supersım vallla emelcım....sendekı bu enerjı pozıtıflık zaten masallahh 40. bın kere kızcen bence cook sanslı olucak..
sen de süpersin canım göbüşdaşım
bende herseyın en kotusunu dusunurum sonra hersey normal olursada cook mutlu oluyorum:) zuhurt tesellısı heralde:))))
sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm
bence bu karnın büyüklüğü ile alakalı olabilir. uykusuzluk,mide yanması, reflü vs. Benim hala göbek deliğim çıkmadı bile. iç karnım geniş ve öne doğru değil de ene doğru genişliyorum. Bu da mideme olan baskıyı,dönmemi,mesaneye baskı vs. etkilemiyor.
Senin yazış biçiminden bile çok hareketli,yerinde duramayan biri olduğun sonucunu çıkarabiliyorum codulu :)) umarım yanılmıyorumdur.
O yüzden senden hareketsiz bir bebek beklemezdim söyliyim yanii :))
Yarın gideceğim artık dayanamıyorum gece uykudan uyandirir hale geldim doktoruma sormustum o bazı gebelerde olur hamile oldugun için ilaç verilmez
ben gittim canım hatta bugün okuldan çıkınca tekrar gidicem bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum. genelde ucuz ama ben bebegime hiç kıyafet almadım ama sorduklarımın fiyatlarıda gayet uygundu.
bence de olumlu ve pozitif olmanın en iyi yöntemi kesinlikle. Ben 3 aylık denemeden sonra hamile kaldım ve o hamilelik belirtileri topiklerinde kafayı yemek üzereydim 3 ay için bile. güzel haberi aldım ve çok sevindim rahatladım.
ama bir baktım ki 5 6 sene uğraşan insanlar gördüm ve o an dedim hamilelik zorlu bir süreç bu süreçte bu şekilde çocuk hasreti çeken insanları aklına getir, sıkıntı çektiğinde onlar gelsin aklına ve bak nasıl güzelleşecek bu süreç. Hep böyle telkin ettim kendimi.
Düşünsenize kızlar bu sıkıntıları çekebilmeyi dört gözle bekleyen kadınlar var. O kadar şanslıyız ki.
bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğime küçük gibi dedi 29+0 dayız 1200 gr 37 cm sizce nasıl bunlar devlet hastanesi ölçümleri özelde daha yüksek çıkıyor anlamadım hangisi doğru(
Cok dogru ve yerinde bi tespit canım.. ben hareket ederken insanlar kesin dusecek kıracak biyerini diye kaygı duyarlar. Hipreaktif bi yapım var ne yazıkkii.. EŞim gece uyurken bile paldır kuldur hareket ediyosun diyo. Aniden sağımdan soluma donuyomusum.Kaç kez eşime dirsek attım uyurken.. Yurudugumu bilmem kosarak hareket ederim. Cok aceleciyimdir..
Benim de tam tersi devlette yüksek hatta devlette çalışan bir doktorun kendi muayenehanesinde de yüksek çıkmıştı.Rapor için gitmiştim. Hatta doktorum 4 gün geri dediği zamanlarda o doktor 2 gün önde çıkarmıştı. Arkadaşım baktı devlette ultrasonda o da yüksek çıkardı. Ben de benimle gittiğim hast.de doğum yapan arkadaşımı aradım.Farklı dr.a ama aynı cihaz ile muayene oluyoruz. Doğumdan hemen önce girdiği ultrasonda 3100-3200 civarı doğacak demiş ama 2970 gr doğmuştu. Öyle ise bu kilosundan daha düşük olmasın bebeğim
ozelde bılmıyorum ama benımde devlette 1 hafta onden gıdıyor cıkıyor
bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğime küçük gibi dedi 29+0 dayız 1200 gr 37 cm sizce nasıl bunlar devlet hastanesi ölçümleri özelde daha yüksek çıkıyor anlamadım hangisi doğru(
bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı varsa ne yapıyosunuz biraz olsun dindirmek için
şu anda çok şükür kramplar iyice azaldısüt yoğurt peynir ve kalsiyum takviyesi işe yaradı
ama belim ağrıyor hele ev işi yapmaya kalkmayım yerden çorap alıp doğrulsam belim kopacak sanıyorum
Canım bende aslında bel fıtığı var. Önceden kitlenmişti belim. Fizik tedavi gördüm. Hamileliğin başında da ağrılarım başlamıştı eyvah kötü geçecek dedim ama inanmazsın bel ağrısı çekmiyorum. Duruş pozisyonuma dikkat ediyorum. Yan da yatsam yan da otursam hep bel desteği kullanıyorum .Bir kırlent koyuyorum her zaman. Belime ufak ufak masaj yaparım her zaman. Korkuyorum fıtığımdan çünkü.
sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm
Benim de kızım olcak ve bir haftadır nerdeyse 10-11 saat uyuyoruz, kalkamıyorum bir türlü uyku çok tatlı geliyor, kızımda sabah azıcık tekmeliyor anne kalk acıktım der gibi, ama ben onun tekmeleriyle daha Mesut bir şekilde uyuyorum sankievet gördüğüm kadarıyla uykusuz annelerin ortak noktaları genelde erkek bebek olması :)))
Benim kızım uslu valla. Eğer annesi sabit bir şekilde duruyor ise o da uslu uslu duruyor hiç rahatsız etmiyor annesini.
gerçi rahatsızlığı hisseden anneler zaten 30. haftayı geçmiş anneler. belki benim sıkıntılarımın başlaması için henüz erken kim bilir:))
dun eltime gittimm. Bebeği sevmeye... Cocogu her kucagıma aldıgımda bebeğim tekme attı cocuga ve bana.. Kıskanıyomuu rahatsız mı oluyo anlamadım.. amam cocukta daha 3 aylık anladımı noldu cozemedim karnıma bakıp durdu. Bizim kızda ona her yaklaştıgımda dovdu resmen beni. karnım 4 kosesinde tekme ve yumrularını hissederken mideme yakın bi bolegeden de kafa atıyodu kuzum..
canım benim hiç canını sıkma, ben oğluma hamileyken hiç kilo ve boy takibi yapmamıştım oğlum 2750 gr doğdu ufacık birşeydi ve benim rahmimde perde olduğu için bebeğim büyüyememişti ama doğduktan 2 ay sonra normal kilosuna boyuna ulaştı. hatta ben iyi ki oğlumdayken tekme falan saymıyormuşum diyorum , çünkü oğlumdayken bu hamileliğime göre nerdeyse hareket etmiyormuş denecek durumdaydı. Sağlıkla doğsun sen ona kilo aldırırsın annesi hiç üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?