ben onu 2010 da unuttum en geç 7.30 da uyanıyorum o da eşim oğlumla ilgilendiğinden dolayı genelde 6 da ayktayız gece de oğlanı çişe kaldırmak için uyanıyoruz anlayacağın uyku ne kiiii unuttuk eşim ben de de erkenci 5.30 kalkıyor düşün ama alışıyorsun zor gelmiyor bunlarPardon, ne? Uyku mu? O ne ki? Ne ola ki? Anlamı bilemiyorum. İnsanın kendine yakışanı giymesi demek olabilir mi? Yok yok tezgah üstü ayçekirdeği soyucu makinaydı galiba. Hah buldum: anadolu'da kurulan eski bir şehir devletinin adıydı. Saat kaç? Saat ne? Ben?
Bugünkü konumuza bir yorumda ben yapayım annemlerin yanında olduğum için evime henüz stok yapamadım ki yapamayacağım gibi gözüküyor 38. haftamda eşim gelicek ve muhtemelen sezeryan olursam o haftada doğum yapıcağım. Ama ben bu poaça ve böreklerin nasıl buzlukta saklandığı konusunu anlıyamadım. Benim gibi ev işlerinden pek anlamayan biri için anlatabilir misiniz acaba? Doğumdan sonra da yapıp saklamak isterim açıkcası eşim çok sever çünkü hamur işlerini. Bir de ne kadar süre dayanıyor buzlukta? İçli poaçalar da saklanabiliyor mu ?
Iyi aksamlar kizlar bir konuda yardim istiyecegim sizden.Biz hala oglumun ismini netlestiremedik:/Aslinda muaz dusunuyoruz ama ben 2 isim oldun istyrum acaba muaz isminin yanina yada 1.isim olarak hangi isimler yakisir?
Kıslar ya yemeklerden sonra resmen nefes darlığı çekiyorum midem de sindirmiyor sanki birşey yemek istemiyorum artık resmen 2 ay böyle mi olcak sizde yaşıyormusunuz nefes darlığı yoksa bende mi acayiplik
Iyi aksamlar kizlar bir konuda yardim istiyecegim sizden.Biz hala oglumun ismini netlestiremedik:/Aslinda muaz dusunuyoruz ama ben 2 isim oldun istyrum acaba muaz isminin yanina yada 1.isim olarak hangi isimler yakisir?
mrb kızlar bişey danışmak istiyorum size haftasonu kayınvalidemlerdeydik konu bebişin isminden açıldı
ben mina katacam diyodum baştan beri kayınvalidem benim ismimi katmak istemiyosanızda ona yakın
nurten katsanız siz bilirsinizde dedi kapandı konu eşime söylediğini söyledim oda annesinin yanında
nurten falan olmaz katmam dedi kv zoruna gitti alındı siz bilirsiniz dedi kadın üstemelemedi bende kaç
gündür içim rahat değil üzülüyorum kv eşime çok düşkündür nezaman sıkışsa hemen yardım eder beni
kabullenmedi başta zorluklar yaşadık ama sonuçta fedakar anne ismini pek sevmesemde katmak istiyorum
galiba yanına bir isimle birlikte kv adı gülten benim gül kızımın göknil benimsemeye başladım sanırım
sizce katmalımıyım yanına ela mı mina mı uyumlu olur minayı hala istiyorum galiba :) çok kararsızım neyapayım
canım ben ilk dogumumu acıbadem kadıkoy de yapmiştim, bu ya memorial ya acibadem olcak ama karar veremiyorum...memorial atasehirden fiyat aldim gercekten tuzlu..orda yaparsam bir kısmını sigortam karsılayacak. fiyatına epidural sezeryan için 11700 fiyat verdiler.. İndirim yaparlar mi biraz daha bilemiyorum.
merhaba canm, muaz aslında güzel bi sahabe ismi ama günlük hayatta kullanımı biraz zor olur gibime geliyor:26: bi kere ismini soranlara söylediğinde oğlunun adını kesinlikle ilk seferde anlamayacaklardır:26: tekrar tekrar soracaklar, bence biraz daha düşünün, ondan sonra karar verin canm, tabi karar sizin, inşallah içine sinen bi isim bulursunuz:)
tıpkısının aynısı bende de varnefes darlığı da oluyo, kan hapından dolayı kabızlık oluyo, kabızlıktan dolayı reflü oluyo geçecek hepsi inşallah
Çok güzel olmuş canım, eline sağlık.Ben de böyle bişey yapmak istiyorum ama ben biraz çabuk sıkılan biriyim yapabilir miyim bilmiyorum.Daha düşünme aşamasındayım yanislm kızlar konu geçmişini okuyamadım haftasonundna beri eşim hasta evde, ve korktuğum başıma geldi bana da bulaştırdı galiba bugün kendimi çok zayıf güçsüz hissediyorum, umarım daha fazla ilerlemez ama dün daha iyi hissederken bebek şekerine başlamıştım güzel kızımın, iki tane yapabilildm daha ama kalıpları çıkardım tamamalayıncada foto atarım yine bi görün istedim:)
Eki Görüntüle 915204 biz çok beğendik umarım sizde beğenirsiniz, hepinize iyi yıllaaaaaaaaaaaaaaaar bu arada
hamişler bende bu topiği yeni gördüm :) bende varım demek istedim:) mart 28'de doğacak oğluşum..bu ay genelde erkek var heraldeben oğluma gelinler istiom yaa kız olsun sizlerin bol bol. aradan seçecez biz D Rabbim evlatlarımıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?