Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar bugün içinde ultrasonu da çektiricem bakalım hayırlısı artık bebeğim ve ben sağlıklı olalım da hepinize günaydın
kaç gündür sağ bacağımda ağrı vardı gece bi baktım baldırımda varis başlamış şişmiş offff hamileliğin sonuna kadar uğraştıracak benizaten 2 aydır sağ bacağıma kramp giriyordu belliydi bişey çıkacağı
selam annişleeeerbugün doktor kontrolümüz vardı, bebişim 1540 gr olmuş 30+3 haftalığım . sizin bebişlerinizin kiloları nasıl bu haftalarda yazarsanız çok çok çok sevinirim, doktor gelişimi normal dedi böyle giderse 3300 gr falan doğar dedi ama sizin bebişlerinizi de merak ediyorum. bu arada idrarda enfeksiyon çıktı, fitil ve antibiyotik yazdı yine, bu ikinci oluyor enfeksiyonum bide erken doğum riski vardı bende,4 tane ciğer geliştirici iğne yazdı , ikisini bugün yaptırdım diğer ikisini haftaya bugün yaptıracam inşallah. 4-5 gündür giremiyordum nete geçmişe bakayım siz neler yapmışsınız
kızlar artık delirmek üzereyim.ne olur bizim için dua edin.bazı arkadaşlar durumu biliyor.16 gündür hastahanede yatıyorum.gestasyonel diabet yüzünden.hala şeker düzeyi normal değil.dozu bir türlü ayarlayamadılar.nasıl bir insülin direnciyse artık günde 5 kez iğne vurup 8 kez ölçüm yapılıyor.arta arta 120 ünite insüline kadar çıktı aldığım.burda tip 1 olup sekeri 600 lerde olanlara bile benim kadar ilaç verilmiyor.bu arada her 3 günde bir kadın doğuma gönderiliyorum.nst ve ultrason için.bebek 3 hafta ileri karın cevresinden.suyumda fazlalaşmış.ama kalp atımı haraketi solunumu gayet iyi.ama ben iyice bunaldım artık.en kötüde grip oldum.2gün şiddetli boğaz ağrısının ardından sonunda gece sabaha çıkmayacağım sandım.öksürük bir yandan.nefes alamıyorum.ve tek bir dr dahi bakmıyor.bir nöbetci dr var.ben bu servisin dru değilim deyip gönderiyor.zar zor hemşirelerden parol aldım birtane.sabah uzman geldi yüzüme bakmıypr.zorla durdurdum.göğüs polikliniğine yönlendirecekler.şunu söyleyebilirimki antalya tıp fakültesi bitmiş.ben sanıyordumki buraya yatınca herseye 4 4 lük bakılır takip edilir.uzmanlar yeni mezun bişeyden anladıkları yok.
maşallah canim oglusuna nerdeyse bir ay kalmis doguma rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsinselam güzel anneler....
ben sabah oğluşumu görüp geldim... ilk önce nstye gönderdiler. tabi nst diyince doğumun yaklaştığını daha iyi idrak ettim ve biraz heyecan yaptımm...
sonra oğlumu gördüm.. uyuyordu uyandırdığımız için surat asıp kaşlarını çattı öyle bir poz yakaladık..2100 gr. 45 cm. olmuş.. ben az değil mi diyince dr. gelişimi gayet iyi 4 gün önden gidiyor hatta dedi. doğumda 3 kilonun üstünde olur büyük ihtimalle... raporumu aldım. 9 şubatta bitiyor ama ben hayırlısıyla 17 şubatta doğum olacağı için müdürümünde iyi niyetiyle ocak sonunda çıkacam izne.
kızımda göğüs uçlarım çok yara olmuştu şimdiden yapabileceğim bişey var mı diye sordum.. lansinoh kremi önerdi ama iki hafta kala kullan dedi.. çünkü meme ucuyla oynarsan erken doğumu tetiklersin diye uyardı. 2 hafta sonra tekrar kontrol..
ya kızlar bebeğimi görünce aklımdaki tüm sorular uçtu gitti...
bizden haberler böyle... şimdi hemen geçmişe dönüyorum...
