Kıslar şeker keselerimiz bitti son halini size de gösteriyim dedim sadece içine şekerler konucak onu da son ay yapıyım diyorum bayatlamasınlar diye, nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 916370
çok güzel olmuşlar canım ya nasıl kendin yaptın bunları şaşırdım valla.. dışardakiler bile böyle olmuyo ben de mi kendim yapmaya çalışssam acaba yapımı zor mu kii
Canımçok kolay oldu, eva süngeri aldım önce kalıbı çıkardım kestim silikon tabancasıyla bebek arabasını yaptım hazır keselere koydum içine şekerler için minik poşetlerde koydum hem şekerler hijyenik olsun diye hemde şıkır şıkır oldu poşetlerle zevkle yaptım ben hatta çabuk bitti diye üzülüyorum vakit geçiyordu artık örgü örmeye devam edicem yarım battaniye vardı ona geri dönüş yapıcam
Bence biras araştır Google da resimlere bak illaki bi fikir gelir hem oyalanırsın
gelin-kv ilişkiniz nasıldır bilmiyorum canım ama insanın annesinin yanındaki rahatlık ayrıdır diye düşünüyorum, benim kv dem çok iyidir ama ben mesela anne gelirken bir bardak su getirsene diye kaynanama diyemem anneme rahatlıkla derim, eskiden mesela ilk 6 ay anne sütü diye birşey yoktu , annem yeni doğan bebeğimin ağzına reçel verse verme diye uyarabilirim ama kaynanamdan çekinirim birşey diyemem. yani dediğim gibi kaynanam çok iyi insandır ama ben annemdeki rahatlığı bulamam. burda eşinin de orta yolu bulması lazım senin içine kim siniyorsa o gelsin derim, diğer tarafın da küsmemesi alınmaması lazım bence
bu kadar boş vakit varken ben de deniym bari aynen bol bol oyalanırım bunlarla çok iyi olur benim içinohh ne guzel ya bebişin cok şanlı canım annesi baya becerikli
aşk tesadüfleri severmiş canım bak direk doğum tarihleri aynıkızın güzel olursa talip olabilirim hemen D
Şaka bi yana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük prensesiniyaa kız deince içim gidio eşimde bende kız çocuk hastasıyız ama nasip işte ilk bebeğim kızdı ama 4 aylık aldırmak zorunda kaldık nasip olmadı buda erkek .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en önemlisi bu.. artık gelinle idare edecem ben
canım ben de öğretmenim, 31 ocakta rapor alman gerekir mi bilmiyorum ama çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 hafta dolmadan istediğin zaman doğum iznine çıkabilirsin.
bunun dışında doğumdan sonraki 1 yıl içinde istediğin zaman ücretsiz doğum iznine çıkıp istediğin zaman dönebilirsin. ancak ücretsiz izin en az 1 ay süreyle almak zorundasın. ücretsiz iznini başlattıktan sonra diyelim 3 ay kullandın işe geri döndün 1-2 ay çalıştın sonra istersen yine ücretsiz izin bile alırsın ama bu izni 1 yıl içinde kullanabilirsin.
anlatabilmişimdir umarım..
çalışabilir raporu 32+ 0 dan sonra alınıyor ama doktoruyla anlaşıp 31+0 da alanlar da var ama genelde doktorlar önce vermeye sıcak bakmıyor. benim doktorum 31+ da veremeyeceğini söyledi mesela.
