cnm sanırım aybükeden sonra ben ikincidoğum haberini veren kişi olcam bu topikte sen izne ayrıldığında ben 1 haftalık doğum yapmış olcam bide sana tavsiyem ne şekilde doğum yapmak istediğine önceden karar vermen düşünme diyolarla tmm kafaya takma okadar
ama kararını ver ne istediğini tespit et heran ne olcağı belli olmaz araştırmanı iyi yap ne istediğine karar ver ondan sonrada kimsenin
dediğine bakma düşünme
canım zaten 8 hafta olan dogum sonrası rapor suresini 10 hafta olarak değiştireceklermöiş. DÜn akşam televizyonda soylemişler. Bende dinleyemedim..
Kizlar ya ew temizlencek ama benim hic bisi yapasim gelmiyor perdeleri yikicam camlar silinecek hakilar silincek dolaplari bosaltmam lazim mutfak dolaplarini sormayin zatenn ama hic yapasim gelmio oturdugum yerden kalkasim gelmio hep oturmak yatnak istiyorum geceleri temizlik yapasim gelio cok tuhafin yaaa nasil olsa doguma da war diyorum sobra ya erkeb olursa diyorumm offff ben mi galesizim yoksa ben gibi olanlar warmi:-(
bu gün detaylı ultrasona girdik.. dr kız bebeklerin fazla iriliğinin olmadığını ve bizim bebeğimizin çok iri olduğunu 2li test falan yaptırıp yaptırmadığımı sordu.. bebeğin kilosunun fazla olmasının anormali olduğunu bilmiyordum!!
benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar varsa lütfen böyle birşeyle karşılaşıp kendi dr una danışanlar beni rahatlatın.. bebeğim tontik olcak diye sevinemedim(
ortalama 100 tl canım. temizlik + ütü
iiCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah bi an önce çözülür bu durum.Sen orda o hastanede strese girdikçe şekerin daha da yükselir ki zaten stres çok önemlikızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.
yetme korkusu değilde umarım ikisine de aynı derecede ilgili olabilirimmmmm
yaaa çok beğendimmmmmmm kapı süsünüüüüüüü
sabun içinde belki resimden dolayı boyu biraz büyük göründü gözüme
sen yakından gördün mi ebat tam olarak bu kadar büyük mü ?
şekil, renk olarak çok güzel ama ebat düşündürdü beni emel
oyy oyyy benimde elimi çabuk tutmam lazım bu durumda dur
görümceye sorayım ne yaptın bizim keçe işlerini diyeyim
ondan ses çıkmazsa ben bu işe sağlam bir el atarım
hastane içinde öyle şerbet işlerine bende girmeyeceğim
emel verdiğin linkten baktım da çok daha güzel göründü gözüme
miss gibi sabun kokusu da burnuma geldi
bilmiyorum da dur bir bakalım netten
evet doğum zamanı yaklaştığında ortaya çıkıyor ve yine kendiliğinden kayboluyor korkulacak bir durum yok
o doğum çizgisi bende hiç olmadı ilktede olmadı şimdide yok sadece göğüslerim karardı o kadar yüzümdede gebelik maskesi olmadı :26:
bende de var o korkular ikisinide aynı anda ilgi gösterebilcemmi korkusu geçenlerde oğlum ayağı takıldı düştü dizi acıdı ağladı koştum kucakladım hemen öptüm acıyan yerini bana dediki aaa anne sen beni kucakldın artık beni hep kucaklıycanmı dedi mutluluğu yüzünden okunuyordu hamilelikten dolayı hiç kucağıma kaldırmıyordum oturduğum yerden sarılıyordum hep onun o konuşması yüreğime dokundu annecim ben seni kucağımda zıplatamasamda seni inanılmaz çok seviyorum sana söz kardeşin doğsun yine seninle eskisi gibi hoplamalı zıplamalı oyunlar oynuycam dedim çok sevindi kuzum işte öbür bebişle ilgilenirken onu ihmal edersem korkusu var bende de
Cok geçmiş olsun arkadaşım. Neden duzelmiyor acaba? Bir de universite hastanesindesin, en ileri en detaylı tetkikler oralarda olur diye biliyoruz. Sana bir çözüm sunmuyorlarsa orda durmanin ne anlamı var.hic mi bisey soylemiyorlar? 16 gün cok fazla. Iyi bir endokrin hocasi yok mu bulundugun ilde bir de ona basvur istersen. Çok üzüldüm, benim de sekerim var ama diyetle duzeliyor, senin ki neden boyle ki.kızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.