Emelcim sende bana benziyosun...Cok cabuk karar alıyosun bi andada değiştirebiliyosun. İşin en komik tarafıda hepsinde eminsin ve karar verdikten sonra rahatlıyosun dimi. Bende senin gibi çabuk karar veririim. Eğer uygulama suresi uzunsa kesin fikir değiştirirm ama aklıma baska bişey geldiği için olur benimki baskalarından etkilendiğim için değil yani. Sezeryan konusundada bende dusunmuyo değilim. Ben çatlarım o kadar zaman. Guya mart annesi olacam ama 28 mart. Bi yandanda Sezeryan olursa 38. haftada kavusurum bebeğime ama burcu balık olur diğer turlu koç olur. İkisde bambaska karakter cok inanmam ama bebeğime mudahale etmiş gibi olur muyum dıye dsunuyorum. bide koç burcu bebek mi balık burcu bebek mi...?? Acaba dogacagı gune bebeğim mi karar verse. Yadfa buı benim hakkım mı?
bende 29 mart doğumluyum koç burcuyum :))ewet oldukça inatımdırBenim ilk kızım 24 Mart doğumlu yani koç, eşim koç, annem koç, gerçekten koçlarla uğraşmak zor korkutmak istemem ama aşırı inat oluyorlar ben zavallı bir yengecimsabır sabır sabır napalım. Bakalım bu kızım da ya kova ya balık olacak artık hayırlısı, diyeceğim bebek kendi belirlesin bence canım .hayırlısı nezamansa ozaman doğsun yavrum sağlıkla sıhatle
inşallah hayırlı haberle dönersin cnmKızlar yarın kontrolüm var bakalım doktorum neler diyecek kızım nasıl çok merak ediyorum, zaman azaldıkça endişelerim artmaya başladı , plesentam ne durumda ? İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur , sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım:18:
Arkadaşlar yaa,,
baş dönmesi yaşayan var mı bi tek ben miyim, oturduğum halde düşecek gibi oluyorum sandalyeden yer ayagımın altından kayıyo sanki neden acaba?..
loveli ben de öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam ve şubat tatilinden sonra 1 hafta daha çalışacağım.aynı senin gibi bende müdür yardımcımıza sordum bizimkide 3 hafta aktarabilirsin tatilde izinli sayılıyorsunuz dedi.ama iznin başında ve sonunda çalışıyo gözüküyosunuz aktarabilirsin diyen arkadaşlar da var neye göre diyorlar bilmiyorum varmı başka bu konuda bir fikri olan arkadaşlar.
ben de öğretmenim senin gibi yapmayı düşünüyorum tatili de aktarmak için 1 hafta daha çalışacağım ama ben sormadım aktarabilir miyim diye inş sorun çıkarmazlar zaten bu hali ile en az 3 haftam açıkta
25 Ocakta benim 32. haftam doluyor. Memur o hafta rapor getirmemi istedi. Eğer yarıyıl tatilinden sonra da çalışmaya devam edecekseniz aktarırısınız hocam o sizin tatiliniz, ama aktarmak için tatilden sonra yarım gün dahi olsa çalışmanız lazım dedi. Benim bildiğim şu, eğer 37 hafta tatilde bitiyorsa o zaman aktaramazsınız çünkü tatilde fiilen çalıamazsınız. Ama benimki gibi tatil iznin içinde kalıyorsa (sonunda değil, içinde) o zaman sorun olmuyor.
Ben hamile degilken de bayılıyodum penguen gibi yürüyen hamilelere. Şimdi de kendimi görüp eğleniyorum çok tatlıyız çokkk:))yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım
çok komik oldum ya hayırlısıyla bir doğum yapsaydık :115:
Biri beni anlatmış :) iletiyi benmi yazdım diye tekrar baktımKızlar akşam olunca bana bi ağırlık çöküyo gb ya nefesim kesiliyo ateş basıyo daralıyorum.. Böyle çıksam bi tepeye avazım çıktığı kadar bağırsam istiyorum..uyuyamıyorum zaten dün gece toplasan 1 saat ancak uyudum o da bölük pörçük, gündüz zaten uyuyamam stres yapıyorum galiba gece olucak yine yatakta dönecem sabaha kadar diye
Canım bu saydıkların cok ağır işler hele ki hamileykenKizlar ya ew temizlencek ama benim hic bisi yapasim gelmiyor perdeleri yikicam camlar silinecek hakilar silincek dolaplari bosaltmam lazim mutfak dolaplarini sormayin zatenn ama hic yapasim gelmio oturdugum yerden kalkasim gelmio hep oturmak yatnak istiyorum geceleri temizlik yapasim gelio cok tuhafin yaaa nasil olsa doguma da war diyorum sobra ya erkeb olursa diyorumm offff ben mi galesizim yoksa ben gibi olanlar warmi:-(
Biri beni anlatmış :) iletiyi benmi yazdım diye tekrar baktım
Aynen hepsini yaşıyorum az kaldı ya sabır.
Kızlar ben de öğretmenim de bu çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor tam olarak. 32+ 6 da alabilir miyiz yoksa 32. haftaya girmeden mi alıcaz:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?