birde bildiğim kadarıyla sömestr tatili doğum sonrasına aktarılamıyor, onu da göz önünde bulundur derim
hepsiburadadan çok alışveriş yaptım hep memnunu kaldım oğlumu mama sandalyesi park yatağı dolabı bilgisayar cep telefonu ev aletleri aldım sorun yaşşamadımMerhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum
benim kayıvalidem de iyidir ama annem kalsın istedim annem kaldı anneme anne sen bebeğe bak ben yatoyurm diyordum ya da anne bana bunu yap ya da yapma diyordum ama kayınvalideme diyememkızlar ya o kadar stresliyim ki anlatamam kimseyle de paylaşamıyorum bari size içimi dökeyim
ben daha çook tecrübesiz oldugum için dogumdan sonra bebege birinin yardım etmesi lazım ve annem de kv de birbirleriyle pek anlasamadıkları gibi ikisi de bana trip atıyo.. hangisi kalsa desem digeri bana tripleniyo.. napıcagımı sasırdım ya
alt üstler daha kolay ilk zamanlar için bebeğe alışma sürecinde altını açarken kolaylık olur ve üst temiz kalır ya da alt bir kirlenir çünkü çok sık kaka yapacaklarselam kızlaaaarbugün bebişime ilk defa birşeyler aldım eşimle birlikte civil e gittik tüm alışverişi ordan yaptık çok güzellerdi ama aldıklarımızın hepsi maviydi ya o yüzden pek içime sinmedi saanırım aslında en karşı olduğum şeylerden biridir erkek bebeklere sürekli mavi giydirmek ama başka renk güzel birşey bulamadık. neyse butikbebeden farklı renkte başka şeyler de alırım artık 10lu hastane çıkışı aldık ama içinde tulum yoktu malesef ki ben doğar doğmaz tulum giydirmek istiyordum. tecrübeli hamişler bilir, sizce doğduğunda hastane çıkışı olarak tulummu daha rahat oluyor yoksa alt üst takım mı? sırf tulumlu olsun diye ayrıca 5li bir takım daha aldım ama hangisini hastane çıkışı olarak kullanırım bilmiyorum.
birde 2 tane battaniyemiz oldu, biri hastane çıkışının takımı yani ince, biri de kalın battaniye. sizce yeterli mi yoksa alayımmı bir tane daha?
hamilelikte hep görülür böyle şeyler hayrayor canımkızlar rüyamda buradan birinin suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana yazdığını okuyordum. KORktum valla dikkat edin kendinize. Hamilelik rüyaları ışte biliyorsunuz :)
Kıslar şeker keselerimiz bitti son halini size de gösteriyim dedim sadece içine şekerler konucak onu da son ay yapıyım diyorum bayatlamasınlar diye, nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 916370
sağol canım, peki birşey daha sorayım, alt üst takımda altın beli bebeğin göbeğine baskı yapar mı? malum göbekleri düşmemiş oluyorhepsiburadadan çok alışveriş yaptım hep memnunu kaldım oğlumu mama sandalyesi park yatağı dolabı bilgisayar cep telefonu ev aletleri aldım sorun yaşşamadım
butik bebeden aldım ama daha gelmedi alan arkadaşlar memnun
benim kayıvalidem de iyidir ama annem kalsın istedim annem kaldı anneme anne sen bebeğe bak ben yatoyurm diyordum ya da anne bana bunu yap ya da yapma diyordum ama kayınvalideme diyemem
alt üstler daha kolay ilk zamanlar için bebeğe alışma sürecinde altını açarken kolaylık olur ve üst temiz kalır ya da alt bir kirlenir çünkü çok sık kaka yapacaklar
hamilelikte hep görülür böyle şeyler hayrayor canım
süper olmuşşş eline sağlık ben daha başlamadım yaaaa eksiklerimi tamamlayayım keçe ve silikon tabancam ve fikirlerim var sadeceeee
kızlar ben çok üşütüyorum ve aşırı gazım oluyor oyüzden bebegimin hareketlerimi gaz mı ben hala anlamadım bu da beni üzüyor sanki bebeğim hiç hareket etmiyo doguracam nerdeyse ama bir türlü anlayamadım şu bebek hareketlerini :)
sömestr tatili neden doğumdan sonraya aktarılamıyor, ben 13 ünde çalışabilir raporu alacağım şubatın 17 sine kadar çalışıyor görüneceğim, 2 hafta sömestr tatilinde de çalışıyor görüneceğim bu durumda aktarmam gerekmez mi
yok canım değildir. ben uzun zamandır kullanıyorum keşke olsam ishal ama maalesef.
