2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
şeker hamurunu buzlukta saklayamiyorsun arkadaşım. Bir de daha once hic kullandin mi bilmiyorum ama seker hamuru cok ugrastiriyor son günlerde uğraşmak biraz eziyet olabilir bence.

Pardon, ne? Uyku mu? O ne ki? Ne ola ki? Anlamı bilemiyorum. İnsanın kendine yakışanı giymesi demek olabilir mi? Yok yok tezgah üstü ayçekirdeği soyucu makinaydı galiba. Hah buldum: anadolu'da kurulan eski bir şehir devletinin adıydı. Saat kaç? Saat ne? Ben?

Israrla ve aralıksız tekmeleyip beni uyandırdığın ve asla uyutmadığın her gün, ergenlikte dışarı çıkmanı cebren ve alenen yasakladığım cillop gibi haftasonu toplamları olarak sana geri sönecektir. Ben menopoz öncesi elimde yelpazem dışarılarda gezerken sen de evde takılırsın. Mis gibi yaşayıp gideriiz. Benden ne istiyorsun aşkım? Hayır saat 04:41, o açıdan soruyorum...

Yanliz degilsin:))Bu bir on alistirma galiba amargi dogunca zorluk olmasin diye sabahin korunde dikiyolar ayaga oglumun tekmeleri ve mide gurultusu isin garibi cin gibiyim

telefondan giriyorum alıntı yapamadım cnm. Daha önce yapmadım ama annemin bu konuda tecrübesivar. onagüveniyorum birazdaa . Ama işte son günlere kalırsa yapamam heralde:44:

ben hiç duymadım perine masajı ne demek ki?

30 haftalık hamileyim aşırı kaşıntı var her yerim yara bere kan içinde kaldı

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyor bu kaşıntılar. Gebelik kolestazı diye bir şey var. Biran önce gastroenteroloji bölümüne git bence.

kıyamam sana gün içinde dinlenebiliyorsan/uyuyabiliyorsan şanslısın yoksa çekilecek gibi değil..

ben hiç duymadım perine masajı ne demek ki?

emelcim netten bak istersen bende yurtdışı doğum hikayelerini okurken rastlamıştım
ve netten araştırmıştım sen de bir incele tabii bilemiyorum bizim ülkemizde ne kadar tavsiye ediliyor....

biraz araştırdım şimdi de içim bir tuhaf oldu :))) mantıklı aslında yazılanlar ama işte ne kadar uygulanabilir pek bir fikrim yok. En azından benim elim artık oralara çok zor oranıyor :)))))

biraz araştırdım şimdi de içim bir tuhaf oldu :))) mantıklı aslında yazılanlar ama işte ne kadar uygulanabilir pek bir fikrim yok. En azından benim elim artık oralara çok zor oranıyor :)))))

dedim ya uygulanabilirliği benim kafama takıldı ve aslına bakarsan yazılanlar/anlatılanlar mantıklı bence de
sonuçta bunu öneren doktorlar :))))

günaydınlar dünyanın en güzel en şanslı hanımları
yeni yıl umarım heppimize hayır getirir ve evlatlarımızla yaşayacağımız en mutlu yyıllarımızın başı olurr
allahım hepimizin müjdeli haberi burdan vermemizi nasip etsin inşallah
dün oğluşum neredeyse 2 saat hareket etmedi kadar korktum ki anlatamamama meğer annesine oyun yapmış kandırıkçı oğlum sonra normale döndü çok şükür
arkadaşlar ya inşallah herkes iydir alıntı yapamıyorum
netim kopup durduğundan mesajlarıda henüz okumadım
bu arada ben Bornova şifada sümeyra hanımı sordum kimse bilmiyor sanırım
kızlar galiba ben sezeryan olacağımeşimin büyük baskısı var
ya sezeryanda da ggöbek kalıyor
ama sezeryana evet dersem egepol şükran hanıma gideceğim inşallah
hala doktor konusunda kararsızım neredeyse doğuracam ya

Hepinize günaydın güzel , kıymetli anneler. Kahvaltımı ettim beyaz tv de söylemezsem olmaz 'ı izlerken gözyaşlarına boğuldum, 2013 yılında doğan ünlülülerin bebeklerini gösterdi hormonlar üst seviyede galiba musluklar kapanmıyor ,Allh'ım yavrularımızı kucaklayıp sevinçten ağladığımız günleri göstersin hepimize

canım benim buzluğum çok küçük öyle küçük ki ancak acil olan gıdaları koyabiliyorum o sebepten bişey yapamicam ama misafir gelecek evde hiçbişey yoksa önceden yaptığım pratik tariflerim var gerçi bana bişeyler yapmak zor gelmiyor mutfağı ve 5 çayı hazırlamayı çok seviyorum :)) ondan çok zorluk çekicemi sanmıyorum bi de emelin dediği gibi evime gelen misafir yeni doğum yaptığımı göz önünde bulundurarak çok fazla bir beklenti içine girmez sanırım :))

Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum
Eki Görüntüle 914297

bence çok tatlısın cicim

hayır bebeğim rahatlıkla alakası yok bence ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum eskiden öyle olduğu için annelerimizden bize kalan bir adet aslında ama ben çok da adet edinmedim ilk evlendiğim dönemde habersiz bir misafir gelecek kendimi paralardım aman aç kalmasınlar herşey dört dörtlük olsun diye sonra baktım ki kendimi paralasam da hiçbişey yapmayıp basit bir kekle de geçiştirsem aynı muameleyi görüyorum karşı taraftan o gün bugündür bıraktım ben de evime gelen evimi ve halimi bilir benden çok bişey beklemesin o kadar

bende hiççç kasmıyorum son dakika gelene hazırda ne varsa o olur
ben sadece buzluğa böyle kek, börek değilde işte sebze falan koyuluyorya
onlardan stok yapmıştım şimdide işte kıymayı, köfteyi, kuşbaşıyı falan
hazırlamayı planlıyorum pratik yemek hazırlama için. zaten buzlukta
barbunya, taze fasülye, bezelye, domates bunlar hazırda var.
annemle konuşacağım dolma ve sarma da yapmasını isteyeceğim
onları da koyarım inşallah 2 haftada bir düzene kavuşabiliriz.

kesinlikle öyle aslında bunu konuşmak lazım beylerle:)))
bence onlar gönüllü bile olabilir buna

bende her ne kadar açıkça yazamasam da evet sonuçta sağlıkta söz konusu bu durumda
bir de doktorla konuşmak lazım dedim ya yurtdışında tavsiye ediliyor neden burada doktorlar
böyle konular için bilgilendirmiyorlar ona da kızıyorum
sonuçta anlatsa uygulamak uygulamamak bize kalmış bir durum kontrollere de eşle beraber
gidiyoruz yani utanılacak ya da çekinilecek bir durum değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…