2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
yaa codullu ıgrenc bır esprı yapıcam ama allah gecınden versın neyce kuzucugun bu hızla 7. ayı doldurdu :)))

onu herkes düşünüyo canım merka etme.. sen bu cocugu bu kadar iyi bekledin dıyorlar bana.. Eşim cantayı flan hemen hazırlayalım yarın bigun cıkare gelir kızım diyo. Garibim hamileliğimin ilk gunlerinde de surekli erken dogum yaptıgımı bende yada bebekde sorun oldugunu goruyordu.. Neyseki o kabuslar bitti. Artık yasarmıs her türlü diye kendini rahatlatıyo... Allahım olmaz umarım oyle bişey ama 38. haftadan sonrada zor beklerim ben heralde..

Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı

Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı

evet canım bende aynı durum var. Atar damarlara baskı oldugu için kalbin daha hızlı çalışıyo ve bnuda nefes almanı zorlaştırıyo. daha dogrusu yetmiyo. Diyaframa yapılan basıda cabası tabi..Ben sağıma yatıncada rahatsız olurum ama en cok sıt ustu yatınca..

ahahahahahahahaha resmen gülmekten gözümden yaşlar geldi okurken:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
offf codulu yaaa o an zaman geriye alınsın istedin dimi :)))))))

ayy canım ya çok güldüm :) benimde geliyo içimdn bazen böyle ama daha çıkmadı :)

Merhaba kizlar ya ben cok heyecanliyim zamanimiz azaliyor azaldikcada sabirsizlaniyorum yalanci dogum sancilarida basladi iyice heyecn basti:)

herkese selam anladığım kadarıyla bugün ki mevzu uykusuzluk benim öyle aman aman bir şikayetim yok çok sık uyanıp tuvalete çıkıyorum o kadar o da antreman olsa gerek ama 2-3 gündür inanılmaz bilek ve parmaklarım ağrıyor sanki kırılmış gibi hele ilk uyandığım zaman sanki iki elimle saabha kadar duvar yumruklamışım gibi biraz araştırdım bu aydan itibaren kalsiyumumuzu daha çok veriyormuşuz kuzulara aman o iyi olsun da alsın ne isterse ister kalsiyum ister magnezyum ama bir kez daha anladım peygamber efendimiz ne güzel söylemiş cennet anaların ayakları altındadır diye :116:

ahahahahahahahaha resmen gülmekten gözümden yaşlar geldi okurken:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
offf codulu yaaa o an zaman geriye alınsın istedin dimi :)))))))

zaman geri alınsın yer yarılsın kaybolayım aslında melekmişim uça biliyomusum orada farkedeyim. Neler gelmediki aklımaa... COk utandım önce ama o kalabalıkdan uzaklaşınca gulmeye basladım deli gbi. Bi ömür yapamayacagım bişey heralde.. ama o an varya...hayır bide en buyuk korkum gulersem altıma kacırırım. ,insanlar onu farkeder oldu Ya bu hamilelik bambaska bişey yaa.. Yani hep komik biriydim ama sitcom yıldızı değildim. Şimdi eşime diyorum yıldız oldum ben dıyorumm...

aynısı bende de var ya bi uyanıyorum nasıl dolu mesane wc ye zor gidiyorum ama ordada uyuyorum bence ben
çokk güldüm yaaaa, az önce telefonda kayınvalideme sinir olmuştum iyi geldi bu sinirim geçti, gıcık bu kayınvalideler yaaaa erkek anneleri siz böyle olmayın lütfeennn kızlarımız rahat etsin
Merhaba.Geçmişi okuyamadım.Herkes iyidir umarım.Ben rahatsızım.Kemiklerim sızlıyor,biraz üşüttüm.Evdeyim,dinleniyorum.
geçmiş olsun cnm... bol c vitamini al..
ben midem dolu olunca yatamıyorum, midemde sanki 5 saate anca boşalıyor mübarek hazımsızlık hat safhada...
Merhaba kizlar ya ben cok heyecanliyim zamanimiz azaliyor azaldikcada sabirsizlaniyorum yalanci dogum sancilarida basladi iyice heyecn basti:)
o nasıl bir şey ki yaaa yalancı doğum sancısı:26:

kızlar bende gece cok uyaniyorum sürekli dönüyorum dönerken belim yada kasiklarim agriyo bide dualar sureler okuduğum halde korku ve kabus dolu rüyalar:-( bu günlerde karnim ve kasiklarim sertlesti kızımın tekmeleri minnak ayakları acitiyo bazen ama mutluluk dolu her bir hareketi. .

ilahi codulu alemsin valla :))) yaşadığını gözümde canlandırmak bile yetti bazen bende dersteyken öğrencilere sinirlendiğimde ağzmdan yanlış bişey çıkıcak diye ödüm kopuyor. aklımdan geçenlerde dilimin söyldikleri şimdilik farklı neyseki bu arada benim oğluşum da çok kıskanç teyzesi. yeğenimin videosunu izlerken ardarda tekme atıyor. hissediyor heralde.

bu arada çok feci grip oldum geçe cuma gecesi ateşim 39u gördü sirkeli su,banyo derken biraz rahatladım cumartesi de kontrolüm vardı oğluşum 1900 gr boyu da 41 cm olmuş maşallah. dr parol verdi ateş düşürücü 3 gün de rapor.neyseki ateşim düştü. halsizlik devam ediyor dinleniyorum. bu perşembe 32. hafta raporum da başlıyor. 5 haftayı aktarıcam inşallah. yani doğumdn sonra 13 hafta izinli olucam inşallah.

selam arkadaşlar bi süredir yazamıyorum yeni yıla girdiğimden beri sorunlar bırakmıyo ki beni eşim bi yandan kv biyandan grip hiç bırakmıyo yakamı zaten isyanları oynuyom bu ara moralsiz olunca yazmak istemedim sadece takıp ettim benim gibi hasta olan arkadaşlara çok geçmiç olsun

ates cok ciddi bişey canım. Dikkat et dinlen bol boll. Geçmiş olsun.... Hedef kitle önemli canım... Seni tanmıyan ne kadar az insan olursa yanında o kadar iyidir.. Öğrencilerine yapma sakın..

hiç alakası yok valla kızım olcak nasipse ama gayet uysuzum bölünüyo :) bence onunla ilgisi yok...

artık o pek mümkün olmuyo normal bi durum bazen sırt üstü yatma ihtiyacı hissediyorum ama en fazla 5 dakka durabiliyorum öyle sola yatık izliyorum ya da sırtımı yaslayıp ayaklarımı uzatıp oturuyorum.Normal yani endişelenme...

canım bileğin ağrıyorsa eğer kesinlikle bir ortopediste görün derim. Çünkü benim de bileğim sabahları kullanılamaz halde oluyordu. 1 ay önce doktora gittim hamilelikte ödemden dolayı sinirlerde sıkışma meydana geliyormuş. Ben atel kullanıyorum 1 aydır ve hala geçmiş değil. Bugün kontrolüm var doktor eğer geçmezse siniri rahatlatmak için bilekten iğne yapıcaz demişti ama bakalım bugün ne dicek((

o yüzden kesinlikle doktora git sadece kalsiyum kaynaklı bir durum olmayabiliyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…