2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bence cok iyi dusunmussun bazen karsimizdakilerin istekleri hosumuza gitmesede kalp kirmak dogru birsey degil helede icime masum bir guzellik varken:)Bence Gulten mina uyuyor..Ve ya ela gulten buda guzel

evet katmazsam içime dert olur ben biliyorum bide insan anne olunca faklı düşünüyo ne zorluklar çekiyoruz
okadar emek veriyoruz herşey onlar için tabiki hem gönlünü yapmış oluruz çok istekli kırmamak en iyisi tşk

Ben eve kimseyi beklemiyorum sanirim :)
Oyle bir hazirlik yapmayacagim.

Gonlumuzden gecen herseyin oldugu, mutlu, huzurlu, saglikli, bereketli, tutkulu, uykulu, neseli bir yil dilerim sevgili gobekdaslarim

Bende Gulten ya da Nurten yerine Gul Mina ya da Nur Mina cok cok daha uygun olur.
Cocuga buyuklerin adini vermek bir yuk yaratirmis. O yuzden biraz degistirip ekleyebilirsin.

kızlar selamlar hepinize...

Bikaç gündür giremiyorum nete.. İşlerim cok yogun bu aralar maalesef. Tam mesai çalışıyorum her zamanki gibi. Hepinizi cok özledim. Tam okuyamadım geçmişi ama aramızda hastamız yok galiba çok sükürkii.. Hazırlıklardan bahsedilmişken; dogumdan sonra annewm ve babam gelecek 2 hfta kalacaklar.. Eşim babam annem bebeğim bol bol tatlı vakit geçirelim diye hazırlanacagım. Ne yapabilirsem yapıp atacagım dolabım fazla yer yok gerci ama oldugu kadar artık.. Ve gelecek misafirlerede bişey ikram etmeyi düşünmüyorum. Önceden haberim olursa hazır şeyler alırım yeter. Bebeğimle bu aralar pek lgilenemiyorum ne yazıkki. Ona bişeyler alamıyorum. Doktor randevumuda aldım önümüzdeki hafta salı gunune. Balkaymak canım çalışmalar cok guzel bende rapordan sonra baslayacagım. Kilo takibi yapıyordum en basından beri. ekim ayında tam 4 kilo almısım. kasımda da 3 kilo. Bu ay ilk iki hafta 1 kilo aldım şimdilerde durdum almıyorum artık. Toplam 10 kilo aldık sonum hayırlı olsun. En sn yuklediğim resimdeki gibiyim hala. Göbeğim biraz daha sivrileşti o kadar. REflu mehvediyo beniiiiiiii........... Geceleri uyku yokk....... Sabahları das zor uyanıyorum neysseki arabam cıktıda rahatım işe gelirken artık. Ocak ayıo bi bitsin hemen alcam raporumu...

Herkesin yeni yılını kutluyorummm... How I Met Your Mother ı izleyenler bilir..This yearr willl be legen..................... wait for it dery..................Hayatımın en unutulmaz yılı 2013 dü. Daha bombası geliyooo........... 2012 senesinin ekim ayında kocamla tanışmıştım... Sevgili değildik ama arkadastan öteydik... Onun varlığı sayesinde 2013 cok mutlu girmiştim ve 2013 yılım harikaa geçti.......... şimdide bebeğim sayesinde 2014 e cok mutlu giriyorummm........ ve eminim 2014 cok güzel bi yıl olacakk...... Bebeğim daha şimdiden boyle guzellikler kattı ya ailemize o dogduktan sonra hiç bişey yıkamaz bizi. Artık daha güçlü daha iradeli daha realist daha mantıklı ve daha mutlu olacagımız gunler geliyoo... 2014 tam gaz geliyooo..... ve ben aslında hep onu beklemişim...

Hepimizin 2014 yılı harika geçsinn....... ha bide su ikramıyeden fazla değil 250 bin TL fena olmazdı

Srıf bu hamile alinle senin üzerinde oluşturdugu psikolojik baskı için bile kzıdım kv ne. Canım sen ne istiyorsan onu koyy.. Bu devirde boyle bi geri kafalılık........ Bi numune vardı onuda sen buldun heralde.. Hiç düşünme bile canım.. İsim kolay bişey değil ayrıca.. Çocugun bi ömür boyu tasıyacak o ismi. Sevmezse sen üzülüceksin sürekli. bu bi kıyafete falan karar vermek gibi değilki. Bebeğinide düşün vwe kendini baskı altında hissetme. ,Senin bu durumunda bile senin cocuguna koyacagım isim için psikoloij baskı uygulayacak insan once aynaya bakmalı. O su anda senin kalbini kırıyor hemde haksız yere. sakın uzulme. NE ıstıyorsan onu yap. Onun adını koyacaksanda sen istediğin için olmalı onu kırmamak için değil..

