2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

Kızımın cicilerinden bir kısmını yıkadım astım mis gibi kokmuş sabun tozuyla bayıldımmmm

Arkadaslar duşta farkettim koltukaltından göğğslerime doğru cildimde renk değişmesi olmuş koyulaşmış
Sizde de var mı benzer bir durum

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

Başınsağolsın ceren Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın
Sakinliğini korumalısın bebeğin için ölüm çok zor ama elden bişey gelmiyor

Kızımın cicilerinden bir kısmını yıkadım astım mis gibi kokmuş sabun tozuyla bayıldımmmm

ben de bugün oğluşuma kıyafetler aldım nerdeyse bitti butikbebedekiler de gelse kıyafet tamam bir iki güne de pişik kremi alt açma vs onlar kaldı onlar tamam olunca yıkama başlar bu hafta

balkaymakçım ben sabun tozunu kaplara koyup çekmecelerine koymıştum mis gibiydiler

Nasıl kaplara koydun ki pembe şeker keselerinden arttı bende onlara mı koysam acaba iyi fikirmiş gerçekten

kızlar sabun tozu ,şampuan, ıslak mendil,bebek bezi vs bunları nerden alıyorsunuz? netten mi eczaneden mi mi marketten mi?

ay çok güldüm Allah da seni güldürsün codulu resmen kahkaha attım sınıfta neyseki sınıf boş

Son düzenleme:
kızlar sabun tozu ,şampuan, ıslak mendil,bebek bezi vs bunları nerden alıyorsunuz? netten mi eczaneden mi mi marketten mi?
ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…