- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
kızlar bunun mavisini aldım salı günü erdem iç çamaşırlarının
eşin neden sezeryan istiyor ki ben de olacam ama benimki çatım dar parçalanırsın dedi 2 tane prof o yüzden normal olmayacak olursa da yapacak bişey yok da sen korksan tamam ama eşin istemesi bir sebebi mi var sonuçta ameliyat yani
2014 görümcemi öldürmemek için sabır dilemekle geçti.
yılın son günü de bi güzel inceden inceden giydirdim kendisine dayanamayıp. Hatta bir ara bayağı sertleştim ki kayınvalide ve eşim girdi araya ve sakinleştirdiler beni yoksa daha fazla kızışabilirdi ortalık.
hanımefendi sanal mağaza açmış ve bebeğimin her türlü ihtiyacını ordan almamız için bize baskı yapıyor resmen. Neyse dedim bir bakayım ürünlere falan. Ürünler normal fiyatlarının çok çok üstünde ve kredi kartıyla aldığımda hem taksit için vade farkı koyuyor hem de uçuk bir şekilde kargo ücreti alıyor. Mesela bir uyku seti beğendim. Başka bir sitede aynısı 171 TL iken sayın görümceciğimin sitesinde 230 tl. Bunu almamızda ısrar ediyor çünkü burdan kendi para kazanıcak.
Ben de dedim ki senin sitenle diğer site arasında 60 tl fark var dedim. O da diyor ki biz bir aileyiz 3e 5e bakmayacaksın.Sanki bebeğin tüm ihtiyaçlarına ortak olmuş,Bebeğin bir ihtiyacını da ben karşılıyım demiş gibi utanmadan bir de bunu söylüyor bu kadar masraflı bir zamanda bir de. Resmen beynime kan sıçradı ve ben de dedim ki eğer bütçemi zorlayacaksa 3e 5e bakarım kusura bakma dedim. aradaki 60 tl senin için cüzzi bir rakam olabilir ama şu masraflı anda ben o 60 TLyi iki kutu bez parası olarak görüyorum dedim.Hala diyo ki bana 60 tl lik farka bakma sen ciro yüksek olunca kar edicez dedi. Ben de dedim karı bizim üzerimizden sen edeceksin.Sen ciroya bakıyorsun ama ben ürünü alırsam yiyeceğim kazığa bakıyorum dedim. Sesim titremeye başladı sinirden ağlıcaktım nerdeyse. O sırada eşim girdi araya dedi gidelim biz artık. Ben de iyi olur dedim gittik eve.
Eşime bi ton lafı saydım. Dedim ablanla beni muhattap etme. Onun bencilliklerinden dolayı kendimi kasmayacağım bunu da iyi bil. En kısa zamanda konuş ve onun sitesinden hiç bir şekilde alışveriş yapmayacağımı söyle yoksa seninle arası bozulacak. Benimle bozulmasının hiç bir önemi yok ben seni düşünüyorum dedim. Sen haklısın. Benim onunla yalnız konuşmam gerek dedi. Dedim en kısa zamanda nerde yakalıcaksan yakala ve konuş daha fazla bozmasın asabımı dedim.
bebe sanal mağazası var donatırım yeğenimi beeeee ne halaymış hem cimri hem de açgözlü2014 görümcemi öldürmemek için sabır dilemekle geçti.
yılın son günü de bi güzel inceden inceden giydirdim kendisine dayanamayıp. Hatta bir ara bayağı sertleştim ki kayınvalide ve eşim girdi araya ve sakinleştirdiler beni yoksa daha fazla kızışabilirdi ortalık.
hanımefendi sanal mağaza açmış ve bebeğimin her türlü ihtiyacını ordan almamız için bize baskı yapıyor resmen. Neyse dedim bir bakayım ürünlere falan. Ürünler normal fiyatlarının çok çok üstünde ve kredi kartıyla aldığımda hem taksit için vade farkı koyuyor hem de uçuk bir şekilde kargo ücreti alıyor. Mesela bir uyku seti beğendim. Başka bir sitede aynısı 171 TL iken sayın görümceciğimin sitesinde 230 tl. Bunu almamızda ısrar ediyor çünkü burdan kendi para kazanıcak.
