2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben onu 2010 da unuttum en geç 7.30 da uyanıyorum o da eşim oğlumla ilgilendiğinden dolayı genelde 6 da ayktayız gece de oğlanı çişe kaldırmak için uyanıyoruz anlayacağın uyku ne kiiii unuttuk eşim ben de de erkenci 5.30 kalkıyor düşün ama alışıyorsun zor gelmiyor bunlar

canım buzlu halde fırın tepsisine koyarsın ben 180 derece fırında 10-12 dk da ısıtıyorum

Iyi aksamlar kizlar bir konuda yardim istiyecegim sizden.Biz hala oglumun ismini netlestiremedik:/Aslinda muaz dusunuyoruz ama ben 2 isim oldun istyrum acaba muaz isminin yanina yada 1.isim olarak hangi isimler yakisir?

merhaba canm, muaz aslında güzel bi sahabe ismi ama günlük hayatta kullanımı biraz zor olur gibime geliyor:26: bi kere ismini soranlara söylediğinde oğlunun adını kesinlikle ilk seferde anlamayacaklardır:26: tekrar tekrar soracaklar, bence biraz daha düşünün, ondan sonra karar verin canm, tabi karar sizin, inşallah içine sinen bi isim bulursunuz:)

Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik

tıpkısının aynısı bende de var nefes darlığı da oluyo, kan hapından dolayı kabızlık oluyo, kabızlıktan dolayı reflü oluyo geçecek hepsi inşallah

Iyi aksamlar kizlar bir konuda yardim istiyecegim sizden.Biz hala oglumun ismini netlestiremedik:/Aslinda muaz dusunuyoruz ama ben 2 isim oldun istyrum acaba muaz isminin yanina yada 1.isim olarak hangi isimler yakisir?

muaz ne demek bilmiyorum ama söylenişi zor bir isim bence, bir de muazzez çok bilindik bir isim olduğu için muzaaez diye ileride dalga geçilebilir, tabi yine siz bilirsiniz ama muazın kullanımı bence zor.

ayyy bu isim konusu gerçekten beni de çileden çıakrıyor, yerinde olsam hazır eşin de istmeiyor koymazdım, ne lüzumsuz, benim eşimin annesi de çokistemişti ismini koydurmayı, ama ne eşim ne ben koymaayı düşünmedik, ve koymadık, bu onu sevmediğmiz değer vermediğimiz anlamına gelmiyor ki ben kızımın kv.ismiyle gezmesini istemiyorum

Epeyce tuzluymuş hakikaten şifa nın fiyatları iyi kalıyo bunun ysnında

Hepinize bebişlerinizle kocişlerinizle sağlıklı,mutlu huzurlu bir yıl diliyorum hepinizi öpüyorum kızlaaaaar

yepyeni bir yılın heyecanlı anneleri heyecanımızın hiç bitmemesi ve saglıklı mutlu huzurlu tatlı bebişlerimizle ve sevdiklerimizle geçirecegimiz güzel bir yıl dilerim. HEpinizi seviyorum göbüşdaşlar

Son düzenleme:
Ailelerimizin genişleyeceği bu 2014 yılının kötü geçeceğini hiç sanmıyorum hepimize sağlık mutluluk huzur bi de accık bişe para getirsin :)) herkese iyi seneler :))

Güzel mi güzel, tatli mı tatlı hamişdaşlarım benim.
Marta kadar bol tekmeli, marttan sonra da az ağlamali bebişlerimiz olsun inşallah:))

Benim pek iyi geçmedi yılın son 2 günü ama devamının gelmemesini diledim yeni yılda:))
Hepinizi öpüyorum

İnşallah canım bebişlerimizi kucağımıza alıp musmutlu günler yaşıcaz inşallah......

Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum

Tünaydın arkadaşlar şafağımız gittikçe azalırken doğum korkusu iyice sarmaya başladı

Bugün sivas 58 babamızın memleketine geldik...

Hayırlısıyla şu bebişlerimizi zamanında sağlıkla sıhhatle bir alabilsek... Beni iyice stress basmaya başladı.

Çok güzel olmuş canım, eline sağlık.Ben de böyle bişey yapmak istiyorum ama ben biraz çabuk sıkılan biriyim yapabilir miyim bilmiyorum.Daha düşünme aşamasındayım yani Arkalarına magnet de yapıştıracak mısın

hamişler bende bu topiği yeni gördüm :) bende varım demek istedim:) mart 28'de doğacak oğluşum..bu ay genelde erkek var heralde ben oğluma gelinler istiom yaa kız olsun sizlerin bol bol. aradan seçecez biz D Rabbim evlatlarımıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah..

Buarada bütün 2014 annelerinin yeni yıllarını kutlar bol gazlı, cazlı, kusmalı,mıçmalı,vıyaklamalı, ciyaklamalı, uykusuz, yorgun, göğüs uçları çatlamalı kızarmalı bir yıl diliyorum D sanırım en iyi dilek bu olsa gerek D

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım, benim de doğumum mart 28 görünüyo, kızım olcak inşallah , damat adaylarımız çok ama kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…