iyi tatiller arkadaşım güzel güzel dinlen anneciğinin yanında
öncelikle egzersiz önerisi için teşekkürler trt de anne elimi tutsana programında da sık sık bu tarz çalışmalar yapılıyor ve orda söylenen sakın doktorunuza danışmadan yapmayın oluyor düşük sebebi insandan insana değişiyor ben şimdi bile halı taşıyabilirken arkadaşım 2,5 luk kola poşetini eline alınca suyu geldi o yüzden kkişiden kişiye değişiyor bu durum ama ne olursa olsun her gün hızlı olamamak kaydıyla yürüş yapmak gerektiği bir gerçek malesef hareketsiz yaşam bizi bu hale getiriyor
Ve maalesef agır kaldırdıgı için gerçekten düşük yapan insanlar var. Hatta ayakta durdugu için düşük yapanlarda var. Çünkü kasların farklı davranıyor. O yuzdende sen birini kastıgında baska kasların gevsemesine neden oluyosun. Su anda tum kaslarımız rahmimizi tutmak için guc harcıyo. Eğer gerçekten guclu kasların yoksa 1 kg agırlık kaldırdıgında bile bebğini kaybedebilrsin.
Bizler ne yazıkki bu ekonomik duzende sindirilmiş insanlarınz. Sabahın 7 sinde kalkıp 1 saat yol gidip 8 de iş balşı yaptıgında ve mesain aksam 6 da bitip 7 de evde oldugunda cumartesi gunleri aynı sekilde calışıp pazar gunleride bazen mesai yaptıgında maalesef spora vakit bulamıyorsun. O zaman bulamadıgın vakitte işte şimdi zorluyo sen,i..
Çevremiz bize kırılacak bir bebek misali yaklaştığı için bizlerde bebeklerimizi düşünüp aaa ben bunu yaparsam hadi bebeğime bir şey olur diye yrimizden kıpırdamak istemiyoruz. Sonra da normal doğumlarımız biraz zor oluyor hareketsizlikten dolayı...
Bİ yerde katılıyorum canım sana. Biyerde de katılşmıyorum. Maalesef insanımız hareketsiz evet ve kendi vucudunu tanımıyor. Ama hamilelikde öncesinde bunları yapmadıysa hamilelik döneminde yapması sakıncalı. Hamilelik öncesi yaptıgın sporları hamilelik sonrasında da yağpabilirsin üstelik hiçbir risk yok. Ama hamilelik öncesinde yapmadıysan hamileliğinde yapabileceğin en iyi spor yurumek ve yuzmek. Ayrıca insanın kendi vucudunu bilmeside gerekir. Benim mesela kaslarım kalın ve sıkıdır. Platesde cok zorlanırım. Hentbol ve voleybolun etkileri. Güçlüyüm süresiz tempolu yüyürüyüş yapabilirim cok rahat koşabilirim ki eskiden güzel skorlar alşırdım ama esneyemem. Zaten o yuzden voleybolu bırakmak zorunda kaldım. bileğimi sakatladım.
Uzmanlarda hamilelik öncesinde yapılmayan sporları hamilelikde önermiyor. İlk 3 ay zaten yapmayın diyorlar. Sonrasında da bildiginiz ve sürekli yaptıgınız hareketleri yapmak lazım. Ayrıca hamilelikde kaslarımızın bazıları gevşiyo bazılarıda kasılşıyo. Normalden farklı hareket ediyorlar ve hamilleik öncesi o kaslarının üzerinde hakimiyetin yoksa hamilelikde hiçbişey yapamazsın. Zorlarsanda kas yırtıklarına neden olursun. Ben kursda gitmiştim. Fizyoterapist ile birlikte egzersiz yaptık. Kadın gösteriyo tek tek yanınıza geliyodu ama sınıfın cok az kısmı uyabiliyodu buna. Oda hemen yanlıs pozisyonda oldugumuzu farkedip bıraktırıyopdu bize.
canım her türlü puaçayı normal buzdolabi poşetlerine koyup buzluğa atıyorum ben. içli de olur zeytin ve peynirli yapıyorum ben. ne kadar dayanır bilmiyorum ama benim en fazla sakladığım 3 ay oldu çıkarıp ısıtp yiyoruz iyi oluyor. belki daha fazla da dayanır bilmiyorum
valla ben öyle pasta börek işlerinde çok iddialı değilim elimden geldiğince yaparım yaptıklarımda oldukça beğenilir görümcem bu işleri hem çok sever hemde eli yatkındır saolsun beni de hiçbir davette yalnız bırakmaz geçen sene günümde erzurum ketesi yapmıştı mesela geçen arkadaşım geldiğinde çıkardım bayıldı keteyi pişirmeden koyduk mesela dondurucuya sonra karnıyarık böreği de var hem görünüşü çok güzel hemde pratik onu da fırına atmadan koyduk bunun dışında artan peynirli poaçaları da buzdolabı poşetine koyup attık derin dondurucuya ani bi misafir geldiğinde hemen çıkarıp çay demlenene kadar fırında hafif ısıttığım zaman yani gibi oluyor mikrodalga da ısıtmıyorum ama bir kere denedim taş gibi olduyine sigara böreği de var dondurucuda pazar kahvaltılarında ister fırında ister yağda kızartılarak kullanıyorum
Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik
Ve maalesef agır kaldırdıgı için gerçekten düşük yapan insanlar var. Hatta ayakta durdugu için düşük yapanlarda var. Çünkü kasların farklı davranıyor. O yuzdende sen birini kastıgında baska kasların gevsemesine neden oluyosun. Su anda tum kaslarımız rahmimizi tutmak için guc harcıyo. Eğer gerçekten guclu kasların yoksa 1 kg agırlık kaldırdıgında bile bebğini kaybedebilrsin.
