2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yani öyle kasmaya gerek yok evde ne varsa o hergün hergün kuzu çevirmiyoruz biz de :))) ben bu sene de hiçbirşey koyamadım sebze falan buzluğum olmadığı için annemle kayınvalidem sağolsun fazla fazla yaptılar lazım oldukça onlardan istiyorum zaten evde yemek yaptığım da yok dediğin gibi annemle kayınvalide doğuma yakın bol bol yapar atarlar buzluklarına lazım olunca kek börek onlar getirir annemlerde zaten buzdolabı tipi deepfreeze var şimdiden başlamış keteler börekler açmalar poğaçalar yapmaya :)))

benimde eşim sezeryan konusunda ısrarcı. ve benide ikna etti gibi. normali düşünmemeye başladım ama sezeryan tarihi verilipte oğluşum normal yolla gelmek isterse onada hayır demem.sağlıkla doğsunlarda en önemlisi.. sezeryana gün alıpta normal doğuran çokk insan okudum nette

Kızlar bugün k.eline anneme gidiyorum bütün bebek eşyaları orada anneciğim sağolsun yıkamış hazırlamış hepsini . Bavulum hazır olsun diyorum artık. Pazara kadar ordayım kısmetse azcık keyif yapayım ama yine buraya uğramadan olmaz şimdi eşyalarımı hazırlayım, duşumu alayım daha kızımın okuluna gidip öğretmenle konuşacağım 2 gün izin alıcam neyse görüşürüz işim bitince

oyy oyyy benimde dolabımın buzluğu küçük anneme yazın deepfreeze almıştık
ona stok yapmıştım annem fazla demişti ama asıl marttan sonra bana çok lazım
olacak pasta börek işini hazır hallederim diye düşünüyorum
malum iki çocuklu hayat beni bekliyor olacak

iyi tatiller arkadaşım güzel güzel dinlen anneciğinin yanında

ben istesemde buzlukta bekletemiyorum geçen hafta poaça yaptım kattım bir tepsi sırayla yapayım dedim
bu hafta poaçalara ne oldudersiniz eşimin miğdesine saolsun sık sık yapmama rağmen poaça buzlukta
beklerken eşim rahat edemez onu yemeli bide diyete başlamasına rağmen oyüzden son ay evdeyken yaparım
anneme zor olur hem kızım var birde bebek misafirlere bakalım

benimki de öyle sorma evde birşey varsa güzel işte hamurişi tatlı pasta falan o bitene kadar ömrümü yer pişir de yiyelim yapsan da yesek ahh şimdi bi poğaça olsa falan yaparım yer bitirir rahatlar ondan sonra hepimizin evinde birer koca bebek var bir de onu unutmuşum ben doğru diyosun :))

mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım

Bizim cevremizde pek iyi ornekler olmadi hatta bitanesi neyse evlerden irak..hem bu sebeblerden hemde benincanim inanilmaz tatli mahvolurum sen dogurana kadar dedi hos bende cok istemiyorum

Anladim canim benimde canim cok tatlidir korkuyorum normal dogumdanda ama nebilim Rabbim kimseye kaldiramayacagi yukten fazlasini yuklemez bunu dusunmek rahatlatiyor beni..Rabbim hepimiz icin hayirli olani nasip etsin insallah

:) bizimkide öyle bir hafta yapmayayım uzun süredir pasta poaça yediğimiz yok der hazırı pek sevmez illa ben yapacam
ben stok yapsamda nafile ben ayaklanana kadar ancak eşime yeter o yaptıklarım misafire vermez eminim :) hazır alır onlara
başıma geldi daha önce haftasonu misafir gelecekti bir kızmını önceden yaptım buzluğa kattım misafir gelene kadar yedi onları
kalanlarıda vermedi misafire gitti hazır aldı

34. Haftadan itibaren baslamak dogruymus.

Bence cok iyi dusunmussun bazen karsimizdakilerin istekleri hosumuza gitmesede kalp kirmak dogru birsey degil helede icime masum bir guzellik varken:)Bence Gulten mina uyuyor..Ve ya ela gulten buda guzel

Daha kurmadik :)
Ama ikea'da canli gorup begendik. Cok da icime sindi. Dedigim gibi butun ivir zivirlarini da ikeadan aldik. Yatagi, koruyucuyu, nevresim vs...

Internetten boyutlari kiyasla. Cunku ornek olarak zara ve english home uymuyor.

Biz ne giyiyorsak bir kat fazla yeterli.
Doktorlar da bunu soyluyor.

Günaydınlar....

e hayatım hepimiz için o geçerli, ben de gece doğum yaparsam nöbetçi dr gircek gece kadın doğumcu her hastahanede yokki. Sen içini ferah tut

aslında dr. ilk başlarda sorulmalı bu konu... sonuçta kendi doktorun olunca çok daha rahat ediyor ve öyle geçiriyorsun bu doğum sürecini.. ben dr. konuştum ister sezaryan olsun ister normal doğum her saatte geliyor. zaten evi hast. bitişiği yürüyerek bile 4-5 dk.

Benim profilimden bulabilir misin canim? Bilgisayarda degilim bir kac gun daha...

2014'ün en güzel annelerinin yeni yılını kutlar,sağlıklı,mutlu huzur dolu,bebek kokulu güzel bir yıl dilerim.hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız dert ortaklarım tekrardan mutlu yıllarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…