2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hoşgeldin canım, benim de doğumum mart 28 görünüyo, kızım olcak inşallah , damat adaylarımız çok ama kısmet artık

aşk tesadüfleri severmiş canım bak direk doğum tarihleri aynı kızın güzel olursa talip olabilirim hemen D

Şaka bi yana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük prensesini yaa kız deince içim gidio eşimde bende kız çocuk hastasıyız ama nasip işte ilk bebeğim kızdı ama 4 aylık aldırmak zorunda kaldık nasip olmadı buda erkek .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en önemlisi bu.. artık gelinle idare edecem ben

Kızlar ben öğretmenim, bu doğum izniyle ilgili konuşulmuştu daha öncede ama unuttum malesef şimdi bişeyler sormak istiyorum. 5 hafta çalışabilir raporu almak istiyorum.Bu raporu 32+0 da mı almak gerekiyor? Eğer öyleyse benim 32+0 haftam 31 ocak a denk geliyor ve sömestr tatili o zaman da.Tatil de olsa 31 ocakta rapor almalı mıyım ?
5 hafta rapor aldıktan sonra illa 5 hafta bitene kadar çalışmak zorunda mıyız.Yani 3 hafta çalışıp izne ayrılamak istesek olur mu ?
Bi de ben eylül ya da ekim gibi ücretsiz izne ayrılmak istiyorum.Doğumdan sonra göreve başlayıp rapor alırsan tekrar ücretsiz izne ayrılamama gibi bir durum var mı ?
Son sorum 1 senelik ücretsiz izne ayrılıp 1 sene dolmadan mesala 7 ay sonra falan göreve başlamak istesek başlayabilir miyiz?
Çok şey sordum biliyorum ama bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinicem

Ben de kız bebişlerini çok severim. Ama rabbim erkek bebek bahşedecek inş. Oğlumu çok seviyorum. Benden çok fena kaynana olucak gibi İlk bebeğim, bir düşüğün ardından geldi düşünün ne kadar kıymetli olcak...

benim gelin şanslı olacak ben hiç cadı olamam heralde kızlarada hiç kıyamam kendi kızım gibi olur oda ilk kaybettiğim bebekte kızdı sonuçta ama oğlumada aşığım ben yaa elimi karnımdan kaldırmaz oldum tik gibi yani ama napaım çok güzel zıplıyo yer değiştirio falan izlemeye doyamıyorum çok erken hareket etmeye başladı ve 6 aylıktan beri 8-9 aylık bebekler gibi hareketlerini video'ya çekebiliyorum şuan 28 haftalık olcaz canımı bile acıtıo tekmeleri off martt çabul gel yaww

Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum
Ben butikbebebeden çok şey aldım canım, memnunda kaldım bir problem olursada çok ilgileniyorlar zaten...

Ne güzel dilekler
Geçen benim kızıma da talipler çıktı ama ben kimselere vermicem diyorum hep, daha ben almamışım kucağıma kıymetlimi istiyorlar birde

Bizde daha 80 gün var senin 58 kalmış maşşallah yaa bana çok uzun görünüyor, çarçabuk kolayca geçer inşallah...

benim oğluşumu görünce siz istemesenizde gelinlerim koşarak bana gelecekler anneee die

Kızlar kan ilacını aldım dün gece yatmadan içtim bir tane ama bu sabah tuvalete affedersiniz zor koştum ishal...ilaçtan değildir inşallah.

canım emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla yarıyıl tatiline 24 ocak da giriliyor 31 de zaten tatilde oluyorsun rapor almana gerek yok mantıken çünkü öyle de böyle de ek ders alamıyorsun 5 hafta rapor aldığında istediğin zaman bozdurabiliyorsun 1 hafta sonra bile ücretsiz izin de de istediğin zaman dönebiliyorsun ücretsiz izinden eminim diğer konularda karışık bir durum ama sen yine de okul mutemetine sor istersen

Bence almalısınız, tatil de olsa zaten okul yönetimi okulda, onlar teslim alırlar. Rapor almayınca kullanmadığınız izni sonraya aktarırken sorun çıkıyor, kullandırmayabiliyorlar.

Sağol canım, dedin gibi işin içinde olan birine sormak lazım herhalde

peki 5 haftalık izin almak için 32. haftanın dolması mı gerekiyor? Yani 32+0 da mı yoksa 32+6 da mı rapor almamız lazım

Kızlar kan ilacını aldım dün gece yatmadan içtim bir tane ama bu sabah tuvalete affedersiniz zor koştum ishal...ilaçtan değildir inşallah.

kan ilacı genelde kabız yapar ishal yapmaz.. bunu özellikle sordum doktora çünkü aşırı kabızlık çekiyorum ve bana kan ilacından olduğunu söyledi ve bol bol su iç ve zeytinyağı tüket dedi.. ama bünyeden bünyeye farklımıdır bilmiyorum ilacın prospektüsünü bi oku istersen ve geçmezse doktora mutlaka danış..

benim oğluşumu görünce siz istemesenizde gelinlerim koşarak bana gelecekler anneee die

gelinlerrrrr benim gördüğüm erkek anneleri de pek evlendirmek istemiyor siz istisna oldunuz bu konuda, biz evlenirken iyidide hakikaten çocuklar daha zor olcak, bir de doğdularda evlenmeleri kaldı dün 5 yaşında erkek yeğenime soruyorlar evlendirelim mi seni diye 18 e gelince evlensem olmaz mı diyor, 18 i çok büyük sanıyor kuzum...

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum

Merhaba:) ben genelde butikbebeyi kullanıyorum.Ayrıca unnado,ebebek,limango,mompery siteleride güzel ve kaliteli.Butikbebe kargo ücretsiz oldğu için daha işime geliyor Yalnz her markanın ölçüleri ve kaliteleri birbirini tutmuyo malsef.Geçen tulum aldım yenidoğan çok büyüktü ve yerleri pamuk yazdığı halde pekte öyle gelmedi bana.Başka bir markanınkileri ise çok beğendim.Yani siteden değil de markadan hayal kırıklığı olabiliyor malesef

amannn o yaştaki çocuğa böyle sorular sorulmasın yaw :) biz işin şakasındayız ama doğduğunda onlara şu kız bu kız demek yerine öğretmemiz gerek çok daha önemli değerler var.. ben ilk olarak din eğitimini tam vereyim de o evleneceği zamanı kendi bilir nasılsa ama gelinimde benim incim olacak onu şimdiden biliyorum dilerim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ve çocuklarımıza hayırlı bir ömür nasip etsin..

canım ben de öğretmenim, 31 ocakta rapor alman gerekir mi bilmiyorum ama çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 hafta dolmadan istediğin zaman doğum iznine çıkabilirsin.

bunun dışında doğumdan sonraki 1 yıl içinde istediğin zaman ücretsiz doğum iznine çıkıp istediğin zaman dönebilirsin. ancak ücretsiz izin en az 1 ay süreyle almak zorundasın. ücretsiz iznini başlattıktan sonra diyelim 3 ay kullandın işe geri döndün 1-2 ay çalıştın sonra istersen yine ücretsiz izin bile alırsın ama bu izni 1 yıl içinde kullanabilirsin.

anlatabilmişimdir umarım..

çalışabilir raporu 32+ 0 dan sonra alınıyor ama doktoruyla anlaşıp 31+0 da alanlar da var ama genelde doktorlar önce vermeye sıcak bakmıyor. benim doktorum 31+ da veremeyeceğini söyledi mesela.

birde bildiğim kadarıyla sömestr tatili doğum sonrasına aktarılamıyor, onu da göz önünde bulundur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…