2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Evet aynen öyle birşeye karar vermem saniyelik. Yani görürüm vurulurum ve karar veririm. Öyle inciğinı cincigini asla incelemem. Eğer hiç birşey bilmiyorsam da konu hakkında deli gibi araştırma yaparım yorumlara bakarım ve o anda karar veririm. Beklemeye hiç tahammülüm yok:))
eşim de bir o kadar rahat durmadan onu dürtmen gerekiyor ki biseyleri halledelim. Dügünde bile yayınlanacak barkovizyon gösterisini söylediğim zamanda yapmadı diye kızıp gecenin 3üne kadar oturup ben yapmıştım o gün bitmiş olsun diye:)))))
Yaaa o balık ve koç konusunda bende çok düşünceliyim. Burdaki balık borçlarını tenzih ederek söylüyorum ki hayatımda 2 tane nefret ettiğim insan var ikisi de 20 mart dogumlu yani balık burcu. Ve kaderin cilvesine bakın ki balık burcu olma ihtimali var:)) hep takılıyodum balık olmaması için 20 marta gelse bile kendimi sıkıp 21 martta dogum yapayım diye:))
İşin esprisi tabii ama koç burcu çok daha mantıklı oluyor. Balık ise çok duygusal. Ben yengeç kızım balık düşünsene halimizi:)))
Ama sanırım ben burca falan takılmıcam sezeryan olcam 37 de ayrılcam izne. 38de de bebeğim gelse izin süresince 2 hafta karım olacak:))
İyice kafayü yiyorum coduluuuuummmmm:)))

Deformasyon ve dikişlerin ağrısından sonraki ilişkiye eskisi gibi girebilme korkusu. Bir kaç forumda kadınlarda bu sebeple soğukluk oluşmuş. Herkes yaşar diye birşey yok elbette ama yapım gereği bu tür olağandışı durumlarda eskiye dönmem zaman alıyor. Araba kullanmayı öğrenirken kaza tehlikesi atlattım diye araba fobisi oluştu şuan eşimin yaninda otursam bile büyük bir araba yanımızdan geçse kalp atışlarım hızlanıyor.
ya buna benzer bir fobi oluşturursa bende diye tedirgin oldum yine. Sonuçta evliliğin en önemli temel taşı cinsellik. Offff offff hiç bu kadar kararsız olduğum bir konu olmamıştı. Zamana bırakma huyum da yok nolcak bilmiyorum((

Canım benim yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki detaya eğer istersen özelden de konuşuruz bunu ama ben de hata yapıp eşime sordum nasıl olması gerektiğini. Ama abuk subuk cevaplar verince çok sinirlendim. Beden bizim bedenimiz, ilerde onların eşlik görevlerini de yerine getirmeliyiz ki kendimizi kadın gibi hissedelim,psikolojimiz sağlıklı kalsın. Bu açıdan düşünmüyolar hiç. Ben de en sonunda patladım beden benim bedenim sana niye soruyorum ki bunu dedim kapattım konuyu.dünden beri de konuşmuyorum. Hatasını anlayana kadar da pek konuşmıcam.

Codulucum, saglik acisindan bir mecburiyet olmadikca, dunyaya gelis zamanini bebegin secmesi daha dogru.
Anne sezeryan olmak isterse bile normal dogumun baslamasini, ondan sonra sezeryan ile bebegin dunyaya getirilmesini tavsiye ediyorlarmis...
Aslında çok mantıklı dediğin sancı süresi zaten en az 6 saat sürüyor. Sancıyı hisseder hissetmez sezeryana alınmak daha mantıklı çünkü vücut doguma başladığını anlayıp sütün gelmesi de kolaylaşıyor. Bunu doktorla konuşayım ben. Bir de epidural düşünüyorum da her durumda anestezist var mıdır ki onu da sorayın

Sağol canım inşallah. benim kızım 24 Mart, eşim 28 Mart, annem 29 Mart

Herşey yolunda olacak eminim buna haberlerinizi bekliyoruz senin ve bebişinin:)))

ya canım herkes ıcın farklıdır ama ole sezeryan ıcın ben bızımm eskı grupta kımseyle karsılasmadım ama tabı ınsan korkuyor ee bıraz orası acıyor,gogusler zaten eger emzırırsen resmen kardes modu oluyor:) ben dede mesela ay hemen hamıle kalırsam korkusu olmustu bır donemmm:)

ya emel benım kızım yengec oglum balık olcak anlasırlarmııııııııııı???:)

cok tehlikeli bu aylarda evet hareket etmemiz lazim eger durumumuz tehlikeli degilse ama tavsiye edilenleri yapabiliriz oyle ev temizligi dolap icleri falan olmaz

