o doğum çizgisi bende hiç olmadı ilktede olmadı şimdide yok sadece göğüslerim karardı o kadar yüzümdede gebelik maskesi olmadı :26:Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
bende de var o korkular ikisinide aynı anda ilgi gösterebilcemmi korkusu geçenlerde oğlum ayağı takıldı düştü dizi acıdı ağladı koştum kucakladım hemen öptüm acıyan yerini bana dediki aaa anne sen beni kucakldın artık beni hep kucaklıycanmı dedi mutluluğu yüzünden okunuyordu hamilelikten dolayı hiç kucağıma kaldırmıyordum oturduğum yerden sarılıyordum hep onun o konuşması yüreğime dokundu annecim ben seni kucağımda zıplatamasamda seni inanılmaz çok seviyorum sana söz kardeşin doğsun yine seninle eskisi gibi hoplamalı zıplamalı oyunlar oynuycam dedim çok sevindi kuzum işte öbür bebişle ilgilenirken onu ihmal edersem korkusu var bende deyaa bende ılk bebekte olan heyecan yooktu yenı yenı basladı ne duygusuz ınsanım:)
sımdıde korku daha cok nasıl yetebılecekmıyım ıkısınede korkusu
Sorma canım ya 2 parçaşey ütülücem diye nefes nefese kaldım onlarda boşa gitti içime sinmedi, bence hastane çıkışına falan başlayabilirsin nasılsa kutu içinde oluyor, sonra zor olmasın...
Boğazım da boğazım nasıl acıyoo ühüü( faranjit oldum galiba ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum... Sevgili arkadaşlarım sizden yardım istediğim bir konu var ki başlıkta da görüldüğü üzere mobilya kokusuuu. Biz odamızı meltem mobilya dan kral modelini aldık geçen perşembe kuruldu 5 gündür gündüzleri camları açıp havalandırıyorum ama hiç azalma olmuyo kokuda. Odanın kapısını kapatıyorum sabah giriyorum gözlerim yanıyor kokudan. Sizler ne yaptınız acaba bu durumdan kurtulmak için fikirlerinizi paylaşırmısınız. Biran önce oğlumun odasını yerleştirmek istiyorum çünkü aldıklarımız kilerde yatak odasında salonda heryerde, ev taşınıyormuşuz gibi!!!
Boğazım da boğazım nasıl acıyoo ühüü( faranjit oldum galiba ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum... Sevgili arkadaşlarım sizden yardım istediğim bir konu var ki başlıkta da görüldüğü üzere mobilya kokusuuu. Biz odamızı meltem mobilya dan kral modelini aldık geçen perşembe kuruldu 5 gündür gündüzleri camları açıp havalandırıyorum ama hiç azalma olmuyo kokuda. Odanın kapısını kapatıyorum sabah giriyorum gözlerim yanıyor kokudan. Sizler ne yaptınız acaba bu durumdan kurtulmak için fikirlerinizi paylaşırmısınız. Biran önce oğlumun odasını yerleştirmek istiyorum çünkü aldıklarımız kilerde yatak odasında salonda heryerde, ev taşınıyormuşuz gibi!!!
aynı sorun bende de var baska firmadan aldım ama yok geçmiyor mobilya kokusu
Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
cnm sanırım aybükeden sonra ben ikincidoğum haberini veren kişi olcam bu topikte sen izne ayrıldığında ben 1 haftalık doğum yapmış olcam bide sana tavsiyem ne şekilde doğum yapmak istediğine önceden karar vermen düşünme diyolarla tmm kafaya takma okadar
ama kararını ver ne istediğini tespit et heran ne olcağı belli olmaz araştırmanı iyi yap ne istediğine karar ver ondan sonrada kimsenin
dediğine bakma düşünme
Selam kızlar.. Doğum iznine çıkmama 9 gün kaldı ama hala kararsızım izne çıksam mı beklesemmi ?*
Allaha şükür hiçbi sıkıntım yok aslında çalışabilirim ama evde hazırlık yapma açısından da biraz evde olsam mı diyorum napsam ki :26:
Kızlar dun aksama heberlerinde hamile çalışanlara müjde tarzı seyler vardı. dogum sonrası rapor 10 gune cıkacakmıs dediler bugun iş yerindeki bayanlarda bana. HAberleri dinleyeniniz varmı?
bende öğretmenim ve aynen dediğiniz gibi oluyormuş aktaramıyoruz. o aktaranlar nasıl aktarmış merak ettim doğrusu
evde ne hazırlığı yapacaksın, boşversene, hazır ne güzel sağlıklsıın çalış ki doğum sonrası çok lazım olacak o izinler, ben bu gece uyuyamadım mayıs ayında napcam ben diye, iznim mayıs ayında bitiyor
selam güzel anneler....
ben sabah oğluşumu görüp geldim... ilk önce nstye gönderdiler. tabi nst diyince doğumun yaklaştığını daha iyi idrak ettim ve biraz heyecan yaptımm...
sonra oğlumu gördüm.. uyuyordu uyandırdığımız için surat asıp kaşlarını çattı öyle bir poz yakaladık..2100 gr. 45 cm. olmuş.. ben az değil mi diyince dr. gelişimi gayet iyi 4 gün önden gidiyor hatta dedi. doğumda 3 kilonun üstünde olur büyük ihtimalle... raporumu aldım. 9 şubatta bitiyor ama ben hayırlısıyla 17 şubatta doğum olacağı için müdürümünde iyi niyetiyle ocak sonunda çıkacam izne.
kızımda göğüs uçlarım çok yara olmuştu şimdiden yapabileceğim bişey var mı diye sordum.. lansinoh kremi önerdi ama iki hafta kala kullan dedi.. çünkü meme ucuyla oynarsan erken doğumu tetiklersin diye uyardı. 2 hafta sonra tekrar kontrol..
ya kızlar bebeğimi görünce aklımdaki tüm sorular uçtu gitti...
bizden haberler böyle... şimdi hemen geçmişe dönüyorum...
bak bunu hiç duymamıştım, verirlerse bana birinci sınıf nasıl strese girmeyeyim, o kadar dedim vermeyin diyecanım günaydın..Rabbim hayırlsıını nasip etsin... suyun az olmasının nedeni bebeğin strese girmesiymiş geçenlerde öğrendim.canım sakın stres yapma veya yapmamaya çalış olur mu ?
loğusa şerbeti için canımbende bilmiyordum ama bardak süslenirmiş onunla dağıtılırmış bir arkadaşım yapmıştı bende eksik kalmayayım dedim
Selam kızlar.. Doğum iznine çıkmama 9 gün kaldı ama hala kararsızım izne çıksam mı beklesemmi ?*
Allaha şükür hiçbi sıkıntım yok aslında çalışabilirim ama evde hazırlık yapma açısından da biraz evde olsam mı diyorum napsam ki :26:
Kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça biz mobilya konusunda sanırım baya geç kalmışız :18:
Aysonunda gelicek de biz havalandırıcaz da yerleştiricez de ohhhooo :/
Slm canım seni görünce yazayım dedim :))
Allah o günleri gösterirse inş. bende 32.haftamda doğum iznime çıkacam
evde biraz dinlenip artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?