2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yastıklar bir döndürttürürüz olmaz mı ki? Sadece bunun içinde yan yatma da varsa bi tane yan yatma yastığı elimde patlıcak sanırım:)

ben kullanmadığım için bilmiyorum aklında bulunsun diye dedim canım ona göre bebeğe yön verirsin canımm

ebrusılacım suyu arttır ve sola yat canım oğlum da da bana öyle dedi dr suyu arttır dedi sola yat dedi
o zamanlar 4.5 lt su içiyordum bir sonrakinde normaldi sıkıntı olmadı canım

Kıslar şu otomatik değişen klavyeyede gıcık oluyorum ben doğru yazıyorum o yanlış düzeltiyor, kusura bakmayın artık yazılarım için ömrüm mesaj düzenleme kısmında geçiyor valla...

kızlar bende karakterim nedeniyle yazyı on parmak hızlı bi şekilde ekrana bakmadan yazar ve hemen buyuk bi özguvenle yollaruım. ama bakıyorumda bazen ben bile anlamıyorum yazımı:) Benimkininde kusuruna bakmayın

Ben kendime çok kullanırdım sıcak su torbasını, o olaydan sonra elimi bile süremedim, olmaz olmaz oluyor işte 5 yaşındaki kızın iç organlarını yakmıştı sonra haber alamadım en son yoğun bakımdaydı, Allah kimseye göstermesin böyle şeyleri....

kızlar bende karakterim nedeniyle yazyı on parmak hızlı bi şekilde ekrana bakmadan yazar ve hemen buyuk bi özguvenle yollaruım. ama bakıyorumda bazen ben bile anlamıyorum yazımı:) Benimkininde kusuruna bakmayın

Seni çok merak ettim bugün ben codulucum

Bende ayniyim arkadasim temizlik yerden bişey almak ve yatmak tam bi iskence ben daha caresini bulamadim canım

Ayni bende oyleyim dönerken karnim agriyor birinci oglumdada oyleydi son aylarda artik dönerken karnimi elimle tutup donuyordum yada oturup dönüp öyle yatiyordum hersey bebislerimiz icin insallah sağlıklı olurlarda hepsi unutuluyor sonra

Şimdi baktım kıslar benim aldığım yastık bu üzerinde 0+ yazıyor sizce bu yastık yeni doğmuş bebek için kullanılabilir mi? Yoksa diğeri mi daha iyidir???
bunun yanında yan yatırma yastığımız da var

Seni çok merak ettim bugün ben codulucum

Ben burdaki herkesi merak ediyrum kızlar bizim su facebook grubu neydi yaa. Bana özelden yazar mısınız.. Bende oraya dahil olayımda birbirmizi yakından tanıyalım:))

Canım bebk yeni doğduğunda bas kısmı vucuda oranla daha buıyuk olur. O yuzden boynuda kısa olur. Basını yerden yukselttiğinde boyun dahada daralı ve nefes alması zorlasır. O yuzden bu yastıkların ikisinide bi müddet kullanma. Ama dıger cok amaclı yastıkda oyle değil. Tum vucut aslında sabit suruyo bebek duız zem,nde yatıyo ama zemin eğik oluyo. Arada oyle bi fark var yani .Ama yastık olarak hiçbir yastıgı kullanamazsın baslarda.sadece burun delliklerinin kapanacagını dusunme yani boyunda mesele....

Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı

Ben varim canım ogluma hamile iken olmustu dr kardiyoloji ye git dedi gittim ama bisey çıkmadı iki yastikla yatnca biraz rahat nefes aliniyor ama son aylar arti bide sezeryan olunca lohusalikdada kalkarken dikislerim acimqsin diye oturur pozisyona yattigim icin kuyruk sokumum batmisti neyseki dikkat edince biraz gecti

kızlar bu ara kim hastaneye gitse değişik bi haberle donuyo. ZUrnanın bişey dedği yerdeyiz galiba. Ben korkmaya basladım. Randevumda normalde bugundu. İptal ettim onu taaa ayın 16 sına baska bi doktra randevu aldım. cok geç olmaz umarım bi sorunumuz yoktur bizim..

canım port bebe alman lazım ya da oto koltuğunun altına destekleyici bi minder battaniye tarzı bişey koyup öyle getirirsin. bişey olmaz Allahın izniyle..

geçmiş olsun Barbie..dikkat et kendine..sen ve bebeğin sağlıklı olun da sezeryanı falan düşünme sen şimdiden..hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar doktordan geldim şimdi bebeğin suyunun azaldığını söyledi moralim çok bozuk

moralini bozma arkadaşım, bol bol su iç, dinlen inşallah düzelir..

eğer fiş duruyorsa değiştirebilirsin marketten. elde yıkama çok köpürebilir makinede kullanımı uygun olmaz canım..

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..sizlere sabır versin..ben de bundan 1 yıl önce abimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum..hala da kendime gelebilmiş değilim.. Rabbim sabır versin, güç kuvvet ferahlık versin..çok zor..

emelcim bende de son zamanlarda el ve ayaklarımda uyuşma oluyor ya, doktoruma sormayı da unutmuşum. seninki nasıl oluyordu da kullanamıyordun?

Lovelicim biraz once sordum ama arada gozden kacti galiba ben dalan roxy aldim ama esim acele edince yanlislikla elde yikama almisim makinede kullqnmak makineye zarar verir mi

Lovelicim biraz once sordum ama arada gozden kacti galiba ben dalan roxy aldim ama esim acele edince yanlislikla elde yikama almisim makinede kullqnmak makineye zarar verir mi

canım cevap yazdım ama arada kaynadı sanırım onu eğer iade edebilirsen et edemezsen yeni bir matik olandan al elde yıkama
olanından az az dökersin öyle olur sadece el yıkama yaparsan köpürebilir fazlasıyla o yüzden riske girme
ya da 30 derecede kısa program da da sıkıntı olmaz gibi geliyor iki yol var canım

facebook grubumuz var mı bizim? bende bilmiyorum ama olsa iyi olurdu olmadı beni normalde ekleyebilirsiniz faceeden kıslar...
ben bunların fişlerini bir arayımda değişim yaparlar mı die sorayım olmadı...

bizimde cumartesi randevumuz 1 aydır görmüyorum bebişimi nasıl acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…