Ben de dedim ki senin sitenle diğer site arasında 60 tl fark var dedim. O da diyor ki biz bir aileyiz 3’e 5’e bakmayacaksın.Sanki bebeğin tüm ihtiyaçlarına ortak olmuş,Bebeğin bir ihtiyacını da ben karşılıyım demiş gibi utanmadan bir de bunu söylüyor bu kadar masraflı bir zamanda bir de. Resmen beynime kan sıçradı ve ben de dedim ki eğer bütçemi zorlayacaksa 3’e 5’e bakarım kusura bakma dedim. aradaki 60 tl senin için cüzzi bir rakam olabilir ama şu masraflı anda ben o 60 TL’yi iki kutu bez parası olarak görüyorum dedim.Hala diyo ki bana 60 tl lik farka bakma sen ciro yüksek olunca kar edicez dedi. Ben de dedim karı bizim üzerimizden sen edeceksin.Sen ciroya bakıyorsun ama ben ürünü alırsam yiyeceğim kazığa bakıyorum dedim. Sesim titremeye başladı sinirden ağlıcaktım nerdeyse. O sırada eşim girdi araya dedi gidelim biz artık. Ben de iyi olur dedim gittik eve.
Eşime bi ton lafı saydım. Dedim ablanla beni muhattap etme. Onun bencilliklerinden dolayı kendimi kasmayacağım bunu da iyi bil. En kısa zamanda konuş ve onun sitesinden hiç bir şekilde alışveriş yapmayacağımı söyle yoksa seninle arası bozulacak. Benimle bozulmasının hiç bir önemi yok ben seni düşünüyorum dedim. Sen haklısın. Benim onunla yalnız konuşmam gerek dedi. Dedim en kısa zamanda nerde yakalıcaksan yakala ve konuş daha fazla bozmasın asabımı dedim.
ben dr istediğim saatte ulaşabiliyorum cebine hemen cevaplıyor sağolsunmuayeneleri cok ıyı geçiyo. Soru sorarsak cevap veriyo. Ama tahlili sonucalarını alamıyorum ondan biturlu. Telefonlara hiçbi şekilde bakmıyo. Kİ ben cep telefonundan aramam asla. Hastaneden ararım. Cok önemsemiyo gibi bazı seyleri. bana yapmacık geliyo kadın artık. Ama bilmiyorum bu doktora gideyim bunuda begenmezsem yıne ona gideceğim mecburen: Ya bi sorun oldugunda ulaşamayacagım bi doktro istemiyorum. Ne kazalar atlattım doktoruma ulaşamadım hiçbirinde. Acilllik oluyorum arayıp ilaç guvenli mi diye soracagım ulaşamıyorum. KK dan öğreniyorum o ilacı kullanan baskaları varmı yokmu.. Bi de hastane politikası beni rahatsız edıyo. Para veriyoruz ama verdğimiz paranın karsılıgında fatura verilmiyo. Ayrıntılı ultrason parası komple devletten habersi zalıyorlar. Kredi kartı yada banka kartı bile kullanamdık direk nakit ve karsılıgında fiş bile yok. Sordum doğum ücretindede aynı uygulama var. Eleviti defalarca yazmama gerek yok zaten odemiyo dedi. Sen bitince al dediler meğer yazılımıyormus bos yere o kadar verdim. şeker yuklememde sonucum normal sınırların altında cıkmıs iyi mi kotu biz burda kızlarla yortumluyoruz. Hatun bi donus yapmıyo.
ayyy ruhgüzeli duygulandımmmm yaaaaaa maşallah oğluşunaaaaMrblar güzel hamişler bugün kontrolümüz vardı.
Doktor ablamız oğluşumuzun çok sağlıklı olduğunu 1800 gr olduğunu boyunu sormayı unuttuk. Her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tek bir kötü taraf var hala dönmemiş tosunum. Hala makat gelişli bağdaş kurmuş oturuyor bıcırığım4 haftamızın olduğunu o zamana kadar dönebileceğini söyledi. Biz de biraz olsun rahatladık çok şükür....
Oğluşum kıpır kıpırdın maşşallah... Gözlerimi senden alamadım anneciğim...
