inşallah hiç sıkıntı duymadan tamamlarsın hamileliğini cnm maşallah diyelimde nazarmız değmesinevet gördüğüm kadarıyla uykusuz annelerin ortak noktaları genelde erkek bebek olması :)))
Benim kızım uslu valla. Eğer annesi sabit bir şekilde duruyor ise o da uslu uslu duruyor hiç rahatsız etmiyor annesini.
gerçi rahatsızlığı hisseden anneler zaten 30. haftayı geçmiş anneler. belki benim sıkıntılarımın başlaması için henüz erken kim bilir:))
sanırım kız bebişler annelerine torpil yapıyor uyku konusunda :)))oğlanlar çok yaramazlar daha anne karnında başlıyorlar yaramazlığadilini ısırda nazar değmesin uykuna ne güzel bizim yerimizede uyu cnm
evet gördüğüm kadarıyla uykusuz annelerin ortak noktaları genelde erkek bebek olması :)))
Benim kızım uslu valla. Eğer annesi sabit bir şekilde duruyor ise o da uslu uslu duruyor hiç rahatsız etmiyor annesini.
gerçi rahatsızlığı hisseden anneler zaten 30. haftayı geçmiş anneler. belki benim sıkıntılarımın başlaması için henüz erken kim bilir:))
karaciğer enzimlerini ölçtürdünmü cnm gebelik kolestazı olabilir Allah korusun dktruna danışman lazım alerjik bi durumunda olabilir:26:Tek kaşınan hamile benmıyım
Tek kaşınan hamile benmıyım
karaciğer enzimlerini ölçtürdünmü cnm gebelik kolestazı olabilir Allah korusun dktruna danışman lazım alerjik bi durumunda olabilir:26:
ben de teşekkür ederim nur ada:))
Ben bir türlü anlayamadım zaten, o bit kadar şeyler içerde neler yapıyorlar öyle. Aynı anda faklı iki yeri zıplatmalar falan. Dün akşam ipadi karnıımın üstüne koyup forumda sizlerle yazışırken oğlum öyle bir vurdu ki ipad burnuma devrildi. Bir doğsunlar, neresiyle vuruyorsa önce oraları ısıracağım.
merhaba arkadaşım
bir an önce ya cildiye yada intaniye bölümüne görün
bende 20. haftalarda kaşındım hemde çok çok kollarımı bacaklarımı parçaladım
doktorumun tavsiyesi ile intaniye bölümüne gittim
bir kaç test yaptılar şükür ki bişey çıkmadı
progestan alerji yapmış 2 küçük hap verdi ve geçti
kendini iyice gözetle ne zaman kaşıntın artıyo nasıl bir kaşıntı nerelerin daha çok kaşınıyor bunları gör ve hemen doktora git
amman sımdı rahat rahat uyu emel sonra nasılsa uyuyamayacaksın...bende ne zaman uyumaya kalksam bızımkı tepınmeye baslıyor ama okadar yorgun oluyorum kı hıııc benı rahatsız etmıyor oglusum 1 ay daha uyuyayım:Ç)
inşallah hiç sıkıntı duymadan tamamlarsın hamileliğini cnm maşallah diyelimde nazarmız değmesin
Bende nerdeyse 20 haftadan beri kaşiniyorum kollarım bacaklarım sirtim heryerim yara kabuk bagladi kaşındıkca kan çıkıyor yarın bir devlet hastanesine gideyim ıstanbulda devlet hastaneside gitmekte sıkıntı
yaaa ben kendimi ruhsal olarak hamileliğe meğer o kadar iyi hazırlamışım ki şuan daha iyi anlıyorum. Yani ağrılara,uykusuzluğa,bel ağrılarına,mide yanmalarına,hamilelik reflüsüne,hamilelik şekerimin yüksek çıkma ihtimaline,yüksek tansiyon çıkma olasılığına,sık wc ye gitmeye, hamilelikte meydana gelen ruhsal gel gitlere vs.. bunlara öyle bir adapte etmişim ki kendimi hiç birini yaşamadığım için şaşırıyorum ve benim için bu bir mucize gibi birşey.
Eğer yaşarsam da zaten ruhsal olarak hazır olduğum için pek dokunmayacak. Ben hep bunu yapıyorum her olayın en kötüsüne kendimi hazırlayıp,olumlu olan şeylere sevinme durumu :))) bu da yaşadığım her süreci huzurla geçirmeme sebep oluyor.