emelcim onceki sayfada yazdiklarina yorum yapacaktim ama cepten cok zor oldu tatlim yarin son 10 sayfayi alintilarim artim seni gorunce ozellikle giris yapmistim ama olmadi neyse yarin konusuruz

kizlar hepinize iyi geceler tatli ruyalar

Oyyyyy oyyyy biri yengeç biri balık müthiş ikili ama zorluk senin olacak desene. Çünkü balik ve yengeç burcu çok duygusal ve içli olurlar. Kendimden biliyorum kendilerinde oluşacsk herhangi bir duygu hasarinı 50 yaşında bile hala aynı acıyı hissederek yaşar
Çünkü geçmişe çok bağlıdır. Balık ve yengeç burcu iyi anlaşir diyolar ama ben balık burcu kimseyle anlaşamadım maalesef:)))
Ama kardeşler için geçerli bir durum degildir bu kesinlikle:))

cok tehlikeli bu aylarda evet hareket etmemiz lazim eger durumumuz tehlikeli degilse ama tavsiye edilenleri yapabiliriz oyle ev temizligi dolap icleri falan olmaz
Kesinlikle katılıyorum, hić bir şey bebegimden önemli değil varsın ev kirli olsun asla umurumda değil birini tutup yaptırırım nolcak.

emelcim onceki sayfada yazdiklarina yorum yapacaktim ama cepten cok zor oldu tatlim yarin son 10 sayfayi alintilarim artim seni gorunce ozellikle giris yapmistim ama olmadi neyse yarin konusuruz

kizlar hepinize iyi geceler tatli ruyalar

Canım genicim benimm:))
Bekliyorum cevaplarını. Oğluşuna,bebişine ve sana iyi geceler tatlı rüyalar. Bebişin girsin rüyana renk gelsin:)))

bende müdür yardımcımla konuştum. eğer okul acılınca gelıp 1 hafta çalışırsan , o 2 hafta yanmaz dedı. cuma calışablır raporumu alıcam ozamn tekrar konusucaz. gercı ben es durumu ataması ıstıcem sımdı, gıdersem yenı okul ne dıcek bılmıyorum. herkesten ayrı ses cıkıyo.

Kesinlikle katılıyorum, hić bir şey bebegimden önemli değil varsın ev kirli olsun asla umurumda değil birini tutup yaptırırım nolcak.

valla 2-3 gündür harıl harıl iş yapıyorum napim mecbur yapıcam kimseden fayda yok temizlikçi de benim dolaplarımı yerleştiremeyeceğine göre kendm yapmam lazım..

kızlar aklıma gelmişken söylim.. ilk emzirme sırasında süt gelmezse falan yada az gelirse süt sağarken göğüsler kanıyo ve bu süte de bulaşıyo(kan) benim gibi aptallık edip süt kanlandı deyip döküp durmayın içirin kolostrum sarı olur(ilk süt) çok faydalı sakın dökmeyin..

Kan deme çok fena oluyorum benim kanamadı çok şükür agrı sızı oldu inşallah seninde ikincide kanamaz.bir yakınımınki kanıyordu öyle emziriyordu yara iyileşemedi aylarca hatırlayınca bile fena oldum.lansinoh sürdün mü? ben kullandım agrı sızıyla atlattım

sürekli zeytinyağı krem sür canım bi de kabız olma geçmiş olsun
bence herşey tamam maşallahhh
ben kıyafet işini hazırladım eksikleri tamamladım
biberon emzik pişiik kremi göğüs kremi alt değiştirme örtüsü kaldı
en kötüsü o oğlum tam sarılamıyorr kucağıma gelemiiyor anne karnın acımasın diye
onu kucaklamayı boğuşmayı çok özledim erkek çocukları öyle oyunları çok seviyor hep güreşirdik şimdi baba ile yapıyor
anne kardeşim doğsun seninle de yaparız diyor canım yavrum
çok geçmiş olsun strese bağlı da yükseliyordur çok gerginsin haklı olarak o da inat ediyor kv de öyledir
ameliyat olacak ama şeker inatla düşmüyordu 1 hafta uğraştılar düşmedi diyet kar etmiiyordu en son dr dedi ki bu kadar stres yaparsan ben ne yaparsam yapayım düşmez dedi sonra azcık düşme görülür görülmez amleliyat oldu

oğlum 2 kutu antibiyortik sonra 3 gün iyi oldu ve şimdi yine burnu akıyor

Merhaba annişler, bende 29+3 te gittiğimde 1300 gr dedi doktor haftana göre normal dedi

BEnim kızda 29+0 da 1400 5 gün ileride, 30+6 da 1740 2 gün ilerideydi. Doktor gelişimi güzel dedi Ama kaç kilo doğacağına dair bi tahmin yürütmedi. SIzce kaç doğar kızlar ben 3400-3750 arası olsun istiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…