Sabah saçlarıma fön çekeyim dedim seni korkuttum sanırım annem nasıl sıçradın öyleSonra sana korkma fön makinesini açıyorum diyince sakinleştin minik adamım... Seni çok seviyorum aşk kuşum benim...
canım eşin arkanda duruyo zaten söyleyeceğinide söylemişsin daha fazla takma kafana ben kayınvaldem yüzünden sinir krizi geçirdim 2 hafta sürekli ağladım şimdi yeni toparlandım kendimi ve bebişimi üzdüğümle kaldım malesef
canım benim eşim bağırmana dayanamam diyor birde malum bölgenin yırtılması var onuda istemiyor
birde benim gözüm ameliyatlı afedersin kabız olup fazla ıkındığımda gözlerim çok ağrıyor
birde eşim doktordan çok memnun normal olurda hastanede doktorum olmazsa nöbetçi doktor giriyormuş riske atmak istemiyor
ya açıkçası ben çatıya baktırmadım aama yırtılmanın olacağını düşünüyorum
birde bende zaten hemoroid var ıkındık.ça oda iyice sorun olacak
ya ama kimse bana bakmasın normali en sağlıklısı
sağol canım
evet ilk çocukta deneyerek karşılıklı öğrenerek araştırarak yapıyorsun
evet o da olacak oğlum kıskanç babasından çok kıskanıyor beni kardeşe nasıl bakar bilmiyorum ona abi oldun diyorum kardeşim diye seviyor ben sana yardım ederim diyor önünde sürekli kardeş diye konuşmuyoruz ki dikkatli oluyoruz normal bişeymiş gibi bakalım bizim için de yeni bir süreç iki çocuklu bir düzen yeter ki sağlıklı olsunlar
karşılıklı deneyimlerden faydalanırız değil mi codulucum
muayeneleri cok ıyı geçiyo. Soru sorarsak cevap veriyo. Ama tahlili sonucalarını alamıyorum ondan biturlu. Telefonlara hiçbi şekilde bakmıyo. Kİ ben cep telefonundan aramam asla. Hastaneden ararım. Cok önemsemiyo gibi bazı seyleri. bana yapmacık geliyo kadın artık. Ama bilmiyorum bu doktora gideyim bunuda begenmezsem yıne ona gideceğim mecburen: Ya bi sorun oldugunda ulaşamayacagım bi doktro istemiyorum. Ne kazalar atlattım doktoruma ulaşamadım hiçbirinde. Acilllik oluyorum arayıp ilaç guvenli mi diye soracagım ulaşamıyorum. KK dan öğreniyorum o ilacı kullanan baskaları varmı yokmu.. Bi de hastane politikası beni rahatsız edıyo. Para veriyoruz ama verdğimiz paranın karsılıgında fatura verilmiyo. Ayrıntılı ultrason parası komple devletten habersi zalıyorlar. Kredi kartı yada banka kartı bile kullanamdık direk nakit ve karsılıgında fiş bile yok. Sordum doğum ücretindede aynı uygulama var. Eleviti defalarca yazmama gerek yok zaten odemiyo dedi. Sen bitince al dediler meğer yazılımıyormus bos yere o kadar verdim. şeker yuklememde sonucum normal sınırların altında cıkmıs iyi mi kotu biz burda kızlarla yortumluyoruz. Hatun bi donus yapmıyo.
