2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

oyy çok şekerr pembiş pembiş.. eline sağlık valla harika görünüyor..
Allah dağıtacağın günleri de görmeyi nasip etsin canım

bu saatten sonra ne yapacagım gunduz dogum yaparsam doktorum gırecek tek umudum bu BU SAATEN SONRA NEREYE GIDEBILIRIM

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433

bence canm hangisi içine siniyorsa onu al sonucta sen onu kullanacaksın ben mecburı park besik bakıyorum cunku tayıncıyız sureklı yoksa mobilya daha saglıklı şık ve bebiş odasına uygun duruyo sende düşün taşın ama istemediğin bir sey alma kımseyede ayıp olmaz sen heyacanlı bı anne adayısın :)

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433

arkadasım ben parkyatakları pek sevmiyorum.Ahşap besıkler daha cok hoşuma gidiyo.görüntü ve gösterişi daha farklı.bizim beşiğide annemler alıcak.verecekleri meblağ belli zaten.eğer fiyat artarsa biz üzerine koyacağız.sizde öyle yapabilirsiniz.alacagımız beşik 700 civarı.uyku seti ve yatak hariç.onları biz alıcaz mesela.bunlardan birisi olucak...

Valla şu becerilerine hayranım ne de güzel yapmışsın canım
Saol canım
oyy çok şekerr pembiş pembiş.. eline sağlık valla harika görünüyor..
Allah dağıtacağın günleri de görmeyi nasip etsin canım
İnşallah canım sağlıkla gelir o günler... âmin...

Seninkilerde çoook tatlıymış bayıldım daha önce görmeliymişim canım bence içine sineni al gerekirse farkı söylemeyin ama içine sinsin sonuçta en çok sen ve bebişin kullanacaksınız

canım ben birkaç birşey yapmayı düşünüyorum, canınız çekmesin söyleyeyim, su böreği ve yaprak sarma yapıp atacam buzluğa inşallah. yanına da hazır pastalardan alırız yeterli olacağını düşünüyorum
yaa bide diyolar ya popo büyürse kızmış büyümesse erkekmiş. benim bebeğim kız. ama merak ediyorum her poposu büyüyenin kız mı veya büyümeyenin erkek mi şu efsaneye bi açıklık getirelim
benim bebişim erkek canım popom yerinde sayıyor hala hiç büyümedi
azmine hayranım canım ya çok güzeller ellerine sağlık.
bende kararsızım park yatak mı ahşap mı alsam diye, bazen düşünüyorum acaba bebiş biraz büyüdükten sonra dönerken kafasını çarpar mı ahşapın parmaklıklarına diye korkuyorum , yada tutunup kalkmaya çalışırken falan düşer de yine çarpar mı diye, ilk bebişim tecrübeli değilim ama öyle aklıma geliyor işte olur mu bilmiyorum bunları düşünür park yatak alayım diyorum ama daha kesin kararımı vermedim. benim annemlerin de durumu iyi değil biz beşiğini kendimiz alalım diyoruz, eğer sizn durumunuz iyi ama annenlerin kötüyse geri kalanını siz tamamlayın madem canım ya yine de sizin kararınız tabi ki

çok güzel görünüyor balkaymakcım, becerikli hatunsun vesselam:) hayırlısıyla dağıtmak da nasip olsun inşallah..

ben de kurabiye, yaprak sarma, börek falan yapıp atmayı düşünüyorum buzluğa..çok pratik olur, yapmak lazımm:)

30 haftalık hamileyim aşırı kaşıntı var her yerim yara bere kan içinde kaldı

canım krem ve yağlarla masaj yaparsan belki iyi gelir. kaşıntı çatlak olacağı zaman çok oluyor, bol bol yağlan:)