Düşünün hamilelikte hiç ruhsal çöküntü yaşamamam bir yana bendeki özgüvene bakın ki kocacımla yılbaşında victoria secret defilesini izledik34 bedenlik vücutlara, ben gibi 100 kiloluk bir eşle izlemek zorunda kaldı kocacım :))))
hamilelik her yönüyle çok eğlenceli benim için penguen gibi hissediyorum kendimi ve çok eğleniyorum bu halimle
ah canım niye çekiyosun hemen git dayanılacak gibi değil ki
ben bebeğe bişey olur diye korkup gitmiştim
iyiki gitmişim
kanadıkça daha çok kaşınıyordu
gece uyku tutmuyodu çoğu zaman kaşıntı yüzünden uykumdan uyanıyordum
hiç bekleme niye beklemişim diyeceksin rahatlayacaksın inşallah
Tüm genellemelerdeki istisna olarak bu tezide ne ayzıkki curuttugumu belirteyim arakdaslar. Bİrincisi kız bebek bekleyen bir anne olarak karnım kocamn ve cok sivri. Yatktasn kalkamıyorum dogrulamıyorum ve hatta donemiyorum.. Yıne kız bebek bekleyen bir anne olarak bebeğimin hareketlerini ilk bebeğim olmasına ragmen cok erken hissettim ve bebeğim cok hareketli. amuda kalakar halini bile gordum ultrasonda. Kemik gelişimi 2 hafta onden gidiyor bebeğimin. O kadar cok hareketli gun içinde hiç durmuyo. Oyle uyudugu zamanlarda 1 saat kestirmeyi geçmiez. Hareketleri son 3 haftadıre dısarıda net bi şekilde goruluyo madara oldum millete. Sıkılınca karnımı izliyorlar. Uyku meseklesine gelince o neydim ki.... Gunde 2 saat falan uyku ıyıydı. Onceleri yadırgamıstım ama alışmıştık. Ama son 38 saattir hiç uyumuyoruz.. Ondan oncede sadece 2 saat falan uyumustum. Sabaha kadar ayaktayım aksama kadar ayktayım bilmiyorum nolacak halim. Normalde de tasikardik olan kalbim bugun hiç durmuyop. Kısmett artık dogduktan sonra uyurum belki.. Hayır içimde o akdar cok uyaran varki uyku gelmiyo dalamıyorum bi turlu.. Ahh bu kız dogsun 6 aylıkken yurur 7 aylıkken dısarı gezmelere gider heralde napacaksam ben kzumla..
Tüm genellemelerdeki istisna olarak bu tezide ne ayzıkki curuttugumu belirteyim arakdaslar. Bİrincisi kız bebek bekleyen bir anne olarak karnım kocamn ve cok sivri. Yatktasn kalkamıyorum dogrulamıyorum ve hatta donemiyorum.. Yıne kız bebek bekleyen bir anne olarak bebeğimin hareketlerini ilk bebeğim olmasına ragmen cok erken hissettim ve bebeğim cok hareketli. amuda kalakar halini bile gordum ultrasonda. Kemik gelişimi 2 hafta onden gidiyor bebeğimin. O kadar cok hareketli gun içinde hiç durmuyo. Oyle uyudugu zamanlarda 1 saat kestirmeyi geçmiez. Hareketleri son 3 haftadıre dısarıda net bi şekilde goruluyo madara oldum millete. Sıkılınca karnımı izliyorlar. Uyku meseklesine gelince o neydim ki.... Gunde 2 saat falan uyku ıyıydı. Onceleri yadırgamıstım ama alışmıştık. Ama son 38 saattir hiç uyumuyoruz.. Ondan oncede sadece 2 saat falan uyumustum. Sabaha kadar ayaktayım aksama kadar ayktayım bilmiyorum nolacak halim. Normalde de tasikardik olan kalbim bugun hiç durmuyop. Kısmett artık dogduktan sonra uyurum belki.. Hayır içimde o akdar cok uyaran varki uyku gelmiyo dalamıyorum bi turlu.. Ahh bu kız dogsun 6 aylıkken yurur 7 aylıkken dısarı gezmelere gider heralde napacaksam ben kzumla..
kızlarr havuzlu hana gıttınızmı ucuz dıyecegınız bısı varmı??
ogle arası bız arkadasla gıdecegız
ben ılkınde hamıle camasırı almıstım cook rahhat etmıstım yıne alıcam ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?