2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
o doğum çizgisi bende hiç olmadı ilktede olmadı şimdide yok sadece göğüslerim karardı o kadar yüzümdede gebelik maskesi olmadı :26:

yaa bende ılk bebekte olan heyecan yooktu yenı yenı basladı ne duygusuz ınsanım:)
sımdıde korku daha cok nasıl yetebılecekmıyım ıkısınede korkusu
bende de var o korkular ikisinide aynı anda ilgi gösterebilcemmi korkusu geçenlerde oğlum ayağı takıldı düştü dizi acıdı ağladı koştum kucakladım hemen öptüm acıyan yerini bana dediki aaa anne sen beni kucakldın artık beni hep kucaklıycanmı dedi mutluluğu yüzünden okunuyordu hamilelikten dolayı hiç kucağıma kaldırmıyordum oturduğum yerden sarılıyordum hep onun o konuşması yüreğime dokundu annecim ben seni kucağımda zıplatamasamda seni inanılmaz çok seviyorum sana söz kardeşin doğsun yine seninle eskisi gibi hoplamalı zıplamalı oyunlar oynuycam dedim çok sevindi kuzum işte öbür bebişle ilgilenirken onu ihmal edersem korkusu var bende de

Boğazım da boğazım nasıl acıyoo ühüü( faranjit oldum galiba ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum... Sevgili arkadaşlarım sizden yardım istediğim bir konu var ki başlıkta da görüldüğü üzere mobilya kokusuuu. Biz odamızı meltem mobilya dan kral modelini aldık geçen perşembe kuruldu 5 gündür gündüzleri camları açıp havalandırıyorum ama hiç azalma olmuyo kokuda. Odanın kapısını kapatıyorum sabah giriyorum gözlerim yanıyor kokudan. Sizler ne yaptınız acaba bu durumdan kurtulmak için fikirlerinizi paylaşırmısınız. Biran önce oğlumun odasını yerleştirmek istiyorum çünkü aldıklarımız kilerde yatak odasında salonda heryerde, ev taşınıyormuşuz gibi!!!

Sorma canım ya 2 parçaşey ütülücem diye nefes nefese kaldım onlarda boşa gitti içime sinmedi, bence hastane çıkışına falan başlayabilirsin nasılsa kutu içinde oluyor, sonra zor olmasın...

Aslında haklısın, göbeklerimiz daha fazla büyümeden,haraket kabileyetimiz daha fazla azalmadan başlamak lazım. Hatta bu akşam eve gittiğimde bi makine yıkayayım :)

Canım güle güle kullanın inşallahh.. Dayım mobilyacı olduğu için biraz bilgim var. Sadece havalandırmak yetmiyor malesef.. 2-3 günde bir hafif nemli bezle silmen gerekli.. Birde odaya sirkeli su koy bir kaç kap o zaman daha çabuk geçicektir kokusu emin ol. Tabii sirkeyi çok abartmaman lazım bu seferde sirke kokmasın oda :) Bide 2 günde bir o suyu değişitirirsen iyi olur :)

aynı sorun bende de var baska firmadan aldım ama yok geçmiyor mobilya kokusu

aynı sorun bende de var baska firmadan aldım ama yok geçmiyor mobilya kokusu

Sen hangi firmadan aldın canım ?
Bizde baby city den aldık inşallah mağazada gördüğümüz gibi kaliteli ve güzel gelir odamız. Zaten geç kalmışız bakalım bizim boya kokusu nasıl geçicek :/

Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu

neden olduğunu bilmiyorum ama bende baya belirgin şekilde var

he hee bir de en son ben veirir mişim

evde ne hazırlığı yapacaksın, boşversene, hazır ne güzel sağlıklsıın çalış ki doğum sonrası çok lazım olacak o izinler, ben bu gece uyuyamadım mayıs ayında napcam ben diye, iznim mayıs ayında bitiyor

Kızlar dun aksama heberlerinde hamile çalışanlara müjde tarzı seyler vardı. dogum sonrası rapor 10 gune cıkacakmıs dediler bugun iş yerindeki bayanlarda bana. HAberleri dinleyeniniz varmı?

