Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker
Bunlar da bizim şekerlerin yapım aşaması
Eki Görüntüle 914403 Eki Görüntüle 914404
Bitincede son halin dei paylaşıcam, bakalım bu bitince neye vercem kendimi
Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker
Cancağızım korkutmak gibi olmasın ama benım şefim de güngören ilgi de doğum yaptı, ikinci doğumuydu ve dediki ben ilkini doğurmamışım bunda beni mahvettiler :S doktoru ilgili değildi, ama bunlar biraz şansla alakalı hayırlısı olsun
çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433
çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433
Saol canımValla şu becerilerine hayranım ne de güzel yapmışsın canım
İnşallah canım sağlıkla gelir o günler... âmin...oyy çok şekerr pembiş pembiş.. eline sağlık valla harika görünüyor..
Allah dağıtacağın günleri de görmeyi nasip etsin canım
Seninkilerde çoook tatlıymış bayıldım daha önce görmeliymişimçok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433
canım ben birkaç birşey yapmayı düşünüyorum, canınız çekmesin söyleyeyim, su böreği ve yaprak sarma yapıp atacam buzluğa inşallah. yanına da hazır pastalardan alırız yeterli olacağını düşünüyorumgünün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
benim bebişim erkek canım popom yerinde sayıyor hala hiç büyümediyaa bide diyolar ya popo büyürse kızmış büyümesse erkekmiş. benim bebeğim kız. ama merak ediyorum her poposu büyüyenin kız mı veya büyümeyenin erkek mi şu efsaneye bi açıklık getirelim
azmine hayranım canım ya çok güzeller ellerine sağlık.Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker
bende kararsızım park yatak mı ahşap mı alsam diye, bazen düşünüyorum acaba bebiş biraz büyüdükten sonra dönerken kafasını çarpar mı ahşapın parmaklıklarına diye korkuyorum , yada tutunup kalkmaya çalışırken falan düşer de yine çarpar mı diye, ilk bebişim tecrübeli değilim ama öyle aklıma geliyor işte olur mu bilmiyorumçok güzel olmuş ellerine sağlık ben de internetten sipariş verdim malesef beceriksiz bir hatunum :) Eki Görüntüle 914420 Eki Görüntüle 914433
azmine hayranım canım ya çok güzeller ellerine sağlık.
ki
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
30 haftalık hamileyim aşırı kaşıntı var her yerim yara bere kan içinde kaldı
çok güzel görünüyor balkaymakcım, becerikli hatunsun vesselam:) hayırlısıyla dağıtmak da nasip olsun inşallah..
ben de kurabiye, yaprak sarma, börek falan yapıp atmayı düşünüyorum buzluğa..çok pratik olur, yapmak lazımm:)
canım krem ve yağlarla masaj yaparsan belki iyi gelir. kaşıntı çatlak olacağı zaman çok oluyor, bol bol yağlan:)
Amargiiiiii, aybüke ve benimle aynı haftada olanlar!!!!!! Sizin de göbişlerinizi merak ediyorum koyarsanız sevinirim
Âmin canım saol inşallah, bu arada benim göbiş de dayanamayıp çatladı bu hafta
kızlar ben oğluma ördüğüm battaniyeyi bitirdim. biteli çok oldu ama astarının falan dikilmesi uğraştırdı bizi ancak tamamlandı hemen sizlerle de paylaşmak istedim :))]
Slm hatunlar bugun doktora gittik 28+2 yiz 1120 gr miz doktor haftasina gore normal dedi ama sanki bana kalsa birazdaha kilo alsaydi iyiydi anne içgüdusu işte tabi tansiyonunda etkisi var tansiyon yukselmesi yok ama ilaçlar sayesinde onun disinda beynine bobregine kalbide hep bakti hersey yolunda suyumuzda iyi dedi ama birturlu poz vermiyor pasam 4 boyutluda hep suratini kapatiyor aylardir hic onden foto yok bebek suan kafasi asagidaymi dogum pozisyonunda normal boyle durmasi dedi gogusumden gelen siviyi sordum sutmu sivimi anlamiyorum ustume gecince goruyorum onada normal dedi diş eti ağrisi içinde kalsiyuma başladik 10 gun sonra gidicez ins. 1300 u geceriz bu arada sezeryan oldugu icin 38. Haftada aliriz dedi yani 63 gun kaldi
canım bende önceden zaten vardı çatlaklar, şimdi de bol bol yağlanıyorum..yeni çatlak yok şimdilik eskilerle idare ediyorum:) ama son zamanlarda olur mu bilmiyorum..olursa da canımız sağolsun ne yapalım, bebişlerden hatıra:)) sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar, kucağımıza alalım, kokularını içimize çekelim, güzelce yetiştirelim, güzel günlerini görelim inşallah
Slm hatunlar bugun doktora gittik 28+2 yiz 1120 gr miz doktor haftasina gore normal dedi ama sanki bana kalsa birazdaha kilo alsaydi iyiydi anne içgüdusu işte tabi tansiyonunda etkisi var tansiyon yukselmesi yok ama ilaçlar sayesinde onun disinda beynine bobregine kalbide hep bakti hersey yolunda suyumuzda iyi dedi ama birturlu poz vermiyor pasam 4 boyutluda hep suratini kapatiyor aylardir hic onden foto yok bebek suan kafasi asagidaymi dogum pozisyonunda normal boyle durmasi dedi gogusumden gelen siviyi sordum sutmu sivimi anlamiyorum ustume gecince goruyorum onada normal dedi diş eti ağrisi içinde kalsiyuma başladik 10 gun sonra gidicez ins. 1300 u geceriz bu arada sezeryan oldugu icin 38. Haftada aliriz dedi yani 63 gun kaldi
Seninle günlerimiz aynı canım ama ben bebişi 2 haftadır görmüyorum demek ki benimkide geçmiştir 1 kiloyu en son 958 di zaten 2 hafta var daha kontrole bekle bekle geçmiyor 2 haftada bir olsun artık bence kontroller merak ediyorum bebişimi
maşallah bebişine canımsezeryanı merak ettim neden sezeryan dedi doktorun sana şimdiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?