merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Kızımın cicilerinden bir kısmını yıkadım astım mis gibi kokmuş sabun tozuyla bayıldımmmm
Arkadaslar duşta farkettim koltukaltından göğğslerime doğru cildimde renk değişmesi olmuş koyulaşmış
Sizde de var mı benzer bir durum
ben de bugün oğluşuma kıyafetler aldım nerdeyse bitti butikbebedekiler de gelse kıyafet tamam bir iki güne de pişik kremi alt açma vs onlar kaldı onlar tamam olunca yıkama başlar bu hafta
balkaymakçım ben sabun tozunu kaplara koyup çekmecelerine koymıştum mis gibiydiler
Nasıl kaplara koydun ki pembe şeker keselerinden arttı bende onlara mı koysam acaba iyi fikirmiş gerçekten
kızlar sabun tozu ,şampuan, ıslak mendil,bebek bezi vs bunları nerden alıyorsunuz? netten mi eczaneden mi mi marketten mi?
canım başın sağ olsun qallah sabır versin ama annesi bebeğinide düşnmelisinmerhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Kızlar ya bu uykusuzluk yada tasikardi bende bi dengesizlik yaptı anlamadım..Dun eşimle yuruyuse cıktık. Karsıdan karsıya geçerken arabanın biri kırmızı ısıkta geçti. Ben eşime adamı şikayet edecektim aslaında. Yaptıgına bak terbiyesizin diyecektim. YOla cıkma niyetim buydu ama nasıl oldu anlamadım oyle dusunurken 'DÜMBÜKKKKKKKKKK' diye bagırdım. Herkse bana baktı. Kendimi duyunca sok oldum hemen agzımı kapattım. Eşimde önce saskın saskın baktı bana sonra gulmye basladı. Hamilelik içindeki kıroyu cıkardı dıyo..
O da iyiymişküçük kaselere koymuştum ben sonra kullandım hehhehehe
Yeğenimin terimiyle pipadan alıyoruzkızlar sabun tozu ,şampuan, ıslak mendil,bebek bezi vs bunları nerden alıyorsunuz? netten mi eczaneden mi mi marketten mi?
ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diyekızlar sabun tozu ,şampuan, ıslak mendil,bebek bezi vs bunları nerden alıyorsunuz? netten mi eczaneden mi mi marketten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?