2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kıslar şeker keselerimiz bitti son halini size de gösteriyim dedim sadece içine şekerler konucak onu da son ay yapıyım diyorum bayatlamasınlar diye, nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 916370

çok güzel olmuşlar canım ya nasıl kendin yaptın bunları şaşırdım valla.. dışardakiler bile böyle olmuyo ben de mi kendim yapmaya çalışssam acaba yapımı zor mu kii

çok güzel olmuşlar canım ya nasıl kendin yaptın bunları şaşırdım valla.. dışardakiler bile böyle olmuyo ben de mi kendim yapmaya çalışssam acaba yapımı zor mu kii

Canımçok kolay oldu, eva süngeri aldım önce kalıbı çıkardım kestim silikon tabancasıyla bebek arabasını yaptım hazır keselere koydum içine şekerler için minik poşetlerde koydum hem şekerler hijyenik olsun diye hemde şıkır şıkır oldu poşetlerle zevkle yaptım ben hatta çabuk bitti diye üzülüyorum vakit geçiyordu artık örgü örmeye devam edicem yarım battaniye vardı ona geri dönüş yapıcam
Bence biras araştır Google da resimlere bak illaki bi fikir gelir hem oyalanırsın

bu kadar boş vakit varken ben de deniym bari aynen bol bol oyalanırım bunlarla çok iyi olur benim için ohh ne guzel ya bebişin cok şanlı canım annesi baya becerikli

aslında kv yle aramız baya iyi her seyde oglunu degil beni tutar.. bizde bide şoyle bi durum var çok erken anne oldum ben de esim de 20 yasındayız maddi açıdan her iki taraftan da yardım alıyoruz tabi dogal olarak ... bide eşimin tarafı bebegi çok istemişti bizimkiler erken diye pek istememişlerdi kocam da babamlar istedi diye onlar baksın diyo ben de napıcagımı sasırdım anliycagınız

Aynen arkadaşım, sağlıklı sıhhatli kucağımıza bi alalım hayırlısıyla da kız erkek çok farketmiyo

Teşekkür ederim ederim arkadaşım

32+0 dan sonra alınıyorsa 32+6 da o raporu alabilir miyim peki

kızlar Yaklaşık 4-5 gündür sol göğsümün altında batma ve sıkışma oluyor.Özellikle nefes alırken acı veriyor.Doktorumla bu durumu konuştuğumda kardiyoloğa görünmemi tavsiye etti.Kardiyoloğa gidip ekg çektirdim ve ultrasonla muayene yaptırdım ama hiçbir sıkıntı çıkmadı.Her şeyin normal olduğu söylendi.Doktorum da bi ağrı kesici yazdı ( tamol ) ama çok mecbur kalmadıkça içmememi söyledi.Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kalpte bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama ağrım da devam ediyor, bazen azalıyor bazen de şiddetleniyor

Merhaba kizlar bana online alisveris yaptiginiz site isimlerini verebilir msniz guvenilir olan..Hani siparis verip geldiginde bozuk veya hatali olmayan.Bebegim icin bakicam ama hangi siteler guvenlir bilmyrum
hepsiburadadan çok alışveriş yaptım hep memnunu kaldım oğlumu mama sandalyesi park yatağı dolabı bilgisayar cep telefonu ev aletleri aldım sorun yaşşamadım
butik bebeden aldım ama daha gelmedi alan arkadaşlar memnun
benim kayıvalidem de iyidir ama annem kalsın istedim annem kaldı anneme anne sen bebeğe bak ben yatoyurm diyordum ya da anne bana bunu yap ya da yapma diyordum ama kayınvalideme diyemem
alt üstler daha kolay ilk zamanlar için bebeğe alışma sürecinde altını açarken kolaylık olur ve üst temiz kalır ya da alt bir kirlenir çünkü çok sık kaka yapacaklar
kızlar rüyamda buradan birinin suyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin bana yazdığını okuyordum. KORktum valla dikkat edin kendinize. Hamilelik rüyaları ışte biliyorsunuz :)
hamilelikte hep görülür böyle şeyler hayrayor canım
Kıslar şeker keselerimiz bitti son halini size de gösteriyim dedim sadece içine şekerler konucak onu da son ay yapıyım diyorum bayatlamasınlar diye, nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 916370

