Kıslar şeker keselerimiz bitti son halini size de gösteriyim dedim sadece içine şekerler konucak onu da son ay yapıyım diyorum bayatlamasınlar diye, nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 916370
offf nekadar pahalı ya bır dogum 12 mılyar... ben 3 sene once 7 mılyara yapmıstım atasehır sıfada....ama bunda bukadar para vermek ıstemıyorum yazık ya bakalım napıcam
kızlar Yaklaşık 4-5 gündür sol göğsümün altında batma ve sıkışma oluyor.Özellikle nefes alırken acı veriyor.Doktorumla bu durumu konuştuğumda kardiyoloğa görünmemi tavsiye etti.Kardiyoloğa gidip ekg çektirdim ve ultrasonla muayene yaptırdım ama hiçbir sıkıntı çıkmadı.Her şeyin normal olduğu söylendi.Doktorum da bi ağrı kesici yazdı ( tamol ) ama çok mecbur kalmadıkça içmememi söyledi.Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kalpte bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama ağrım da devam ediyor, bazen azalıyor bazen de şiddetleniyor
Kizlar gunaydinlarrr
Yeni yil hepimiz icin guzellikler getirsin insallah gelen yil giden yili aratmaz :)
Ben en son 29. Haftada doktora gitmistim de doktorum tekrar ne zaman gelmemle ilgili birsey soylemedi 30. Haftadan sonra muayeneler 2 haftada 1e inmiyor mu? Arayip randevu alsam mi yoksa erken mi bilemedim
günaydın kızlar ben de öğretmenim 32. hafta subat tatiline girdiğimiz hafta başlıyor ben de alayım bari çalışabilir raporu aslında düşünmüyordum sonrasında çalışmayı ama madem kullanmam için erekli 1 hafta daha dayanayım
Merhaba, ben başlarda hareketlerini gazla çok karıştırıyordum, şöyle ayırd ettim: Elimi göbeğime koyduğumda elimle hissediyorsam bebek hareketidir, gaz dışarıdan elle hissedilmez diye bir yol bulmuştum.
canım 32. haftada çağırıyorlar genelde
bu arada bende çalışabilir alacağım doktor 32.haftada gel dedi
nıye tulum takımı almıyorsunkı tulumu sapkası ve eldıvenı olan....ben hıc hastane cıkısı almadım....tulumda gıydırdım alt ust takımda gıydırdım ıkısıde rahat oluyor bence..
bananda doktorum 31 + larda gel demıstı
yaaa canım bu konuda ben biraz katıyım kusura bakma. hatta ablam kendi kızına kayınvalidesinin ismini verdi diye de acayip kızmıştım annemin ismini de koyabilirdi diye.
Yani iki tane anne var. Eğer kayınvalidenin adı olacaksa kendi annemin de adının olmasını isterim. Yani bu benim fikrim tabii ama yine de sen bilirsin:)))
canım 32. haftada çağırıyorlar genelde
bu arada bende çalışabilir alacağım doktor 32.haftada gel dedi
32+0 dan sonra alınıyorsa 32+6 da o raporu alabilir miyim peki
aslında benim düşüncem annemin ismini katmaktı biraz çekindim annemde kabul etmedi
zaten olmaz dedi annem sakin uysal düşünceli saf temiz bir kadın hiçbir şekilde kötü
düşündüğü görülmez duyulmaz onun gibi ahlaklı olmasını çok isterdim annemin isminide
seviyorum ayten bakalım hangisi olcak:44:
Eğer fiilen çalışıyorsanız aktarılır. Çalışabilir raporu sömestr tatilinin içinde sona eriyorsa o zaman sorun olur çünkü tatilin ortasında fiilen yapabileceğiniz bir iş yok. Çalışabilir raporu tatilden önce ya da tatilin ilk günü başlıyorsa, tatil dönüşü okulda fiilen yarım gün bile çalışsanız aktarılır, sorun olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?