- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Hoşgeldin canım, benim de doğumum mart 28 görünüyo, kızım olcak inşallah , damat adaylarımız çok ama kısmet artık
aşk tesadüfleri severmiş canım bak direk doğum tarihleri aynıkızın güzel olursa talip olabilirim hemen D
Şaka bi yana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük prensesiniyaa kız deince içim gidio eşimde bende kız çocuk hastasıyız ama nasip işte ilk bebeğim kızdı ama 4 aylık aldırmak zorunda kaldık nasip olmadı buda erkek .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en önemlisi bu.. artık gelinle idare edecem ben
Ben de kız bebişlerini çok severim. Ama rabbim erkek bebek bahşedecek inş. Oğlumu çok seviyorum. Benden çok fena kaynana olucak gibiİlk bebeğim, bir düşüğün ardından geldi düşünün ne kadar kıymetli olcak...
Ben butikbebebeden çok şey aldım canım, memnunda kaldım bir problem olursada çok ilgileniyorlar zaten...Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum
hamişler bende bu topiği yeni gördüm :) bende varım demek istedim:) mart 28'de doğacak oğluşum..bu ay genelde erkek var heraldeben oğluma gelinler istiom yaa kız olsun sizlerin bol bol. aradan seçecez biz D Rabbim evlatlarımıza hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah..
Buarada bütün 2014 annelerinin yeni yıllarını kutlar bol gazlı, cazlı, kusmalı,mıçmalı,vıyaklamalı, ciyaklamalı, uykusuz, yorgun, göğüs uçları çatlamalı kızarmalı bir yıl diliyorumD sanırım en iyi dilek bu olsa gerek D
Ben de kız bebişlerini çok severim. Ama rabbim erkek bebek bahşedecek inş. Oğlumu çok seviyorum. Benden çok fena kaynana olucak gibiİlk bebeğim, bir düşüğün ardından geldi düşünün ne kadar kıymetli olcak...
Ben butikbebebeden çok şey aldım canım, memnunda kaldım bir problem olursada çok ilgileniyorlar zaten...
Ne güzel dilekler
Geçen benim kızıma da talipler çıktı ama ben kimselere vermicem diyorum hep, daha ben almamışım kucağıma kıymetlimi istiyorlar birde
Kızlar ben öğretmenim, bu doğum izniyle ilgili konuşulmuştu daha öncede ama unuttum malesefşimdi bişeyler sormak istiyorum. 5 hafta çalışabilir raporu almak istiyorum.Bu raporu 32+0 da mı almak gerekiyor? Eğer öyleyse benim 32+0 haftam 31 ocak a denk geliyor ve sömestr tatili o zaman da.Tatil de olsa 31 ocakta rapor almalı mıyım ?
5 hafta rapor aldıktan sonra illa 5 hafta bitene kadar çalışmak zorunda mıyız.Yani 3 hafta çalışıp izne ayrılamak istesek olur mu ?
Bi de ben eylül ya da ekim gibi ücretsiz izne ayrılmak istiyorum.Doğumdan sonra göreve başlayıp rapor alırsan tekrar ücretsiz izne ayrılamama gibi bir durum var mı ?
Son sorum1 senelik ücretsiz izne ayrılıp 1 sene dolmadan mesala 7 ay sonra falan göreve başlamak istesek başlayabilir miyiz?
Çok şey sordum biliyorum ama bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinicem
Kızlar kan ilacını aldım dün gece yatmadan içtim bir tane ama bu sabah tuvalete affedersiniz zor koştum ishal...ilaçtan değildir inşallah.
Kızlar ben öğretmenim, bu doğum izniyle ilgili konuşulmuştu daha öncede ama unuttum malesefşimdi bişeyler sormak istiyorum. 5 hafta çalışabilir raporu almak istiyorum.Bu raporu 32+0 da mı almak gerekiyor? Eğer öyleyse benim 32+0 haftam 31 ocak a denk geliyor ve sömestr tatili o zaman da.Tatil de olsa 31 ocakta rapor almalı mıyım ?
5 hafta rapor aldıktan sonra illa 5 hafta bitene kadar çalışmak zorunda mıyız.Yani 3 hafta çalışıp izne ayrılamak istesek olur mu ?
Bi de ben eylül ya da ekim gibi ücretsiz izne ayrılmak istiyorum.Doğumdan sonra göreve başlayıp rapor alırsan tekrar ücretsiz izne ayrılamama gibi bir durum var mı ?
Son sorum1 senelik ücretsiz izne ayrılıp 1 sene dolmadan mesala 7 ay sonra falan göreve başlamak istesek başlayabilir miyiz?
canım emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla yarıyıl tatiline 24 ocak da giriliyor 31 de zaten tatilde oluyorsun rapor almana gerek yok mantıken çünkü öyle de böyle de ek ders alamıyorsun 5 hafta rapor aldığında istediğin zaman bozdurabiliyorsun 1 hafta sonra bile ücretsiz izin de de istediğin zaman dönebiliyorsun ücretsiz izinden eminim diğer konularda karışık bir durum ama sen yine de okul mutemetine sor istersen
Bence almalısınız, tatil de olsa zaten okul yönetimi okulda, onlar teslim alırlar. Rapor almayınca kullanmadığınız izni sonraya aktarırken sorun çıkıyor, kullandırmayabiliyorlar.
Kızlar kan ilacını aldım dün gece yatmadan içtim bir tane ama bu sabah tuvalete affedersiniz zor koştum ishal...ilaçtan değildir inşallah.
benim oğluşumu görünce siz istemesenizde gelinlerim koşarak bana gelecekler anneee die
Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum
gelinlerrrrr benim gördüğüm erkek anneleri de pek evlendirmek istemiyor siz istisna oldunuz bu konuda, biz evlenirken iyidide hakikaten çocuklar daha zor olcak, bir de doğdularda evlenmeleri kaldı dün 5 yaşında erkek yeğenime soruyorlar evlendirelim mi seni diye 18 e gelince evlensem olmaz mı diyor, 18 i çok büyük sanıyor kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?