nerdesin yoktun bayağıdırrr
evet canım büyük oğlumda normal doğumda 18 ekimdi dr 8 ekimde aldı bebişi
hiç sıkma canını eşin var hemşire var hiç üzme kendini eninde sonunda bebeğinle başbaşa kalacaksın gündüz ablan gelir bir kaç saat
gece de eşin yapar hemşire çağırırsınız tek derdin bu olsun canım korkmaaa
evet emzirmeye yardımcı olmaya geliyorlar devlette öyle mesela özelde zaten hayda hayda yardım ederler
tek sıkıntı bu olsa yeter 1- 2 gün kalınıyor zaten
aynen benimki de öyle ,ilk hamileleiimde kızım hiç kıprdamazdı, çoğu zaman acile koşardık tövbe yarabbim nbu bebek öldü diye, bir kez yer değştirdiğini bir kez balık gibi kaydığını, bir kez tekme attığını hiç bilmiyorum, öylece de doğdu, şimdi 5 yaşında ve hala çok uysal, kedi haline bi çocuk, bu bebeğimse aksine taa 12. haftalarda başladı kıpırdanmalara, bu aydayız çok şükür, hala bıcır bıcır,bazen öyle bir tekme atıyor ki çığlık atıyorum, demek ki bebeğiyle alakalı bu durum.
evet canım maalesef 1 hafta + 2 hafta olmak üzere toplamda 3 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu oldu ama baya şiddetliydi kansız kaldım 2 torba kan verildi falandurumumuz vahim biraz anlayacağınızşimdi iyiyiz çok şükür..
1 aydırda bir muhasebecinin en zor ayını yaşadığımdan pek yazmaya fırsatım olmadı maalesef :)
geçmiş olsun canımm...
gördük oğlumu çok şükür iyiyidi bir hafta önden gidiyor maşallah boy 42 cm kilo 1600 dediinşallah güzel haberlerle gelirsin canım, seninle doğum tarihlerimiz aynı, ben bebişimi görmeyeli tam 5 hafta oldu , bir hafta sonra kontrolüm var, boyunu kilosunu falan yazarsan bende ortalama ne kadar olmuş bebişim diye fikir sahibi olurum çok merak ediyorum oğluşumu
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimevet canım maalesef 1 hafta + 2 hafta olmak üzere toplamda 3 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu oldu ama baya şiddetliydi kansız kaldım 2 torba kan verildi falandurumumuz vahim biraz anlayacağınızşimdi iyiyiz çok şükür..
1 aydırda bir muhasebecinin en zor ayını yaşadığımdan pek yazmaya fırsatım olmadı maalesef :)
Benim ik bebeğim ama bende erken hissettim şimdide Hiç durmuyo maasallah cok hareketli. Hatta 12. haftada gittiğimizde ultrasonda cok gulmustuk ayağa kalkıyo geri atıyodu kendini. Heralde dogunca cok yaramaz olacak kuzumm... Yerim ben onu yaaa...... İlk zamanlar bi doktora gitmiştik.. Bana ilk cocugun kız olursa rahat edersin ikinciyi dusunursun ama erkek olursa gozun korkar demmişti. Cok hareketli olur seni canından bezdirir. Cok da konusmaz demişti. Kendi kızı 1 yasındayken mantıklı cumleler kurup anne babasıyla konusurken oglu 3 yasına gelmiş hala ihtiyaclarını soylemekten baska bişey yapmıyormus. Hatta doktor gerizekalımı bu oğlan diye doktora goturmus. Direk doktorun tabiri bunlar kızlar.Ama çok gulmustum ben.. Benim kızımda cok gulme anne dedi heralde..Hem bıcır bıcır konusan bi kız olayım hemde yaramz olayımda gor dedi heralde:))
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
6-7 şişe oldu gaviskon bitirdim artık bişey yerken korkar oldum sanırım sonuna kadar sürecek :/
gaviskonda midemi bulandırıyo benim ya bu rennie surup recetesiz alınabilniyormu kızlar. Doktora gidemem şimdi..
evet canım maalesef 1 hafta + 2 hafta olmak üzere toplamda 3 hafta hastanede yattım idrar yolu enfeksiyonu oldu ama baya şiddetliydi kansız kaldım 2 torba kan verildi falandurumumuz vahim biraz anlayacağınızşimdi iyiyiz çok şükür..
Oğlumun dıoğumu için çikolata yanında bir hatıra vermek istemiştim ziyaretçilere. Hep sabun istedim. Bir kaç yerden fiyat aldım. Sabunlara baktım. Sabunlar heryerde aynı. Hani yuvarlak otel sabunları oluyor ya, ondan. Oğluma özel etiketi ile bana verilen fiyatlardan en en ucuzu tanesi 3 tl idi. 100 tanesi 300 lira, 150 tanesi 450 liraya mal oluyordu. Ana dağıtımcıyı buldum. Sabunları ertesi gün eme ulaştırdılar. Kargo parası dahil 150 sabuna 55 lira verdim. Bugün ozalitçiye gittim. Kendi tasarladığım etiketleri bastırdım ve kestirdim. Ozalitçiye toplam 12 lira verdim. Kızlar oğlumun hediyesi toplam 67 lira tuttu. Kapı süsü, bebek yatağı hep zürafa temalıydı. Sabun etiketinde de bu sefer daha bebek bir zürafa koymayı tercih ettim. İşte oğlumun sabunları...
Eki Görüntüle 916860 Eki Görüntüle 916859
Kızlar ivf ya da geç yaş gebeliği olab arkadaslara danışmak istedim drunuz normal doğum mu diyor sezeryan mı
Bu kıymetli gebeliklerde sezeryan daha mı güvenli ne dersiniz normal doğumla daha fazla mı risk slmış olurum
Fikirlerinizi ve bilgilernixi paylaşırsanız çok sevinicem arkadaslar
çok beğendimm fiyatı acaip uygun ben 5 lira hep sordum uygun gelmedii
bana da öyle geliyor, sonuna kadar sürecek sanırım
reçetesiz alınıyor canım, ben de reçetesiz aldım fiyatı 5 tl.idi. ben de gavisconu sevmediğim için rennie istedim. rennie de gaviscona benziyor ama söyleyim de hayal kırıklığı oluşturmasın:)
geçmiş olsun pinoscum epeydir yoktun. Allah şifa versin, bebişlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin..
çok güzel olmuş bunlaarr, hayırlı uğurlu olsun...sabunlar boş olarak geldi sen de etiketlerini ayarladın yanlış anlamadıysam, ne kadar uyguna gelmiş fiyat olarak. süper.. netten mi aldın sabunları peki?
saat 16.00 da oğlumu göreceğim inşallah herşey yolundadır sağlıklıdır oğlum sorun yoktur
heyecanım dorukta ilki ikinci farketmiyor heyecan aynıııı
bu arada kesin olmamakla beraber deniz mete olacak gibi adı oğlumun[/
QUOTE]
Senin adina sevindim canim insallah bende p.tesi kizimi gorcem
Herse yolundadir ins guzel haberlerini bekliyoruz
canım ben büyük oğlumu 32 yaşımda doğurdum bu oğlumu 36 yaşımda kucağıma alacağım ama benimki çatı darlığından sezeryan yaptım bu da böyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?