2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bunun mavisini aldım salı günü erdem iç çamaşırlarının

çok güzelmiş canım güle güle kullan , dün bende loğusa pijamalarına baktım, S beden olmasına rağmen içinde kayboldum resmen bana göre çok büyükler, satıcı en sonunda sen loğusa pijaması değil normal pijama alacaksın artık dedi

canım benim eşim bağırmana dayanamam diyor birde malum bölgenin yırtılması var onuda istemiyor
birde benim gözüm ameliyatlı afedersin kabız olup fazla ıkındığımda gözlerim çok ağrıyor
birde eşim doktordan çok memnun normal olurda hastanede doktorum olmazsa nöbetçi doktor giriyormuş riske atmak istemiyor
ya açıkçası ben çatıya baktırmadım aama yırtılmanın olacağını düşünüyorum
birde bende zaten hemoroid var ıkındık.ça oda iyice sorun olacak
ya ama kimse bana bakmasın normali en sağlıklısı

yaa iyi niyetli biri olsa eminim işinde yardım olsun diye alışveriş yapardıon onun sitesinden. ama eminim aranıza sogukluk girmiş ve seni hersey irite ediyo. SAbrınnnn bolllllllllllllll bollllllllll olsunn canımm. Aklım su reklam geldi.. AYhh midem yanmaya basladı yıneee... Nerdeydik ha gorumce..... NAmı-ı diğer görümcekkkk... Adı ustunde bunların canım... Takma kafana sallama.. Ama meseleyi yeni işinde yardımcı olmayan gelin modunada getirme. Haklıyken haksız olma.. Derdini tam net bi şekilde anlat eşine ve kayınvalidene. Onunla kendini aile gibi göremediğini bilsinler yanii. HErkes haddini bilsinnn kardesim de olmadı.. Sitenin adını versene canım bi nakayım netten özle mesaj at burdan olmuyosa.

bebe sanal mağazası var donatırım yeğenimi beeeee ne halaymış hem cimri hem de açgözlü
sizin para gitsin ama o kar etsin oldu canım zaten emelin de tek derdi görümcem köşe olsundu
iyi demişsin anında tepki vermen de yerinde olmuş ohh ağzına sağlık
eşin de arkanda maşallah diyelimmmm sen sıkma canını allaha yakın senden uzak olsun bacımmm
ben dr istediğim saatte ulaşabiliyorum cebine hemen cevaplıyor sağolsun
tek sıkıntımız 4000 doğum parası yoksa değişmem doğumda offff
ayyy ruhgüzeli duygulandımmmm yaaaaaa maşallah oğluşunaaaa

şu kv ve görümcelere gıcık oldum allahtan kv öyle değil görümce küçük gerektiğinde paylıyorum sağolsun o da iyidir arada tutuyor ergenliği

tamam canım her ikisi de zor da işte rabbim sağlıkla alalım da bebişlerimizi bir şekilde çıkarırız dimi
sana kıyamıyor haklı adam kendi dr olsa bir nebze tamam ama nöbetçi dr riskli iş

tabiki cnaım benimm... Bu muhabbet bitmez...... Sen sşimdi iki kardesi deneyimle sonra bizede anlatırsın... DÜn gece eşim 2. çocuck içinde cok beklemeyiz 2 yıl sonrada onu yaparız diye patlattı bombayı bakalım. ben daha ilkini yapamadım o ikinciye geçmiş... Sınavda bilmediğim soruyu bos bırakma huyumda hiç yoktur

canım aynı benim doktorumu anlatmışsın ultrasona bakma süresi 1.5 dk yı geçmiyo bile elevit konusundaki sorunu bende yaşadım. başlarda değiştirmeyi çok istedim ama ben artık randevudaki ilgisine yada ilgisizliğine bakmıyorum , Allah nasip ederse sezeryan olmak istiyorum ve bu konuda çok iyi çok tanınmış bir doktor . yanlış hatırlamıyorsam kayseriliydin, eğer kayseride yapmak istersen doğumu tavssiyelerde bulunabilirim ama ankarayı bilmiyorum

ben çıkıyorum oğlumu görcem dua edin herşey yolunda gitsinnnnnn

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, seninle doğum tarihlerimiz aynı, ben bebişimi görmeyeli tam 5 hafta oldu , bir hafta sonra kontrolüm var, boyunu kilosunu falan yazarsan bende ortalama ne kadar olmuş bebişim diye fikir sahibi olurum çok merak ediyorum oğluşumu

