2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım 41 kere neyle besliyosun bebişini bizimle paylaş ta biz de uygulayalım

dün kontrolüm vardı ve bebegim normal haftasına gelmiş .ok şükür hafta geriden geliyodu 10 günde baya yedim içtim doktor yaramış dedi şuanda 30 haftam doldu ve bebişim 1385 gr 39 cm boyu var 10 günde 350 gr almış ve bu on gün içinde insanın çocugunun hasta oldugununda çektiği sıkıntıyı çok iyi anlaım gerçekten Rabbim kimseyi çocuguyla imtihan etmesin

ben de konuştum da kendisi ben söylemeden benim korkularımla alakalı korkularımı doğrulayacak şeyler söyledi normal doğumla ilgili. başlarda sezeryan istiyordum. yeni yeni normal doğuma adapte etmiştim kendimi ama doktorun dünkü söylediklerinden sonra şimdi tekrar sezeryana doğru kayıyorum gibi. zaten bebeğim 10 gün önden gittiği için büyük ihtimal sezeryan olabilir dedi bana. çünkü iri bir bebek olacak dedi.

Canım 41 kere neyle besliyosun bebişini bizimle paylaş ta biz de uygulayalım

ekstra hiç birşey yapmadım sanırım genetik çünkü ben de 4 kiloya yakın doğmuşum :)))
hergün et veya balık ikisinden birini bir öğün mutlaka yedim. peyniri ve zeytini,badem ceviz fındığı yedim. onların da etkisi vardır belki bu kadar kocaman olmasına :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum

Canım başın sağolsun, Allah rahmet eylesin babacığına ölüm de bizler için bizde ablam 7 aylıkken annemizi kaybetmiştik ama evladına tutunmak zorundasın, Mevlam hayırlı evlat eylesin inşallah hayırlı doğum nasip etsin..

amann dikkat et sende nolur bak zor iyileşiyoruz sonra ...

barbicim geçmiş olsun arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım üzme kendini olur mu bak hastanede çalışıyor olman çok büyük avantaj

maşallah ebru' ya.
canım herşey yolundaymış çok şükür doğum şeklini şimdiden düşünme ve kendini de strese sokma
nasıl olsa doğacaklar önemli olan senin ve bebeğin sağlığı öncelik olarak

Facebook da mart 2014 anneleri nin grubu mu varmış amanın sahi mi:)) evet ordan buluşalım birbirimizi tanıyalım yaaa bilen bana da söylesin:))

bu grupla ilgili ilk sayfalarda birşeyler vardı sonra kazen devreye girdi bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum sanki
birde sanırım kızlar burada paylaşımın daha iyi ve yerinde olduğundan bahsediyordu...
umarım doğru hatırlıyorumdur dur bakiyim bir kaç sayfaya.

Benim bugün kontrolüm vardı kötü bişey demedi de normal dogumla ilgili bir ton şey söyledi o biraz ürküttü beni((

ürkme arkadaşım sen şimdi düşünme bunları bebeklerimiz nasıl olsa oradan çıkacaklar normal/sezeryan farketmez düşünme bunları sen

emelcim çok teşekkür ederim
aslında bu telefon işini ben bile düşünüyorum valla çünkü merak ediyorum herkesi herşey yolunda mı diye
geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim canım. bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi

evet canım, mecburi izne ayırdı doktorum su azlığı nedeni ile erken doğum bekliyoruz, evde bol bol dinlenmen gerek dedi.

aybüke iyi düşün erken doğum falan karıştırma şimdi zamanında gelecek o yakışıklı annesini de babasını da ablasını da üzmeyecek tamam mı

Hepinize günaydın arkadaşlar , umarım bugün dilediğiniz gibi geçsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın

maşallah ebruşuna cnmsağlıkla zamanında gelsin inşallah

Doğru söylüyosunuz kızlar olmazsa yarın bi ultrason çektiriyim de içim rahatlasın gerçi doktor tanıdık aksi bişey olsa isterdi gibi geliyor ama neyse en azından net bilirim
geçmiş olsun barbie inşallah ultrasonda bişi çıkmaz cnm:26:

senin kuzunada maşallah cnmbende oğluşumu merak ediyom bizim kontrolde haftaya bakalım ne kadar büyüdük çok ösledim onu

kızlar bende üşütmüşüm her yerim ağrıyor,o kadar dikkat ediyorum ama kışı gripsiz geçirmek imkansız galiba
sanada geçmiş olsun cnm gebelikte grip çekilir dert değil dikkat kendine:18:

merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
başın sağolsun cnm çok üzüldüm senin adına rabbim sana ve bebeğine uzun ömürler versin

herkese kocaman öpücüklü günaydınlarr
umarım bu yeni günde herkese mutluluklar getirir

Çok geçmiş olsun barbieciimm inşallah doğuma kadar sana sıkıntı yaratmaZ da dogum anında da o sıkıntını da hallederler

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar bugün içinde ultrasonu da çektiricem bakalım hayırlısı artık bebeğim ve ben sağlıklı olalım da hepinize günaydın

evet canım, mecburi izne ayırdı doktorum su azlığı nedeni ile erken doğum bekliyoruz, evde bol bol dinlenmen gerek dedi.

canım günaydın..Rabbim hayırlsıını nasip etsin... suyun az olmasının nedeni bebeğin strese girmesiymiş geçenlerde öğrendim. canım sakın stres yapma veya yapmamaya çalış olur mu ?

kızlar bayadır günün konusu da yapmıyoruz ?

bu arada schaga' da yok kaç gündür ???

sağol canım herşey yolunda da gün yaklaştıkça özlem de artıyor.Sen ne güzel bir evlada sahipsin biz nasıl birşey olduğunu bile bilmiyoruz :)))
ben de öyle buraya bir süre girmeyen birisi olursa merak ediyorum hemen. Mesela alevela bayadır görünmüyor onu da merak ettim

dün okuldaki müdür yardımcısına sordum 32 hafta çalışma raporu alsam okul kapanmadan 5 hafta aktarabilir miyim dedim yok dedi tatiller sayılmıyor 3 haftasını aktarabilirsin dedi.

loveli ben de öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam ve şubat tatilinden sonra 1 hafta daha çalışacağım.aynı senin gibi bende müdür yardımcımıza sordum bizimkide 3 hafta aktarabilirsin tatilde izinli sayılıyorsunuz dedi.ama iznin başında ve sonunda çalışıyo gözüküyosunuz aktarabilirsin diyen arkadaşlar da var neye göre diyorlar bilmiyorum varmı başka bu konuda bir fikri olan arkadaşlar.

dün akşamdan bu yana çamaşır yıkama programında çalışıyorum evin her tarafı çamaşır kokusu değişmsein diye dışarı sermiyorum oturma odamda adım atacak yer yok bu hafta artık odamıza yerleşiyoruz şikayet etmiyorum asla hatta öyle keyifli ki benim içtiği suyun bardağını mutfağa götürmeyen kocam bile dün akşam makineden çıkanları nasıl bir özenle seriyo inanamadım çok hoşuma gitti tabeee minnak minnak bodyler eldivenler bereler allahım sağlıkla kullanmayı nasip et inşallah çanta olayını odamıza yerleştikten sonra hazırlamayı düşünyorum bu ara oğlumu inanaılmaz özledim haftaya kontrolümüz var 1 hafta daha sabretmem gerekecek yarın da sağlık ocağına rutin tahlileri vermeye gidecem sonlara doğru olmak çok güzel bir duygu rabbim bu duygulardan geri koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…