Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))
buarada bugün kontrolümüz vardı bebişimi gördüm çok özlemiştim 5 haftadır görmüyordum.3 hafta sonraya çağırdı.kontrol araları azalıyor yaşasın.
önce şunu söylim bnm normal bdt:26.03.2014 ilk zmnlar 2 gün önden gidiyor diye takvimimi ona göre yapmıştım.
yani satıma göre 28+5 im bugün ve bebişim için 1 hafta önde dedi doktorum.1310 gr olmuş kuzumhaftasına göre normalmi yoksa gerçekten 1 hafta ilerden mi gidiyor. bana gayet normal geldi sanki tam günümüzle uyumlu gbi. sizce nasıl?
hee birde eml84 doğum şekli hakkında konuşmuşsun sanırım doktorunla bende konuştum ve sezeryan düşünüyorum dedim eşimle o şekil karara vardık dedim ama normalde yapabilirim dedim.bana dediği şu oldu; siz öyle karar vermişseniz normale istesende odaklanamazsın dedi. bilmiyorum sezaryen yanlısı olduğu içinmi öyle dedi ama::S
doğumu kendi doktorum yapacak buarada fiyatlar konusunda anlaştık. hastane arayışındayız şimdik
aynneeenn coduluya katılıyorum, hatta şu anda bu mesajı yazarken bile içiyorum rennie:) yandm yandım yandım yandım ki ne yandımm:))
maşallah ebruya annesiii, nasıl güzel büyümüş:)ne yedirdin tosungülüne:) 41 kere maşallah nazar değmesin sana da ebruya da..
Canım 41 kereneyle besliyosun bebişini bizimle paylaş ta biz de uygulayalım
merhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
ben de yıkamadım valla kıyafet işimiz tamam eksikler de bu hafta biter hafta sonu yavaşyavaş başlarımm çantaya girecekleri yıkarım önce çantayı hazır eder diğerleri de sonra yapılır
geçmiş olsun kreş hastalığı maleseffff herks duyarlı değil
bana da hep öyle diyorlar göbeğin aşagıda diyorlar büyük oğlum da öyleydi diyorum o yüzden hiç takmıyorum
yaaaa tüh desene evi temizleyelim derken mideyi üşüttükk umarım yarına bişey kalmazzz
Teşekkür ederim canım valla bir o eksikti bir de çok kurcaladılar bastırdılar falan sabahtan beri yütüyemiyorum doğru düzgünumarım büyümez
Yani daha 2.5 ay var bakalım nolucak bilmiyorum ama o söylediğini doktorum da söyledi normal doğum esnasında sıkıntıya gireceksen sen ve bebek sezaryen yapıcam dedi beklemekten başka çare yok inşallah sorun çıkarmaz
Ultrason istemedi canım gittiğim doktor çok bilgili bir doktor ultrasona gerek yok kasık fıtığı olmuşsun dedi
Sağol canım artık beklicez bakalım hayırlısı
Sağol canım inşallah geçer bi an önce
Bebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
enine boyuna da konuştuk bir doktor olarak tahmin bile edemeyeceğim şeyler söyledi dogum şekli ile ilgili. Ve normal dogum konusundaki korkularımın aynısını sanki beni daha önceden dinlemiş gibi teker teker söyledi. Fikrim yine değişecek gibi iyice dengesiz oldum yaw.
Ama sonuç olarak bebeğim sağlıklı, suyum gayet iyi, tansiyonum da iyi. Daha nolsunnn:)))
Facebook da mart 2014 anneleri nin grubu mu varmış amanın sahi mi:)) evet ordan buluşalım birbirimizi tanıyalım yaaa bilen bana da söylesin:))
Benim bugün kontrolüm vardı kötü bişey demedi de normal dogumla ilgili bir ton şey söyledi o biraz ürküttü beni((
Bugün aklıma geldin de yazamadım hiç yaa bazen burda uzun süre yazıl yazıp sonra ortadan kaybolanların telefonları olsa teker teker arayıp bişey mi oldu diye sorasım geliyor bunlardan biri de sensin genicciimm
Ogluşuna da sana da ayrıca çok çok geçmiş olsun canım. Çok çok dikkat et bu sene grip insanı yerle bir ediyor.
evet canım, mecburi izne ayırdı doktorum su azlığı nedeni ile erken doğum bekliyoruz, evde bol bol dinlenmen gerek dedi.
maşallah ebruşuna cnmBebeem yine gizemini korudu ve göremedik kuzumu ama nasıl beslendiyse artık 10 gün önden gidiyor 29+3 iken 30+6 görünüyor. Kilosu da 1713 gr. Duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir an şekerden korktum doktora sordum tekrar yaptırayım mı testi diye.şeker ölcümünün 24 28 haftalarda tavan yapar o zamanlarda bir sorun çıkmaz dedi.
