2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cok geçmiş olsun ya tedavisi bence gereginden uzun surmus bi baska doktora daa gorun istersen.. tedavi işe yaramıyosa o hastanede kalmanın hiçbi anlamı yok bence ki en önemlisi doktorlar falan pek ilgilenmıyosa :44::44::44:

merhaba canım, gecmiş olsun... bebişinin kilosu gayet normal, ayrıca ultrason +-200 gr oynayabiliyor, benimki erkek, 30+5 de gitmiştim 1700 du.. benim de erken dogum riskim var , her hafta proluton igne oluyorum ve yatıyorum, izne ayrıldım

canımmm çok geçmiş olsunn o hastanede yatmak kadar sıkıcı bişey yok zaten. ama birilerini çağır yanına arada enazından yoksa gün geçmiyor. ben duramıyordum valla annemde kw de eşimde ablamda kaldılar ben sırayla. umarım biran önce iyi olursun canım

Merhaba annişler, bende 29+3 te gittiğimde 1300 gr dedi doktor haftana göre normal dedi

Codulucum, saglik acisindan bir mecburiyet olmadikca, dunyaya gelis zamanini bebegin secmesi daha dogru.
Anne sezeryan olmak isterse bile normal dogumun baslamasini, ondan sonra sezeryan ile bebegin dunyaya getirilmesini tavsiye ediyorlarmis...

Arkadaşlar yaa,,

baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..
canım tansiyonunu bir ölçtür bakalım...demir eksikliği kansızlıktan da olabilir...geçmiş olsun ...

Ben bu alışveriş işini beceremicem dolanıp dolanıp boş dönüyorum

ayy sorma ben de öyle

bak bunu hiç duymamıştım, verirlerse bana birinci sınıf nasıl strese girmeyeyim, o kadar dedim vermeyin diye

canım ya işin çok zormuş gerçekten.çok anlayışsızca davranmışlar

çok üzüldüm geçmiş olsun, bilgim yok malesef ama sıcak suya oturma bir daha, doğumu falan tetikler mazallah, bir an önce doktoruna görün ki çözümü varsa yapılsın

senin neden erken doğum riskin vardı? ben de geçen hafta oldum ciğer geliştirici iğne 4 tane, ben 2 gün üst üste oldum. ben 30+2 de gittiğimde 1475 grdı, 31+6 da gittiğimde 1580 gr olduğunu öğrendim. doktorum zayıf dedi bana, seninki iyi demiş, anlamadım ki :26:

canım zaten 8 hafta olan dogum sonrası rapor suresini 10 hafta olarak değiştireceklermöiş. DÜn akşam televizyonda soylemişler. Bende dinleyemedim..

hayır yaa, bakanı dinledim ben, yapmayacağız dedi, doğum iznini uzatmayacağız dedi

(( ne diyeceğimi bilemiyorum canım yaa, Allah 'ım yardımcınız olsun, ne kadar kötü şartlarda olsan bile hastanede olman senin için daha güvenli, çok zor günlerden geçiyoruz, nolur az daha sık dişini, eve gelsen nasıl rahat etsin için, hiç değilse orda doktorun muayenesi kontrolü daha sık oluyordur, biraz daha dayan bakalım liliş iiçinnnn öpüyoruz seni, bozma moralini sakın. güçlü ol ve iyi şeyler düşün, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha sabır

kim yazmıştı birisi yazmıştı kefir çok iyi geldi diye, dene istersen, çok geçmiş olsun

bu gidişimde bende de enfeksiyon çıktı ve antibiyotik verdi dr bana da
inşlh antibiyotik faydlı olur ikimize de canm