ben çıkıyorum oğlumu görcem dua edin herşey yolunda gitsinnnnnn
canım aynı benim doktorumu anlatmışsınultrasona bakma süresi 1.5 dk yı geçmiyo bile elevit konusundaki sorunu bende yaşadım. başlarda değiştirmeyi çok istedim ama ben artık randevudaki ilgisine yada ilgisizliğine bakmıyorum , Allah nasip ederse sezeryan olmak istiyorum ve bu konuda çok iyi çok tanınmış bir doktor . yanlış hatırlamıyorsam kayseriliydin, eğer kayseride yapmak istersen doğumu tavssiyelerde bulunabilirim ama ankarayı bilmiyorum
herkesin beğenisi farklıdır cnm benim dr pek beğenen olmaz mesela ilk zamanlar bende suratsız falan dedim birkaç dr gittimben aslında aylardır sizi uzaktan takip ediyordum ama buraya yazıp fikir almanın bu kadar rahatlatıcı olabileceğini düşünmemiştim. codulu,loveli, eml yorumlarınız beni rahatlattı, zaten sizi tanıyor gibiyimben dr umu seçmeden önce internette çok araştırdım, etrafıma çok sordum, olumsuz olarak bir yerde sadece sezaryen taraftarı olduğunu duymuştum. ben de zaten sezaryene karşı değilim. onun dışında olumsuz bişey okumadım duymadım ta ki 30. haftamı geçene kadar. en çok kvd canımı sıktı eşime değiştirin doktoru diyormuş eşimde beni sıkıştırıyor arada ama ben dr umdan çok memnunum. sadece doğumda becerikli mi onu bilmiyorum. ama karar verdim sonuçta Allah ın takdiri, en iyi doktora da gitsem herşey olacağına varıyor. dua edip doktoruma devam edicem.
ay inanamıyorum böyle insanlara karı kendisi yapacak bide kar yaptığı kişi yeğeni2014 görümcemi öldürmemek için sabır dilemekle geçti.
Ben de dedim ki senin sitenle diğer site arasında 60 tl fark var dedim. O da diyor ki biz bir aileyiz 3’e 5’e bakmayacaksın.Sanki bebeğin tüm ihtiyaçlarına ortak olmuş,Bebeğin bir ihtiyacını da ben karşılıyım demiş gibi utanmadan bir de bunu söylüyor bu kadar masraflı bir zamanda bir de. Resmen beynime kan sıçradı ve ben de dedim ki eğer bütçemi zorlayacaksa 3’e 5’e bakarım kusura bakma dedim. aradaki 60 tl senin için cüzzi bir rakam olabilir ama şu masraflı anda ben o 60 TL’yi iki kutu bez parası olarak görüyorum dedim.Hala diyo ki bana 60 tl lik farka bakma sen ciro yüksek olunca kar edicez dedi. Ben de dedim karı bizim üzerimizden sen edeceksin.Sen ciroya bakıyorsun ama ben ürünü alırsam yiyeceğim kazığa bakıyorum dedim. Sesim titremeye başladı sinirden ağlıcaktım nerdeyse. O sırada eşim girdi araya dedi gidelim biz artık. Ben de iyi olur dedim gittik eve.
Adıyla yasasın canımm...Kadınlar tabi hormonlarında etkisiyel çocugu cok cabuk kabullenip benimsiyormus ama ilk cocukda karsılıklı öğrenerek ve beraber geçirdiğimiz anlar arttıkça anneliği öğrenirmişiz. Ama ikinci cocukda anne oldugunu bilerek ve benimsemiş olarakk baslarmısız. Hani ilk cocuklarda hep altta yatan annem kardesimi daha cok seviyor durumu cokda yanlış değil yani. 2. cocuga daha farklı bakılırmıs. Sende de oyle olur belki canımm...
senin görümcekin de lmaşllahı var aile arasında 3 e 5 e bakılmıyorsakendisi bedava versin onları bir de yeğeni sonuçta. ne dengesiz bunlar ya. geçen de benim kv deli etti beni 2 haftadır hiç aramadım. bize geldi farklı şehirlerde oturuyoruz. bir bardağı bile mutfağa getrmedi ki kendisi de 45 yaşında sağlıklı. üstüne üstlük sokmadığı laf kalmadı. bebk alışverişi için aldığımız şeyleri gösterdim ben safi niyetle sevinsin diye. bir ton surat astı.çok harcama yapmışız. ben de yaptıysam oğluma yaptım dedim. bir hayırlı olsun güle güle kullan bile demedi. anca laf soktu. ben artık bunların bizi kıskandıklarını düşünüyorum. eşim bana yardım ettikçe kadın renkten renge giriyor ya. bu sefer çok kırdı beni. eskiden severdim de artık sevgim kalmadı. eşimin hatırı için saygı gösteririm sadece.2014 görümcemi öldürmemek için sabır dilemekle geçti.
