yaa codullu ıgrenc bır esprı yapıcam ama allah gecınden versın neyce kuzucugun bu hızla 7. ayı doldurdu :)))
Merhaba.Geçmişi okuyamadım.Herkes iyidir umarım.Ben rahatsızım.Kemiklerim sızlıyor,biraz üşüttüm.Evdeyim,dinleniyorum.
Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı
Gecmis olsun bende rahatsizim halsizim bogazim sizliyor oksuruyorum sifayi kapmisim
Kızlar ya bu uykusuzluk yada tasikardi bende bi dengesizlik yaptı anlamadım..Dun eşimle yuruyuse cıktık. Karsıdan karsıya geçerken arabanın biri kırmızı ısıkta geçti. Ben eşime adamı şikayet edecektim aslaında. Yaptıgına bak terbiyesizin diyecektim. YOla cıkma niyetim buydu ama nasıl oldu anlamadım oyle dusunurken 'DÜMBÜKKKKKKKKKK' diye bagırdım. Herkse bana baktı. Kendimi duyunca sok oldum hemen agzımı kapattım. Eşimde önce saskın saskın baktı bana sonra gulmye basladı. Hamilelik içindeki kıroyu cıkardı dıyo..
Merhaba.Geçmişi okuyamadım.Herkes iyidir umarım.Ben rahatsızım.Kemiklerim sızlıyor,biraz üşüttüm.Evdeyim,dinleniyorum.
ayy canım ya çok güldüm :) benimde geliyo içimdn bazen böyle ama daha çıkmadı :)Kızlar ya bu uykusuzluk yada tasikardi bende bi dengesizlik yaptı anlamadım..Dun eşimle yuruyuse cıktık. Karsıdan karsıya geçerken arabanın biri kırmızı ısıkta geçti. Ben eşime adamı şikayet edecektim aslaında. Yaptıgına bak terbiyesizin diyecektim. YOla cıkma niyetim buydu ama nasıl oldu anlamadım oyle dusunurken 'DÜMBÜKKKKKKKKKK' diye bagırdım. Herkse bana baktı. Kendimi duyunca sok oldum hemen agzımı kapattım. Eşimde önce saskın saskın baktı bana sonra gulmye basladı. Hamilelik içindeki kıroyu cıkardı dıyo..
ahahahahahahahaha resmen gülmekten gözümden yaşlar geldi okurken:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
offf codulu yaaa o an zaman geriye alınsın istedin dimi :)))))))
aynısı bende de var ya bi uyanıyorum nasıl dolu mesane wc ye zor gidiyorum ama ordada uyuyorum bence benGenele baktığımızda kız çocuklara hamile olanlarda uyku hat safhada görünüyor , normalde de benim için uyku yemek içmekten gezmekten birçok şeyden daha önemli çok seviyorum uyumayı çok mutlu oluyorum uykumu alamadığımda hasta oluyorum resmen napayım aynı babama çekmişimilk kızımda öğlen 2 ye kadar uyuyordum,şimdide geceleri tuvalete kalkmak olmasa bayağı deliksiz uyuyorum benimde sorunum gece tuvalete kalkarken . Resmen kıpırdayamıyorum gaz sancısı+ idrar torbası dolu kalkmak çok zorluyo yatınca solda kalıyorum ya da sağa dönüyorum. Sabah kalkınca derler ya hani " yanlarım ağrıyor "
çokk güldüm yaaaa, az önce telefonda kayınvalideme sinir olmuştum iyi geldi bu sinirim geçti, gıcık bu kayınvalideler yaaaa erkek anneleri siz böyle olmayın lütfeennn kızlarımız rahat etsinKızlar ya bu uykusuzluk yada tasikardi bende bi dengesizlik yaptı anlamadım..Dun eşimle yuruyuse cıktık. Karsıdan karsıya geçerken arabanın biri kırmızı ısıkta geçti. Ben eşime adamı şikayet edecektim aslaında. Yaptıgına bak terbiyesizin diyecektim. YOla cıkma niyetim buydu ama nasıl oldu anlamadım oyle dusunurken 'DÜMBÜKKKKKKKKKK' diye bagırdım. Herkse bana baktı. Kendimi duyunca sok oldum hemen agzımı kapattım. Eşimde önce saskın saskın baktı bana sonra gulmye basladı. Hamilelik içindeki kıroyu cıkardı dıyo..