kapı süsüne ben de bayıldım klasik bir kapı süsü değil çok orjinal geldi bana :))
Sabunun boyutu da 8 cm canım ve inanmıcaksın ama ben sabun için malzemeleri aldım ve kendim yapıcam :))))
çok kolaymış yapımı deneme amaçlı yapıcam eğer beceremezsem mecburen sipariş vericem:))) kimya deneyi gibi olacak çok zevkliiiii:)))
Bazı doktorları anlamak mümkün değil. Sen zaten streslisin nasıl olacak diye. Bir de çok şükür bir sıkıntın yok. Olumsuz seyler soyleyip strese sokmanın ne anlamı var anlamıyorum. Bir sorun olmadığı sürece dogum sekli son ana kadar belli olmuyor ki.normal diye gidiyorsun biseyler ters gidiyor sezeyan oluyor.sezeryan beklerken bir sanciyla hastaneye gidiyorsun acilma tamamlanmış kolaylıkla doguruyorsun.daha 2 aydan fazla var, , bunları düşünme minik kızın nasıl gelecegine karar verecek. Eşin de emin ol seni düşünüyor, seni stresli gorunce öyle davranmistir. Esimi düşündüm dedigin ne bilmiyorum ama ordaki deformasyon diye dusunuyorsan bence endise etme , dusundugun gibi olmuyor herkeste.ben de geçenlerde onu düşündüm. Burdaki arkadaşlar doğum için gün sayarken ben hala çalışıyor olcam :)))
benim dünkü doktorun hele ki bir erkek olarak fikirlerini açıkça söyleyen birinin sözlerini önemsemek çok daha mantıklı olacak gibi.
Ben sanırım sezeryana karar verdim yine fikrim değişti. Eşimi düşünerek verdiğim karardan dolayı da eşim bana tepki gösterdi ve şuan onunla konuşmuyoruz.
bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun istiyorum.
canım cok uzuldumm...Çok geçmiş olsun ama senin moralini yuksek tutmaya ihtiyacın var. Eşinle konus canım belki baska bi hastane daha ıyı olabilir bi deneyin..
canım hastaneye yatmadan önce 2 ay, yani tanı koyulduğundan beri ,1 devlet hastahanesi ve 2 farklı özel hastahanenin endokrin dahiliye ve diyet uzmanları tarafından takip ve tedavi yapıldı.hiç bir şekilde sonuç alamayınca kendi kadın doğumcumla da ortak karar verdiler ve tıp fakültesine yatış yapmamı en iyi burda bakılacağı söylendi.eminim onlarda hala eskisi gibi sanıyorlardır burdaki işleyişi.eşimde iş nedeniyle 1 haftalığına eğitim ve sınavlara girmek için istanbula gitmek zorunda kaldı.kimseye yük olmayayım ayakta kendime bakabiliyorum diye yanımda kalanda yoktu.dün ilk defa ihtiyaç duudum.iyice ağırlaştım zaten grip öldürdü.bugünlük annemi cağırdım mecbur.yarın daha iyi olurum umarım.
ben de geçenlerde onu düşündüm. Burdaki arkadaşlar doğum için gün sayarken ben hala çalışıyor olcam :)))
benim dünkü doktorun hele ki bir erkek olarak fikirlerini açıkça söyleyen birinin sözlerini önemsemek çok daha mantıklı olacak gibi.
Ben sanırım sezeryana karar verdim yine fikrim değişti. Eşimi düşünerek verdiğim karardan dolayı da eşim bana tepki gösterdi ve şuan onunla konuşmuyoruz.
bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?