Eğer fiilen çalışıyorsanız aktarılır. Çalışabilir raporu sömestr tatilinin içinde sona eriyorsa o zaman sorun olur çünkü tatilin ortasında fiilen yapabileceğiniz bir iş yok. Çalışabilir raporu tatilden önce ya da tatilin ilk günü başlıyorsa, tatil dönüşü okulda fiilen yarım gün bile çalışsanız aktarılır, sorun olmaz yani.
Arkadaşlar, 30+4 teyım. kendı doktorum ızınlıymıs bende arkadaşımın tavsıyesı ıle aynı hastanede farklı bı doktora gıttım. en son 1 ay önce gıtmıstım doktoruma o yüzden merak ettım artık bebeğimi, doktorun ızınden dönmesını bekleyemedim gıttım. ve bu doktordan daha da memnun kaldım. dığerı alelacele yapmaya calışıyo gıbıydı sırada bekleyenler var dıye sankı. ve bu zamna kadar sadece ılk gıttıgımde ıdrar ve kan tahlılı ıstemıstı. bu doktor hemen kılomu tansıyonumu ölçtü, tahlılımı sordu yaptırdı. cok sakındi acelesı yoktu yanı:) şimdi ben bu doktora gecsem mı diyorum. bu zamndan sonra doktor değiştirmem sakıncalı mı olur ne yapsam karar veremedim. sızce??
selam kızlaaaarbugün bebişime ilk defa birşeyler aldım eşimle birlikte civil e gittik tüm alışverişi ordan yaptık çok güzellerdi ama aldıklarımızın hepsi maviydi ya o yüzden pek içime sinmedi saanırım aslında en karşı olduğum şeylerden biridir erkek bebeklere sürekli mavi giydirmek ama başka renk güzel birşey bulamadık. neyse butikbebeden farklı renkte başka şeyler de alırım artık 10lu hastane çıkışı aldık ama içinde tulum yoktu malesef ki ben doğar doğmaz tulum giydirmek istiyordum. tecrübeli hamişler bilir, sizce doğduğunda hastane çıkışı olarak tulummu daha rahat oluyor yoksa alt üst takım mı? sırf tulumlu olsun diye ayrıca 5li bir takım daha aldım ama hangisini hastane çıkışı olarak kullanırım bilmiyorum.
birde 2 tane battaniyemiz oldu, biri hastane çıkışının takımı yani ince, biri de kalın battaniye. sizce yeterli mi yoksa alayımmı bir tane daha?
bende bende camasırım kıpkırmızı olmustu sabah kalktım ıccamasırlarımı gecelıgımı felan haZIRLADIM korkuyla:)(alıntı yapamadım canım) bende rüyamda benim suyum gelmiş gördüm pembe pembeydi rengi. senin mesajı okurken kalbim küt küt attı hayır olsun inşallah
bananda doktorum 31 + larda gel demıstıgünaydın kızlar uykum geliyo uyumak istiyorum bizim şafak 53 allah izin verirse 53. gün bebişim
kucağımda olcak bu arada izinler konuşulmuş benim dr 31 hafta olduktan sonra gel verelim
çalışabilir raporu dedi cumartesi 31 olcaz haftaiçide gidip çalışabilir raporu alcam kısmet olursa
canım ben ilk dogumumu acıbadem kadıkoy de yapmiştim, bu ya memorial ya acibadem olcak ama karar veremiyorum...memorial atasehirden fiyat aldim gercekten tuzlu..orda yaparsam bir kısmını sigortam karsılayacak. fiyatına epidural sezeryan için 11700 fiyat verdiler.. İndirim yaparlar mi biraz daha bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?