SEzeryane kesin karar vermiş olsam hiç dusunmem değiştirirm doktorumu. Çünkü randevu aldıgım doktorum sezeryan konusunda cok ıyı. Aslında Nevsehirliyim ama Kayseride okudum ailemde hala orada. Orada yapmayı da dusundum acıkcası. Huma hastanesinde 300-400 tleye dogum yapıyorsun ki cok da iyi bi hastane. Ankara cok pahalşı yaa...Kafam karısık cok..

herkesin beğenisi farklıdır cnm benim dr pek beğenen olmaz mesela ilk zamanlar bende suratsız falan dedim birkaç dr gittim
baktım yok ben kendi dr ısındım önemli olanda buydu zaten senin benimsemiş olman gerisi boş
ay inanamıyorum böyle insanlara karı kendisi yapacak bide kar yaptığı kişi yeğeni cins sen sıkma canını iyi etmişsin alma hiç canını sıktığına değmez sakin ol bücürüğünü düşün

cnm benim en çok korktuğum şey budur kızım dünyaya geldiğinde diğer kızımdan çok az dahi olsa fazla seversem çok suçlu hissederim kendimi öyle olursa neyaparım diye düşünüyorum dediğin gibi ilk kızımla beraber öğrendik herşeyi paylaşımım çok
iyi ama şimdi herşeyi biliyorum deneyimliyim heyecan var aynı arkadaşımda diyo ikinciler çok farklı anneliği tam anlamıyla yaşıyosun

senin görümcekin de lmaşllahı var aile arasında 3 e 5 e bakılmıyorsakendisi bedava versin onları bir de yeğeni sonuçta. ne dengesiz bunlar ya. geçen de benim kv deli etti beni 2 haftadır hiç aramadım. bize geldi farklı şehirlerde oturuyoruz. bir bardağı bile mutfağa getrmedi ki kendisi de 45 yaşında sağlıklı. üstüne üstlük sokmadığı laf kalmadı. bebk alışverişi için aldığımız şeyleri gösterdim ben safi niyetle sevinsin diye. bir ton surat astı.çok harcama yapmışız. ben de yaptıysam oğluma yaptım dedim. bir hayırlı olsun güle güle kullan bile demedi. anca laf soktu. ben artık bunların bizi kıskandıklarını düşünüyorum. eşim bana yardım ettikçe kadın renkten renge giriyor ya. bu sefer çok kırdı beni. eskiden severdim de artık sevgim kalmadı. eşimin hatırı için saygı gösteririm sadece.
canım ben de balgat koruda ümit hocaya gidiyorum çok memnunum ama doğum 4000 falan heralde. biz sağlık sigortası yaptırdık. 6 muayene ve doğum 2920 tlye geldi kredş kartına 10 taksşte böldüler. şimdi muayne ücreti ödemiyorum. muayne de 97 tl idi.
minik adamım ne güzel bir hitap. ben de oğluşumu çok özledim. ctesi görücem inşallah.
ben çıkıyorum oğlumu görcem dua edin herşey yolunda gitsinnnnnn

