2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

günaydın amargi ve annesinin blöfünü yemeyen sayın yaman bey:)))
adıyla müsemma olacağı anlaşıldı amargi. senin çok işin olacak desene blöfüne pek olumlu karşılık vermemiş çok yaman bişi olacak senin oğlan

Bence her günün notunu al ve doğduktan sonraki her gün için onu bir ısırıkla cezalandır

Benim hala uyku sorunum yok. 29+3 ama hala yatakta parandeler atabilecek kadar güzel dönebiliyorum. gerçi herkesinki aynı zamanlarda başlamıyormuş. Benim bir arkadaşım hamilelik boyunca 25 kilo almasına rağmen 32. haftada ben hamileyim işte diye anladım demişti.
Ben de tetikteyim ama hala fosur fosur uyuyabiliyorum.Dün kocam 12de uyandırdı beni öğlen yoksa bana kalsa hala uyuyodum :)))

ismi çok beğendim canım minel. Çok orjinal bir isim ve söylenişi de çok güzel. Sen ve eşin beğendiyse bence gerisini de pek umursama.

Uyku problemi bende çoktandır var. Daha önce de söylemiştim huzursuz bacak sendromum olduğunu. Hamilelik bu durumu tetikliyomuş. Uykusuzluktan kafayı yiyorum ama yine de uyuyamıyorum. Biri bacaklarımı tekmelesin yada baldırlarımı baltayla çentik çentik etsin istiyorum. Sabaha kadar o kanepe senin bu koltuk benim bir elimde yastık bir elimde battaniye dolaşıyorum. Sonuç bu sabah yine nerdeyse işe geç kalıyodum. Kahvaltı etmeden çıktım evden.Hamilelik öncesi sırt üstü yatıp ayaklarımı yüksekçe bir yere kaldırıyodum. Malum şu an o mümkün değil. Bu durumu hafifletebileceğim bildiğiniz bi önlem yok mu? yardım edin lütfen.

OOooooy allahiiimm o küçük ellere ayaklara kurban olurum ben :):):) annesinin burnunu kıracakmıs yaman da tam yaman he :) sen oturup o forumda benim seni uyutmadgımi herkese söylersen, bende ıpadi burnuna atarım hihhh

günaydın cnm maşallah bizim kıza gündüz beni yerimde hoplatıyo ama gece dokunmuyo bana oda uyuyo sabah 6.30
kalkıyorum işe gitmek için saat 8 gibi kalkıyo prenses

Merhabalar tatlı ve güzel hamile arkadaşlarımmmmm gününüz güzel geçsin göbekleriniz bugün dahada bir büyüsün inşallahhhhhhhhh

Günaydın güzel anneler, rüyamda doğum yaptığımı ve kızımı elime aldığımı gördüm ama maşallah bizim kızın üstte 5 altta 2 dişi vardı. Ve ben öyle kolay bir şekilde doğum yapıp hiçbir yerimin acımadığını görünce bu doktor sezeryanı pek güzel yaptı 1.si gibi acımadı diye düşünüp çok mutlu oldum inşallah gerçekte de öyle olur. Acımız az, gülücüklerimiz bol olsun inşallah herkese güzel bir hafta diliyorum

geçen hafta bikaç akşam baldırlarımdaki ağrıdan uyuyamayınca nette araştırmaya koyulmuştum
herkes kendince bi öneri sunuyor ama kansızlık çok tetikliyormuş ortak tesbit bu
benim de kanm düşüktü ve ilacımı da ihmal ediyordum o günden sonra hiççç unutmadan içiyorum:)))
uykusu olup da uyuyamamak ve de baldırda o tuhaf his çok zor çünkü
Allah yardımcın olsun canm nette bi araştr derim
ha bi de şeker yükssekliği de tetikliyormuş akaşam hafif şeyler yemeliymiş

günaydın kızlarrrrr nasılız bakalım bugün? cuma günü doktora gittim kontrolümüz vardı kuzucuğum 1250 gr 35 cm olmuş

bana yardım edin kızlarr şu hamilelik takvimini doğurmadan bi yapayım

Profiline girip hakkımda kısmına tıkla canım. temel bilgiler kısmında bebeğiniizn tahmini doğum tarihi diye yazan kısımın altındaki kalem simgesine tıkla ve açıldığında bdt yi yaz kaydet daha sonra burada yazdığın yazıların altında hamilelik takvimin gözükecektir. Kolay gelsin.

cumartesi kontrolüm vardı 29+1 dik
şikayetlerime göre rahim açıklığı kontrolü yaptı şükür sorun yoktu
ama hem bebeğimiz ivf bebeği hem de kan pıhtılaşması olmasına hem de benim pimpirikilk ve heyecanıma rağmen
normal doğum diyor ya dr m çıldırıyorum eğer ters giden bişi olmazsa zannediyorum ki 38. hafta suni sancıyla normal diyecek
ve ben çokkkk gerginim
zaten nefes darlığı da yaşıyorum bu hem gebeliğin ilerlemesinden hem kan pıhtılaşmasından hem de yemeği fazla kaçırmaktan olabilirmiş

sahi kan claexsane kullananlar sizde durum nasıl
ha bu arada kızımız 1440 gr 39.9 cm sizce nasıl
ama böbreğindeki genişleme biraz büyümüş duamız doğuma kadar geçmesi geçebiliyormuş çünki

Nur_ada çok teşekkürler arkadaşım bilmiyordum bu kadar basit olduğunu sağolasın:)

bende de yoktu deniyim dedim. Bakalım olmuş mu:)))
deneme bir ki:))

sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm

sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm

evet gördüğüm kadarıyla uykusuz annelerin ortak noktaları genelde erkek bebek olması :)))
Benim kızım uslu valla. Eğer annesi sabit bir şekilde duruyor ise o da uslu uslu duruyor hiç rahatsız etmiyor annesini.

gerçi rahatsızlığı hisseden anneler zaten 30. haftayı geçmiş anneler. belki benim sıkıntılarımın başlaması için henüz erken kim bilir:))

amman sımdı rahat rahat uyu emel sonra nasılsa uyuyamayacaksın...bende ne zaman uyumaya kalksam bızımkı tepınmeye baslıyor ama okadar yorgun oluyorum kı hıııc benı rahatsız etmıyor oglusum 1 ay daha uyuyayım:Ç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…