2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))

valla bana yapılan muayenede fıtık dendi ultrasonda varis çıktı

Doğru söylüyosunuz kızlar olmazsa yarın bi ultrason çektiriyim de içim rahatlasın gerçi doktor tanıdık aksi bişey olsa isterdi gibi geliyor ama neyse en azından net bilirim

Kizlar ocak anneleri beni cok duygulandiriyor ve cok heyecanlandiriyor simdi dogur deseler dogurcam yani o derece

Çok geçmiş olsun barbieciimm inşallah doğuma kadar sana sıkıntı yaratmaZ da dogum anında da o sıkıntını da hallederler

Facebook da mart 2014 anneleri nin grubu mu varmış amanın sahi mi:)) evet ordan buluşalım birbirimizi tanıyalım yaaa bilen bana da söylesin:))

Benim bugün kontrolüm vardı kötü bişey demedi de normal dogumla ilgili bir ton şey söyledi o biraz ürküttü beni((

sen sabırlı ol canımonları düşünme şimdi eninde sonnda çıkcak hayırlısıyla gelsin

El bileğimin başparmak kısmının bira üstünde ağrı oluyor hele sabahları hiç bir şekilde kullanamıyorum ve 1.5 kilodan fazlasını o elimle tuttugumda resmen ağrıdan boşluğa düşüyor elimde ne varsa bırakıyorum. Sonrasında da çekiyorum onun ağrısını. Çok fena bişey. Doguma 3 hafta kala iğne yapacak ki bebek doğduğunda bebekle ilgilenirken rahat edebileyim diye
Çünkü şuan sağ elim iptal nerdeyse((

herkese merhaba arkadaşlar bugün iznimin ilk günüydü ama nedense çalışırkenki halimden daha çok yoruldum, şans mıdır nedir bilmyiorum bugün innaılmaz bir karın ağrısı ile uyandım gün içinde 3-4 kez de girdi adet sancıısna benzer ağrı, ve belim acayip ağrıdı gün bpyu, adam atarken sanki ikiye ayrılmış gbii acı verdi belim. 2-3 hafatdır beklettiğim hastane çantamızı hazırladım çok şükür, artık doğuma hazır ve nazırız.

aybüke öğretmen miydim 32 hafta çalışamaz raporu mu aldın

Bugün aklıma geldin de yazamadım hiç yaa bazen burda uzun süre yazıl yazıp sonra ortadan kaybolanların telefonları olsa teker teker arayıp bişey mi oldu diye sorasım geliyor bunlardan biri de sensin genicciimm
Ogluşuna da sana da ayrıca çok çok geçmiş olsun canım. Çok çok dikkat et bu sene grip insanı yerle bir ediyor.

aman virüs olmasın da , çok geçmiş olsun, arada benim de tutuyor mide ağrısı,çok kötü

genic öğretmendin değil mi yarıyıl tatilini ekleyebiliyor muyuz

ben eklenebilir diye biliyorum, kızım da yarı yıl tatilinden önce doğmuştu, eğer eklenememiş olsaydı kesin hatırlardım, 2 hafta unutulacak gibi değil çünkü.

Bi ara oyle bi bi muhhabbet donuyodu sanki face grubuyla alakalı yanlış mı hatırlıyorum kiii......

biz epey zamandır takılıyoruz arkadaşlarla

ben kızımı portbebe de geitmiştim, en rahatı o, hem anne açısından hem bebek açısından en güzeli, şimdi bunun için de yıkadım kuruttum portbebemizi, ohh miss gibi oldu, onu götüreceğim

kızlar doktordan geldim şimdi bebeğin suyunun azaldığını söyledi moralim çok bozuk

ben 3 hafatdır ne çekiyorum o su azlığı nedeni ile, 3 hafatdır içmediğim su kalmadı ama bir faydası yok malesef, erken doğum bekliyoruz

Ben de hastalıktan nasibimi aldım.Çok fenaymş bu seneki böyle ağrı geçirdiğimi hatrlamyorum.İltihap iltihap mahfoldum..

Hastalanan arkadaşlara çok geçmiş olsun..Hastalanmayanlarda imkanları varsa biyerciklere çkmasnlar

Bende bebeğimi gördüm cmrtsi günü.Gözlerini açıp kapadı bize...Daha bir büyümüş ben daha çok heyecanlandm.Şimdiye kadar böyle olmamıştm hiç...ve artk dönmüş aşağıı

gittiğini söyle bence, içim rahat etmiyor düşünmekten mahvoldum o nedenle oerinatologa gittim de, benşm kendi doktorum yönlendirdi, ınun da fikrini alalaım, ona göre davranalım dedi, ben de çarşamba günü gideceğim.

ben ben mahvoldum bugün bel ağrısından, ayrılmış gibi ağrıdı belim, koltuğa oturup kalkarken bile zorlandım

zaten birebir çıkmaz usg kilosu ile doğum kilosu, +- 200 gr fark oluyor. benim kızıma da en son gittiğimde 2600 gr demişti usg de 2340 gr doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…