inşallah hayırlı haberlerle dönersin

bana hiç öle birşey olmadı çok şaşırdım yoğun olduğu zamanlarda hemşiresi dahili veya cepten o açıyor ona şikayetimi anlatıyorum ve müsait olduğunda dönüş yapıyor... 6. haftamdan bu yana ona gidiyorum ben netede çok memnun olan insanlar var diğer hastanelerde çalıştığı zamanlardan... benimde baştan beri riskli bir gebeliğim var hem myom hem tek arter var bebişin göbek bağında sorunlarımı bildiği için başka bir yere gitmeye korkuyorum .... evim eryamanda birde yakın yenidoğan yoğun bakımıda var (inşallah gerek kalmaz ) ewet para olayları benide itiyor ama ayrıntılı veya doğum ücreti haricinde diğer muayenelerde faturamı alıyorum ben bir sıkıntı yaşamıyorum oda zaten hastanenin sorunu .... ama içine sinmediyse diğer doktorları da deneye bilirsin ben orda murat beyle veya ahmet beyinde çok ilgili olduğunu gördüm memnun olanlar çok tabiki ençok seda hanımı tercih ediyorlar .
meltem hanım oraya geçeli ekim ayında dahil oldu ondan önce gece doktoruydu diye biliyorum..

evet canım gece doktoruydu. Ben ta o zaman onunla baslamıstım. Adanadaydı daha once. Oralardan bile arastırdım cok işçime sinerek karar vermiştim. Ama işte bana oyle davranmıyo yada riskli bi gebeliğim yopk cok sukur o yuzden önemsemiyo. Bilmiyoruma ama sogudum oradan. yEni doğan yoğun baklımlarıda cok gelişmiş kesinlikle. Ama su anda bir risk gorulmuyo ve hiçbir sıkıntı yokkken 1000 tl fark versemmi diye sorguluyorum. Balgattakide 3000 tl. Ümit bey cok iyi orada da. Ben asıl orayı istyiyorum ama fiyat farklı nedeniyle buraya karar verdim. Bakalım daha tam net dusuncelerim. Su doktorada bi gideyim sorna netleşecek görüşlerim..

Benim daha ilk cocugum ama bende şimdiden korkuyorum. Bebeğime haksızlık yapmaktan korkuyorm. Eşim 2 yıl sonra bir daha istiyor ama ben bebeğime haksızlık yapmak istemiyorm. Onun 2-3 yaslarında en cok sımarmayı hakettiği dönemlerinde diğer bebğimle ilgilenip ona buyudugu sekilde kosullandırılmıs bellek kazandırmak istemiyorum...

evet çok pahalı dikkat ettimde ankara istanbul birkaç şehir daha var bizim burda genelde 400 600 arası yenidoğan yoğun bakım
falanda var birkaç hast dışında genel fiyatlar böyle iyi düşün daha zaman var ama biran önce kararlaştırmak en iyisi son dk
kalmamak lazım

canım bebeğin hareketleri olduğu zaman emin ol net anlarsın başta bende karıştırıyormuyum diyordum ama aynı hareketler giderek daha sert tepkilere dönüştü yani gaz değildi. gerçi benim bebiş biraz aceleci çok çok erken harekete başladı ve şuan 6 aylıktan beri hareketlerini videoya çekebiliyorum karnım şekil değiştiriyor hareket ettikçe ve hiç yerinde durmuo yorulmuo bende anlamadım nasıl bi enerji ama aynı haftada olduğum çok yakın bi arkadaşım var kilomuz bile aynı onunkide erkek ama karnı benimkinin yarısı kadar ve odaha yeni yeni hareketlerini hissetmeye başladı. yani bünyeden bünyeye değişiyor birazda iç karınla ilgili bi durum. benim ebe karın duvarımın çok ince olduğunu söyledi ondan ben çok net hissediyorum hatta yanımdakiler bile kazağımdan karnımı açmadan görüyorlar gezinişini tekmesini falan :) ama yinede çok acele etme bazen yoruyor bu durum ve önümde daha 85 gün var bazen biraz yavaşlasa yada uyusa die dua ediorum sen şimdi tadını çıkar yakında bol bol yaşayacaksın nasılsa :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…