2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
dr konusu bana da sıkıntı oldu. 30. haftama kadar kafam rahattı, dr umdan memnundum, her gittiğimde ayrıntılı bakıyor hiç acele etmiyor hatta ben acele ediyorum bazen, her muayenede kan ve idrar tahlili yapıyor akşamına telefonla bilgilendiriyor. ama şimdilerde etrafımdan dr umla ilgili olumsuz yorumlar duyuyorum, insanlar başkasına git diyor neden diyorum açıklamıyorlar. en son kayınvalidem eşime nerden buldunuz o doktoru demiş, canım çok sıkıldı. bu saatten sonra başkasına gitmek istemiyorum. ne yapsam bilemedim.

Canım bendev2 haftacöncce oldu sol kaburgamın altında acıma, batma ağrı ama dikkat ettim bebek oraya yakın tekme atıyordu, sonra kendiliğinden geçti belki seninkide böyle bişeydir. Sanırım bebişler baskı yapıyor artık...

Saol canım inşallah, ne güzel ya 32. Haftanız bitti biz daha 29 dayız, insan rahatlıyordur, artık doğsa bile 7,5 ayı tamamladı diye...

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim cnm

Bizimde 5 hafta oldu bebeğimizi görmeyeli. Çok özledim çok merak ediyorum durumu nedir diye. Nasipse yarına buca kadın doğum hast randevu aldık ona da kuzenim dedi babaları muayeneye bile almıyorlarmış çok sıkıntı yaptım. Artık özele gitme durumu yok zaten. Her anımda yanımda olsun istiyodum eşim ama daha muayeneye bile girmicekse durum vahim. Doğum içinse annem çocuğu kucağına bile alamaz kaynanayı ben istemem her anı bi laf sokma bi azarlama Allah yardımcımız olsun

senin o kayanananın sacını basını yolarım ben bana yolla onu sen... Saka tabiki canımm... Buyuklerimize saygıda kusur etmeyiz hiçbi zaman ama ben eşimle konustum doguma giderken kimseyı arama ben istemiyorum dedim. Oda kabul etti. Sende bi görüş eşinle.. Sadece anneni alıp gidersiniz.

Ya yılbaşında bile yapmadığı kalmadı biz o halimizle kaç saatlik yol gittik soğukta onların gönlü olsun diye bide yemediğimiz laf kalmadı. Hastaneye haber vermicez sanırım eşimde çok kızıyo ilgisizler zaten ne çağırcam diyoda beni düşündüren refakatçi kalınması gerekirse diye. Çünkü kendi annem de maalesef iş versen yapar da çocuk konusunda korkar biliyorum ben emzirmek için kucağıma verir tamam da altını fln alamaz ne kadar kalınacak belli değil ki.

Sadece senin seciminin yanlış oldugunu dusundurmek amacıyla da yapabilirler... Cok takma onları canım eger net bir gerekçe gösteremiyorlarsa. Ama sen arastır yınede kafanda soru işareti kalmasın. Buradan da bak genelede herks hakkında yorum yapılmıs. YOksada konu ac sor. İlla bilen birileri olur..

güzelmiş ismi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım hastanede annene cok guvenmiyorsan kalmasın o. Ama kayınvalidende kalmasın. Senş strese sokar şimdi. SAdece eşin kalabilir hemsireler sana her konuda yardımcı olur zaten. Ama gorumcen arkadasın kuzenin kim varsa bi dusun. birilerinden yardım iste. Ama annende yapar merak etme. Seni nasıl buyutmus.. Allah bi şekilde yardım eder..

sağol canım, peki birşey daha sorayım, alt üst takımda altın beli bebeğin göbeğine baskı yapar mı? malum göbekleri düşmemiş oluyor

yok yapmaz göbeğin altında da durur üstünde de direk lastik kısmı gelmesin de
tulumu ben ilk zamanlar kullanmadım 40ından sonra kullandım açıkçası dr aşıya götürüyorsun ya zor geldi bana
ama istiyorsan sen tulum da giydirirsin illa hastane çıkısı almana gerek yok
sen doğuma giderken bebeğin eşyalarını istiyorlar giydirip getirmek için o yüzden hastane çıkışı demişler

