canım hastanede gelen misafirlere sadece çikolata dağıtıcam. odada bir de fotoğraf çekimi için kullanacağım ebru hoşgeldin tarzı bir çerçeve yaptırmayı düşünüyorum eğlenceli olsun diye. kurabiye,lohusa şerbeti düşündüm de şimdi o telaşta bebekle mi ilgilenilsin yoksa misafirlere ikram mı yapılsın karmaşık bir süreç olur diye vazgeçtim. Balonlar da olabilir etrafta :))
hastane odası için bir kapı süsü beğendim onu yapar mıyız yoksa hazır mı alırız bilmiyorum dur fotosunu göndereyim bakalım beğenicek misinEki Görüntüle 922359
Mevlüt ve eve gelen misafirlere de kalıcı olsun diye bebek sabunu dağıtacağım. Sabunlarım da Eki Görüntüle 922360 yine kelebek desenli olacak. Bunu belki biz evde bile yaparız ama maliyetlere baktığımda sabun yapımı ile hazır almam arasında pek bir fark yok o yüzden hazır alacağım.
Herşeyi planladım 19 şubattan sonra tüm eksiklerini tamamlayacağım. Hedefim şubat 10a kadar tamamını bitirip 28 şubatta izne ayrıldığımda yan gelip yatmak :)))))
dün kızımı görmeye gittik 44 cm 1938 kg olmuş :)ve ben 3 haftada hiç kilo almamışım
Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
yaa bende ılk bebekte olan heyecan yooktu yenı yenı basladı ne duygusuz ınsanım:)
sımdıde korku daha cok nasıl yetebılecekmıyım ıkısınede korkusu
canım hastanede gelen misafirlere sadece çikolata dağıtıcam. odada bir de fotoğraf çekimi için kullanacağım ebru hoşgeldin tarzı bir çerçeve yaptırmayı düşünüyorum eğlenceli olsun diye. kurabiye,lohusa şerbeti düşündüm de şimdi o telaşta bebekle mi ilgilenilsin yoksa misafirlere ikram mı yapılsın karmaşık bir süreç olur diye vazgeçtim. Balonlar da olabilir etrafta :))
hastane odası için bir kapı süsü beğendim onu yapar mıyız yoksa hazır mı alırız bilmiyorum dur fotosunu göndereyim bakalım beğenicek misinEki Görüntüle 922359
Mevlüt ve eve gelen misafirlere de kalıcı olsun diye bebek sabunu dağıtacağım. Sabunlarım da Eki Görüntüle 922360 yine kelebek desenli olacak. Bunu belki biz evde bile yaparız ama maliyetlere baktığımda sabun yapımı ile hazır almam arasında pek bir fark yok o yüzden hazır alacağım.
Herşeyi planladım 19 şubattan sonra tüm eksiklerini tamamlayacağım. Hedefim şubat 10a kadar tamamını bitirip 28 şubatta izne ayrıldığımda yan gelip yatmak :)))))
emelcim maasallah bebeişine cok mutlu oldum..
Bebeğini gören ve iyi haberlerini alan tum arkadaslaradaben göremedim kuzum. Daha bi 10 gunde goremeyeceğim artık...
Bu aralar sonlara geldiğimiz için hani dogum hikayeleri anlatılırken duydugumuz seyler vardı ya..Benim suyum azalmıştı soyle oldu gibi... Sonu genelde iyi biten ve butunun içinde gorulmeyen pürüzler... O an o kadarda önemli bi sorun değilmiş dediğimiz şeyler... SOna yaklaştıgımız için ufak ufak o tarz haberler alıyoruz. Ama cok sukurki hepimiz riskli dönemleri atlattık. Ben ve benim gibi arkadasların 1-2 haftası daha var ama...Bundan sonra rahatız arkadaslar.. Bebeişlerimiz bizi ugrastıracak olsa bile bizimle olacaklar.... Ve sonunda yaa doktorum banada soyle demişti ama şoyle dogrdum gibi ömür boyu anlatacagımız hikayelerimiz olacak. Gelinlerimize biz senin gibimiydik hem su vardı hem bu vardı hemde ben soyle yapardım diye soylenecegiz...
Yarınlarda yarınlarda mutlu gunler var.. Yarınlarda yarınlarda bebeğimizi sevmek var...
Kızlar dun aksama heberlerinde hamile çalışanlara müjde tarzı seyler vardı. dogum sonrası rapor 10 gune cıkacakmıs dediler bugun iş yerindeki bayanlarda bana. HAberleri dinleyeniniz varmı?
Eskiden ebeler doğum gününün yaklaştığını bu çizgiden anlaarlarmış benimki çok koyulaştı ve ürktüm biraz ama ne derece doğru olduğunu bilmiyorum
Selam kızlar.. Doğum iznine çıkmama 9 gün kaldı ama hala kararsızım izne çıksam mı beklesemmi ?*
Allaha şükür hiçbi sıkıntım yok aslında çalışabilirim ama evde hazırlık yapma açısından da biraz evde olsam mı diyorum napsam ki :26:
bu gün detaylı ultrasona girdik.. dr kız bebeklerin fazla iriliğinin olmadığını ve bizim bebeğimizin çok iri olduğunu 2li test falan yaptırıp yaptırmadığımı sordu.. bebeğin kilosunun fazla olmasının anormali olduğunu bilmiyordum!!
benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar varsa lütfen böyle birşeyle karşılaşıp kendi dr una danışanlar beni rahatlatın.. bebeğim tontik olcak diye sevinemedim(
Bence iznini dogum sonrası kullan cnm bebeğine daha çok zaman geçirmiş olursun emzirme falan..
ben öğleden sonraya randevu aldım kendi dr uma görüncem.. bu moralle beklemek istemiyorum... kızıma zarar...gelince yazarım sonuçları
byee
Slm kıslar, az önce yıkadığım çamaşırları ütülemeye başlamıştım birazı bitti derken hepsini makinaya geri attım, ütü masasının üzerine çarşaf koyup öyle ütülemeye kararverdim, hiç bu kadar titizleneceğim gelmezdi aklımanasıl bitçek bu iş bilmiyorum
Bende çok sabırsızlanıyorum bebişimin eşyalarını hazırlamak için ama odasını bekliyoruz. Bu ay sonu gelicek inşallah ondan sonra sabaha kadar ütü yapıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?