bende hiççç kasmıyorum son dakika gelene hazırda ne varsa o olur
ben sadece buzluğa böyle kek, börek değilde işte sebze falan koyuluyorya
onlardan stok yapmıştım şimdide işte kıymayı, köfteyi, kuşbaşıyı falan
hazırlamayı planlıyorum pratik yemek hazırlama için. zaten buzlukta
barbunya, taze fasülye, bezelye, domates bunlar hazırda var.
annemle konuşacağım dolma ve sarma da yapmasını isteyeceğim
onları da koyarım inşallah 2 haftada bir düzene kavuşabiliriz.
bende her ne kadar açıkça yazamasam da evet sonuçta sağlıkta söz konusu bu durumda
günaydınlar dünyanın en güzel en şanslı hanımları
yeni yıl umarım heppimize hayır getirir ve evlatlarımızla yaşayacağımız en mutlu yyıllarımızın başı olurr
allahım hepimizin müjdeli haberi burdan vermemizi nasip etsin inşallah
dün oğluşum neredeyse 2 saat hareket etmedikadar korktum ki anlatamamama meğer annesine oyun yapmış kandırıkçı oğlum sonra normale döndü çok şükür
arkadaşlar ya inşallah herkes iydir alıntı yapamıyorum
netim kopup durduğundan mesajlarıda henüz okumadım
bu arada ben Bornova şifada sümeyra hanımı sordum kimse bilmiyor sanırım
kızlar galiba ben sezeryan olacağımeşimin büyük baskısı var
ya sezeryanda da ggöbek kalıyor
ama sezeryana evet dersem egepol şükran hanıma gideceğim inşallah
hala doktor konusunda kararsızım neredeyse doğuracam ya
yani öyle kasmaya gerek yok evde ne varsa o hergün hergün kuzu çevirmiyoruz biz de :))) ben bu sene de hiçbirşey koyamadım sebze falan buzluğum olmadığı için annemle kayınvalidem sağolsun fazla fazla yaptılar lazım oldukça onlardan istiyorum zaten evde yemek yaptığım da yokdediğin gibi annemle kayınvalide doğuma yakın bol bol yapar atarlar buzluklarına lazım olunca kek börek onlar getirir annemlerde zaten buzdolabı tipi deepfreeze var şimdiden başlamış keteler börekler açmalar poğaçalar yapmaya :)))
Kızlar bugün k.eline anneme gidiyorum bütün bebek eşyaları orada anneciğim sağolsun yıkamış hazırlamış hepsini . Bavulum hazır olsun diyorum artık. Pazara kadar ordayım kısmetse azcık keyif yapayım ama yine buraya uğramadan olmaz şimdi eşyalarımı hazırlayım, duşumu alayım daha kızımın okuluna gidip öğretmenle konuşacağım 2 gün izin alıcam neyse görüşürüz işim bitince
yani öyle kasmaya gerek yok evde ne varsa o hergün hergün kuzu çevirmiyoruz biz de :))) ben bu sene de hiçbirşey koyamadım sebze falan buzluğum olmadığı için annemle kayınvalidem sağolsun fazla fazla yaptılar lazım oldukça onlardan istiyorum zaten evde yemek yaptığım da yokdediğin gibi annemle kayınvalide doğuma yakın bol bol yapar atarlar buzluklarına lazım olunca kek börek onlar getirir annemlerde zaten buzdolabı tipi deepfreeze var şimdiden başlamış keteler börekler açmalar poğaçalar yapmaya :)))
Gunaydin kizlar esleriniz neden sezaryen olmanizi istiyorlar?
ben istesemde buzlukta bekletemiyorum geçen hafta poaça yaptım kattım bir tepsi sırayla yapayım dedim
bu hafta poaçalara ne oldudersiniz eşimin miğdesinesaolsun sık sık yapmama rağmen poaça buzlukta
beklerken eşim rahat edemez onu yemeli bide diyete başlamasına rağmenoyüzden son ay evdeyken yaparım
anneme zor olur hem kızım var birde bebek misafirlere bakalım
Bizim cevremizde pek iyi ornekler olmadi hatta bitanesi neyse evlerden irak..hem bu sebeblerden hemde benincanim inanilmaz tatli mahvolurum sen dogurana kadar dedi hos bende cok istemiyorum
benimki de öyle sorma evde birşey varsa güzel işte hamurişi tatlı pasta falan o bitene kadar ömrümü yer pişir de yiyelim yapsan da yesek ahh şimdi bi poğaça olsa falan yaparım yer bitirir rahatlar ondan sonra hepimizin evinde birer koca bebek var bir de onu unutmuşum ben doğru diyosun :))
Kızlar bizimde 60 günümüz kaldı çok şükür...
Zeytinyağı ile perine masajına ne zaman başlıcaksınız acaba ya da ne kadar doğru bu masaj ?
Benim oğlan ters ama düzelir de normal doğum yaparım umuduyla bu masajı soruyorum cevaplarsanız sevnirim....
mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım
Bende o yatağa karar verdim, sanırım ön paneli de çıkıyor öyle mi? Birde içine uyku Seti işini naptin. Şu an Butikbebe de bi uyku Seti beğendim kenar korumalık ları dahil 89 lira o beşik için uygun mudur acaba.
Çok soru sordumbide Son olarak fotoğraf ını ekleyebilirmisin yakınımda ikea yok internet ten alıcam.
Kızlar bişey takıldı aklıma ya şimdi bu bebekleri nasıl giydirmek lazım malum evlerimiz sıcak ben şunu düşündüm askılı çıtçıtlı body üstüne tulum üstüne yelek takım giyicekse de yine askılı çıtçıtlı body takımı ve yelek hani çok da katkat giydirmemek lazım o da insan sonuçta bizim gibi böyle giydirsek üşür mü ki sizler nasıl giydiriceksiniz bilemedim ben :s
e hayatım hepimiz için o geçerli, ben de gece doğum yaparsam nöbetçi dr gircek gece kadın doğumcu her hastahanede yokki. Sen içini ferah tut
kızlarr yaa geçmişte konuşulmuştu ama ben not almayı unuttum, bebeklerimiz için okumamız gereken kitaplardan tavsiyeleriniz neler acaba? schaqa sen bir liste yapmıştın canım mümkünse o listeyi tekrar yazabilir misin rica etsem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?