2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
inşallah hiç sıkıntı duymadan tamamlarsın hamileliğini cnm maşallah diyelimde nazarmız değmesin

sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm

Tüm genellemelerdeki istisna olarak bu tezide ne ayzıkki curuttugumu belirteyim arakdaslar. Bİrincisi kız bebek bekleyen bir anne olarak karnım kocamn ve cok sivri. Yatktasn kalkamıyorum dogrulamıyorum ve hatta donemiyorum.. Yıne kız bebek bekleyen bir anne olarak bebeğimin hareketlerini ilk bebeğim olmasına ragmen cok erken hissettim ve bebeğim cok hareketli. amuda kalakar halini bile gordum ultrasonda. Kemik gelişimi 2 hafta onden gidiyor bebeğimin. O kadar cok hareketli gun içinde hiç durmuyo. Oyle uyudugu zamanlarda 1 saat kestirmeyi geçmiez. Hareketleri son 3 haftadıre dısarıda net bi şekilde goruluyo madara oldum millete. Sıkılınca karnımı izliyorlar. Uyku meseklesine gelince o neydim ki.... Gunde 2 saat falan uyku ıyıydı. Onceleri yadırgamıstım ama alışmıştık. Ama son 38 saattir hiç uyumuyoruz.. Ondan oncede sadece 2 saat falan uyumustum. Sabaha kadar ayaktayım aksama kadar ayktayım bilmiyorum nolacak halim. Normalde de tasikardik olan kalbim bugun hiç durmuyop. Kısmett artık dogduktan sonra uyurum belki.. Hayır içimde o akdar cok uyaran varki uyku gelmiyo dalamıyorum bi turlu.. Ahh bu kız dogsun 6 aylıkken yurur 7 aylıkken dısarı gezmelere gider heralde napacaksam ben kzumla..

Tek kaşınan hamile benmıyım

merhaba arkadaşım
bir an önce ya cildiye yada intaniye bölümüne görün
bende 20. haftalarda kaşındım hemde çok çok kollarımı bacaklarımı parçaladım
doktorumun tavsiyesi ile intaniye bölümüne gittim
bir kaç test yaptılar şükür ki bişey çıkmadı
progestan alerji yapmış 2 küçük hap verdi ve geçti
kendini iyice gözetle ne zaman kaşıntın artıyo nasıl bir kaşıntı nerelerin daha çok kaşınıyor bunları gör ve hemen doktora git

dun eltime gittimm. Bebeği sevmeye... Cocogu her kucagıma aldıgımda bebeğim tekme attı cocuga ve bana.. Kıskanıyomuu rahatsız mı oluyo anlamadım.. amam cocukta daha 3 aylık anladımı noldu cozemedim karnıma bakıp durdu. Bizim kızda ona her yaklaştıgımda dovdu resmen beni. karnım 4 kosesinde tekme ve yumrularını hissederken mideme yakın bi bolegeden de kafa atıyodu kuzum..

Bende nerdeyse 20 haftadan beri kaşiniyorum kollarım bacaklarım sirtim heryerim yara kabuk bagladi kaşındıkca kan çıkıyor yarın bir devlet hastanesine gideyim ıstanbulda devlet hastaneside gitmekte sıkıntı

benim de bebeğim kız ve ben de onun tekmelerinden değil de ağrılarımdan bazen uyuyamıyorum. Benim bebeğim ters ayaktayken dayanılmayacak derecede rahatsız edici olabiliyor tekmeleri ama uzanırken rahatsız edici ve uykudan uyandırıcı değil. Ben de an az 6-7 saat uyuyabilenlerdenim sanırım bu konuda şanslıyım

yaaa ben kendimi ruhsal olarak hamileliğe meğer o kadar iyi hazırlamışım ki şuan daha iyi anlıyorum. Yani ağrılara,uykusuzluğa,bel ağrılarına,mide yanmalarına,hamilelik reflüsüne,hamilelik şekerimin yüksek çıkma ihtimaline,yüksek tansiyon çıkma olasılığına,sık wc ye gitmeye, hamilelikte meydana gelen ruhsal gel gitlere vs.. bunlara öyle bir adapte etmişim ki kendimi hiç birini yaşamadığım için şaşırıyorum ve benim için bu bir mucize gibi birşey.