Ben zaten eşim kalsın istiyom da devlet hastanesinde mümkün değil ki yarın İnşallah muayeneye girebilir de bebeği görür diye dua ediyorum zaten

Evet cnm arkasina magnet yapisturacam ayrica tulden kese yapip icine koycam herbirini onu kurdelayla sarip etiket yapistiracam :) yaparsin cnm kaliplari cikardiktan sonra bir tanesini yapmak en fazla on dakkani aliyo

Ben zaten eşim kalsın istiyom da devlet hastanesinde mümkün değil ki yarın İnşallah muayeneye girebilir de bebeği görür diye dua ediyorum zaten

dua et canım...normal dogumda fazla bekletmeden cıkarırlar bildigim kadarıyla sezeryande de 1 yada 2 gun bekliyorsun..;NOrmal dogum olursa hemen cıkarsınız hastaneden.. Sende hemen ayaklanırsın.. Bebeğinle kendin ilgilenirsin. Zaten bu karsılıklı öğrenilen bir süreç. Bebeğin senden sen bebeğinden öğreneceksin bişeyleri. Korkma strese girme sen halledersin herseyi..

İnşallah bende normal doğum ve çabuk toparlanmak için dua ediyorum işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selamlar kızlar. Ben de 30+1 oldum bugün. Akşam uykularım arttı yine. öyle çok şişmelerim olmuyor genelde tuzdan uzak yaşıyorum ama şu tatlı ve ekmeği kesemedim gitti :)) geceleri gazla uyanıyorum sadece o çok rahatsız ediyor beni deli gibi susuyorum ve yarım saat sonra wc ye koşuyorum:) sırf dün gece heralde 1 lt su içmişimdir. 12 gün sonra 31+6 da çalışabilir raporu alıcam. Bu arada bebişin kıyafet ve çantalarını hazır ettim sayılır. Az bir işimiz kaldı inşallah :)

eşin evde olmayacak mı olmaycaksa kal ama kalacaksa gerek yok canım ama sen bilirisn hastane çantanı hazırla arabanız varsa koy dursun orda ben oğlumda öyle yaptım annem geldi yanıma ama zaten onun da yapcağı bişey yok

10lularda gereksiz parçalar var ben o yüzden almamıştım
takımı sen yaparsın illa hastane çıkışı olanlara gerek yok ama hepsi aynı oluyor ya o yüzden güzel
Ay 2 haftadır hastayım geçnmiyor bir türlü öksürmem çıldırcam
gece zeytinyağı içsen bi de bal zencefil nane limon azcık çörek otu ve tarçın o da iyi geliyor bir taşım kaynat sonra da iç
adıyla yaşasın benim kızım olsaydı adı nazlımelek olacaktı birleşik nazlı annem melek kayınvalidem ikisi de istemedi ama kız olsaydı koyacaktım onlar gibi vefalı iyi huylu sabırlı azimli olsun diye
valla bilmiyorum ki benim dr 4000 istedi şimdi ben 2 dr gideceğim hem kendi dr hem yeni dr orası 700 diyor sezeryana bakalım

selamlar gebeşler
umarım hepiniz iyisinizdirrrrr

kızlar şaka maka baya bir az kaldı doğuma
ben eşimin büyük baskısı sonucu sezeryan olmaya karar verdim.geçen gün eğer sezeryan olursa bir kaç hafta önceden alıyormuş doktor diye duydum kızlar.bu konuda bilgisi olan varmı?

Kızlar yaa..

cok mutsuzum ben niye derseniz az bi zaman kaldı ben hastanede kimseyi istemiyorum annem vefat etti ablamın cocukları ufak yengemın öyle kaynanam kalsın istemiyorum zaten cok yakın değilim rahat edemem eltimler aynı şekilde ne yapacagım blmiyorum..

iyi de canım senin annen bebekten bu kadar korkuyor da sizi nasıl büyütmüş çok ilginç geldi sahiden. Peki hiç yakın arkadaşın yok mu seninle ilgilenebilecek biri. Bence alt değiştirmeyi falan pek gözünde büyütme. Zaten yenidoğan hemşireleri yeterince ilgileniyolar bildiğim kadarıyla anne toparlanana kadar. Bence bez değiştirmeyi falan zaten pratik yaparak halledersin inan bana ben ondan hiç korkmuyorum halledilir onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…