2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bogulma onleyici yastikla ilgili soru soran olmus ben kullandim kizimda hatta hala kullaniyorum cok pratik bir sey.ben dogdugundan beri yuzustu yatriyordum kafasinin arkasi da duzlesmedi ve kizimi korudu.tavsiye ederim yani.normal yataginin uzerine koyun bebisinizi de guvenle yatirin. tabii mutlaka kontrol ediyorsunuz kuzunuzu:)

gün içinde hiç düşünmyüroum inan, ama gece var ya gece, başbaşa kalınca bebeğimle korkularımla yüzleşmek zorunda kalıyorum,inşallah dualarımız kabul olur.

tamam teyzesi inşallah dinler seni

Kızlar kefir çoook iyi geliyor. Hazır litrelik kefirlerden alıyorum. Yanma başladığı an bir bardak içiyorum. Miss

aybükecim ben farklı doktora hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum..sen bugün perinatologa mı gidecektin? ben mi yanlış hatırlıyorum..durumunda bi gelişme var mı?

çarşamba günü gideceğim İNŞALALah.

Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da

yok ben giydirmeyeceğim, kızıma da giydirmemiştim, kendim bile sevmiyorum kilotlu şorabı, haşır huşur, yerine zıbın altını iki tane üst üste giydireceğim.
Aybu ke ;ben de şiştiğimi hissediyorum 2 gündür erkek bebeğe hamilelerde görülür müş diyorlar

alakası olabilir bence de, kızımda hiç şişikinliğim olmamıştı çünkü.

Kizlar gogus altimdaki aci icin gittim bebekte sikinti yok nst de kasilmada cikmadi dahiliyeye gorundum mide gibi dedi bi surup yazdi kullanan varmi aranizda rennie duo suspansiyon
Cnm ben kullanmadım ama yengem kullanıyordu hamileyken...
Ben değiştirip büyük olanı aldım cnm ama o park yatağın yatağından daha küçük normal yatağın üstüne koncak...

Facebook da mart 2014 anneleri nin grubu mu varmış amanın sahi mi:)) evet ordan buluşalım birbirimizi tanıyalım yaaa bilen bana da söylesin:))
Mart yok galiba ya varsa bana da söyleyin yoksa da açalım

Ay heyecanlandm bak şimdi:18:

bugün raporumu aldım sağlık ocağında ebe tansiyon ödem kilo kontrolü yaptı.herşey normal oğlum ve ben iyiyiz teyzoşlar.ebem çok ilgili sağolsun bebeğin başını gösterdi sırtı sol tarafımdaymış rahim yüksekliği iyi dedi.bebeğin küçük değil gelişimi iyi dedi.bunları elle muyeneyle anladı çok ilginç.elevit içmiyorum d vitamini verdi.ikinci doğumlar ilkinden 2 saat daha kısa olur genelde dedi.heyecanla ve sabırla sancımı bekleyeceğim umarım suni sancısız bir doğum olur.inşallah bir sorun çıkmazsa son ana kadar normal doğum istiyorum

kızlar alıntı yapamadım kusuruma bakmayın;
cerensesil, başın sağolsun.. mekanı cennet olsun.Allah sabır versin sana ve ailene.
hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun herbirinize. çookk dikkat edin kendinize.. her fırsat bulduğunuzda yatın dinlenin.. zaten ağırlaşmaya başladık.. grip üşütme vs.hiç çekilmez. çabucak atlatırsınız inşallah..

buarada bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm çok özlemiştim 5 haftadır görmüyordum.3 hafta sonraya çağırdı.kontrol araları azalıyor yaşasın.
önce şunu söylim bnm normal bdt:26.03.2014 ilk zmnlar 2 gün önden gidiyor diye takvimimi ona göre yapmıştım.
yani satıma göre 28+5 im bugün ve bebişim için 1 hafta önde dedi doktorum.1310 gr olmuş kuzum haftasına göre normalmi yoksa gerçekten 1 hafta ilerden mi gidiyor. bana gayet normal geldi sanki tam günümüzle uyumlu gbi. sizce nasıl?
hee birde eml84 doğum şekli hakkında konuşmuşsun sanırım doktorunla bende konuştum ve sezeryan düşünüyorum dedim eşimle o şekil karara vardık dedim ama normalde yapabilirim dedim.bana dediği şu oldu; siz öyle karar vermişseniz normale istesende odaklanamazsın dedi. bilmiyorum sezaryen yanlısı olduğu içinmi öyle dedi ama::S
doğumu kendi doktorum yapacak buarada fiyatlar konusunda anlaştık. hastane arayışındayız şimdik

aynneeenn coduluya katılıyorum, hatta şu anda bu mesajı yazarken bile içiyorum rennie:) yandm yandım yandım yandım ki ne yandımm:))

maşallah ebruya annesiii, nasıl güzel büyümüş:)ne yedirdin tosungülüne:) 41 kere maşallah nazar değmesin sana da ebruya da..

Arkadaslar istanbulda tam gün temizlik ücreti kaç oldu düzenli birini ayarlamaya çalışıcam da kaç lira vericem bilmiyorum

kızlar bugün memelerimden süt geldi çamaşırımdan da geçip bluzuma geldi. normal mi acaba.. sevinmelimiyim sütüm bol mu olucak

kızlar benı bu ara erken doğum korkusu sardı. daha hazır değilim:S eksiğim çook. önumuzdekı 2 haftasonu cıkamıcam, kayınvalıdeler gelıyo memleketten tamda vaktıydı yaa 2 hafta kalcaklar. bıde onu cekıcez sonrakı hafta yarıyıl tatılıne gırıyorum annem gelır onla bakar alırız dıyodum çamaşırlar,pijama bıberon bakım ürünlerine... ama ya ozamana kadar doğurursam dıye telaş yaptım şu sıralar zaten mısafır gelcek dıye strese gırdım. bıde es durumu ataması var şu sıralar onla uğraşıyorum, kafam allak bullak.. kocamda hasta oldu üstüne.. netten bakıyorum alıncaklara, secemıyorum bıberon falan nasıl bılcem ne alacağımı bı dolu ceşit var. tecrübeli bırı lazım yanımaa. ay çok streslıyım yaa

Çok geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…