Bence cok iyi dusunmussun bazen karsimizdakilerin istekleri hosumuza gitmesede kalp kirmak dogru birsey degil helede icime masum bir guzellik varken:)Bence Gulten mina uyuyor..Ve ya ela gulten buda guzel
2014'ün en güzel annelerinin yeni yılını kutlar,sağlıklı,mutlu huzur dolu,bebek kokulu güzel bir yıl dilerim.hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız dert ortaklarım tekrardan mutlu yıllarrrrr
günün konusuuukızlar doğumdan sonra geleceklere ikramlıkları ne yaptınız buzlupa atılanlar
mesela kurabiye poğaça kek börek gibi var mı hazırlık
pratik tariflerimiz olsa doğumdan sonra yapmak zor olur hazır alınabilri ama
ben oğlumda yaptım ama acemilik yaptım az koymuştum
kesinlikle öyle aslında bunu konuşmak lazım beylerle:)))
bence onlar gönüllü bile olabilir buna
mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım
mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım
Biz ne giyiyorsak bir kat fazla yeterli.
Doktorlar da bunu soyluyor.
bende kurabiye yapmayı düşünüyorum ama dondurucuya atmak aklıma gelmemişti. çıkarınca yine ilk anki tadı oluyo mu acaba :44: bide ben şeker hamurlu yapmak istiyorum o şekilde atamam sanırım değil mi? kurabiyeyi yapıp dolaba atsam son günlerde de şeker hamuruyla kaplasam olur mu ki :26:
Gonlumuzden gecen herseyin oldugu, mutlu, huzurlu, saglikli, bereketli, tutkulu, uykulu, neseli bir yil dilerim sevgili gobekdaslarim
Bende Gulten ya da Nurten yerine Gul Mina ya da Nur Mina cok cok daha uygun olur.
Cocuga buyuklerin adini vermek bir yuk yaratirmis. O yuzden biraz degistirip ekleyebilirsin.
benimde eşim sezeryan konusunda ısrarcı. ve benide ikna etti gibi. normali düşünmemeye başladım ama sezeryan tarihi verilipte oğluşum normal yolla gelmek isterse onada hayır demem.sağlıkla doğsunlarda en önemlisi.. sezeryana gün alıpta normal doğuran çokk insan okudum nette
canım isteğe bağlı sezaryeni her dr kabul etmiyor galiba. bende bir sonraki randevümde konuşacağım bu konuyu.bazıları herşey normal gidiyorken normal yaptırıyorlarmış. dr kabul etmez diye korkuyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?