ortalama 100 tl canım. temizlik + ütü
kızlar benı bu ara erken doğum korkusu sardı. daha hazır değilim:S eksiğim çook. önumuzdekı 2 haftasonu cıkamıcam, kayınvalıdeler gelıyo memleketten tamda vaktıydı yaa2 hafta kalcaklar. bıde onu cekıcez sonrakı hafta yarıyıl tatılıne gırıyorum annem gelır onla bakar alırız dıyodum çamaşırlar,pijama bıberon bakım ürünlerine... ama ya ozamana kadar doğurursam dıye telaş yaptım şu sıralar zaten mısafır gelcek dıye strese gırdım. bıde es durumu ataması var şu sıralar onla uğraşıyorum, kafam allak bullak.. kocamda hasta oldu üstüne.. netten bakıyorum alıncaklara, secemıyorum bıberon falan nasıl bılcem ne alacağımı bı dolu ceşit var. tecrübeli bırı lazım yanımaa. ay çok streslıyım yaa
sağol canım herşey yolunda da gün yaklaştıkça özlem de artıyor.Sen ne güzel bir evlada sahipsin biz nasıl birşey olduğunu bile bilmiyoruz :)))
ben de öyle buraya bir süre girmeyen birisi olursa merak ediyorum hemen. Mesela alevela bayadır görünmüyor onu da merak ettim
schaga bir kaç gün olmayacağım demişti. sanırım başka bir yerde ve giremiyor.
Ateş ölçer - Braun
Emzik her ihtimale karşı bulunsun diye Philips Avent 0+ aldık. Bpa'sız olduğu için.
Biberon almadım ama Philips Avent manuel pompa aldığımız için pompanın alt kısmı biberon olarak kullanılabiliyor. O da Bpa'sız.
Ama hava yutan, gaz problemi olan bebekler için Dr. Brown's öneriliyor.
Gerçi önceliğimiz emzirmek olduğu için biberona mümkünse hiç alıştırmamak gerekiyor.
Biberona alışan bebekler memeyi reddedebiliyormuş.
Yani Allah kısmet ederse mamasız, emzirerek doyurabilelim bebeklerimizi...
loveli ben de öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam ve şubat tatilinden sonra 1 hafta daha çalışacağım.aynı senin gibi bende müdür yardımcımıza sordum bizimkide 3 hafta aktarabilirsin tatilde izinli sayılıyorsunuz dedi.ama iznin başında ve sonunda çalışıyo gözüküyosunuz aktarabilirsin diyen arkadaşlar da var neye göre diyorlar bilmiyorum varmı başka bu konuda bir fikri olan arkadaşlar.
Çok sağol bianka ütüyü düşünmemiştim bak iyi oldu söylediğin en zor gelen şey bana ütü
Pencerelerden başlatıcam bu hafta kusmetse
Sonraki sefer duvarlar ve kapılar zamanı olursa koktuklar
Bunlar rutin temizliğe giriyor mu normalde gelenler her hafta pencere koltuk siliyor mu ütü yapıyor mu
emel inan bana ilk de ikincide fark etmiyor rabbim bizlere(annelere) nasıl bir kalp verdiyse artık hepsinin özlemi birbirinden farklı oluyormuş heyecan desen zaten o bambaşka o bebeği kucağına aldığın anda çok daha başka biri gibi hissedeceksin kendini şimdiden çok daha güzel bir duygu
emel bu arada sen bu şeker süs işlerini falan ne yaptın net olarak belli mi yoksa ben gibi kararsızlardan mısın?
hımmm alevela'nın kardeşinin bir sorunu vardı ona çözüm bulabildiler mi acaba
hımm ben onu kaçırmışım demek ki
emel inan bana ilk de ikincide fark etmiyor rabbim bizlere(annelere) nasıl bir kalp verdiyse artık hepsinin özlemi birbirinden farklı oluyormuş heyecan desen zaten o bambaşka o bebeği kucağına aldığın anda çok daha başka biri gibi hissedeceksin kendini şimdiden çok daha güzel bir duygu
emel bu arada sen bu şeker süs işlerini falan ne yaptın net olarak belli mi yoksa ben gibi kararsızlardan mısın?