Ben de dedim ki senin sitenle diğer site arasında 60 tl fark var dedim. O da diyor ki biz bir aileyiz 3e 5e bakmayacaksın.Sanki bebeğin tüm ihtiyaçlarına ortak olmuş,Bebeğin bir ihtiyacını da ben karşılıyım demiş gibi utanmadan bir de bunu söylüyor bu kadar masraflı bir zamanda bir de. Resmen beynime kan sıçradı ve ben de dedim ki eğer bütçemi zorlayacaksa 3e 5e bakarım kusura bakma dedim. aradaki 60 tl senin için cüzzi bir rakam olabilir ama şu masraflı anda ben o 60 TLyi iki kutu bez parası olarak görüyorum dedim.Hala diyo ki bana 60 tl lik farka bakma sen ciro yüksek olunca kar edicez dedi. Ben de dedim karı bizim üzerimizden sen edeceksin.Sen ciroya bakıyorsun ama ben ürünü alırsam yiyeceğim kazığa bakıyorum dedim. Sesim titremeye başladı sinirden ağlıcaktım nerdeyse. O sırada eşim girdi araya dedi gidelim biz artık. Ben de iyi olur dedim gittik eve.
canım ben de balgat koruda ümit hocaya gidiyorum çok memnunum ama doğum 4000 falan heralde. biz sağlık sigortası yaptırdık. 6 muayene ve doğum 2920 tlye geldi kredş kartına 10 taksşte böldüler. şimdi muayne ücreti ödemiyorum. muayne de 97 tl idi.muayeneleri cok ıyı geçiyo. Soru sorarsak cevap veriyo. Ama tahlili sonucalarını alamıyorum ondan biturlu. Telefonlara hiçbi şekilde bakmıyo. Kİ ben cep telefonundan aramam asla. Hastaneden ararım. Cok önemsemiyo gibi bazı seyleri. bana yapmacık geliyo kadın artık. Ama bilmiyorum bu doktora gideyim bunuda begenmezsem yıne ona gideceğim mecburen: Ya bi sorun oldugunda ulaşamayacagım bi doktro istemiyorum. Ne kazalar atlattım doktoruma ulaşamadım hiçbirinde. Acilllik oluyorum arayıp ilaç guvenli mi diye soracagım ulaşamıyorum. KK dan öğreniyorum o ilacı kullanan baskaları varmı yokmu.. Bi de hastane politikası beni rahatsız edıyo. Para veriyoruz ama verdğimiz paranın karsılıgında fatura verilmiyo. Ayrıntılı ultrason parası komple devletten habersi zalıyorlar. Kredi kartı yada banka kartı bile kullanamdık direk nakit ve karsılıgında fiş bile yok. Sordum doğum ücretindede aynı uygulama var. Eleviti defalarca yazmama gerek yok zaten odemiyo dedi. Sen bitince al dediler meğer yazılımıyormus bos yere o kadar verdim. şeker yuklememde sonucum normal sınırların altında cıkmıs iyi mi kotu biz burda kızlarla yortumluyoruz. Hatun bi donus yapmıyo.
minik adamım ne güzel bir hitap. ben de oğluşumu çok özledim. ctesi görücem inşallah.Mrblar güzel hamişler bugün kontrolümüz vardı.
Doktor ablamız oğluşumuzun çok sağlıklı olduğunu 1800 gr olduğunu boyunu sormayı unuttuk. Her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Tek bir kötü taraf var hala dönmemiş tosunum. Hala makat gelişli bağdaş kurmuş oturuyor bıcırığım4 haftamızın olduğunu o zamana kadar dönebileceğini söyledi. Biz de biraz olsun rahatladık çok şükür....
Oğluşum kıpır kıpırdın maşşallah... Gözlerimi senden alamadım anneciğim...
