2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet canım maalesef 1 hafta + 2 hafta olmak üzere toplamda 3 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu oldu ama baya şiddetliydi kansız kaldım 2 torba kan verildi falandurumumuz vahim biraz anlayacağınız şimdi iyiyiz çok şükür..

1 aydırda bir muhasebecinin en zor ayını yaşadığımdan pek yazmaya fırsatım olmadı maalesef :)

Benim ik bebeğim ama bende erken hissettim şimdide Hiç durmuyo maasallah cok hareketli. Hatta 12. haftada gittiğimizde ultrasonda cok gulmustuk ayağa kalkıyo geri atıyodu kendini. Heralde dogunca cok yaramaz olacak kuzumm... Yerim ben onu yaaa...... İlk zamanlar bi doktora gitmiştik.. Bana ilk cocugun kız olursa rahat edersin ikinciyi dusunursun ama erkek olursa gozun korkar demmişti. Cok hareketli olur seni canından bezdirir. Cok da konusmaz demişti. Kendi kızı 1 yasındayken mantıklı cumleler kurup anne babasıyla konusurken oglu 3 yasına gelmiş hala ihtiyaclarını soylemekten baska bişey yapmıyormus. Hatta doktor gerizekalımı bu oğlan diye doktora goturmus. Direk doktorun tabiri bunlar kızlar.Ama çok gulmustum ben.. Benim kızımda cok gulme anne dedi heralde..Hem bıcır bıcır konusan bi kız olayım hemde yaramz olayımda gor dedi heralde:))

geçmiş olsun canımm...

Selam kızlar..
Bende nefes egzersizlerine başlamak istiyorum ama tam olarak nasıl başlayacağım bilmiyorum..
Normal doğum için sürekli yürüyüş yapıyorum ama nefesinde çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...

gördük oğlumu çok şükür iyiyidi bir hafta önden gidiyor maşallah boy 42 cm kilo 1600 dedi
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim

benim oğlum da hareketli 1 yaşında konuşmaya başladı bazen uysal oluyor büyük oğlumda uyku düzenim gece 11 de yatardım sabah yatardım şimdi ise 9 dauyuyorum 11 de kalkıyprum 2.5ta uyuyorum bakalım ne olacka

çok beğendimm fiyatı acaip uygun ben 5 lira hep sordum uygun gelmedii

Kızlar ivf ya da geç yaş gebeliği olab arkadaslara danışmak istedim drunuz normal doğum mu diyor sezeryan mı
Bu kıymetli gebeliklerde sezeryan daha mı güvenli ne dersiniz normal doğumla daha fazla mı risk slmış olurum
Fikirlerinizi ve bilgilernixi paylaşırsanız çok sevinicem arkadaslar

6-7 şişe oldu gaviskon bitirdim artık bişey yerken korkar oldum sanırım sonuna kadar sürecek :/

bana da öyle geliyor, sonuna kadar sürecek sanırım

gaviskonda midemi bulandırıyo benim ya bu rennie surup recetesiz alınabilniyormu kızlar. Doktora gidemem şimdi..

reçetesiz alınıyor canım, ben de reçetesiz aldım fiyatı 5 tl.idi. ben de gavisconu sevmediğim için rennie istedim. rennie de gaviscona benziyor ama söyleyim de hayal kırıklığı oluşturmasın:)

geçmiş olsun pinoscum epeydir yoktun. Allah şifa versin, bebişlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin..

çok güzel olmuş bunlaarr, hayırlı uğurlu olsun...sabunlar boş olarak geldi sen de etiketlerini ayarladın yanlış anlamadıysam, ne kadar uyguna gelmiş fiyat olarak. süper.. netten mi aldın sabunları peki?

Slm kizlar bayadir yoktum artik hep evdeyiz dun yikanan kiyafetlerin bir kismini utuledin dolabina dizdim mukemmel bi duygu gidip gelip bakiyorum hersey cok tatli oglumla çok keyifli zamanlar geçiriyoruz artik her konusmama tepki veriyor anlaşiyoruz gelsin artik mart birde bana kitap onerirmisiniz kizlar hamilelik gunlugu adinda bir kitap okudum yine ogretici ama ders verir gibi sımmasın onerebileceğiniz kitap varmi

canım ben büyük oğlumu 32 yaşımda doğurdum bu oğlumu 36 yaşımda kucağıma alacağım ama benimki çatı darlığından sezeryan yaptım bu da böyle görünüyor

çok beğendimm fiyatı acaip uygun ben 5 lira hep sordum uygun gelmedii

Şu insanların üzerine koyduğu kar oranlarına bakar mısın, şaka gibi. Ana dağıtımcıyı bul internetten. Ben irsaliyeli faturayı dün attığım için telefonları yok. Dur bir bakayım. Bulursam sana gönderirim.

Kizlar ben midem icin evde maden suyu ve elma bulunduruyorum benim normaldede gasrit var ve tabi gebelikte tavan yapti iyi gelen yiyecekler elma maden suyu salatalik bildiginiz beyaz lahana tursu kurdugumuz lahana cig yiyin bakin nasil mideyi calistiriyo gark gurk dümdüz:))

kızlar merhaba bişey sorucamm.Bende şeker çıkmıştı biliyorsunuz bahsetmiştim..Diyetisyene gittim diyet vermişti 1 haftadır uyguluyorum.Bugün artık şekerimi ölçücem.Diyetisyen yemekten 2 saat sonra ölçtüğünde 140 ı geçmemesi gerekiyor demişti.Yine de size de sorayım dedim bu şekilde mi olucak ölçüm.Olması gereken değer bu mu?Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ilk defa ölçücem çünkü...

geldikkkkk boyumuz 42 cm kilomuz 1600gr olmuş herşey yolunda diyete devam kalp eegsini çekti her kontrolde yapıcam dedi
ağrılar nefes almada zorlanmalar olacak dedi 32 hafta girince rapr vercek çalışma raporu
bu çok şükürrrrr allaha hayırlısıyşa doğruruz inşallah

Aşağıdaki web sitesinden aldım. Aynı gün kargoya verdiler. Kapıda ödedim.

OTEL BUKLET MALZEMELERİ Sabun Şampuan Terlik Fiyatları

canım ben büyük oğlumu 32 yaşımda doğurdum bu oğlumu 36 yaşımda kucağıma alacağım ama benimki çatı darlığından sezeryan yaptım bu da böyle görünüyor

Çok sağol loveli benim de yaş 36 ve ivf çatıya kaçıncı hafts bakıyorlar belki otomatikman sezeryan der dr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…