüzden kanama fazla olur dedi normal doğum yapmam isteniyor

Rabbim hayırlısını nasip etsin o zamn canım...

Hiç 100 gibi değilsin canım maşallah

Teşekkür ederim tatlı hamişlerim

sağol tatlım ya Allah razı olsun tmm cnm ayarlarız sen bi konuşta

Bende yapmayı düşünüyorum cnm ama daha erken kurabiye,börek falan yapıp atıcam buzluğada tadı nasıl olur bilemiyorum ben bide öyle derin dondurucuda bekletilmiş şeyleri sevmiyorum

tadı iyi oluyor poğaçayı kurabiye ve böreği yapıyorum pratik oluyor

Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum

bende kurabiye yapmayı düşünüyorum ama dondurucuya atmak aklıma gelmemişti. çıkarınca yine ilk anki tadı oluyo mu acaba :44: bide ben şeker hamurlu yapmak istiyorum o şekilde atamam sanırım değil mi? kurabiyeyi yapıp dolaba atsam son günlerde de şeker hamuruyla kaplasam olur mu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…