Eğer yaşarsam da zaten ruhsal olarak hazır olduğum için pek dokunmayacak. Ben hep bunu yapıyorum her olayın en kötüsüne kendimi hazırlayıp,olumlu olan şeylere sevinme durumu :))) bu da yaşadığım her süreci huzurla geçirmeme sebep oluyor.

Düşünün hamilelikte hiç ruhsal çöküntü yaşamamam bir yana bendeki özgüvene bakın ki kocacımla yılbaşında victoria secret defilesini izledik 34 bedenlik vücutlara, ben gibi 100 kiloluk bir eşle izlemek zorunda kaldı kocacım :))))

hamilelik her yönüyle çok eğlenceli benim için penguen gibi hissediyorum kendimi ve çok eğleniyorum bu halimle

inşallah hiç sıkıntı duymadan tamamlarsın hamileliğini cnm maşallah diyelimde nazarmız değmesin

herşey bizim için citoscum, Ben öyle şeyler biliyorum ki son ana kadar sıkıntı yaşamayıp sonrasında hüsranla biten hikayeler. Allahım yaşatmasın kötü şeyler. Bu süreci başladığı gibi huzurla bitirmeyi nasip etsin hepimiz için canımmm beniimm

Bende nerdeyse 20 haftadan beri kaşiniyorum kollarım bacaklarım sirtim heryerim yara kabuk bagladi kaşındıkca kan çıkıyor yarın bir devlet hastanesine gideyim ıstanbulda devlet hastaneside gitmekte sıkıntı

ah canım niye çekiyosun hemen git dayanılacak gibi değil ki
ben bebeğe bişey olur diye korkup gitmiştim
iyiki gitmişim
kanadıkça daha çok kaşınıyordu
gece uyku tutmuyodu çoğu zaman kaşıntı yüzünden uykumdan uyanıyordum
hiç bekleme niye beklemişim diyeceksin rahatlayacaksın inşallah

bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğime küçük gibi dedi 29+0 dayız 1200 gr 37 cm sizce nasıl bunlar devlet hastanesi ölçümleri özelde daha yüksek çıkıyor anlamadım hangisi doğru(

supersım vallla emelcım....sendekı bu enerjı pozıtıflık zaten masallahh 40. bın kere kızcen bence cook sanslı olucak..

bende herseyın en kotusunu dusunurum sonra hersey normal olursada cook mutlu oluyorum:) zuhurt tesellısı heralde:))))

Yarın gideceğim artık dayanamıyorum gece uykudan uyandirir hale geldim doktoruma sormustum o bazı gebelerde olur hamile oldugun için ilaç verilmez

bence bu karnın büyüklüğü ile alakalı olabilir. uykusuzluk,mide yanması, reflü vs. Benim hala göbek deliğim çıkmadı bile. iç karnım geniş ve öne doğru değil de ene doğru genişliyorum. Bu da mideme olan baskıyı,dönmemi,mesaneye baskı vs. etkilemiyor.
Senin yazış biçiminden bile çok hareketli,yerinde duramayan biri olduğun sonucunu çıkarabiliyorum codulu :)) umarım yanılmıyorumdur.
O yüzden senden hareketsiz bir bebek beklemezdim söyliyim yanii :))

kızlarr havuzlu hana gıttınızmı ucuz dıyecegınız bısı varmı??
ogle arası bız arkadasla gıdecegız

ben ılkınde hamıle camasırı almıstım cook rahhat etmıstım yıne alıcam ordan

yaa codullu ıgrenc bır esprı yapıcam ama allah gecınden versın neyce kuzucugun bu hızla 7. ayı doldurdu :)))

ben gittim canım hatta bugün okuldan çıkınca tekrar gidicem bir kaç eksiğim var onları alayım diyorum. genelde ucuz ama ben bebegime hiç kıyafet almadım ama sorduklarımın fiyatlarıda gayet uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…