Sen beni ilk hamileliğimde görseydin büyümeyen yerim kalmamıştı şu an dediğin gibi göbek ön planda çok dua ettim biliyor musun allahım neolur popom büyümesin diye
yaa bide diyolar ya popo büyürse kızmış büyümesse erkekmiş. benim bebeğim kız. ama merak ediyorum her poposu büyüyenin kız mı veya büyümeyenin erkek mi şu efsaneye bi açıklık getirelim
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum
Eki Görüntüle 914297
yaa ben mi çok rahatım bilmiyorum da :)))
doğumdan sonra onca telaşın içinde bir de misafire kek börek pasta vs.. ikram etmeyi pek düşünmüyorum açıkçası.
bundan dolayı ayıplarlarsa da ayıplasınlar umurumda da değil.
Mevlütte planlıyorum o dediğin şeyleri o zaman da kendini toparlamış olurum zaten..
Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus
mevlütten sonra gelenler oluyor mesela benim iş arkadaşlarım komşularım falan mevlüdü akraba arası yaparım zaten
diğerleri için hazırlık olur çıkar ısıt ye hehehe evde yemek olmayınca da iyi olur bir börek yanına kahvaltı ve çay olma mııııı hihihihihi
be
kızlarr günaydın hepinize.. güzel sağlıklı bol tepikli haftalar:)
benim bi derdim var oooff of..
yaa ben bi kere daha yazmıştım bu sorunumu ama bu kez daha ağır ve daha uzun süreli.
çok afedersiniz 6 gündür tuvalete çıkamıyorum. kabızlık gibi bir bela var anlicağınız başımda.aranzda hiç bunu yaşamış olan varmı bilmiyorum ama bi yandan endişeleniyorumda bebeğim için bi sakıncası olurmu diye.. ooff yani ne biliimm 6 gündür yiyorum içiyorum nereye gidiyocanım sıkılıyo çokk.. ufaktan bi hemoroid problemimde oluştu kabızlık yüzünden. ve tuvalete çıkarken insan istemsizde olsa ıkınmak zorunda kalıyo ondanda korkuyorum.. bütün endişelerim bebeğim için..
sabah sabah böyle bir sorunu konuşmak istemezdim beni affedin kızlar.. canımm cookk sıkkın
oyyy ne kadar az kalmış ne kadar şanslısınız. Bizim daha 26 marta kadar yolumuz var. Ben de çok merak ediyorum,heyecanlanıyorum,tabii arada da git geller yaşıyorum bilinmezlikten kaynaklı. Acaba nasıl bir anne olucam? Acaba hem evladıma hem eşime aynı anda ilgi gösterebilecek miyim? yani kısacası mükemmel bir anne olabilecek miyim kaygısı başladı. pfffff nasıl olacak bilmiyorum. Başa gelmeden de bilemeyeceğiz((
Kızlar bizimde 60 günümüz kaldı çok şükür...
Zeytinyağı ile perine masajına ne zaman başlıcaksınız acaba ya da ne kadar doğru bu masaj ?
Benim oğlan ters ama düzelir de normal doğum yaparım umuduyla bu masajı soruyorum cevaplarsanız sevnirim....
o ne hiç duymadım canım
mevlütten sonra gelenler oluyor mesela benim iş arkadaşlarım komşularım falan mevlüdü akraba arası yaparım zaten
diğerleri için hazırlık olur çıkar ısıt ye hehehe evde yemek olmayınca da iyi olur bir börek yanına kahvaltı ve çay olma mııııı hihihihihi
be
Bende bir iki ay önce olmuştu. 2 gün tuvalete çıkamayınca eşim de niye söylemiyorsun diye sinirlenmişti. Bana bir şurup içirmişti. Bebeğe be sana hiçbir zararı yok. Vücut tarafından asla emilmiyor. Mide üzerinden doğrudan bağırsaklara gidiyor. Hani reflü için reni kullanılıyor ya. Aynı mantık. Reni mide iç duvarını kaplıyor bu da bağırsağınkini. 3. Günin sabahı çok rahat etmiştim. Kesin kilo vermişmdir. Şurubun adı duphalac. İstersen sen yine de doktoruna bir sor. İin rahat etsin. Ben gebelik süremde bir kaç defa kullandım.
Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker
Bunlar da bizim şekerlerin yapım aşaması
Eki Görüntüle 914403 Eki Görüntüle 914404
Bitincede son halin dei paylaşıcam, bakalım bu bitince neye vercem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?