süper olmuşşş eline sağlık ben daha başlamadım yaaaa eksiklerimi tamamlayayım keçe ve silikon tabancam ve fikirlerim var sadeceeee

sağol canım, peki birşey daha sorayım, alt üst takımda altın beli bebeğin göbeğine baskı yapar mı? malum göbekleri düşmemiş oluyor

(alıntı yapamadım canım) bende rüyamda benim suyum gelmiş gördüm pembe pembeydi rengi. senin mesajı okurken kalbim küt küt attı hayır olsun inşallah

Merhaba, ben başlarda hareketlerini gazla çok karıştırıyordum, şöyle ayırd ettim: Elimi göbeğime koyduğumda elimle hissediyorsam bebek hareketidir, gaz dışarıdan elle hissedilmez diye bir yol bulmuştum.

Eğer fiilen çalışıyorsanız aktarılır. Çalışabilir raporu sömestr tatilinin içinde sona eriyorsa o zaman sorun olur çünkü tatilin ortasında fiilen yapabileceğiniz bir iş yok. Çalışabilir raporu tatilden önce ya da tatilin ilk günü başlıyorsa, tatil dönüşü okulda fiilen yarım gün bile çalışsanız aktarılır, sorun olmaz yani.

yok canım değildir. ben uzun zamandır kullanıyorum keşke olsam ishal ama maalesef.

inşallah...dün gece de aldım bir tane bakalım bugün olmazsa ...
bu arada kan ilacını sabah tok karnına diye yazmış eczacı ama ben gece alıyorum.bir sorun olmaz inşalalh

tatilden önce başlıyor tatilden bir hafta sonra bitiyor, öyleyse çok iyi 2 hafta çok önemli gerçekten

günaydın kızlar uykum geliyo uyumak istiyorum bizim şafak 53 allah izin verirse 53. gün bebişim
kucağımda olcak bu arada izinler konuşulmuş benim dr 31 hafta olduktan sonra gel verelim
çalışabilir raporu dedi cumartesi 31 olcaz haftaiçide gidip çalışabilir raporu alcam kısmet olursa

ben ılk hamılelıgımde son 1 ay kala doktor degıstırmıstım kı bundada degıstırebılırım emın degılım:)
eger hamılelıgın sorunsuz felan gecıyorsa bence gonul rahatlıgıyla degıstırebılırsın

nıye tulum takımı almıyorsunkı tulumu sapkası ve eldıvenı olan....ben hıc hastane cıkısı almadım....tulumda gıydırdım alt ust takımda gıydırdım ıkısıde rahat oluyor bence..

(alıntı yapamadım canım) bende rüyamda benim suyum gelmiş gördüm pembe pembeydi rengi. senin mesajı okurken kalbim küt küt attı hayır olsun inşallah
bende bende camasırım kıpkırmızı olmustu sabah kalktım ıccamasırlarımı gecelıgımı felan haZIRLADIM korkuyla:)
bananda doktorum 31 + larda gel demıstı

offf nekadar pahalı ya bır dogum 12 mılyar... ben 3 sene once 7 mılyara yapmıstım atasehır sıfada....ama bunda bukadar para vermek ıstemıyorum yazık ya bakalım napıcam

Hepinize günaydın kızlarrrrr insanın annesinde olması ne güzelmiş yahu herşey önüne geliyo, hamilelik bitmesin istiyo şımartılmak ne güzelmiş,76 yaşındaki kayınvalidem bile (normalde hep iş bekler benden) beni hiç kıpırdatmadı yerimden ne getireyim ne istersin diye etrafımda dolanıyor düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…