Bizler ne yazıkki bu ekonomik duzende sindirilmiş insanlarınz. Sabahın 7 sinde kalkıp 1 saat yol gidip 8 de iş balşı yaptıgında ve mesain aksam 6 da bitip 7 de evde oldugunda cumartesi gunleri aynı sekilde calışıp pazar gunleride bazen mesai yaptıgında maalesef spora vakit bulamıyorsun. O zaman bulamadıgın vakitte işte şimdi zorluyo sen,i..
Ben yemeklerden sonra belli müddet kımıldayamıyorum bile...Miğdem ağzımda dolanıyorum.Geçen gün bir şey keşfettim kabak çekirdeği çıtlayınca karnım iniyor tabi suyla doluyor o ayrı wc ye gittikçe rahatlıyorum.
rica ederim canım yap tabiki valla çok iyi oluyor çat kapı misafir için. ama milföyü hiç denemedim bilmiyorum
Tşk ederim kızlar cevaplarınız için... Evime gittiğimde inşallah vaktim olursa yapıp dolaba atıcam. Benim çat kapı misafirlerim çoktur. Onlara da hem mahçup olmamış olurum. Bir de milföy hamuruyla yapılan poaçalar da acaba piştikten sonra saklanabilir mi ? Onun hamuru biraz farklı ya.
Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik
mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım
Ben yemeklerden sonra belli müddet kımıldayamıyorum bile...Miğdem ağzımda dolanıyorum.Geçen gün bir şey keşfettim kabak çekirdeği çıtlayınca karnım iniyor tabi suyla doluyor o ayrı wc ye gittikçe rahatlıyorum.
rica ederim canım yap tabiki valla çok iyi oluyor çat kapı misafir için. ama milföyü hiç denemedim bilmiyorum
aynen bende öyle oluyorum canım yaa eskiden yediğimden daha az miktar yememe rağmen karnım patlayacak gibi oluyor
Saolun kıslar acıktım ama yemek yemeye korkuyorum resmen kabak çekirdeğini deniycem canım teşekkür ederim
Mutlu Yıllar arkadaslar.... size bir sorum olcakti.. aranızda memorial atasehir ya da kadıkoy acıbadem de dogum yapmayı planlayan var mı
Mutlu Yıllar arkadaslar.... size bir sorum olcakti.. aranızda memorial atasehir ya da kadıkoy acıbadem de dogum yapmayı planlayan var mı
kızlar selamlar hepinize...
Bikaç gündür giremiyorum nete.. İşlerim cok yogun bu aralar maalesef. Tam mesai çalışıyorum her zamanki gibi. Hepinizi cok özledim. Tam okuyamadım geçmişi ama aramızda hastamız yok galiba çok sükürkii.. Hazırlıklardan bahsedilmişken; dogumdan sonra annewm ve babam gelecek 2 hfta kalacaklar.. Eşim babam annem bebeğim bol bol tatlı vakit geçirelim diye hazırlanacagım. Ne yapabilirsem yapıp atacagım dolabım fazla yer yok gerci ama oldugu kadar artık.. Ve gelecek misafirlerede bişey ikram etmeyi düşünmüyorum. Önceden haberim olursa hazır şeyler alırım yeter. Bebeğimle bu aralar pek lgilenemiyorum ne yazıkki. Ona bişeyler alamıyorum. Doktor randevumuda aldım önümüzdeki hafta salı gunune. Balkaymak canım çalışmalar cok guzel bende rapordan sonra baslayacagım. Kilo takibi yapıyordum en basından beri. ekim ayında tam 4 kilo almısım. kasımda da 3 kilo. Bu ay ilk iki hafta 1 kilo aldım şimdilerde durdum almıyorum artık. Toplam 10 kilo aldık sonum hayırlı olsun. En sn yuklediğim resimdeki gibiyim hala. Göbeğim biraz daha sivrileşti o kadar. REflu mehvediyo beniiiiiiii........... Geceleri uyku yokk....... Sabahları das zor uyanıyorum neysseki arabam cıktıda rahatım işe gelirken artık. Ocak ayıo bi bitsin hemen alcam raporumu...
Herkesin yeni yılını kutluyorummm... How I Met Your Mother ı izleyenler bilir..This yearr willl be legen..................... wait for it dery.................. Hayatımın en unutulmaz yılı 2013 dü. Daha bombası geliyooo........... 2012 senesinin ekim ayında kocamla tanışmıştım... Sevgili değildik ama arkadastan öteydik... Onun varlığı sayesinde 2013 cok mutlu girmiştim ve 2013 yılım harikaa geçti.......... şimdide bebeğim sayesinde 2014 e cok mutlu giriyorummm........ ve eminim 2014 cok güzel bi yıl olacakk...... Bebeğim daha şimdiden boyle guzellikler kattı ya ailemize o dogduktan sonra hiç bişey yıkamaz bizi. Artık daha güçlü daha iradeli daha realist daha mantıklı ve daha mutlu olacagımız gunler geliyoo... 2014 tam gaz geliyooo..... ve ben aslında hep onu beklemişim...
Hepimizin 2014 yılı harika geçsinn....... ha bide su ikramıyeden fazla değil 250 bin TL fena olmazdı
Ataşrhir şifaya gidicem sanırım
Sen fiyat aldın mı bu hastanelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?