hımmm alevela'nın kardeşinin bir sorunu vardı ona çözüm bulabildiler mi acaba
hımm ben onu kaçırmışım demek ki
canım hastanede gelen misafirlere sadece çikolata dağıtıcam. odada bir de fotoğraf çekimi için kullanacağım ebru hoşgeldin tarzı bir çerçeve yaptırmayı düşünüyorum eğlenceli olsun diye. kurabiye,lohusa şerbeti düşündüm de şimdi o telaşta bebekle mi ilgilenilsin yoksa misafirlere ikram mı yapılsın karmaşık bir süreç olur diye vazgeçtim. Balonlar da olabilir etrafta :))
hastane odası için bir kapı süsü beğendim onu yapar mıyız yoksa hazır mı alırız bilmiyorum dur fotosunu göndereyim bakalım beğenicek misinEki Görüntüle 922359
emelcım ılk once ebruşun ıyı olmasına cook sevındım ınsallah zamanında hayırlısıyla gelır....
bende hastanede cukulota ıkram ederım dıye dusunuyorum ben ılkınde seret hastanede yapmıstım ama ınan hem bıze hem gelene zor oluyor cunkuu bız yareı telastayız gelenler zaten onu ıcecek fırsatı bulamıyorlar cukulota vermek sankı daha mantıklı
sabunlarını cok begendım nerden alıcaksın emel?
canım hastanede gelen misafirlere sadece çikolata dağıtıcam. odada bir de fotoğraf çekimi için kullanacağım ebru hoşgeldin tarzı bir çerçeve yaptırmayı düşünüyorum eğlenceli olsun diye. kurabiye,lohusa şerbeti düşündüm de şimdi o telaşta bebekle mi ilgilenilsin yoksa misafirlere ikram mı yapılsın karmaşık bir süreç olur diye vazgeçtim. Balonlar da olabilir etrafta :))
hastane odası için bir kapı süsü beğendim onu yapar mıyız yoksa hazır mı alırız bilmiyorum dur fotosunu göndereyim bakalım beğenicek misinEki Görüntüle 922359
emelcım ılk once ebruşun ıyı olmasına cook sevındım ınsallah zamanında hayırlısıyla gelır....
bende hastanede cukulota ıkram ederım dıye dusunuyorum ben ılkınde seret hastanede yapmıstım ama ınan hem bıze hem gelene zor oluyor cunkuu bız yareı telastayız gelenler zaten onu ıcecek fırsatı bulamıyorlar cukulota vermek sankı daha mantıklı
sabunlarını cok begendım nerden alıcaksın emel?
canım bir kaç yerden fiyat aldım en ucuzu adet fiyatı 4.5 tl idi. şimdi yazışıyoruz 100 tane için indirim yapma şansı olur mu diye:))
ucuz bulduğum sitenin adını vereyim sana istersen canım sitenin linki aşağıda.
www.missabun.com/content.asp?Mode=120&CID=267
Arkadaslar istanbulda tam gün temizlik ücreti kaç oldu düzenli birini ayarlamaya çalışıcam da kaç lira vericem bilmiyorum
loveli ben de öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam ve şubat tatilinden sonra 1 hafta daha çalışacağım.aynı senin gibi bende müdür yardımcımıza sordum bizimkide 3 hafta aktarabilirsin tatilde izinli sayılıyorsunuz dedi.ama iznin başında ve sonunda çalışıyo gözüküyosunuz aktarabilirsin diyen arkadaşlar da var neye göre diyorlar bilmiyorum varmı başka bu konuda bir fikri olan arkadaşlar.
sen de bir sor bakalım arkadaşım sana ne diyecekler cevabı bize de bildirirmisin kafamız netleşsin artık.ben de öğretmenim senin gibi yapmayı düşünüyorum tatili de aktarmak için 1 hafta daha çalışacağım ama ben sormadım aktarabilir miyim diye inş sorun çıkarmazlar zaten bu hali ile en az 3 haftam açıkta
bu gün detaylı ultrasona girdik.. dr kız bebeklerin fazla iriliğinin olmadığını ve bizim bebeğimizin çok iri olduğunu 2li test falan yaptırıp yaptırmadığımı sordu.. bebeğin kilosunun fazla olmasının anormali olduğunu bilmiyordum!!
benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar varsa lütfen böyle birşeyle karşılaşıp kendi dr una danışanlar beni rahatlatın.. bebeğim tontik olcak diye sevinemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?