canım cevap yazdım ama arada kaynadı sanırım onu eğer iade edebilirsen et edemezsen yeni bir matik olandan al elde yıkama
olanından az az dökersin öyle olur sadece el yıkama yaparsan köpürebilir fazlasıyla o yüzden riske girme
ya da 30 derecede kısa program da da sıkıntı olmaz gibi geliyor iki yol var canım
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Bi ara oyle bi bi muhhabbet donuyodu sanki face grubuyla alakalı yanlış mı hatırlıyorum kiii......
Canım geçmiş olsun, ateşine dikkat et, son 3 ayımızın kışa gelmesi kötü oldu ben bir kere atlattım ödüm kopuyor yine olursam diye ıhlamurla yaşıyorum resmen...kızlar merhaba nasılsınız ?
birkaç gündür uğrayamıyorum arada girip bakıyorum ama yılın ilk gününden beri hastanelerdeyiz
önce oğlan ateşi 41 derece evde düşmedi hastanede düşürdüler neyseki 3 gün devam etti ama
c.tesiden beri de ben Allah'ım ne kadar zor ateş düştü ama gribal enfeksiyon devam ediyor
başım boğazlarım kulaklarım zor duruyorum ayakta rapor falanda almak istemiyorum haftaya pazartesi
32. hafta çalışabilir raporu alacağım o yüzden idare etmeye çalışıyorum geçmişe göz atamayacağım
sanırım okumam gereken bir 20 sayfa falan var sizlere de
ne kaynatmışsınız
umarım herkes herşey yolundadır bütün güzel dileklerim sizler için mart annişleri
codulucm fişi buldum aradım değişim sürem dolmuş ama hala hamile olduğum iççin değişim yapıcaklar, akşam gidip sevibebeninkiyle değiştiricem bunları inşallah...
mide yanmalarınız başladımı hanımlar..
bu arada benim 100 lük seker yuklemesının 1 kalem sonucu cıkmamaıs kan pıhtılanmıs yeniden yükleme yapıcaklar 10 gun sonra 75 lık yapıcaklar sizerde varmı 75 lik yaptıran?
ayhh cok sevindim canım yaa.. ama hamile oldugun için değişmeleride komik yaniiaman doğurur moğurur bizden bilmesinler dediler heralde Bu hamilelik gerçekten super yaaa. baksana değişimlerde bile öncelik tanıyorlar... Olmadı aksam değişemeyeceğim sandım faln dersin bir iki göz yası indirim bile yaparlar...Yasasın kotulukk yasasın hamilelikkk
mide yanmalarınız başladımı hanımlar..
bu arada benim 100 lük seker yuklemesının 1 kalem sonucu cıkmamaıs kan pıhtılanmıs yeniden yükleme yapıcaklar 10 gun sonra 75 lık yapıcaklar sizerde varmı 75 lik yaptıran?
yok kuzum ondan değil hamileyim ya kullanmış olamayız henüz diye
kızlar merhaba nasılsınız ?
birkaç gündür uğrayamıyorum arada girip bakıyorum ama yılın ilk gününden beri hastanelerdeyiz
önce oğlan ateşi 41 derece evde düşmedi hastanede düşürdüler neyseki 3 gün devam etti ama
c.tesiden beri de ben Allah'ım ne kadar zor ateş düştü ama gribal enfeksiyon devam ediyor
başım boğazlarım kulaklarım zor duruyorum ayakta rapor falanda almak istemiyorum haftaya pazartesi
32. hafta çalışabilir raporu alacağım o yüzden idare etmeye çalışıyorum geçmişe göz atamayacağım
sanırım okumam gereken bir 20 sayfa falan var sizlere de
ne kaynatmışsınız
umarım herkes herşey yolundadır bütün güzel dileklerim sizler için mart annişleri
en çok codulu senin yorumlarına gülerken öldüm öldüm birde boğazlarımdan gülemiyorum
halimi bir görsen
emelcim sendeki pozitiflikten herkese biraz lazım arkadaşım.....
amargiiiii yalnız değilsin tatlım uyku malesef benimde en büyük sorunum
işin kötü tarafı evde olsam gündüz uyuyamıyorum bu ne yaman çelişki
bilmiyorum daha 20 sayfayı okuyamadım bu yarısı okudum aklımda kalanlar
malum hastalıktan :111::111::111::111::111: böyleyim
Canım geçmiş olsun, ateşine dikkat et, son 3 ayımızın kışa gelmesi kötü oldu ben bir kere atlattım ödüm kopuyor yine olursam diye ıhlamurla yaşıyorum resmen...
ayhh cok sevindim canım yaa.. ama hamile oldugun için değişmeleride komik yaniiaman doğurur moğurur bizden bilmesinler dediler heralde Bu hamilelik gerçekten super yaaa. baksana değişimlerde bile öncelik tanıyorlar... Olmadı aksam değişemeyeceğim sandım faln dersin bir iki göz yası indirim bile yaparlar...Yasasın kotulukk yasasın hamilelikkk
yanmalar basladı mı nedemek canım tum topik yanıyoruz kavruluyıoruz.. İtfaiye arıyorz valla. Karpuz cekirdeği deneyen bile var içimizde ne diyosun.. Ha bide uykusuzus..Şeker konusunda da deneyimli olarak gunde 5 kere falan ölçüm yapan arkadaslar var aramızda. Doktorlardan daha iyi biliyorlar o meseleyi onlar cevap yazsın
Kızımın cicilerinden bir kısmını yıkadım astım mis gibi kokmuş sabun tozuyla bayıldımmmm
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
genic öğretmendin değil mi yarıyıl tatilini ekleyebiliyor muyuz
son 3 gunun stresinden azda olsa uzaklaştırdıysam seni ne mutlu bana canım .Çook geçmiş olsun bu arada..
midemi bozmuşum midem de bulanıyor ne oldu ki ya yoğurdu soğuk yedim hep yediğim gibi ama hızlı yedim ondan mı bi de evi havalandırayım dedim ayaklarım üsüdü ondan olur mu ki yaaaa virüs olmasın daaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?