merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
benimde 25 30dk lik yolum var aslında pörtbebe iyi olurdu diye düşünüyorum ama almadım kucağıma alırım yada zaten yanlız olmayacam bisi kucağına alır mutlakamerhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
Kızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
canım zaten yeni doğan oto koltukları=ana kucagı evin içindede kullanılabiliyo. Ben kullancam mesela. Onlarla sorun olmuyo merak etme. 5 noktalı emniyet sistemleri var bebeğin bas boyun ve omurga sistemini koruyo. Ama bahsettiğin şey normal oto koltugu ise zaten 6 aydan önce kullanamazsın..
mecburen durman gerekecek altı girlenecek acıkacak ilk zamanlar sık sık beslemen gerek
bizoğlum 2 günlükken 1 saatlik yola gittik kaka yapmadığı sürece altını açmadım huzursuz olduğunda durduk emzirdim bir kere sıkıntı olmadı ben bi de incee minder koymuştum canım
Kızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
peki fıtık olduğu ultrasonla belirlendi mi ben de de şişlik ve ağrı oldu dr fıtık olabilir ded genel cerraha yolladı o da evet fıtık dedi ama ultrasona bakalım ve fıtık değil varis çıktı bi de genital bölgemde de varis olduKızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
ben almadım hiç bunlardan 2 saatte bir bebeğin yönünü değiştirmen gerekecek bu sıkıntı olur örtüsü bu falan diye almadım 2 saatte bir bebeği bir sağına bier soluna bir sırt üstü yatırdım başı şekilli olmasın tek yone yatıca düz kafa ya da yanları basık arkası uzun oluyor diye annem didi yaptık kuzenim yapmamıştı oğluna oğlanın bir tarafı hafif düz oldu sonra annemin ikazıyla düzenli olarak yöünün değiştirdi düzeldi.Ben. Oto koltuğunun içine bel destek minderi düşünüyorum cnm
Kıslar ben şimdi yan yatma yastığı aldım, boğulma önleyici yastık aldım ama o hemen kullanılamıyor tabi önce yastıksız yatıcak, acaba birde şundan mı alsam nasıl yatarsa yatsın hava alabiliyormuş sıcak su torbasını kullanmam çünkü bir arkadaşımın kardeşi sıcak su torbası yüzünden iç organları yanmıştı Allah korusun, sadece baş kısmının hava delikleri olması birde reflüyü engelliyormuş galiba...
Eki Görüntüle 920937
Ben. Oto koltuğunun içine bel destek minderi düşünüyorum cnm
Kıslar ben şimdi yan yatma yastığı aldım, boğulma önleyici yastık aldım ama o hemen kullanılamıyor tabi önce yastıksız yatıcak, acaba birde şundan mı alsam nasıl yatarsa yatsın hava alabiliyormuş sıcak su torbasını kullanmam çünkü bir arkadaşımın kardeşi sıcak su torbası yüzünden iç organları yanmıştı Allah korusun, sadece baş kısmının hava delikleri olması birde reflüyü engelliyormuş galiba...
Eki Görüntüle 920937
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
canım ben tek basına yan yatma yastıgının ve normal yastıkların Allah korusun ani bebk ölümlerine neden oldugunu okudum. O yuzden cok arastırdım ve bu yastıgı buldum. Ben direk bunu alacagım. Sıcak su torbasınada kaynar su koymayacagız tabiki canım.. Ama gaz sancısı olan veya kolik bebeklerde cok işe yarıyo oda. Hemde ben bebeğimi insanların kucagına direk vermeyecegım. bu yastıkla alsınlar kucaklarına.
Ben koymayacağım. Sadece biberon koydum. İnşallah sütüm gelir ki eğer gelmezse mama heryerde var.Hastanede bile var.ben netten araştırdım eczaneden almayı düşünüyorum bide kızlar doğum çantasina mama koyacakmısınız hani süt gelmezse diye
ben de yan yatma yastığı aldım aynı seninkinden. söylediğin iyi oldu sıcak su torbasını kullanmam satıcı gaz sancılarına iyi geliyor demişti. bir de bunu normal yatağının üzerine mi sericez. bir de bel destek minderi nasıl bişey bilmiyorum bir araştırayımBen. Oto koltuğunun içine bel destek minderi düşünüyorum cnm
Eki Görüntüle 920937
ya bence kucağına alma çok tehlikeli yolun bin bir türlü hali var. oto koltuğu en güvenlisi kucaktan daha emniyetli en azındanbenimde 25 30dk lik yolum var aslında pörtbebe iyi olurdu diye düşünüyorum ama almadım kucağıma alırım yada zaten yanlız olmayacam bisi kucağına alır mutlaka
çok geçmiş olsun bol su iç stresten uzak dur. Allah şifa versinkızlar doktordan geldim şimdi bebeğin suyunun azaldığını söyledi moralim çok bozuk
çok geçmiş olsun barbie bebişini sağlıkla kucağına al da sezeryan olsun sıkma canınıKızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
Geçmiş olsun barbiecm bir o eksikmiş gerçekten son dakika golü gibi...inşallah ilerlemez sanırım doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar...
Peki bu yastığın içinde yan yatma yastığı kendinden mi var ki çünkü ben almıştım onu birde su torbası normalde orda durmuyor sanırım değil mi? 3 farklı foto var tam çözemedim yastığı
peki fıtık olduğu ultrasonla belirlendi mi ben de de şişlik ve ağrı oldu dr fıtık olabilir ded genel cerraha yolladı o da evet fıtık dedi ama ultrasona bakalım ve fıtık değil varis çıktı bi de genital bölgemde de varis oldu
hamileler için varis çorabı giyiyorum şimdi
ben almadım hiç bunlardan 2 saatte bir bebeğin yönünü değiştirmen gerekecek bu sıkıntı olur örtüsü bu falan diye almadım 2 saatte bir bebeği bir sağına bier soluna bir sırt üstü yatırdım başı şekilli olmasın tek yone yatıca düz kafa ya da yanları basık arkası uzun oluyor diye annem didi yaptık kuzenim yapmamıştı oğluna oğlanın bir tarafı hafif düz oldu sonra annemin ikazıyla düzenli olarak yöünün değiştirdi düzeldi.
yok canım. Normalde su torbası orada değil. Yastıgın bi parçasını cıkarıp su torbasını koyuyorsun. Ben oyle anlamıştım satıcı anlatırken. Bide yan yatma yastıgı cırt cırtlı. İstersen cıkarıyorsun istersen takıyorsun. Ama bunun sadece boğulma önleyici yasztık kısmı ve reflu mantıgı olanlarıda var ondan al istersen. Yan yatma yastıgını sende monte edersin uygun yerine. Su torbasını koymasanda olur:)
Ay inşallah vardır çünkü elimde patlamasın eşim kızacak sonra erken alıyodun böyle oluyor diye, sırf koca korkusu başka birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?