2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar gunaydinlarrr
Yeni yil hepimiz icin guzellikler getirsin insallah gelen yil giden yili aratmaz :)

Ben en son 29. Haftada doktora gitmistim de doktorum tekrar ne zaman gelmemle ilgili birsey soylemedi 30. Haftadan sonra muayeneler 2 haftada 1e inmiyor mu? Arayip randevu alsam mi yoksa erken mi bilemedim

Canım geçmiş olsun o dediğin bende de oluyordu bendekinin sebebini buldum doğru oturmamaktan oluyor her zaman arkama yastık koyup dik oturursam olmuyor ama yamuk yumuk oturursam ağrıdan ölüyorum bir de bikaç gün pilates yapmadıysam

Günaydın herkese bugün pazartesi gibi geliyor perşembe olduğunu hatırlayınca çok mutlu oluyorum :)) bir de boğazım ağrıyor sabahtan beri umarım tekrar hasta olmam (

günaydın kızlar ben de öğretmenim 32. hafta subat tatiline girdiğimiz hafta başlıyor ben de alayım bari çalışabilir raporu aslında düşünmüyordum sonrasında çalışmayı ama madem kullanmam için erekli 1 hafta daha dayanayım

canım 32. haftada çağırıyorlar genelde
bu arada bende çalışabilir alacağım doktor 32.haftada gel dedi

Merhaba,
Ben hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim kızlar. İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesini düşünüyorum doğum için ama hiç son zamanlarda yapılmış bir yorum vs. bulamadım. Aranızda bu hastaneye giden yada bir şey bilen var mı?

Merhaba, okulun memuru geldi geçen hafta, "Hocam 32 haftada rapor getirmeniz lazım, eğer çalışacaksanız çalışabilir raporu, izne ayrılacaksanız işgöremezlik raporu getirin" dedi. Madem sizin tatile geliyor, çalışabilir alıp tatil bitişi yarım gün uğrasanız okula 2 hafta fazladan izniniz olur fena mı

Herkese gunaydin kizlar
balkaymakcim bebek sekerlerin cok seker gorunuyor:)))) becerikli hatunsun masallah Allah dagitmayi nasip etsin insallah.
kizlar ya bende de korkular basladi 32. haftadayiz erken suyum gelirse aniden sancilanirsam gunduzleri yalnizim evde bir de doktorumla konusmadim henuz gece veya hafta sonu sancim olursa kendi doktorum mu olur hastanede p.tesi kontrolum var bu konuyu goruscem bakalim.34. haftadan sonra annemlerde mi kalsam sizce?

Merhaba, ben başlarda hareketlerini gazla çok karıştırıyordum, şöyle ayırd ettim: Elimi göbeğime koyduğumda elimle hissediyorsam bebek hareketidir, gaz dışarıdan elle hissedilmez diye bir yol bulmuştum.

:) o zamana bu bebegimin hareketleri dışarıdan baya hissediyorum :) teşekkürler canım doktoruma sorucam ama çünkü aşırı gazım var ve rahatsız ediyo bişeyler önerecek mi aslında ğşütmüyorum yani bu kadar gaz olacak şekilde üşütmüyorum..

sadece tulum 18 liraydı tek parça, 10lu parçayı 42 liraya aldım canım daha uygun göründü fiyatı ama senin dediğin de mantıklı ilk bebişim olacak hiç aklıma gelmedi sadece tulum takımı da mantıklı hastane çıkışı niyetine

aslında benim düşüncem annemin ismini katmaktı biraz çekindim annemde kabul etmedi
zaten olmaz dedi annem sakin uysal düşünceli saf temiz bir kadın hiçbir şekilde kötü
düşündüğü görülmez duyulmaz onun gibi ahlaklı olmasını çok isterdim annemin isminide
seviyorum ayten bakalım hangisi olcak:44:

Merhabalar arkadaşlar herkese iyi yıllar, mutlu bir hafta diliyorum..

uyumak artık iyice zorlaşıyor ve ben şuan gözlerimi zor açık tutabiliyorum..

canım 32. haftada çağırıyorlar genelde
bu arada bende çalışabilir alacağım doktor 32.haftada gel dedi

ben de az önce dr. aradım rapor için p.tesi gel dedi yani 32+1 de çalışabilir raporumu almış olacam...

Benim bebeğim adı Dolunay olacak. Annemin adıda Aynur.. Hepimiz cok ısındık cok sevdik bu ismi. Ama kayınvalidem henuz cakmadı annemim adının oldugunu. Çakarsa ne der bilmiyorm ama bişey demeye hakkı da yok zaten. Çünkü biz bu adı koyarken annemin adını dusunerek değil baska nedenlerde koymustuk. Ben içten içe düşünüyordum tabi ama...

arkadaşım benden daha iyi açıklamışsın, teşekkürler

Kzıalrrrrrr selammmm,,
Napıyosunuzzzzzzzzz.....

Ben özledim sizi.......

Bugun kafam acaip karsık. Daha önce bahsetmiştim. DOktorumun ilgisizliğinden ve test sonucumu alamamktan şikayetçiydim. Önümüzdeki hafta tam 1 aydır(6 haftadır) doktora gitmiyo olacagım. EE tabi muayene olma zamanı geldi ve bebeğimide görmem lazım cok özledim.. Tabi buda bizi yeni arayıslara yonlenmdirdi. Ankara özel hastane konusunda sıkıntılı biraz. Buyuk şehirlere göre az sayıdalar. Ama hepsinde de meshur 1 yada 2 doktor illaki var. Tabiki yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin olması gerekli ve tam tesekküllü olmaları gerekiyor. Maalesef bu özellikleri her hastane tasımıyor. Tasınyan hastanelerden bir bölümü 5000-6000 civarı para istiyor. Yeni doğan bakım ünitesi olmayan hastaneler bile 2000 TL istiyorlar. Komik rakamlar ve benim dunya gorusume hiçbir sekilde uymuyor. Neyse uzun arastırmalar sonunda Sincan koru hastanesi karar vermiştim. Normal dogum epiduralli 1500 tl sezeryan 1800 tl idi. Şimdi doktorumdan memnun değilim. Evime yakın bi hastane daha var. Meshur bir doktoruda var. Fiyatta sadece 800 tl civarında. Yeni doğan yoğun bakım uniitesi yok. Ama en azından olmamsına ragmen 2000 tl istemiyor. aradaki 1000 tl fiyat bana cok geliyor. Sizce napayım kızlar..Doktorda n randevu aldım. En erken ayın 16 sına alabildim ne yazıkki. aynı gune devlet hastanesinde de randevu aldım. Kontrol edeceğim verdiği bilgiler dogru mu değilmi. Tabi bide su var o doktordan daha normal dogum yapan cıkmamıs. Herkesi sezeryane alıyo. ama benim doktorumunda normla dogum yaptıracak kadar sabırlı oldugunu dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…