şeker hamurunu buzlukta saklayamiyorsun arkadaşım. Bir de daha once hic kullandin mi bilmiyorum ama seker hamuru cok ugrastiriyor son günlerde uğraşmak biraz eziyet olabilir bence.bende kurabiye yapmayı düşünüyorum ama dondurucuya atmak aklıma gelmemişti. çıkarınca yine ilk anki tadı oluyo mu acaba :44: bide ben şeker hamurlu yapmak istiyorum o şekilde atamam sanırım değil mi? kurabiyeyi yapıp dolaba atsam son günlerde de şeker hamuruyla kaplasam olur mu ki :26:
bu saatten sonra ne yapacagım gunduz dogum yaparsam doktorum gırecek tek umudum bu BU SAATEN SONRA NEREYE GIDEBILIRIM
Kızlar bizimde 60 günümüz kaldı çok şükür...
Zeytinyağı ile perine masajına ne zaman başlıcaksınız acaba ya da ne kadar doğru bu masaj ?
Benim oğlan ters ama düzelir de normal doğum yaparım umuduyla bu masajı soruyorum cevaplarsanız sevnirim....
Slm kıslar sabahtan beri bebek şekerlerimizle uğraşıyorum, yoruldukçada geçmişi okuyorum bu arada göbüşleriniz çok şeker
Bunlar da bizim şekerlerin yapım aşaması
Eki Görüntüle 914403 Eki Görüntüle 914404
Bitincede son halin dei paylaşıcam, bakalım bu bitince neye vercem kendimi
30 haftalık hamileyim aşırı kaşıntı var her yerim yara bere kan içinde kaldı
Israrla ve aralıksız tekmeleyip beni uyandırdığın ve asla uyutmadığın her gün, ergenlikte dışarı çıkmanı cebren ve alenen yasakladığım cillop gibi haftasonu toplamları olarak sana geri sönecektir. Ben menopoz öncesi elimde yelpazem dışarılarda gezerken sen de evde takılırsın. Mis gibi yaşayıp gideriiz. Benden ne istiyorsun aşkım? Hayır saat 04:41, o açıdan soruyorum...
ben hiç duymadım perine masajı ne demek ki?
kıyamam sana gün içinde dinlenebiliyorsan/uyuyabiliyorsan şanslısın yoksa çekilecek gibi değil..
emelcim netten bak istersen bende yurtdışı doğum hikayelerini okurken rastlamıştım
ve netten araştırmıştım sen de bir inceletabii bilemiyorum bizim ülkemizde ne kadar tavsiye ediliyor....
biraz araştırdım şimdi de içim bir tuhaf oldu :))) mantıklı aslında yazılanlar ama işte ne kadar uygulanabilir pek bir fikrim yok. En azından benim elim artık oralara çok zor oranıyor :)))))
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
Arkadaşlar buyrun göbeğim, milletin dokuz aylık göbeği böyledir ama benimkini görüyorsunuz yapı meselesi işte bende 84 kg yum
Eki Görüntüle 914297
yaa ben mi çok rahatım bilmiyorum da :)))
doğumdan sonra onca telaşın içinde bir de misafire kek börek pasta vs.. ikram etmeyi pek düşünmüyorum açıkçası.
bundan dolayı ayıplarlarsa da ayıplasınlar umurumda da değil.
Mevlütte planlıyorum o dediğin şeyleri o zaman da kendini toparlamış olurum zaten..
dedim ya uygulanabilirliği benim kafama takıldı ve aslına bakarsan yazılanlar/anlatılanlar mantıklı bence de
sonuçta bunu öneren doktorlar :))))
canım benim buzluğum çok küçük öyle küçük ki ancak acil olan gıdaları koyabiliyorum o sebepten bişey yapamicam ama misafir gelecek evde hiçbişey yoksa önceden yaptığım pratik tariflerim var gerçi bana bişeyler yapmak zor gelmiyor mutfağı ve 5 çayı hazırlamayı çok seviyorum :)) ondan çok zorluk çekicemi sanmıyorum bi de emelin dediği gibi evime gelen misafir yeni doğum yaptığımı göz önünde bulundurarak çok fazla bir beklenti içine girmez sanırım :))
bence çok tatlısın cicim
hayır bebeğim rahatlıkla alakası yok bence ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum eskiden öyle olduğu için annelerimizden bize kalan bir adet aslında ama ben çok da adet edinmedim ilk evlendiğim dönemde habersiz bir misafir gelecek kendimi paralardım aman aç kalmasınlar herşey dört dörtlük olsun diye sonra baktım ki kendimi paralasam da hiçbişey yapmayıp basit bir kekle de geçiştirsem aynı muameleyi görüyorum karşı taraftan o gün bugündür bıraktım ben de evime gelen evimi ve halimi bilir benden çok bişey beklemesin o kadar
kesinlikle öyle aslında bunu konuşmak lazım beylerle:)))
bence onlar gönüllü bile olabilir buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?