Slm hatunlar bugun doktora gittik 28+2 yiz 1120 gr miz doktor haftasina gore normal dedi ama sanki bana kalsa birazdaha kilo alsaydi iyiydi anne içgüdusu işte tabi tansiyonunda etkisi var tansiyon yukselmesi yok ama ilaçlar sayesinde onun disinda beynine bobregine kalbide hep bakti hersey yolunda suyumuzda iyi dedi ama birturlu poz vermiyor pasam 4 boyutluda hep suratini kapatiyor aylardir hic onden foto yok bebek suan kafasi asagidaymi dogum pozisyonunda normal boyle durmasi dedi gogusumden gelen siviyi sordum sutmu sivimi anlamiyorum ustume gecince goruyorum onada normal dedi diş eti ağrisi içinde kalsiyuma başladik 10 gun sonra gidicez ins. 1300 u geceriz bu arada sezeryan oldugu icin 38. Haftada aliriz dedi yani 63 gun kaldi

Âmin canım saol inşallah, bu arada benim göbiş de dayanamayıp çatladı bu hafta

Âmin canım saol inşallah, bu arada benim göbiş de dayanamayıp çatladı bu hafta

canım bende önceden zaten vardı çatlaklar, şimdi de bol bol yağlanıyorum..yeni çatlak yok şimdilik eskilerle idare ediyorum:) ama son zamanlarda olur mu bilmiyorum..olursa da canımız sağolsun ne yapalım, bebişlerden hatıra:)) sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar, kucağımıza alalım, kokularını içimize çekelim, güzelce yetiştirelim, güzel günlerini görelim inşallah

kızlar ben oğluma ördüğüm battaniyeyi bitirdim. biteli çok oldu ama astarının falan dikilmesi uğraştırdı bizi ancak tamamlandı hemen sizlerle de paylaşmak istedim :))]

.pk güzel olmuş, çok zahmetli olmuş, ne kadar güzel bir hatıra bırakacaksın bebekliğinden kalan :)

maşallah bebişine canım sezeryanı merak ettim neden sezeryan dedi doktorun sana şimdiden?

Ne güzel yazmışsın canım bende hep o günlerin hayalini kuruyorum göğsümde uyuduğunu minicik ellerini kollarını ağzını Allah sağlıkla görmek nasip etsin o günleri inşallah...

Seninle günlerimiz aynı canım ama ben bebişi 2 haftadır görmüyorum demek ki benimkide geçmiştir 1 kiloyu en son 958 di zaten 2 hafta var daha kontrole bekle bekle geçmiyor 2 haftada bir olsun artık bence kontroller merak ediyorum bebişimi

bende kararsızım park yatak mı ahşap mı alsam diye, bazen düşünüyorum acaba bebiş biraz büyüdükten sonra dönerken kafasını çarpar mı ahşapın parmaklıklarına diye korkuyorum , yada tutunup kalkmaya çalışırken falan düşer de yine çarpar mı diye, ilk bebişim tecrübeli değilim ama öyle aklıma geliyor işte olur mu bilmiyorum bunları düşünür park yatak alayım diyorum ama daha kesin kararımı vermedim. benim annemlerin de durumu iyi değil biz beşiğini kendimiz alalım diyoruz, eğer sizn durumunuz iyi ama annenlerin kötüyse geri kalanını siz tamamlayın madem canım ya yine de sizin kararınız tabi ki[/QUOTE]

Canim ben her ikisini kullandim. Annemler alacaklari zaman mobilya bessik istedim ilk zamanlar memnun kaldim ama oglusum yanlarindan tutup ayaga kalkip kendini asagi dogru sarkitmaya basladi, kendini ayakta sallamaktan cok hoslaniyordu dusmesin diye esimle besigin alt kismini sallanan kismindan ayirdik ve sallanan kismi yere koyduk bu seferde inmeyi ogrendi ve her uyandigimizda yanimizda idi besiginde yatmak istemedi mobilya besigi kaldirdik park yatak aldik derin oldugu icin rahat ettim. Tavsiyem mobilya besik alacak olursanda derinligine dikkat et ve genis olmasinada cunku buyudukce dar gelmeye basliyor

Ben 5. Aydan berinayda 2 kere goruyorum canim riskten ama riskim suan olmamasina ragmen doktorum hala 2 kere diyor gitmek cok zor oluyor yakin degil hastane bi muayaneye gidiyorum birde 10 gun sonra gel diyor para vermemek icin 10. Gun kontrole cagriyor artik zorlaşmaya başladi çoktan geçmistir seninde bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…