Sabah saçlarıma fön çekeyim dedim seni korkuttum sanırım annem nasıl sıçradın öyleSonra sana korkma fön makinesini açıyorum diyince sakinleştin minik adamım... Seni çok seviyorum aşk kuşum benim...
muayeneleri cok ıyı geçiyo. Soru sorarsak cevap veriyo. Ama tahlili sonucalarını alamıyorum ondan biturlu. Telefonlara hiçbi şekilde bakmıyo. Kİ ben cep telefonundan aramam asla. Hastaneden ararım. Cok önemsemiyo gibi bazı seyleri. bana yapmacık geliyo kadın artık. Ama bilmiyorum bu doktora gideyim bunuda begenmezsem yıne ona gideceğim mecburen: Ya bi sorun oldugunda ulaşamayacagım bi doktro istemiyorum. Ne kazalar atlattım doktoruma ulaşamadım hiçbirinde. Acilllik oluyorum arayıp ilaç guvenli mi diye soracagım ulaşamıyorum. KK dan öğreniyorum o ilacı kullanan baskaları varmı yokmu.. Bi de hastane politikası beni rahatsız edıyo. Para veriyoruz ama verdğimiz paranın karsılıgında fatura verilmiyo. Ayrıntılı ultrason parası komple devletten habersi zalıyorlar. Kredi kartı yada banka kartı bile kullanamdık direk nakit ve karsılıgında fiş bile yok. Sordum doğum ücretindede aynı uygulama var. Eleviti defalarca yazmama gerek yok zaten odemiyo dedi. Sen bitince al dediler meğer yazılımıyormus bos yere o kadar verdim. şeker yuklememde sonucum normal sınırların altında cıkmıs iyi mi kotu biz burda kızlarla yortumluyoruz. Hatun bi donus yapmıyo.
bana hiç öle birşey olmadı çok şaşırdım yoğun olduğu zamanlarda hemşiresi dahili veya cepten o açıyor ona şikayetimi anlatıyorum ve müsait olduğunda dönüş yapıyor... 6. haftamdan bu yana ona gidiyorum ben netede çok memnun olan insanlar var diğer hastanelerde çalıştığı zamanlardan... benimde baştan beri riskli bir gebeliğim var hem myom hem tek arter var bebişin göbek bağında sorunlarımı bildiği için başka bir yere gitmeye korkuyorum .... evim eryamanda birde yakın yenidoğan yoğun bakımıda var (inşallah gerek kalmaz ) ewet para olayları benide itiyor ama ayrıntılı veya doğum ücreti haricinde diğer muayenelerde faturamı alıyorum ben bir sıkıntı yaşamıyorum oda zaten hastanenin sorunu .... ama içine sinmediyse diğer doktorları da deneye bilirsin ben orda murat beyle veya ahmet beyinde çok ilgili olduğunu gördüm memnun olanlar çok tabiki ençok seda hanımı tercih ediyorlar .
meltem hanım oraya geçeli ekim ayında dahil oldu ondan önce gece doktoruydu diye biliyorum..
herkesin beğenisi farklıdır cnm benim dr pek beğenen olmaz mesela ilk zamanlar bende suratsız falan dedim birkaç dr gittim
baktım yok ben kendi dr ısındım önemli olanda buydu zaten senin benimsemiş olman gerisi boş
ay inanamıyorum böyle insanlara karı kendisi yapacak bide kar yaptığı kişi yeğenicins sen sıkma canını iyi etmişsin alma hiç canını sıktığına değmez sakin ol bücürüğünü düşün
cnm benim en çok korktuğum şey budur kızım dünyaya geldiğinde diğer kızımdan çok az dahi olsa fazla seversem çok suçlu hissederim kendimi öyle olursa neyaparım diye düşünüyorum dediğin gibi ilk kızımla beraber öğrendik herşeyi paylaşımım çok
iyi ama şimdi herşeyi biliyorum deneyimliyim heyecan var aynı arkadaşımda diyo ikinciler çok farklı anneliği tam anlamıyla yaşıyosun
SEzeryane kesin karar vermiş olsam hiç dusunmem değiştirirm doktorumu. Çünkü randevu aldıgım doktorum sezeryan konusunda cok ıyı. Aslında Nevsehirliyim ama Kayseride okudum ailemde hala orada. Orada yapmayı da dusundum acıkcası. Huma hastanesinde 300-400 tleye dogum yapıyorsun ki cok da iyi bi hastane. Ankara cok pahalşı yaa...Kafam karısık cok..
kızlar ben çok üşütüyorum ve aşırı gazım oluyor oyüzden bebegimin hareketlerimi gaz mı ben hala anlamadım bu da beni üzüyor sanki bebeğim hiç hareket etmiyo doguracam nerdeyse ama bir türlü anlayamadım şu bebek hareketlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?