2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Sen beni ilk hamileliğimde görseydin büyümeyen yerim kalmamıştı şu an dediğin gibi göbek ön planda çok dua ettim biliyor musun allahım neolur popom büyümesin diye

yaa bide diyolar ya popo büyürse kızmış büyümesse erkekmiş. benim bebeğim kız. ama merak ediyorum her poposu büyüyenin kız mı veya büyümeyenin erkek mi şu efsaneye bi açıklık getirelim

yaa bide diyolar ya popo büyürse kızmış büyümesse erkekmiş. benim bebeğim kız. ama merak ediyorum her poposu büyüyenin kız mı veya büyümeyenin erkek mi şu efsaneye bi açıklık getirelim

Benim ikisi de kız birinde büyüdü popo birinde büyümedi dediğin gibi efsane yani hepsi

Ben bebegime organik pamuklu body ve hastane cikisi aldim. Onlari da sabun tozu ile yumusatici kullanmadan yikadim, utuledim:) Dogadan Bebegime diye bir site var, ordan buldum cok guzel.

yaa ben mi çok rahatım bilmiyorum da :)))
doğumdan sonra onca telaşın içinde bir de misafire kek börek pasta vs.. ikram etmeyi pek düşünmüyorum açıkçası.
bundan dolayı ayıplarlarsa da ayıplasınlar umurumda da değil.
Mevlütte planlıyorum o dediğin şeyleri o zaman da kendini toparlamış olurum zaten..

Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum
Eki Görüntüle 914297

çok tatlı yaaa bayılıyorum bu göbeğe.. demek ki senin iç karnın pek yok. Benim iç karnım da geniş sanırım ene doğru da genişliyorum. hala göbek deliğim dışarı fırlamadı :)))

mevlütten sonra gelenler oluyor mesela benim iş arkadaşlarım komşularım falan mevlüdü akraba arası yaparım zaten
diğerleri için hazırlık olur çıkar ısıt ye hehehe evde yemek olmayınca da iyi olur bir börek yanına kahvaltı ve çay olma mııııı hihihihihi

be

Biri bana cevap yazsin lütfen doğuma az kaldı güngören ilgi hastanesine gidiyorum ama çok kaygılıyim gece doğum olursa nobetci doktor geliyormus

Cancağızım korkutmak gibi olmasın ama benım şefim de güngören ilgi de doğum yaptı, ikinci doğumuydu ve dediki ben ilkini doğurmamışım bunda beni mahvettiler :S doktoru ilgili değildi, ama bunlar biraz şansla alakalı hayırlısı olsun

Heeeee o zaman başka canım. Ben bebek doğduktan hemen sonra yani 15 gün içinde geleceklerden bahsediyorsun sandım:))
Mevlütten sonra geleceklere bebeğin durumuna göre ikram yaparım sanırım. Bebeğim 1 yaşına gelene kadar da kimse benden ağır ikramlar beklemesin mümkünse:)))

Bende bir iki ay önce olmuştu. 2 gün tuvalete çıkamayınca eşim de niye söylemiyorsun diye sinirlenmişti. Bana bir şurup içirmişti. Bebeğe be sana hiçbir zararı yok. Vücut tarafından asla emilmiyor. Mide üzerinden doğrudan bağırsaklara gidiyor. Hani reflü için reni kullanılıyor ya. Aynı mantık. Reni mide iç duvarını kaplıyor bu da bağırsağınkini. 3. Günin sabahı çok rahat etmiştim. Kesin kilo vermişmdir. Şurubun adı duphalac. İstersen sen yine de doktoruna bir sor. İin rahat etsin. Ben gebelik süremde bir kaç defa kullandım.

Daha şimdiden bunun hassasiyetini yaşıyorsan zaten çok iyi bir eş/sevgili ve çok iyi bir annesin. Rahat ol canım...

Kızlar bizimde 60 günümüz kaldı çok şükür...

Zeytinyağı ile perine masajına ne zaman başlıcaksınız acaba ya da ne kadar doğru bu masaj ?

Benim oğlan ters ama düzelir de normal doğum yaparım umuduyla bu masajı soruyorum cevaplarsanız sevnirim....

o ne hiç duymadım canım

o ne hiç duymadım canım

Zeytinyağı ile perine kısmına masaj yapmak canım bebeğin başı daha rahat çıkıyormuş (Elastikliğini ve nemini arttırdığı için)...Ola ki kesi yapmaya çok sıcak bakmayan bir doktor için yırtık gibi olayları azaltıyormuş diye duymuştum. Perine kısmına iç kısımlara girmeden masaj olarak sürülüyormuş zeytinyağı...Ne kadar doğru emin değilim. O yüzden sormuştum.

Bizim buralarda lohusa ziyaretine gidilirken muhakkak kek poğaça börek götürülür doğrusu da budur bence bebekle uğraşırken bide onları yapsmam yani en kötü hazır alırım herhalde

o şurubu kullandım bende. doktorum sadece ihtiyaç duyduğunda gece yatmadan 2 ölçek al dedi.ben 2 ölçek fazla gelir düşüncesiyle hep 1 ölçek içtim.sanırım yanlışı orda yaptım:))

Son düzenleme:
kızlar buarada ben mevlüt yapmayı düşünmüyorum.. evlendim evleneli kimse gelmedi evime. mevlüt için zorla davet edemem kimseyi.
dua okutucam ama kimseyi davet ederek değil. kendi aramızda düşünüyorum..

Son düzenleme:
Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker

Bunlar da bizim şekerlerin yapım aşaması

Bitincede son halin dei paylaşıcam, bakalım bu bitince neye vercem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…