2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkese iyi akşamlar...

uykusuzluk bende de var çok terliyorum ve neredeyse saat başı wcye kalkıyorum. ama inan kızlar doğumdan sonra bunu bile bulamıyabiliriz... her anı değerlendirmek lazım...

yarın oğlumu görmeye gidiyorum.. 1 ay oldu görmeyeli inş. bir sıkıntısı yoktur... buarada çalışabilir raporumu da alacam yarın...

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

canım başın sağolsun Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah...

ben de yıkamadım valla kıyafet işimiz tamam eksikler de bu hafta biter hafta sonu yavaşyavaş başlarımm çantaya girecekleri yıkarım önce çantayı hazır eder diğerleri de sonra yapılır

geçmiş olsun kreş hastalığı maleseffff herks duyarlı değil
bana da hep öyle diyorlar göbeğin aşagıda diyorlar büyük oğlum da öyleydi diyorum o yüzden hiç takmıyorum
yaaaa tüh desene evi temizleyelim derken mideyi üşüttükk umarım yarına bişey kalmazzz

Geçmiş olsun barbiecm bir o eksikmiş gerçekten son dakika golü gibi...inşallah ilerlemez sanırım doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar...

Teşekkür ederim canım valla bir o eksikti bir de çok kurcaladılar bastırdılar falan sabahtan beri yütüyemiyorum doğru düzgün umarım büyümez

Yani daha 2.5 ay var bakalım nolucak bilmiyorum ama o söylediğini doktorum da söyledi normal doğum esnasında sıkıntıya gireceksen sen ve bebek sezaryen yapıcam dedi beklemekten başka çare yok inşallah sorun çıkarmaz

Ultrason istemedi canım gittiğim doktor çok bilgili bir doktor ultrasona gerek yok kasık fıtığı olmuşsun dedi

Sağol canım artık beklicez bakalım hayırlısı

Sağol canım inşallah geçer bi an önce

valla bana yapılan muayenede fıtık dendi ultrasonda varis çıktı

Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))

barbiecim çok geçmiş olsun canım.eşime de elle muayene de fıtık demişti dr,ama usg de çıkmadı.sonra bağırsak problemi olduğu çıktı ortaya!bence başka bir dr a da görün.usg ile de baksınlar...

slm kızlar
bugün doktor kontrolümüz vardı aşkım kızımı gördüm çok mutlu oldum 43 cm 1850 gr olmuş kuzum herşey yolunda çok şükür ama bebeğim daha dönmemiş ayakları aşağıdadoktorumuz 2 hafta sonra kontrole çağırdı nstler başlıcakmış 34.haftada
artık calsiyum tableti bırakmam gerektiğini söyledi magnezyumu da kullanabilirsin ama gerektiğinde dedi nedenini anlamadım :26:
bebişim gözlerini açmış bu arada yüzünü gösterdi Allahtan çok özlemiştim kuzumu bize poz verdi
darısı sizin başınıza kızlar

Kizlar gogus altimdaki aci icin gittim bebekte sikinti yok nst de kasilmada cikmadi dahiliyeye gorundum mide gibi dedi bi surup yazdi kullanan varmi aranizda rennie duo suspansiyon

Aman aman sakın hasta olmayasin.ben bir haftadır gribim.2 gece acillik oldum.2 gun hastanede yattım. İlaç da veremiyorlar, perisan oluyorsun.hala kötüyüm. Sana ne iyi geliyorsa hemen o karışımından yap iç. Aman nolur dikkat edin, sirf nefes alamadığım için sancim bile cikti nstde bir de o yuzden yatirdilar. Hele ki senin de benim gibi başka cocugun da var, perisan olursun.

aynı şeyi ben de düşünüyorum. aslında yatak daha mantıklı geldi de ölçüleri yok ki park yataga nasıl olucak bu yatak? Yoksa normal yatagın ustune mi konuyo bilen var mı?? Eger öyleyse ben yastıktan alıcam kusup bogulmasını engelliyo sen ne yapmaya karar verdin canım :)

hele şükür karar verebildik ela isminde karar kıldık prensesimin ismi ela olucak nasıl sizce

ççoook güzel isim, benim yeğenim de var ela o kadar meraklı o kadar sevimli bi kız.. en son yanıma baktığımda bu bebeği buraya nasıl soktun sen dedi, ben daha cevap veremeden annesine döndü oyuncakcıdan yuttu heralde dedi
canım bu arada özelden sana diyetisyenin bilgilerini yolladım senden mail bekliyor

kızlar bende üşütmüşüm her yerim ağrıyor,o kadar dikkat ediyorum ama kışı gripsiz geçirmek imkansız galiba

sormaaa fena oldum ama karın ağrım falan yok yediğim mi dokundu dedim inşallah hasta olmam hemen kendime sıcak şeyler yapayım da kendime geleyimmm
kızlar bende üşütmüşüm her yerim ağrıyor,o kadar dikkat ediyorum ama kışı gripsiz geçirmek imkansız galiba

geçmiş olsun cANIMMM

Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı

canım bugün doktoruma sordum artık sırt üstü yatma uzanma dedi bebeğin kalp atışları yükseliyormuş bir de bizim içinde artık iyi değilmiş
geçenlerde sağlık ocağındaki hemşire de aynısını söyledi

Kizlar gogus altimdaki aci icin gittim bebekte sikinti yok nst de kasilmada cikmadi dahiliyeye gorundum mide gibi dedi bi surup yazdi kullanan varmi aranizda rennie duo suspansiyon

geçmiş olsun canım.o şurubu hamileliğimin başından beri kullanıyorum,toplam 10 şişe olmuştur hem çok iyi geliyor,hem de mide de çözünüp bağırsağa hiç geçmediği için bebeğe hiç bir zararı yok.için rahat olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…