2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar akşam olunca bana bi ağırlık çöküyo gb ya nefesim kesiliyo ateş basıyo daralıyorum.. Böyle çıksam bi tepeye avazım çıktığı kadar bağırsam istiyorum.. uyuyamıyorum zaten dün gece toplasan 1 saat ancak uyudum o da bölük pörçük, gündüz zaten uyuyamam stres yapıyorum galiba gece olucak yine yatakta dönecem sabaha kadar diye

İyi aksamlar kizlar yav bu zamanlar bir turlu geçmiyor sizede oyle geliyormu😞😞 artik mart gelsin yaw

benim kızım da 30+2 de 1570 gr dı. bana da her şey normal dedi doktorum..endişelenme.. ama enfeksiyona dikkat et, geçmiş olsun canm..

çok çok geçmiş olsun sıkıntılı süreçlerden geçiyorsun.Allah kolaylık versin, inşallah hepsi geçecek

maşallah canim oglusuna nerdeyse bir ay kalmis doguma rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin

Benim ilk kızım 24 Mart doğumlu yani koç, eşim koç, annem koç, gerçekten koçlarla uğraşmak zor korkutmak istemem ama aşırı inat oluyorlar ben zavallı bir yengecim sabır sabır sabır napalım. Bakalım bu kızım da ya kova ya balık olacak artık hayırlısı, diyeceğim bebek kendi belirlesin bence canım .hayırlısı nezamansa ozaman doğsun yavrum sağlıkla sıhatle

Kızlar yarın kontrolüm var bakalım doktorum neler diyecek kızım nasıl çok merak ediyorum, zaman azaldıkça endişelerim artmaya başladı , plesentam ne durumda ? İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur , sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım:18:

bende 29 mart doğumluyum koç burcuyum :))ewet oldukça inatımdır satıma göre bebişim 30 mart doğumlu olucak aslında doğum günümüz aynı olmasını çok isterdim ama sezercik olucağı için büyük ihtimal balık burcu olucak oğluşum sağlıkla doğsunlarda mühim olan o

inşallah hayırlı haberle dönersin cnm

Kızlar ben de öğretmenim de bu çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor tam olarak. 32+ 6 da alabilir miyiz yoksa 32. haftaya girmeden mi alıcaz:44::44:

Bu çalışabilir raporunu kaçıncı haftada almamız gerekiyor acaba tam olarak

Şimdi sen 25 ocakta 32+0 oluyorsun ya 32+6 ya kadar mı rapor alman gerekiyor memurun söylemesine göre

Ben de ogretmenim calisabilir raporumu bu cuma yani 32haftayi tam bitirdigim zaman alip 33.haftanin basinda okul idaresine verecegim.doktor daha oncesinde vermiyor.tekrar doktora gitmeyim diye gecen haftadaki muayene soylemistim ama 32.hafta bitimindeki son is gununde verebilecegini soyledi.

yahu kızlar bugün bişey farkettim ya ben yürürken aynı penguen gibi yürümeye başladım
çok komik oldum ya hayırlısıyla bir doğum yapsaydık :115:
Ben hamile degilken de bayılıyodum penguen gibi yürüyen hamilelere. Şimdi de kendimi görüp eğleniyorum çok tatlıyız çokkk:))

Biri beni anlatmış :) iletiyi benmi yazdım diye tekrar baktım
Aynen hepsini yaşıyorum az kaldı ya sabır.

kızlar ben de öğretmenim 27 ocak ta 32. haftam oluyor biz de milli eğitime sorduk ben 15 tatilden sonra da 1 hafta çalışırım 3 hafta aktarırım diyordum ancak miili eğitim bize 3 hafta aktarılmaz 1 hafta aktarırız demiş fiilen çalışma hikayesi yüzünden

Canım bu saydıkların cok ağır işler hele ki hamileyken
Bugün annem beni aradı bir telaşla daha nasılsin diye sormadan bak sana bişey söylicem ve sözümü dinliceksin. Dolaba yukariya eğer hatrım varsa kesinlikle uzanmıcaksın dedi. Noldu anne dedim başladı anlatmaya. Dayımin oglunun eşi hamileydi 8 aylıktı ve temizlik sevdasına düşmüş o halde duvarları dolapları silmeye yeltenmiş ve birden suyu boşalmış. Bebek eşinden ayrılmış meğer. 8 aylıkken bebeği aldılar ameliyatla
Çok şükür yaşıyor bebek ama böyle bir risk varken bırak evi düşünmeyi. Bir temizlikçi tut ya da bir zahmet eşin yapsın.

Biri beni anlatmış :) iletiyi benmi yazdım diye tekrar baktım
Aynen hepsini yaşıyorum az kaldı ya sabır.

Evet az kaldı :) ben şimdi bi çıkıp yürüyüş yapıcam yoksa duvarlar üstüme geliyor Allahtan havalar iyi burda balkonda oturuyorum resmen nefes alim diye :/

Kızlar ben de öğretmenim de bu çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor tam olarak. 32+ 6 da alabilir miyiz yoksa 32. haftaya girmeden mi alıcaz:44::44:

ben doktoruma geçen hafta sordum doktorum hafta değil de gün hesabı yaptı doğumdan 64 gün öncesinde verecek o da 31+2 ye denk geliyor ama özellikle gün hesabı yapması bana ilginç geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…