2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ayy evet bizde aynı şekildeyiz.. Her akşam odasına girip bebek arabasıyla falan oynuyoruz.. İyice kafayı yedik anlayacağın :))
Bide odası gelse demek ki orada yatıp kalkıcaz kesin :)

Çalışırken insan bulanıyor gerçekten ara ara ama işte doğumdan sonrada bebişlerimizden ayrılmak daha zor gelicek diye sanırım izne 37. haftada çıkacağim ben.. :)

ben doğumdan sonra ücretsiz izne çıkacam sen hemen başlayacak mısın izin bitince
birde özel sektördemisin, kamu da mı çalışıyorsun
ben özel sektörde çalışıyorum bu arada işler yoğun baya bunaldım ve otobüslerde zor oluyor

canım cok uzuldumm...Çok geçmiş olsun ama senin moralini yuksek tutmaya ihtiyacın var. Eşinle konus canım belki baska bi hastane daha ıyı olabilir bi deneyin..

canım ben de dün kontrole gittim. bebeğim benim de 10 gün önden gidiyor. Ama suyum normalmiş doktor öyle söyledi.
şekerden kaynaklı olabilir mi diye sordum senin şekerinle alakalı bir sıkıntı yok dedi. Genetik olabilir dedi. yani çok olumsuz konuşmadı ki (
senin doktorun neden öyle olumsuz konuştu anlamadım sahiden ..

he hee bir de en son ben veirir mişim
valla bu bebişlerin hiç sağı solu belli olmaz olur mu olur

ay cnm bende herşeyi unuttum onu unutmadım kızım 2 aylıkken işbaşıyapmıştım içime oturdu ozaman erken doğum yaptığında
aktaramıyodun şimdi kullanabiliyosun

Kızlar midem çok yanıyor ne yapmam lazım geceleri hiç uyumuyorum sürekli ağlayasım var ağlıyorum da insanların en ufak hareketlerine kırılıyorum ağlıyorum ayy ne oluyor bana ben çok sert birisiydim ama şuan çok sulu gözlü sessiz pısırık biri oldum

Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu

benim sadece göbek altında da değil;göğüslerimin altından başlayıp kasıklarıma kadar,bütün göbeğim boyunca var.4 aylıkken başladı,doğumla ilgili değil ama.jinekoloji ve gebelik. com dan;

LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.

Yüzde oluşan diğer lekeler ve koyulaşmalar (melazma, gebelik maskesi), çiller, meme uçlarında koyulaşma gibi diğer renk değişiklikleri de eşlik edebilir.

Gebelikte yetersiz folik asit vitamini alanlarda daha sık görüldüğüne dair bildirimler vardır ayrıca güneşe fazla maruz kalmamak da alınabilecek önlemlerdendir.

Bende özel sektördeyim canım.. evimle işim arası 10 dakika, arabayla gidip geliyorum o yüzden pek sıkıntı olmuyor.. Doğumdan sonra ücretsiz izin alır mıyım bilmiyorum patronum çok şeker biri beni sıkıntıya sokacağını sanmıyorum ama oğlumdan ayrılmak zor gelirsede izin kullanabilirim :)

her hafta utu yapmıyor bıze gelen abla ama bunu sen yonlendırırsın.. dersınkı "bu hafta halı sılme utumu yap vs " dıe..bızde 110 tl yaptık yeni

Ben 100 tl veriyorum ama evim küçük, 75 metrekare zaten. Bi gelişine cam siliyo, bi gelişine mutfak dolaplarını siliyo falan.
Teşekkürler arkadaslar bi fikrim oldu şimdi 100 Tl den bi başlamasını teklif edeyim iş düzenini de dediğiniz gibi ayarlıyım.

Merhaba kızlar göbek altında ve üstünde oluşan kahverengi çizginin ne olduğunu neden oluştuğunu biliyormusunuz bi arkadaşım doğumun yaklaştığının habercisi demişti doğrumu
Benim de yeni belirginleşmeye

CODULU bu 10 gğnlük rapor neymiş acaba zaten 2 ay değil mi izin babalar için mi

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum hersey yoluna gşrecek inşallah en kısa zamanda

Arkadaşlar yaa,,

baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..

Arkadaşlar yaa,,

baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..
ben varım 2 günddür çok fazla olmasada bi kaç kere yaşadım korktum valla ne yalan söyliyim.aşırı ters basmıştı hastanede ondan oldu dedim ama bugünde oldu normaldir herhalde doktorada sormak aklıma gelmedi

yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım
çok komik oldum ya hayırlısıyla bir doğum yapsaydık :115:

maşallah oğluşuna, senin doğuma az kaldı o zamannnn:) çok heyecanlı, hadi hayırlısı

tam 41 gün kaldı

geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin inşallah...

Arkadaşlar yaa,,

Ara ara banada oluyor ama yerimden kalktığımda falan.. Yani oturduğum yerde hiç yaşamadım canım..

yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım

bende arada öle oluyoru ama karnım çok yok.ama öyle olan annelere bayılıyorum bi de oturuken yavaşça karınlarını tutuyolar yaa :) daha ben öle olamadım ama yavaş yavaş büyüyoruz

canım zaten 8 hafta olan dogum sonrası rapor suresini 10 hafta olarak değiştireceklermöiş. DÜn akşam televizyonda soylemişler. Bende dinleyemedim..

Bende bazen öyle yürüyomuşum eşim söyledi dün :))
Her zaman değil ama bazen penguen gibi yürüyosun dedi. Sanırım alt tarafımda ağrı falan olduğunda istem dışı öle yürüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…