ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diye
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
evet aynen bende de var çok komik duruyor beyaz tenliyim yer yer siyahlıklar var boyamışım gibiArkadaslar duşta farkettim koltukaltından göğğslerime doğru cildimde renk değişmesi olmuş koyulaşmış
Sizde de var mı benzer bir durum
hele şükür karar verebildik ela isminde karar kıldık prensesimin ismi ela olucak nasıl sizce
ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diye
hmm ..annem hiçbir şekilde biberon kaşığa alıştırma diyor :44:
Arkadaslar bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama evde internet olmadigi icin yazamıyorum tlfdan biraz zor oluyor ama bisey sorcam ben dun dalan roxy aldim marketten ama aceleden elde yikama almisim makinede kullanamam degilmi bir zarari olurmu kullansam
biberona alışmasın diye annem kaşıkla verdi oğlum memeyi tutunca bıraktık yoksa ne yiyecek bebek eğer tutamazsa sütün gelmezse annem 3 torun büyüttü o yüzden o ne derse yaptım önce memeyi veriyorduk sonra mamayı
Arkadaslar bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama evde internet olmadigi icin yazamıyorum tlfdan biraz zor oluyor ama bisey sorcam ben dun dalan roxy aldim marketten ama aceleden elde yikama almisim makinede kullanamam degilmi bir zarari olurmu kullansam
biberona alışmasın diye annem kaşıkla verdi oğlum memeyi tutunca bıraktık yoksa ne yiyecek bebek eğer tutamazsa sütün gelmezse annem 3 torun büyüttü o yüzden o ne derse yaptım önce memeyi veriyorduk sonra mamayı
ben aptamil aldım oğlum 6 aylıkken de kestim ek gıdaya girince aptamil 1 aldım o zamanNasıl mama almak gerekiyor ki, bir de bu aventin biberonu aynı annenin göğsünün şeklinde geçiş için iyi oluyormuş
Arkadaşlar bir ara bir arkadaş yazmıştı cif aşeriyorum resmen diye ben de sabuna karşı aşırı derecede bir hassasiyet oluştu, yani hep böyle kokusu burnuma gelsin istiyorum. Ve ellerim hep sabun koksun içime çekeyim ama sıvı sabunlardan değil katı sabun zeytinyağlı veya kokulu farketmez elimde olsa yicem nerdeyse sabunu offfff
Uyku problemi bende çoktandır var. Daha önce de söylemiştim huzursuz bacak sendromum olduğunu. Hamilelik bu durumu tetikliyomuş. Uykusuzluktan kafayı yiyorum ama yine de uyuyamıyorum. Biri bacaklarımı tekmelesin yada baldırlarımı baltayla çentik çentik etsin istiyorum. Sabaha kadar o kanepe senin bu koltuk benim bir elimde yastık bir elimde battaniye dolaşıyorum. Sonuç bu sabah yine nerdeyse işe geç kalıyodum. Kahvaltı etmeden çıktım evden.Hamilelik öncesi sırt üstü yatıp ayaklarımı yüksekçe bir yere kaldırıyodum. Malum şu an o mümkün değil. Bu durumu hafifletebileceğim bildiğiniz bi önlem yok mu? yardım edin lütfen.
hmm ..biz de emcbur kalırsak dediğn gibi yaparım canım... ne bileyim annem çok zor büyütmüş çocuklalrını o yüzden korkuyor azcık
merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?