merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
ohhh ellerine sağlık canım.
ben yapamayacağıma kanaat getirdim ve anneme gönderdim dün kardeşimle
anne sen hallet çünkü benim ne zaman iyileşeceğim belli değil birde aslında kafamda bozuk
yeniyıldan beri gören herkes karnın inmiş aşağıda diyor eeee ben kendimde 35 gün erken doğmuşum
millete kulak tıkadım ama hastalanınca da gözeüm yemedi anneciğime gönderdim o halledecek
haftasonu yerleştireceğiz bir de çantayı bende hazırlamayı düşünüyorum haftaya p.tesi randevum var
gidince drla da konuşacağım
canım başın sağolsun ...............
ahhhh lovelicim malesef değilim arkadaşım olsam inan elimden geldiğince yardımcı olurdum
ama aybuke var öğretmen canım bir onunla konuş istersen
teşekkür ederim göbüşdaşım
ayaklarını üşüttün kesinlikle en azından bende öyle oluyorrr
herkese iyi akşamlar...
yarın oğlumu görmeye gidiyorum.. 1 ay oldu görmeyeli inş. bir sıkıntısı yoktur... buarada çalışabilir raporumu da alacam yarın...
...
Geçmiş olsun barbiecm bir o eksikmiş gerçekten son dakika golü gibi...inşallah ilerlemez sanırım doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar...
ay cok gecmiş olsun canım. Dursun o yerinde iyişallah. Ama bişey geldi aklıma fıtık patlarmı?? Yani normal dogum yaparken ıkınma esnasında kendine zarar vermede canım. Ay felaket tellalı gibi oldum. Merak etme daha zamanı var.. Bişy olmaz umarım..
peki fıtık olduğu ultrasonla belirlendi mi ben de de şişlik ve ağrı oldu dr fıtık olabilir ded genel cerraha yolladı o da evet fıtık dedi ama ultrasona bakalım ve fıtık değil varis çıktı bi de genital bölgemde de varis oldu
hamileler için varis çorabı giyiyorum şimdi
ben almadım hiç bunlardan 2 saatte bir bebeğin yönünü değiştirmen gerekecek bu sıkıntı olur örtüsü bu falan diye almadım 2 saatte bir bebeği bir sağına bier soluna bir sırt üstü yatırdım başı şekilli olmasın tek yone yatıca düz kafa ya da yanları basık arkası uzun oluyor diye annem didi yaptık kuzenim yapmamıştı oğluna oğlanın bir tarafı hafif düz oldu sonra annemin ikazıyla düzenli olarak yöünün değiştirdi düzeldi.
ben de yan yatma yastığı aldım aynı seninkinden. söylediğin iyi oldu sıcak su torbasını kullanmam satıcı gaz sancılarına iyi geliyor demişti. bir de bunu normal yatağının üzerine mi sericez. bir de bel destek minderi nasıl bişey bilmiyorum bir araştırayım
ya bence kucağına alma çok tehlikeli yolun bin bir türlü hali var. oto koltuğu en güvenlisi kucaktan daha emniyetli en azından
çok geçmiş olsun bol su iç stresten uzak dur. Allah şifa versin
çok geçmiş olsun barbie bebişini sağlıkla kucağına al da sezeryan olsun sıkma canını
canım port bebe alman lazım ya da oto koltuğunun altına destekleyici bi minder battaniye tarzı bişey koyup öyle getirirsin. bişey olmaz Allahın izniyle..
geçmiş olsun Barbie..dikkat et kendine..sen ve bebeğin sağlıklı olun da sezeryanı falan düşünme sen şimdiden..hayırlısı ne ise o olsun.
moralini bozma arkadaşım, bol bol su iç, dinlen inşallah düzelir..
eğer fiş duruyorsa değiştirebilirsin marketten. elde yıkama çok köpürebilir makinede kullanımı uygun olmaz canım..