doğum sonrası rapor 10 güne çıkacakmış derken? ne raporu? en son bildiğim çalışma bakanı sağolsunlar (!) doğum sonrası izni uzatmadık diye açıklama yaptı, zaten vereceği 2 haftaydı artık o da yok

öncelikle geçmiş olsun bende oğluma aynı takımı alacaktım ama ankaraya gidip özel yapım bir mobilya aldık neye niyet neye kısmet diyelim allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herkese benim mobilyalarım geldi ve aynı senin gibi göz yakacak kadar koku vardı yaklaşık 15-20 gündür havalandırdım hiç kapatmadan odanın kapısınıda çektim toplamda 3-5 defa girmişimdir bugün yarın temizleyip yerleşmeyi düşünüyorum internette biraz araştırdım kokuyu en iyi geçiren prontonun toz savarları tarzında temizlik ürünleri oluyormuş ben ev temizliğinde toz savardan çok memnunum onun da kendine özgü bir kokusu var o nedenle ben ilk önce onla temizleyip bir gün daha havalanrıacam öyle yerleştirecem eğer daha farklı fikri olan varsa ve paylaşırsa onu da denerim tabi:13:

bende öğretmenim ve aynen dediğiniz gibi oluyormuş aktaramıyoruz. o aktaranlar nasıl aktarmış merak ettim doğrusu

ben net araştırma yapmadım ama kızımı tatil öncesi doğurmuştum ve o iki hafta bizde sorun olmadı diye hatırlıyorum, olsa unutmam mümkün değil koskoca 2 haftam yendi diye muhakkak hatırlardım, bak şeyi unutmuyorum mesela, erkan doğum yaptığım için kullanmadığım izinleri kullanabiliyormuşum doğum sonrasına aktarabiliyormuşum ama benimkini aktarmamışlardı. onu hiç unutmuyorum.

Yaa ne biliyim işte heyecandan insan sürekli bişiler yapmak istiyor.. İşten eve gidince yemek vs derken zaman kalmıyor pek o yüzden dedim ama. Haklısın bebişle zaman geçirmek çok daha keyifli olacak eminim. 16 ocakta kontrolüm var o zaman rapor alıcam çalışabilir diye..

maşallah oğluşuna, senin doğuma az kaldı o zamannnn:) çok heyecanlı, hadi hayırlısı

Kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça biz mobilya konusunda sanırım baya geç kalmışız :18:
Aysonunda gelicek de biz havalandırıcaz da yerleştiricez de ohhhooo :/

canım günaydın..Rabbim hayırlsıını nasip etsin... suyun az olmasının nedeni bebeğin strese girmesiymiş geçenlerde öğrendim. canım sakın stres yapma veya yapmamaya çalış olur mu ?
bak bunu hiç duymamıştım, verirlerse bana birinci sınıf nasıl strese girmeyeyim, o kadar dedim vermeyin diye

loğusa şerbeti için canım bende bilmiyordum ama bardak süslenirmiş onunla dağıtılırmış bir arkadaşım yapmıştı bende eksik kalmayayım dedim

hadi yaaaa yok ben eksik kalayım

Slm canım seni görünce yazayım dedim :))
Allah o günleri gösterirse inş. bende 32.haftamda doğum iznime çıkacam
evde biraz dinlenip artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum

Kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça biz mobilya konusunda sanırım baya geç kalmışız :18:
Aysonunda gelicek de biz havalandırıcaz da yerleştiricez de ohhhooo :/

daha benimkilerde gelmedi bu ay sonuna gelecek ama mraktan çatlıyoruz bi an önce eşimle eşyalarını yıkayıp yerleşti,rmek istiyoruz en merak ettiğimse o kıyafetlerini yıkıyıp minicik kıyafetlerini asıp onlara bakmak :) ayy çok güsell

kızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.

Slm canım seni görünce yazayım dedim :))
Allah o günleri gösterirse inş. bende 32.haftamda doğum iznime çıkacam
evde biraz dinlenip artık hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum

Çalışırken insan bulanıyor gerçekten ara ara ama işte doğumdan sonrada bebişlerimizden ayrılmak daha zor gelicek diye sanırım izne 37. haftada çıkacağim ben.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…