geçmiş olsun cnm... bol c vitamini al..Merhaba.Geçmişi okuyamadım.Herkes iyidir umarım.Ben rahatsızım.Kemiklerim sızlıyor,biraz üşüttüm.Evdeyim,dinleniyorum.
ben midem dolu olunca yatamıyorum, midemde sanki 5 saate anca boşalıyor mübarek hazımsızlık hat safhada...Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı
o nasıl bir şey ki yaaa yalancı doğum sancısı:26:Merhaba kizlar ya ben cok heyecanliyim zamanimiz azaliyor azaldikcada sabirsizlaniyorum yalanci dogum sancilarida basladi iyice heyecn basti:)
dun eltime gittimm. Bebeği sevmeye... Cocogu her kucagıma aldıgımda bebeğim tekme attı cocuga ve bana.. Kıskanıyomuu rahatsız mı oluyo anlamadım.. amam cocukta daha 3 aylık anladımı noldu cozemedim karnıma bakıp durdu. Bizim kızda ona her yaklaştıgımda dovdu resmen beni. karnım 4 kosesinde tekme ve yumrularını hissederken mideme yakın bi bolegeden de kafa atıyodu kuzum..
Kızlar ya bu uykusuzluk yada tasikardi bende bi dengesizlik yaptı anlamadım..Dun eşimle yuruyuse cıktık. Karsıdan karsıya geçerken arabanın biri kırmızı ısıkta geçti. Ben eşime adamı şikayet edecektim aslaında. Yaptıgına bak terbiyesizin diyecektim. YOla cıkma niyetim buydu ama nasıl oldu anlamadım oyle dusunurken 'DÜMBÜKKKKKKKKKK' diye bagırdım. Herkse bana baktı. Kendimi duyunca sok oldum hemen agzımı kapattım. Eşimde önce saskın saskın baktı bana sonra gulmye basladı. Hamilelik içindeki kıroyu cıkardı dıyo..
ilahi codulu alemsin valla :))) yaşadığını gözümde canlandırmak bile yettibazen bende dersteyken öğrencilere sinirlendiğimde ağzmdan yanlış bişey çıkıcak diye ödüm kopuyor. aklımdan geçenlerde dilimin söyldikleri şimdilik farklı neyseki bu arada benim oğluşum da çok kıskanç teyzesi. yeğenimin videosunu izlerken ardarda tekme atıyor. hissediyor heralde.
bu arada çok feci grip oldum geçe cuma gecesi ateşim 39u gördü sirkeli su,banyo derken biraz rahatladım cumartesi de kontrolüm vardı oğluşum 1900 gr boyu da 41 cm olmuşmaşallah. dr parol verdi ateş düşürücü 3 gün de rapor.neyseki ateşim düştü. halsizlik devam ediyor dinleniyorum. bu perşembe 32. hafta raporum da başlıyor. 5 haftayı aktarıcam inşallah. yani doğumdn sonra 13 hafta izinli olucam inşallah.
Genele baktığımızda kız çocuklara hamile olanlarda uyku hat safhada görünüyor , normalde de benim için uyku yemek içmekten gezmekten birçok şeyden daha önemli çok seviyorum uyumayı çok mutlu oluyorum uykumu alamadığımda hasta oluyorum resmen napayım aynı babama çekmişimilk kızımda öğlen 2 ye kadar uyuyordum,şimdide geceleri tuvalete kalkmak olmasa bayağı deliksiz uyuyorum benimde sorunum gece tuvalete kalkarken . Resmen kıpırdayamıyorum gaz sancısı+ idrar torbası dolu kalkmak çok zorluyo yatınca solda kalıyorum ya da sağa dönüyorum. Sabah kalkınca derler ya hani " yanlarım ağrıyor "
Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı
herkese selamanladığım kadarıyla bugün ki mevzu uykusuzluk benim öyle aman aman bir şikayetim yok çok sık uyanıp tuvalete çıkıyorum o kadar o da antreman olsa gerek ama 2-3 gündür inanılmaz bilek ve parmaklarım ağrıyor sanki kırılmış gibi hele ilk uyandığım zaman sanki iki elimle saabha kadar duvar yumruklamışım gibi biraz araştırdım bu aydan itibaren kalsiyumumuzu daha çok veriyormuşuz kuzulara aman o iyi olsun da alsın ne isterse ister kalsiyum ister magnezyum ama bir kez daha anladım peygamber efendimiz ne güzel söylemiş cennet anaların ayakları altındadır diye :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?