2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Tamam canim oyle yapayım tekrar matik alirim cok sagol

deterjana bişey olmaz bediacım az az kullanırsın makineye de zarar vermez kullanmış da olursun

Son düzenleme:
Bi ara oyle bi bi muhhabbet donuyodu sanki face grubuyla alakalı yanlış mı hatırlıyorum kiii......

kızlar merhaba nasılsınız ?

birkaç gündür uğrayamıyorum arada girip bakıyorum ama yılın ilk gününden beri hastanelerdeyiz
önce oğlan ateşi 41 derece evde düşmedi hastanede düşürdüler neyseki 3 gün devam etti ama
c.tesiden beri de ben Allah'ım ne kadar zor ateş düştü ama gribal enfeksiyon devam ediyor
başım boğazlarım kulaklarım zor duruyorum ayakta rapor falanda almak istemiyorum haftaya pazartesi
32. hafta çalışabilir raporu alacağım o yüzden idare etmeye çalışıyorum geçmişe göz atamayacağım
sanırım okumam gereken bir 20 sayfa falan var sizlere de
ne kaynatmışsınız

umarım herkes herşey yolundadır bütün güzel dileklerim sizler için mart annişleri

codulucm fişi buldum aradım değişim sürem dolmuş ama hala hamile olduğum iççin değişim yapıcaklar, akşam gidip sevibebeninkiyle değiştiricem bunları inşallah...

mide yanmalarınız başladımı hanımlar..
bu arada benim 100 lük seker yuklemesının 1 kalem sonucu cıkmamaıs kan pıhtılanmıs yeniden yükleme yapıcaklar 10 gun sonra 75 lık yapıcaklar sizerde varmı 75 lik yaptıran?

Canım geçmiş olsun, ateşine dikkat et, son 3 ayımızın kışa gelmesi kötü oldu ben bir kere atlattım ödüm kopuyor yine olursam diye ıhlamurla yaşıyorum resmen...

codulucm fişi buldum aradım değişim sürem dolmuş ama hala hamile olduğum iççin değişim yapıcaklar, akşam gidip sevibebeninkiyle değiştiricem bunları inşallah...

ayhh cok sevindim canım yaa.. ama hamile oldugun için değişmeleride komik yanii aman doğurur moğurur bizden bilmesinler dediler heraldeBu hamilelik gerçekten super yaaa. baksana değişimlerde bile öncelik tanıyorlar... Olmadı aksam değişemeyeceğim sandım faln dersin bir iki göz yası indirim bile yaparlar...Yasasın kotulukkyasasın hamilelikkk

ben 75 lik yaptırmıştım canım 1 saat arayla 3 kez kan alıyor, açlık- 1.saaat-2.saat olarak

yok kuzum ondan değil hamileyim ya kullanmış olamayız henüz diye

yanmalar basladı mı nedemek canım tum topik yanıyoruz kavruluyıoruz.. İtfaiye arıyorz valla. Karpuz cekirdeği deneyen bile var içimizde ne diyosun.. Ha bide uykusuzus..Şeker konusunda da deneyimli olarak gunde 5 kere falan ölçüm yapan arkadaslar var aramızda. Doktorlardan daha iyi biliyorlar o meseleyi onlar cevap yazsın

en çok codulu senin yorumlarına gülerken öldüm öldüm birde boğazlarımdan gülemiyorum
halimi bir görsen

emelcim sendeki pozitiflikten herkese biraz lazım arkadaşım.....

amargiiiii yalnız değilsin tatlım uyku malesef benimde en büyük sorunum
işin kötü tarafı evde olsam gündüz uyuyamıyorum bu ne yaman çelişki
bilmiyorum daha 20 sayfayı okuyamadım bu yarısı okudum aklımda kalanlar
malum hastalıktan :111::111::111::111::111: böyleyim

genic öğretmendin değil mi yarıyıl tatilini ekleyebiliyor muyuz

son 3 gunun stresinden azda olsa uzaklaştırdıysam seni ne mutlu bana canım .Çook geçmiş olsun bu arada..

midemi bozmuşum midem de bulanıyor ne oldu ki ya yoğurdu soğuk yedim hep yediğim gibi ama hızlı yedim ondan mı bi de evi havalandırayım dedim ayaklarım üsüdü ondan olur mu ki yaaaa virüs olmasın daaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

Canım geçmiş olsun, ateşine dikkat et, son 3 ayımızın kışa gelmesi kötü oldu ben bir kere atlattım ödüm kopuyor yine olursam diye ıhlamurla yaşıyorum resmen...

teşekkür ederim canım ben, oğlum ve bebişim
için kendimi o kadar iyi korudum ki oğlan kreşden alıyor
tabii evdekilere de satıyor aradım kreşi ben sizin uyarılarınızı
dikkate alıyorum lütfen diğer annelerde dikkatli olsunlar
çocuklar hasta olunca bizlerde oluyoruz lütfen onları da uyarın
valla iyi günümüz ayda 10 gün en fazla kış başladığından beri
hastayız hepimiz

hamileyim herşeyi yapma hakkına sahibim +100000000000000000

evet bak buna da +100000000000000000000000000000

Kızımın cicilerinden bir kısmını yıkadım astım mis gibi kokmuş sabun tozuyla bayıldımmmm

ohhh ellerine sağlık canım.
ben yapamayacağıma kanaat getirdim ve anneme gönderdim dün kardeşimle
anne sen hallet çünkü benim ne zaman iyileşeceğim belli değil birde aslında kafamda bozuk
yeniyıldan beri gören herkes karnın inmiş aşağıda diyor eeee ben kendimde 35 gün erken doğmuşum
millete kulak tıkadım ama hastalanınca da gözeüm yemedi anneciğime gönderdim o halledecek
haftasonu yerleştireceğiz bir de çantayı bende hazırlamayı düşünüyorum haftaya p.tesi randevum var
gidince drla da konuşacağım

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

canım başın sağolsun ...............

genic öğretmendin değil mi yarıyıl tatilini ekleyebiliyor muyuz

ahhhh lovelicim malesef değilim arkadaşım olsam inan elimden geldiğince yardımcı olurdum
ama aybuke var öğretmen canım bir onunla konuş istersen

son 3 gunun stresinden azda olsa uzaklaştırdıysam seni ne mutlu bana canım .Çook geçmiş olsun bu arada..

teşekkür ederim göbüşdaşım

ayaklarını üşüttün kesinlikle en azından bende öyle oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…