Yastıklar bir döndürttürürüz olmaz mı ki? Sadece bunun içinde yan yatma da varsa bi tane yan yatma yastığı elimde patlıcak sanırım:)
Kıslar şu otomatik değişen klavyeyede gıcık oluyorum ben doğru yazıyorum o yanlış düzeltiyor, kusura bakmayın artık yazılarım için ömrüm mesaj düzenleme kısmında geçiyor valla...
ben de yan yatma yastığı aldım aynı seninkinden. söylediğin iyi oldu sıcak su torbasını kullanmam satıcı gaz sancılarına iyi geliyor demişti. bir de bunu normal yatağının üzerine mi sericez. bir de bel destek minderi nasıl bişey bilmiyorum bir araştırayım
ya bence kucağına alma çok tehlikeli yolun bin bir türlü hali var. oto koltuğu en güvenlisi kucaktan daha emniyetli en azından
çok geçmiş olsun bol su iç stresten uzak dur. Allah şifa versin
çok geçmiş olsun barbie bebişini sağlıkla kucağına al da sezeryan olsun sıkma canını
var canım merak etme ama bu ürün daha uyguna geliyo soyleyim.
kızlar bende karakterim nedeniyle yazyı on parmak hızlı bi şekilde ekrana bakmadan yazar ve hemen buyuk bi özguvenle yollaruım. ama bakıyorumda bazen ben bile anlamıyorum yazımı:) Benimkininde kusuruna bakmayın
Tek kaşınan hamile benmıyım
bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı varsa ne yapıyosunuz biraz olsun dindirmek için
şu anda çok şükür kramplar iyice azaldısüt yoğurt peynir ve kalsiyum takviyesi işe yaradı
ama belim ağrıyor hele ev işi yapmaya kalkmayım yerden çorap alıp doğrulsam belim kopacak sanıyorum
Bende ayniyim arkadasim temizlik yerden bişey almak ve yatmak tam bi iskence ben daha caresini bulamadim canım
Ayy bir ben değilmişim uyku sıkıntı çeken
Artık deliksiz uyku hayal onu kabullendim de sağdan sola dönerken de uyanır mı insan ya Bebeğimin tekmeleri değil de ağrılar ve nefes alamama yüzünden uyuyamiyorum.
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Seni çok merak ettim bugün ben codulucum
Şimdi baktım kıslar benim aldığım yastık bu üzerinde 0+ yazıyor sizce bu yastık yeni doğmuş bebek için kullanılabilir mi? Yoksa diğeri mi daha iyidir???
Eki Görüntüle 921088 bunun yanında yan yatırma yastığımız da var
Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı
merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
Kızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
kızlar doktordan geldim şimdi bebeğin suyunun azaldığını söyledi moralim çok bozuk
Arkadaslar bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama evde internet olmadigi icin yazamıyorum tlfdan biraz zor oluyor ama bisey sorcam ben dun dalan roxy aldim marketten ama aceleden elde yikama almisim makinede kullanamam degilmi bir zarari olurmu kullansam
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
canım bileğin ağrıyorsa eğer kesinlikle bir ortopediste görün derim. Çünkü benim de bileğim sabahları kullanılamaz halde oluyordu. 1 ay önce doktora gittim hamilelikte ödemden dolayı sinirlerde sıkışma meydana geliyormuş. Ben atel kullanıyorum 1 aydır ve hala geçmiş değil. Bugün kontrolüm var doktor eğer geçmezse siniri rahatlatmak için bilekten iğne yapıcaz demişti ama bakalım bugün ne dicek((
o yüzden kesinlikle doktora git sadece kalsiyum kaynaklı bir durum olmayabiliyor yani.
ben de bugün oğluşuma kıyafetler aldım nerdeyse bitti butikbebedekiler de gelse kıyafet tamam bir iki güne de pişik kremi alt açma vs onlar kaldı onlar tamam olunca yıkama başlar bu hafta
balkaymakçım ben sabun tozunu kaplara koyup çekmecelerine koymıştum mis gibiydiler
Lovelicim biraz once sordum ama arada gozden kacti galiba ben dalan roxy aldim ama esim acele edince yanlislikla elde yikama almisim makinede kullqnmak makineye zarar verir mi
eğer fiş duruyorsa değiştirebilirsin marketten. elde yıkama çok köpürebilir makinede kullanımı uygun olmaz canım
Fisi duruyor da canim 1, 5 saatlik yerden merkez bi sehirden almistik bidaha gidinceye kadar bir hafta gecer cunki hafta sonu gidebiliriz galiba neyse elde pek bisey yikanmaz ama yinede lazim olursa elde kullanirim canim sagol..
facebook grubumuz var mı bizim? bende bilmiyorum ama olsa iyi olurdu olmadı beni normalde ekleyebilirsiniz faceeden kıslar...Ben burdaki herkesi merak ediyrum kızlar bizim su facebook grubu neydi yaa. Bana özelden yazar mısınız.. Bende oraya dahil olayımda birbirmizi yakından tanıyalım:))
Canım bebk yeni doğduğunda bas kısmı vucuda oranla daha buıyuk olur. O yuzden boynuda kısa olur. Basını yerden yukselttiğinde boyun dahada daralı ve nefes alması zorlasır. O yuzden bu yastıkların ikisinide bi müddet kullanma. Ama dıger cok amaclı yastıkda oyle değil. Tum vucut aslında sabit suruyo bebek duız zem,nde yatıyo ama zemin eğik oluyo. Arada oyle bi fark var yani .Ama yastık olarak hiçbir yastıgı kullanamazsın baslarda.sadece burun delliklerinin kapanacagını dusunme yani boyunda mesele....
kızlar bu ara kim hastaneye gitse değişik bi haberle donuyo. ZUrnanın bişey dedği yerdeyiz galiba. Ben korkmaya basladım. Randevumda normalde bugundu. İptal ettim onu taaa ayın 16 sına baska bi doktra randevu aldım. cok geç olmaz umarım bi sorunumuz yoktur bizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?