geçmiş olsun barbie inşallah ultrasonda bişi çıkmaz cnm:26:Doğru söylüyosunuz kızlar olmazsa yarın bi ultrason çektiriyim de içim rahatlasın gerçi doktor tanıdık aksi bişey olsa isterdi gibi geliyor ama neyse en azından net bilirim
senin kuzunada maşallah cnmslm kızlar
bugün doktor kontrolümüz vardı aşkım kızımı gördüm çok mutlu oldum43 cm 1850 gr olmuş kuzum herşey yolunda çok şükür ama bebeğim daha dönmemiş ayakları aşağıda doktorumuz 2 hafta sonra kontrole çağırdı nstler başlıcakmış 34.haftada
artık calsiyum tableti bırakmam gerektiğini söyledi magnezyumu da kullanabilirsin ama gerektiğinde dedi nedenini anlamadım :26:
bebişim gözlerini açmış bu arada yüzünü gösterdi Allahtan çok özlemiştim kuzumu bize poz verdi
darısı sizin başınıza kızlar
sanada geçmiş olsun cnm gebelikte grip çekilir dert değil dikkat kendine:18:kızlar bende üşütmüşüm her yerim ağrıyor,o kadar dikkat ediyorum ama kışı gripsiz geçirmek imkansız galiba
başın sağolsun cnm çok üzüldüm senin adına rabbim sana ve bebeğine uzun ömürler versinmerhaba arkadaşlar 10 gün önce babamı kaybettim.o yüzden giremiyodum.canım çok sıkkın.artık bebeğimi bile düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun barbieciimm inşallah doğuma kadar sana sıkıntı yaratmaZ da dogum anında da o sıkıntını da hallederler
amann dikkat et sende nolur bak zor iyileşiyoruz sonra ...
barbicim geçmiş olsun arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım üzme kendini olur mu bak hastanede çalışıyor olman çok büyük avantaj
maşallah ebru' ya.
canım herşey yolundaymış çok şükür doğum şeklini şimdiden düşünme ve kendini de strese sokma
nasıl olsa doğacaklar önemli olan senin ve bebeğin sağlığı öncelik olarak
bu grupla ilgili ilk sayfalarda birşeyler vardı sonra kazen devreye girdi bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum sanki
birde sanırım kızlar burada paylaşımın daha iyi ve yerinde olduğundan bahsediyordu...
umarım doğru hatırlıyorumdur dur bakiyim bir kaç sayfaya.
ürkme arkadaşım sen şimdi düşünme bunları bebeklerimiz nasıl olsa oradan çıkacaklar normal/sezeryan farketmez düşünme bunları sen
emelcim çok teşekkür ederim
aslında bu telefon işini ben bile düşünüyorum valla çünkü merak ediyorum herkesi herşey yolunda mı diye
geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim canım. bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi
aybüke iyi düşün erken doğum falan karıştırma şimdi zamanında gelecek o yakışıklı annesini de babasını da ablasını da üzmeyecek tamam mı
birazcık daha süsleme yapacakmışsın eminim çok güzel olacaktır bu hali bile sade ve şık
günaydın canım
maşallah ebruşuna cnmsağlıkla zamanında gelsin inşallah
geçmiş olsun barbie inşallah ultrasonda bişi çıkmaz cnm:26:
senin kuzunada maşallah cnmbende oğluşumu merak ediyom bizim kontrolde haftaya bakalım ne kadar büyüdük çok ösledim onu
sanada geçmiş olsun cnm gebelikte grip çekilir dert değil dikkat kendine:18:
başın sağolsun cnm çok üzüldüm senin adına rabbim sana ve bebeğine uzun ömürler versin
evet canım, mecburi izne ayırdı doktorum su azlığı nedeni ile erken doğum bekliyoruz, evde bol bol dinlenmen gerek dedi.
Arkadaslar istanbulda tam gün temizlik ücreti kaç oldu düzenli birini ayarlamaya çalışıcam da kaç lira vericem bilmiyorum
amann dikkat et sende nolur bak zor iyileşiyoruz sonra ...
barbicim geçmiş olsun arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım üzme kendini olur mu bak hastanede çalışıyor olman çok büyük avantaj
maşallah ebru' ya.
canım herşey yolundaymış çok şükür doğum şeklini şimdiden düşünme ve kendini de strese sokma
nasıl olsa doğacaklar önemli olan senin ve bebeğin sağlığı öncelik olarak
bu grupla ilgili ilk sayfalarda birşeyler vardı sonra kazen devreye girdi bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum sanki
birde sanırım kızlar burada paylaşımın daha iyi ve yerinde olduğundan bahsediyordu...
umarım doğru hatırlıyorumdur dur bakiyim bir kaç sayfaya.
ürkme arkadaşım sen şimdi düşünme bunları bebeklerimiz nasıl olsa oradan çıkacaklar normal/sezeryan farketmez düşünme bunları sen
emelcim çok teşekkür ederim
aslında bu telefon işini ben bile düşünüyorum valla çünkü merak ediyorum herkesi herşey yolunda mı diye
geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim canım. bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi
aybüke iyi düşün erken doğum falan karıştırma şimdi zamanında gelecek o yakışıklı annesini de babasını da ablasını da üzmeyecek tamam mı
birazcık daha süsleme yapacakmışsın eminim çok güzel olacaktır bu hali bile sade ve şık
günaydın canım
dün okuldaki müdür yardımcısına sordum 32 hafta çalışma raporu alsam okul kapanmadan 5 hafta aktarabilir miyim dedim yok dedi tatiller sayılmıyor 3 haftasını aktarabilirsin dedi.
kızlar bayadır günün konusu da yapmıyoruz ?
bu arada schaga' da yok kaç gündür ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?