2014te bebişlerimizi sağlıkla va mutlulukla kucaklarımıza alalım inşallah
yeni yıl uğuruyla ve bereketiyle gelsin sağlıkla gelsin yeni yılınız ktlu olsun kızlar

bende kurabiye düşünüyorum ama ambalajlı yapmıycam.sonra insan yemeye kıyamıyor. tschibo ya harf kurabıye kalıplerı gelmiş.bebeğin isim harflerinden tek tek kalıplıycam. üstüne şeker hamuru üstüne minik süs şekerleri düşünüyorum becerebilirsem eğer

Gonlumuzden gecen herseyin oldugu, mutlu, huzurlu, saglikli, bereketli, tutkulu, uykulu, neseli bir yil dilerim sevgili gobekdaslarim

AMINNN :) ınsaLLAH cnmm
Bende Gulten ya da Nurten yerine Gul Mina ya da Nur Mina cok cok daha uygun olur.
Cocuga buyuklerin adini vermek bir yuk yaratirmis. O yuzden biraz degistirip ekleyebilirsin.

bak bu ıkısı gercekten cok modern olmus

canım isteğe bağlı sezaryeni her dr kabul etmiyor galiba. bende bir sonraki randevümde konuşacağım bu konuyu.bazıları herşey normal gidiyorken normal yaptırıyorlarmış. dr kabul etmez diye korkuyorum ben de.

Selam kızlar herkese şimdiden güzel bir yıl dilerim boş bebişli)
Cmt kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Ancak plasentam rahim ağzını kapatmış bu da normal doğuma engelmiş. Dr um öyle tatlı ki internette yazılanlara aldırma riskli gebelik bile diyemeyiz senin için ancak bazı önlemler alalım dedi. Cinsel hayat yok eğilip kalkmak yok tempolu yürüyüş yok. %95 sezeryan olacağın için yürüyüşü zorlama dedi. Yorulduğun an uzan dinlen dedi ki bu hepimiz için geçerli zaten. Ender olan bir durummuş bu 120 hamilede 1 görülürmüş. Normal doğum düşünüyordum ama olamayacağım büyük ihtimal. 1 ay sonra kontrolüm var küçükte olsa düzelme ihtimali var. Hayırlısı olsun. Sezeryandan da korkmuyorum farketmez yani. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim.. İnternette yazılanları okuyunca tırsıyor insan ama dr um onlara aldırış etme bana güven dedi. Eğer sizde de böyle bir durum varsa sadece dikkat edin kafaya takmayın. Öpüyorum hepinizi tatlış anneler...

ben de mart annesi olucam inşallah. uzun zamandır sizi takip ediyordum artık üye olma zamanı geldi diye düşündüm. paylaşımlarınız çok güzel, beni de aranıza alırsanız sevinirim.

ben de sezaryen istediğimi söylediğimde dr um 37. hafta karar veririz demişti. ama ben normal yapmak istemiyorum bir daha ki kontrolde sezaryen için ısrar edicem bakalım ne dicek. genelde dr lar sezaryen yapmak ister ama bakalım artık hayırlısı..zaten kendi dr um yapmazsa yapacak başka bir dr bulmak zor olmaz bence

Selam arkadaşlar. Allah hepimize hayırlı uğurlu huzurlu sevdiklerimiz ve bebeklerimizle güzel yıllar nasip etsin İnşallah...

slm kızlar konu geçmişini okuyamadım haftasonundna beri eşim hasta evde, ve korktuğum başıma geldi bana da bulaştırdı galiba bugün kendimi çok zayıf güçsüz hissediyorum, umarım daha fazla ilerlemez ama dün daha iyi hissederken bebek şekerine başlamıştım güzel kızımın, iki tane yapabilildm daha ama kalıpları çıkardım tamamalayıncada foto atarım yine bi görün istedim:)
biz çok beğendik umarım sizde beğenirsiniz, hepinize iyi yıllaaaaaaaaaaaaaaaar bu arada

Tünaydın hamişdaşlarım,

Masaj hakkındaki cevaplarınız için tşk ederim. 2 haftamız kalmış bu masaj için.

Yeni yıla girerken göbüşünüzdeki miniklerinizin her zaman bu kadar yanınızda olacağını düşünerek girin. ( En azından belli bir süre için )

Yeni yılın ilk çeyreğinde sağ salim zamanında minişlerimizi kucağımıza almamızı diler, sağlıklı mutlu huzurlu en önemlisi bana göre ŞANSlı geçirmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…