Tatlı anneler ve şeker/bal bebekleri harika bir gün geçirsinler diyerekten ilk mesajımı Gönderiyorum Kızlar, hani oğlum beni uyutmuyordu ya, ben de dün gece onu uyutmadım. Gece 12'de değil 2'30 da uyumaya gittim. Çünkü normal şartlarda en iyi ihtimalle 12'de yatıp en geç 5'de uyandırıyordu beni. Yani ortalama 5 saat uyuyordum. Doğal olarak ben dün 2:30' kadar dilim dışarda uykusuzluktan sürünüp öyle yatmaya gidince oğlum blöfümü gördü! Bni ibreti alem olsun diye 7:20'de uyandırdı. Tahmin edin kaç saat uyumuş oldum. Elbette 5 saat. Tahmin edin nadıl görünüyorum: tabii ki
En sonunda biz de karar verdik kızımın adına MELİS , diğer kızımın adı da MİNEL Allah sağlıklı hayırlı ömürler verin hepsine inşallah isimleriyle yaşasınlar . Bizim de kayınvalide kayın peder beğenmediler hiç ama ses çıkarmadım. Sonuçta kendi istediğimiz olacak
Ben bir türlü anlayamadım zaten, o bit kadar şeyler içerde neler yapıyorlar öyle. Aynı anda faklı iki yeri zıplatmalar falan. Dün akşam ipadi karnıımın üstüne koyup forumda sizlerle yazışırken oğlum öyle bir vurdu ki ipad burnuma devrildi. Bir doğsunlar, neresiyle vuruyorsa önce oraları ısıracağım.
Ben bir türlü anlayamadım zaten, o bit kadar şeyler içerde neler yapıyorlar öyle. Aynı anda faklı iki yeri zıplatmalar falan. Dün akşam ipadi karnıımın üstüne koyup forumda sizlerle yazışırken oğlum öyle bir vurdu ki ipad burnuma devrildi. Bir doğsunlar, neresiyle vuruyorsa önce oraları ısıracağım.
Uyku problemi bende çoktandır var. Daha önce de söylemiştim huzursuz bacak sendromum olduğunu. Hamilelik bu durumu tetikliyomuş. Uykusuzluktan kafayı yiyorum ama yine de uyuyamıyorum. Biri bacaklarımı tekmelesin yada baldırlarımı baltayla çentik çentik etsin istiyorum. Sabaha kadar o kanepe senin bu koltuk benim bir elimde yastık bir elimde battaniye dolaşıyorum. Sonuç bu sabah yine nerdeyse işe geç kalıyodum. Kahvaltı etmeden çıktım evden.Hamilelik öncesi sırt üstü yatıp ayaklarımı yüksekçe bir yere kaldırıyodum. Malum şu an o mümkün değil. Bu durumu hafifletebileceğim bildiğiniz bi önlem yok mu? yardım edin lütfen.
bana yardım edin kızlarr şu hamilelik takvimini doğurmadan bi yapayım
Profiline girip hakkımda kısmına tıkla canım. temel bilgiler kısmında bebeğiniizn tahmini doğum tarihi diye yazan kısımın altındaki kalem simgesine tıkla ve açıldığında bdt yi yaz kaydet daha sonra burada yazdığın yazıların altında hamilelik takvimin gözükecektir. Kolay gelsin.
Profiline girip hakkımda kısmına tıkla canım. temel bilgiler kısmında bebeğiniizn tahmini doğum tarihi diye yazan kısımın altındaki kalem simgesine tıkla ve açıldığında bdt yi yaz kaydet daha sonra burada yazdığın yazıların altında hamilelik takvimin gözükecektir. Kolay gelsin.
Nur_ada çok teşekkürler arkadaşım bilmiyordum bu kadar basit olduğunu sağolasın:)
Rica ederim canım ne demek
sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığagünaydın amargi ve annesinin blöfünü yemeyen sayın yaman bey:)))
adıyla müsemma olacağı anlaşıldı amargi. senin çok işin olacak desene blöfüne pek olumlu karşılık vermemiş çok yaman bişi olacak senin oğlan
Bence her günün notunu al ve doğduktan sonraki her gün için onu bir ısırıkla cezalandır
Benim hala uyku sorunum yok. 29+3 ama hala yatakta parandeler atabilecek kadar güzel dönebiliyorum. gerçi herkesinki aynı zamanlarda başlamıyormuş. Benim bir arkadaşım hamilelik boyunca 25 kilo almasına rağmen 32. haftada ben hamileyim işte diye anladım demişti.
Ben de tetikteyim ama hala fosur fosur uyuyabiliyorum.Dün kocam 12de uyandırdı beni öğlen yoksa bana kalsa hala uyuyodum :)))
sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm
evet gördüğüm kadarıyla uykusuz annelerin ortak noktaları genelde erkek bebek olması :)))
Benim kızım uslu valla. Eğer annesi sabit bir şekilde duruyor ise o da uslu uslu duruyor hiç rahatsız etmiyor annesini.
gerçi rahatsızlığı hisseden anneler zaten 30. haftayı geçmiş anneler. belki benim sıkıntılarımın başlaması için henüz erken kim bilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?