2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

herkesin görüşüne saygım var. tabii ki daha önce hiç ağırlık kaldırmadıysanız vücudunuzu zorlamamanız gerekiyor, haklısınız. bu konuda yabancı kaynaklardan birçok makale okudum çünkü gerçekten ilgileniyorum. Ben de profesyonel voleybol oynadım zamanında, sonra bıraktım ve uzun yıllar sporla ilgilenmedim. Ama hayatında her döneminde egzersiz olmalı diye düşünüyorum. Tabii ki dediğine de katılıyorum bizler çoğunlukla zor ekonomik şartlar içinde yaşamaya çalışan bir toplum olduğumuz için spor bir lüks olarak görülüyor ve spora vakit ayıramama konusu oluşuyor. İnanın benim tempom da rahat değil, sabah 7de kalkıyorum, tüm gün bilgisayar başındayım, 6da evdeyim. Evde 1.5 yaşında bir kızım var. Bazen kızıım annemdeyken eve gelir gelmez spora başlıyorum ya da vakit bulamazsam gece 10'da bile yaptığımı biliyorum, artık bir rutin oluşturdum. Yani amaç sadece istemek ve kararlı olmak. Yoksa zaman bize altın tepside sunulmuyor ve ben de şu anda bir hamile yogası dersine düzenli olarak bütçe ayıramam. Bir dönem yurtdışında yaşadım ve orada her tür meslek grubundan insanın sporla yaşadığına şahit oldum. Spor salonları fazla sayıda ve çok ucuz. Bizim sosyal ortamımız bile oturmak ve yemek yemek üzerine.
Ağırlık meselesine gelince, böyle örnekler olduğunu bilmiyordum bir şey diyemem, belki de ben alışığım.
Sadece hamilelik öncesi spor yapmıyorum zaten bu saatten sonra da yapamam deyip kenara çekilmesek, en azından çok basit bel ve sırt egzersizlerini yapabilsek ya da avmde değil de tempolu bir şekilde 30 dk ayırıp yürüsek.börektir çörektir sürekli tüketmesek de, ssonra sürekli tvye çıkan insanlara her bahar ayında prim vermesek. bunun bilinci yok bizde codulu dediğin gibi, toplumumuzda yemek ciddi bir yer kaplarken, kendimize bakmayı bilmiyoruz. yabancı yaşlı kadınlar aktif bir şekilde yaşama katılmaya devam ederken, bizim yaşlılarımız neden hep aynı vücut tipinde ve sürekli doktor kapısında?
neyse çook yazdım, yavaş yavaş da olsa bilinçlendiğimize inanıyorum. sağlık bakanlığının bu konuda çalışmaları oluyor. biraz daha yaygınlaşsa ne güzel olur

Tşk ederim kızlar cevaplarınız için... Evime gittiğimde inşallah vaktim olursa yapıp dolaba atıcam. Benim çat kapı misafirlerim çoktur. Onlara da hem mahçup olmamış olurum. Bir de milföy hamuruyla yapılan poaçalar da acaba piştikten sonra saklanabilir mi ? Onun hamuru biraz farklı ya.

Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik

Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik

Ben yemeklerden sonra belli müddet kımıldayamıyorum bile...Miğdem ağzımda dolanıyorum.Geçen gün bir şey keşfettim kabak çekirdeği çıtlayınca karnım iniyor tabi suyla doluyor o ayrı wc ye gittikçe rahatlıyorum.

benim ilk gebeliğimde temizlik yaptım halıyı kaldırdım 8 aylık hamileydim akşamına doğum yaptım erken doğum
bende diyodum olacak olduktan sonra olur zaten ama çokta boşlamamak dikkat etmek gerekiyo öyleleri varki
9 ay boyunca yatmak zorundalar neden bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar diye son aylarımız dikkat edelim

Benim bebiş biraz aşağıda tek iyi yanı bu yaşadıklarınızı yaşamıyorum bu konuda ama gel gelelim ben de sizler gibi yürüyüş yapıp çok hareket edemiyorum maalesef

rica ederim canım yap tabiki valla çok iyi oluyor çat kapı misafir için. ama milföyü hiç denemedim bilmiyorum

aynen bende öyle oluyorum canım yaa eskiden yediğimden daha az miktar yememe rağmen karnım patlayacak gibi oluyor

yaaa canım bu konuda ben biraz katıyım kusura bakma. hatta ablam kendi kızına kayınvalidesinin ismini verdi diye de acayip kızmıştım annemin ismini de koyabilirdi diye.
Yani iki tane anne var. Eğer kayınvalidenin adı olacaksa kendi annemin de adının olmasını isterim. Yani bu benim fikrim tabii ama yine de sen bilirsin:)))

Bu arada ben fena şekilde kebap aşeriyorum bu hafta 3 öğünüm kebap olsa yerim herhalde bu nedir arkadaş iyice şişicem 9,5 kilo almışım nasıl vericem diye düşünüyorum ama oğlanım hiiiiççç umrunda bile değil anasına bol bol yediriyor

Saolun kıslar acıktım ama yemek yemeye korkuyorum resmen kabak çekirdeğini deniycem canım teşekkür ederim

Iyi aksamlar kizlar bir konuda yardim istiyecegim sizden.Biz hala oglumun ismini netlestiremedik:/Aslinda muaz dusunuyoruz ama ben 2 isim oldun istyrum acaba muaz isminin yanina yada 1.isim olarak hangi isimler yakisir?

Mutlu Yıllar arkadaslar.... size bir sorum olcakti.. aranızda memorial atasehir ya da kadıkoy acıbadem de dogum yapmayı planlayan var mı

Canımmm tahmin ettim yoğunluktan giremediğini ben de aynı durumdayım çok giremiyorum :) allah yardımcın olsun çok az kaldı dinlenmemize sana da iyi seneler :)

Ataşrhir şifaya gidicem sanırım
Sen fiyat aldın mı bu hastanelerden

canım ben ilk dogumumu acıbadem kadıkoy de yapmiştim, bu ya memorial ya acibadem olcak ama karar veremiyorum...memorial atasehirden fiyat aldim gercekten tuzlu..orda yaparsam bir kısmını sigortam karsılayacak. fiyatına epidural sezeryan için 11700 fiyat verdiler.. İndirim yaparlar mi biraz daha bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…