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..sizlere sabır versin..ben de bundan 1 yıl önce abimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum..hala da kendime gelebilmiş değilim.. Rabbim sabır versin, güç kuvvet ferahlık versin..çok zor..
emelcim bende de son zamanlarda el ve ayaklarımda uyuşma oluyor ya, doktoruma sormayı da unutmuşum. seninki nasıl oluyordu da kullanamıyordun?
ne iş yapıyordun astarcım
Teşekkür ederim canım valla bir o eksikti bir de çok kurcaladılar bastırdılar falan sabahtan beri yütüyemiyorum doğru düzgünumarım büyümez
Yani daha 2.5 ay var bakalım nolucak bilmiyorum ama o söylediğini doktorum da söyledi normal doğum esnasında sıkıntıya gireceksen sen ve bebek sezaryen yapıcam dedi beklemekten başka çare yok inşallah sorun çıkarmaz
Ultrason istemedi canım gittiğim doktor çok bilgili bir doktor ultrasona gerek yok kasık fıtığı olmuşsun dedi
Sağol canım artık beklicez bakalım hayırlısı
Sağol canım inşallah geçer bi an önce
Teşekkür ederim canım valla bir o eksikti bir de çok kurcaladılar bastırdılar falan sabahtan beri yütüyemiyorum doğru düzgünumarım büyümez
Yani daha 2.5 ay var bakalım nolucak bilmiyorum ama o söylediğini doktorum da söyledi normal doğum esnasında sıkıntıya gireceksen sen ve bebek sezaryen yapıcam dedi beklemekten başka çare yok inşallah sorun çıkarmaz
Ultrason istemedi canım gittiğim doktor çok bilgili bir doktor ultrasona gerek yok kasık fıtığı olmuşsun dedi
Sağol canım artık beklicez bakalım hayırlısı
Sağol canım inşallah geçer bi an önce
Aman aman sakın hasta olmayasin.ben bir haftadır gribim.2 gece acillik oldum.2 gun hastanede yattım. İlaç da veremiyorlar, perisan oluyorsun.hala kötüyüm. Sana ne iyi geliyorsa hemen o karışımından yap iç. Aman nolur dikkat edin, sirf nefes alamadığım için sancim bile cikti nstde bir de o yuzden yatirdilar. Hele ki senin de benim gibi başka cocugun da var, perisan olursun.midemi bozmuşum midem de bulanıyor ne oldu ki ya yoğurdu soğuk yedim hep yediğim gibi ama hızlı yedim ondan mı bi de evi havalandırayım dedim ayaklarım üsüdü ondan olur mu ki yaaaa virüs olmasın daaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Ben. Oto koltuğunun içine bel destek minderi düşünüyorum cnm
Kıslar ben şimdi yan yatma yastığı aldım, boğulma önleyici yastık aldım ama o hemen kullanılamıyor tabi önce yastıksız yatıcak, acaba birde şundan mı alsam nasıl yatarsa yatsın hava alabiliyormuş sıcak su torbasını kullanmam çünkü bir arkadaşımın kardeşi sıcak su torbası yüzünden iç organları yanmıştı Allah korusun, sadece baş kısmının hava delikleri olması birde reflüyü engelliyormuş galiba...
Eki Görüntüle 920937
Şimdi baktım kıslar benim aldığım yastık bu üzerinde 0+ yazıyor sizce bu yastık yeni doğmuş bebek için kullanılabilir mi? Yoksa diğeri mi daha iyidir???
Eki Görüntüle 921088 bunun yanında yan yatırma yastığımız da var
hele şükür karar verebildik ela isminde karar kıldık prensesimin ismi ela olucak nasıl sizce
sormaaa fena oldum ama karın ağrım falan yok yediğim mi dokundu dedim inşallah hasta olmam hemen kendime sıcak şeyler yapayım da kendime geleyimmmAman aman sakın hasta olmayasin.ben bir haftadır gribim.2 gece acillik oldum.2 gun hastanede yattım. İlaç da veremiyorlar, perisan oluyorsun.hala kötüyüm. Sana ne iyi geliyorsa hemen o karışımından yap iç. Aman nolur dikkat edin, sirf nefes alamadığım için sancim bile cikti nstde bir de o yuzden yatirdilar. Hele ki senin de benim gibi başka cocugun da var, perisan olursun.
kızlar bende üşütmüşüm her yerim ağrıyor,o kadar dikkat ediyorum ama kışı gripsiz geçirmek imkansız galiba
Kızlar aranızda sırt üstü yatınca nefes alamayan var mı? Ben tv filan izlerken sırt üstü yattığımda kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı
Kizlar gogus altimdaki aci icin gittim bebekte sikinti yok nst de kasilmada cikmadi dahiliyeye gorundum mide gibi dedi bi surup yazdi kullanan varmi aranizda rennie duo suspansiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?