bu gidişimde bende de enfeksiyon çıktı ve antibiyotik verdi dr bana da
inşlh antibiyotik faydlı olur ikimize de canm
amin canım inşallah. bu ikinci olacak benim antibiyotik kullanmam. ilkini 5 aylıkken kullanmıştım yine enfeksiyon çıkmıştı
çok sağol canım benim bebişim de erkek proluton iğneyi de kullanmıştım 1.5 aylıkken düşük riski vardı, şimdi başka başka ilaçlar kullanıyorum erken doğum riski nedeniyle. izne ayrılman iyi olmuş bende pazartesi yani 31+2 de rapor alacam 32 ye öyle tamamlayacam sonra izinliyim inşallah
Merhaba annişler, bende 29+3 te gittiğimde 1300 gr dedi doktor haftana göre normal dedi
teşekkür ederim canım maşallah senin de bebişine

bana da beim bebişim zayıf gibi geldi canım o yüzden burda sizlere de sorayım dedim ama doktorum eşimi yüz kere takdir etti eşine de bebeğine çok iyi bakmışsın bebek gayet iyi hatta 2 gün önde gidiyor dedi. bence sen de üzülme nette araştırdım 30 haftalıkta 1400-2000 gr arası normal sınırlarda yazıyordu. bende servikal yetmezlik var canım yani rahim ağzında incelme var sürekli yatman lazım dedi doktor 5. aydan beri kendime çok dikkat ediyorum, git gide inceliyor her an açılabilir ve doğum yapabilirsin dedi, inşallah bebişlerimiz bizi böyle erken bırakmaz canım, sendeki durumu da biliyorum geçmiş olsun diliyorum tekrardan

Son düzenleme:

selam kızlar ben kendi dr uma gittim çok net konuşmamakla birlikte tontiş kızımın suyunun normal olduğunu söyledi.. tabi daha uzman dr lara da gidebilirsin dedi.. Allahtan hayırlısı deyip geçmek istiyorum iç sesim susmuyoo... pr. dr a gitmeyi düşünüyorum tüm soru işaretlerini bitirmem lazım..

lilapr Allah sana da acil şifalar versin bebeklerimizi bize sağlıklarıyla bağışlasın inşallah..

Kizlar benimde 2. Ayimda cikmisti enfeksiyon hem baya yuksek ama doktorum hap wernicembol su ic ededi tabi ben icebildigim kadar ictim cok degil birde 5 aylikken yapildi yine enfeksion gorunuo ama bu kez de cok azdi yine hap wermedi gecen antalyada doktora gittim oda enfeksiyonun erken doguma sebeb olabiliceni soledi tekrar bi idrar testi yaptri demisti sizde bole deyince korktum simdi ocak sonunda kontrolum war yaptrim bari bi daha

yaptır canım, ben 1.5 ay evvel yaptirmiştim, temizdi, 2 hafta sonra bi daha istedi.. enfeksiyon varsa ilacla onlem alabiliyorlar, dedigin gibi erken dogumu tetiklediginden duzenli baktiriyo doktorlar.

Allah sabir ve kolaylik versin canim ben oglumda dr browsun biberonunu kullandik memnundum ama temizligi biraz zahmetli icinin aparatlari var bide nubynin anne göğsü hissi veren biberonu var bu bebisimde insallah lazim olmaz ama gerekirse kesinlikle nuby alicam bi arastir istersen

Bugun benide saglik ocagindan ebemiz cagirdi canim gittim kansizlik varmi diye kan tahlili aldilar sonuç yarın çıkacak idrar tahlili yapildi enfeksiyon çıktı yarin aile hekimimize sonuclari gostericem tansiyon ve kilo kontrolu yapti sadece bebekle ilgili bisey demedi inşallah dogumun kolay ve gönlünce olur

Maşallah emlcim bebisine allah nazarlardan korusun

benide ilk defa çağırdılar bu ikinci diyemi bilmiyorum ebem önemli bilgiler veriyor ama hiç tahlil yapmıyorlar .sağol canım amin.Rabbim kolay doğum nasip etsin bizlere.özellikle şuan doğum sancısı çekenlerin doğum yapanların yardımcısı olsun diye dua ediyorum hep.birbirimize ettiğimiz dualarımız zamanı geldiğinde inşallah bizi bulacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…