2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diye

evet koyacağım pompamı da bir bardak ve bebe kaşığı da oğlumda meme ucu küçük olduğunda tutamadı biz de biberona lışmasın diye kaşıkla vermiştik mamayı

Arkadaslar duşta farkettim koltukaltından göğğslerime doğru cildimde renk değişmesi olmuş koyulaşmış
Sizde de var mı benzer bir durum
evet aynen bende de var çok komik duruyor beyaz tenliyim yer yer siyahlıklar var boyamışım gibi

Arkadaslar bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama evde internet olmadigi icin yazamıyorum tlfdan biraz zor oluyor ama bisey sorcam ben dun dalan roxy aldim marketten ama aceleden elde yikama almisim makinede kullanamam degilmi bir zarari olurmu kullansam

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin üzülmemen tabiki imkansız ama bebeğinide düşün babana bol bol dua et seni biraz sakinleştirir.

hmm ..annem hiçbir şekilde biberon kaşığa alıştırma diyor :44:

biberona alışmasın diye annem kaşıkla verdi oğlum memeyi tutunca bıraktık yoksa ne yiyecek bebek eğer tutamazsa sütün gelmezse annem 3 torun büyüttü o yüzden o ne derse yaptım önce memeyi veriyorduk sonra mamayı

Çok fazla köpürebilir, sabun tozu iyi köpürüyor çünkü. Fişini atmadıysan marketten değiştir istersen canım

Nasıl mama almak gerekiyor ki, bir de bu aventin biberonu aynı annenin göğsünün şeklinde geçiş için iyi oluyormuş

Arkadaşlar bir ara bir arkadaş yazmıştı cif aşeriyorum resmen diye ben de sabuna karşı aşırı derecede bir hassasiyet oluştu, yani hep böyle kokusu burnuma gelsin istiyorum. Ve ellerim hep sabun koksun içime çekeyim ama sıvı sabunlardan değil katı sabun zeytinyağlı veya kokulu farketmez elimde olsa yicem nerdeyse sabunu offfff

değiştir ya da yenibi tane al canım elde yıkamayı da az az dökersin

hmm ..biz de mecbur kalırsak dediğn gibi yaparım canım... ne bileyim annem çok zor büyütmüş çocuklalrını o yüzden korkuyor azcık

Son düzenleme:
Nasıl mama almak gerekiyor ki, bir de bu aventin biberonu aynı annenin göğsünün şeklinde geçiş için iyi oluyormuş
ben aptamil aldım oğlum 6 aylıkken de kestim ek gıdaya girince aptamil 1 aldım o zaman

sanırım vücüttaki bir değerin düşmüş hangisi ise onu bulmak takviye etmek lazım

Huzursuz bacak sendromu bendede ilk gebeligimde olmustu dogumdan sonra ara ara oluyordu simdi yine alevlendi ben bacagim kipirdamaya basladiginda kalkıp bir bardak süt iciyorum internette iyi geldigini soyleyenleri okudugum icin bide gozum kapanincaya kadar neredeyse saat 2 veye 3e kadar evin icinde tur atiyorum bacagim yorulunca kaslar hareket edince sanki duruluyor gibi oluyor sonrada sabaha kadar iyi uyuyorum gec yattigim icin canim bunlar benim buldugum çözümler inşallah bununla bas edebiliriz

merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen

hmm ..biz de emcbur kalırsak dediğn gibi yaparım canım... ne bileyim annem çok zor büyütmüş çocuklalrını o yüzden korkuyor azcık

annem 5 çocuk büyütmüş bi de bi de torunlar benim bebe 5. torun olacak hehehe annem rahattı onun rahatlığı rahatlattıı beni o zaman

canım zaten yeni doğan oto koltukları=ana kucagı evin içindede kullanılabiliyo. Ben kullancam mesela. Onlarla sorun olmuyo merak etme. 5 noktalı emniyet sistemleri var bebeğin bas boyun ve omurga sistemini koruyo. Ama bahsettiğin şey normal oto koltugu ise zaten 6 aydan önce kullanamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…