Ama ne konuşmuştuk, biraz daha gevşemeye ve rahat düşünmeye çalışacaktır. Onlar çok uslu bebekler aybuke. Zaten en zor aşamalrı geçtiler, bize sıkı sıkı tutundular. Şimdi sıra bizde. Biz rahatlayacağız böylee metabolizmamız da rahatlayacak. Bundan sonraki her hafta karımız. Göreceksin sağlıklı ve sorunsuz biçimde dünyaya gelecekler. Hayal kurma ve heyecanlanma hakkından sakın vazgeçme!
Çünkü dünyanın en geçerli nedenine sahipsin. Şu içindeki su kaplumbağası var ya sağa sola tekme atan, işte o senin en geçerli nedenin... Tatlı anne herşey yolunda gidecek.
BAlkaymak ve mnl83 valla korkunun ecele faydası yok kızlar hem bence korkacak birşey de yok öyle de böyle de çıkacak bu bebekler ben kendimi tamamen hazırlamış durumdayım hatta 38-39. HAftalarda gelsin istiyorum bebeğim son günü beklemesin çok özledim onu...
AYbuke sende stres yapma kendine canım, zorlu yolları atlattık ben inanıyorum bebeğin kuveze girmeye gerek duymayacak derecede büyüyünce doğacak. Rodimood teyzesi tembihledi onu
aybükecim ben farklı doktora hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum..sen bugün perinatologa mı gidecektin? ben mi yanlış hatırlıyorum..durumunda bi gelişme var mı?
Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da
Aybu ke ;ben de şiştiğimi hissediyorum 2 gündür erkek bebeğe hamilelerde görülür müş diyorlar
bardak ne için?
Cnm ben kullanmadım ama yengem kullanıyordu hamileyken...Kizlar gogus altimdaki aci icin gittim bebekte sikinti yok nst de kasilmada cikmadi dahiliyeye gorundum mide gibi dedi bi surup yazdi kullanan varmi aranizda rennie duo suspansiyon
Ben değiştirip büyük olanı aldım cnm ama o park yatağın yatağından daha küçük normal yatağın üstüne koncak...aynı şeyi ben de düşünüyorum. aslında yatak daha mantıklı geldi de ölçüleri yok ki park yataga nasıl olucak bu yatak? Yoksa normal yatagın ustune mi konuyo bilen var mı?? Eger öyleyse ben yastıktan alıcam kusup bogulmasını engelliyo sen ne yapmaya karar verdin canım :)
Mart yok galiba ya varsa bana da söyleyin yoksa da açalımFacebook da mart 2014 anneleri nin grubu mu varmış amanın sahi mi:)) evet ordan buluşalım birbirimizi tanıyalım yaaa bilen bana da söylesin:))
Ay heyecanlandm bak şimdi:18:herkese merhaba arkadaşlar bugün iznimin ilk günüydü ama nedense çalışırkenki halimden daha çok yoruldum, şans mıdır nedir bilmyiorum bugün innaılmaz bir karın ağrısı ile uyandım gün içinde 3-4 kez de girdi adet sancıısna benzer ağrı, ve belim acayip ağrıdı gün bpyu, adam atarken sanki ikiye ayrılmış gbii acı verdi belim. 2-3 hafatdır beklettiğim hastane çantamızı hazırladım çok şükür, artık doğuma hazır ve nazırız.
yanmalar basladı mı nedemek canım tum topik yanıyoruz kavruluyıoruz.. İtfaiye arıyorz valla. Karpuz cekirdeği deneyen bile var içimizde ne diyosun.. Ha bide uykusuzus..Şeker konusunda da deneyimli olarak gunde 5 kere falan ölçüm yapan arkadaslar var aramızda. Doktorlardan daha iyi biliyorlar o meseleyi onlar cevap yazsın
Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
hiç alakası yok valla kızım olcak nasipse ama gayet uysuzum bölünüyo :) bence onunla ilgisi yok...
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Kızlar selam 1 haftadır pubis kemiğimde ağrı vardı dün akşam elimle dokunurken beze geldi elime bugün sabahtan beri doktor doktor dolaştım ve sonuç kasık fıtığıymış! Doktor henüz yumuşak olduğu için tehlike teşkil etmeyeceğini ancak bağırsak fıtığın olduğu bölgeden çıkarsa acilen ameliyat olmalıymışım ve kadın doğum doktorum da normal doğum yapamayabilirsin fıtığın büyürse bebeği sezaryenle alıcaz o esnada fıtıklı bölgeyi de temizlicekler dedi ama ben normal doğum istiyordum neyse ki önümde 2,5 ay var umarım fıtık olduğu yerde durur ve beni uğraştırmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?