daha benimkilerde gelmedi bu ay sonuna gelecek ama mraktan çatlıyoruz bi an önce eşimle eşyalarını yıkayıp yerleşti,rmek istiyoruz en merak ettiğimse o kıyafetlerini yıkıyıp minicik kıyafetlerini asıp onlara bakmak :) ayy çok güsell
Çalışırken insan bulanıyor gerçekten ara ara ama işte doğumdan sonrada bebişlerimizden ayrılmak daha zor gelicek diye sanırım izne 37. haftada çıkacağim ben.. :)
kızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.
bu gün detaylı ultrasona girdik.. dr kız bebeklerin fazla iriliğinin olmadığını ve bizim bebeğimizin çok iri olduğunu 2li test falan yaptırıp yaptırmadığımı sordu.. bebeğin kilosunun fazla olmasının anormali olduğunu bilmiyordum!!
benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar varsa lütfen böyle birşeyle karşılaşıp kendi dr una danışanlar beni rahatlatın.. bebeğim tontik olcak diye sevinemedim(
valla bu bebişlerin hiç sağı solu belli olmaz olur mu olurhe hee bir de en son ben veirir mişim
ben net araştırma yapmadım ama kızımı tatil öncesi doğurmuştum ve o iki hafta bizde sorun olmadı diye hatırlıyorum, olsa unutmam mümkün değil koskoca 2 haftam yendi diye muhakkak hatırlardım, bak şeyi unutmuyorum mesela, erkan doğum yaptığım için kullanmadığım izinleri kullanabiliyormuşum doğum sonrasına aktarabiliyormuşum ama benimkini aktarmamışlardı. onu hiç unutmuyorum.
Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
yetme korkusu değilde umarım ikisine de aynı derecede ilgili olabilirimmmmm
yaaa çok beğendimmmmmmm kapı süsünüüüüüüü
sabun içinde belki resimden dolayı boyu biraz büyük göründü gözüme
sen yakından gördün mi ebat tam olarak bu kadar büyük mü ?
şekil, renk olarak çok güzel ama ebat düşündürdü beni emel
oyy oyyy benimde elimi çabuk tutmam lazım bu durumda dur
görümceye sorayım ne yaptın bizim keçe işlerini diyeyim
ondan ses çıkmazsa ben bu işe sağlam bir el atarım
hastane içinde öyle şerbet işlerine bende girmeyeceğim
emel verdiğin linkten baktım da çok daha güzel göründü gözüme
miss gibi sabun kokusu da burnuma geldi
bilmiyorum da dur bir bakalım netten
evet doğum zamanı yaklaştığında ortaya çıkıyor ve yine kendiliğinden kayboluyor korkulacak bir durum yok
ben doğumdan sonra ücretsiz izne çıkacam sen hemen başlayacak mısın izin bitince
birde özel sektördemisin, kamu da mı çalışıyorsun
ben özel sektörde çalışıyorum bu arada işler yoğun baya bunaldım ve otobüslerde zor oluyor
her hafta utu yapmıyor bıze gelen abla ama bunu sen yonlendırırsın.. dersınkı "bu hafta halı sılme utumu yap vs " dıe..bızde 110 tl yaptık yeni
Teşekkürler arkadaslar bi fikrim oldu şimdi 100 Tl den bi başlamasını teklif edeyim iş düzenini de dediğiniz gibi ayarlıyım.Ben 100 tl veriyorum ama evim küçük, 75 metrekare zaten. Bi gelişine cam siliyo, bi gelişine mutfak dolaplarını siliyo falan.
Benim de yeni belirginleşmeyeMerhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
kızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.
ben varım 2 günddür çok fazla olmasada bi kaç kere yaşadım korktum valla ne yalan söyliyim.aşırı ters basmıştı hastanede ondan oldu dedim ama bugünde oldu normaldir herhalde doktorada sormak aklıma gelmediArkadaşlar yaa,,
baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..
Ben bu alışveriş işini beceremicem dolanıp dolanıp boş dönüyorum
maşallah oğluşuna, senin doğuma az kaldı o zamannnn:) çok heyecanlı, hadi hayırlısı
Arkadaşlar yaa,,
baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..
yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım
çok komik oldum ya hayırlısıyla bir doğum yapsaydık :115:
Teşekkürler arkadaslar bi fikrim oldu şimdi 100 Tl den bi başlamasını teklif edeyim iş düzenini de dediğiniz gibi ayarlıyım.
Benim de yeni belirginleşmeye
CODULU bu 10 gğnlük rapor neymiş acaba zaten 2 ay değil mi izin babalar için mi
yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım
çok komik oldum ya hayırlısıyla bir doğum yapsaydık :115:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?