valla bana yapılan muayenede fıtık dendi ultrasonda varis çıktı
barbiecim çok geçmiş olsun canım.eşime de elle muayene de fıtık demişti dr,ama usg de çıkmadı.sonra bağırsak problemi olduğu çıktı ortaya!bence başka bir dr a da görün.usg ile de baksınlar...
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Kızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
Ben burdaki herkesi merak ediyrum kızlar bizim su facebook grubu neydi yaa. Bana özelden yazar mısınız.. Bende oraya dahil olayımda birbirmizi yakından tanıyalım:))
Canım bebk yeni doğduğunda bas kısmı vucuda oranla daha buıyuk olur. O yuzden boynuda kısa olur. Basını yerden yukselttiğinde boyun dahada daralı ve nefes alması zorlasır. O yuzden bu yastıkların ikisinide bi müddet kullanma. Ama dıger cok amaclı yastıkda oyle değil. Tum vucut aslında sabit suruyo bebek duız zem,nde yatıyo ama zemin eğik oluyo. Arada oyle bi fark var yani .Ama yastık olarak hiçbir yastıgı kullanamazsın baslarda.sadece burun delliklerinin kapanacagını dusunme yani boyunda mesele....
Benim bugün kontrolüm vardı kötü bişey demedi de normal dogumla ilgili bir ton şey söyledi o biraz ürküttü benikızlar bu ara kim hastaneye gitse değişik bi haberle donuyo. ZUrnanın bişey dedği yerdeyiz galiba. Ben korkmaya basladım. Randevumda normalde bugundu. İptal ettim onu taaa ayın 16 sına baska bi doktra randevu aldım. cok geç olmaz umarım bi sorunumuz yoktur bizim..
Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))
canım port bebe alman lazım ya da oto koltuğunun altına destekleyici bi minder battaniye tarzı bişey koyup öyle getirirsin. bişey olmaz Allahın izniyle..
geçmiş olsun Barbie..dikkat et kendine..sen ve bebeğin sağlıklı olun da sezeryanı falan düşünme sen şimdiden..hayırlısı ne ise o olsun.
moralini bozma arkadaşım, bol bol su iç, dinlen inşallah düzelir..
eğer fiş duruyorsa değiştirebilirsin marketten. elde yıkama çok köpürebilir makinede kullanımı uygun olmaz canım..
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin..sizlere sabır versin..ben de bundan 1 yıl önce abimi kaybettim, seni çok iyi anlıyorum..hala da kendime gelebilmiş değilim.. Rabbim sabır versin, güç kuvvet ferahlık versin..çok zor..
emelcim bende de son zamanlarda el ve ayaklarımda uyuşma oluyor ya, doktoruma sormayı da unutmuşum. seninki nasıl oluyordu da kullanamıyordun?
herkese merhaba arkadaşlar bugün iznimin ilk günüydü ama nedense çalışırkenki halimden daha çok yoruldum, şans mıdır nedir bilmyiorum bugün innaılmaz bir karın ağrısı ile uyandım gün içinde 3-4 kez de girdi adet sancıısna benzer ağrı, ve belim acayip ağrıdı gün bpyu, adam atarken sanki ikiye ayrılmış gbii acı verdi belim. 2-3 hafatdır beklettiğim hastane çantamızı hazırladım çok şükür, artık doğuma hazır ve nazırız.
kızlar merhaba nasılsınız ?
birkaç gündür uğrayamıyorum arada girip bakıyorum ama yılın ilk gününden beri hastanelerdeyiz
önce oğlan ateşi 41 derece evde düşmedi hastanede düşürdüler neyseki 3 gün devam etti ama
c.tesiden beri de ben Allah'ım ne kadar zor ateş düştü ama gribal enfeksiyon devam ediyor
başım boğazlarım kulaklarım zor duruyorum ayakta rapor falanda almak istemiyorum haftaya pazartesi
32. hafta çalışabilir raporu alacağım o yüzden idare etmeye çalışıyorum geçmişe göz atamayacağım
sanırım okumam gereken bir 20 sayfa falan var sizlere de
ne kaynatmışsınız
umarım herkes herşey yolundadır bütün güzel dileklerim sizler için mart annişleri
aman virüs olmasın da , çok geçmiş olsun, arada benim de tutuyor mide ağrısı,çok kötümidemi bozmuşum midem de bulanıyor ne oldu ki ya yoğurdu soğuk yedim hep yediğim gibi ama hızlı yedim ondan mı bi de evi havalandırayım dedim ayaklarım üsüdü ondan olur mu ki yaaaa virüs olmasın daaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
genic öğretmendin değil mi yarıyıl tatilini ekleyebiliyor muyuz
Bi ara oyle bi bi muhhabbet donuyodu sanki face grubuyla alakalı yanlış mı hatırlıyorum kiii......
merhaba kızlar benim size bir sorum olucak bebişlerimzi hastaneden eve getiriken nasıl getiricez. ben 1.5 saatlik araba yolculuğu yapıcam oto koltuğuna koysam bebek zarar görür mü boynu acır mı diye korkuyrm fikriniz nedir yardım lütfen
kızlar doktordan geldim şimdi bebeğin suyunun azaldığını söyledi moralim çok bozuk
aybüke öğretmen miydim 32 hafta çalışamaz raporu mu aldın
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Yarın 6 da Celal Bayer Üni. de çalışan ve derslere giren bir doktor var.İzmir Bayraklıda muayenehanesi var. da oraya gideceğim. Perinatolog kendisi . Yeşim Bülbül Baytur. Anomali taraması için de ona gitmiştim. İşin açıkçası kendi doktorumdan çok daha ayrıntılı baktı. 1 saati geçti muayenesi. Yarın yine gidip onun fikrini de alacağım. Bakalım o kaç kilo diyecek! Eğer olumsuz birşey söylerse bunu doktoruma nasıl diyeceğim bilemedimGittiğimi söylemem ayıp olmaz mı? Bebeğin sağlığı herşeyden önemli ama doktoruma da güvensizlik hissi yaratmak istemiyorum. Sonuçta doğumumu da o yapacak ve beni şimdiye kadar çok dikkatli ve titizlikler muayene etti. Doktorum olumsuz şeyler söylemiyor sadece yapmam gerekenleri söylüyor. Sanırım beni üzüp panikletmek istemiyor. Sorarsam söylüyor genelde.
bel ağrısı çeken arkadaşlarım var mı varsa ne yapıyosunuz biraz olsun dindirmek için
şu anda çok şükür kramplar iyice azaldısüt yoğurt peynir ve kalsiyum takviyesi işe yaradı
ama belim ağrıyor hele ev işi yapmaya kalkmayım yerden çorap alıp doğrulsam belim kopacak sanıyorum
Benim de tam tersi devlette yüksek hatta devlette çalışan bir doktorun kendi muayenehanesinde de yüksek çıkmıştı.Rapor için gitmiştim. Hatta doktorum 4 gün geri dediği zamanlarda o doktor 2 gün önde çıkarmıştı. Arkadaşım baktı devlette ultrasonda o da yüksek çıkardı. Ben de benimle gittiğim hast.de doğum yapan arkadaşımı aradım.Farklı dr.a ama aynı cihaz ile muayene oluyoruz. Doğumdan hemen önce girdiği ultrasonda 3100-3200 civarı doğacak demiş ama 2970 gr doğmuştu. Öyle ise bu kilosundan daha düşük olmasın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?