kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(
1- zeytinyağı yut 2-3 tatlı kaşığı
2- nane limon zencefil çörek otu tarçın koy bir taşım kaynasın sonra az demlensin içine bir kaşık bal koy iç canım
kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(
Cok sagol canim ama bana daha once hamilelikte nanelimon zencefil icme demislerdi dusuk riski oluormua tabi nekdr dogru bilmiyorum:/
oğlum 2 kutu antibiyortik sonra 3 gün iyi oldu ve şimdi yine burnu akıyor
sürekli zeytinyağı krem sür canım bi de kabız olma geçmiş olsun
bence herşey tamam maşallahhh
ben kıyafet işini hazırladım eksikleri tamamladım
biberon emzik pişiik kremi göğüs kremi alt değiştirme örtüsü kaldı
en kötüsü o oğlum tam sarılamıyorr kucağıma gelemiiyor anne karnın acımasın diye
onu kucaklamayı boğuşmayı çok özledim erkek çocukları öyle oyunları çok seviyor hep güreşirdik şimdi baba ile yapıyor
anne kardeşim doğsun seninle de yaparız diyor canım yavrum
çok geçmiş olsun strese bağlı da yükseliyordur çok gerginsin haklı olarak o da inat ediyor kv de öyledir
ameliyat olacak ama şeker inatla düşmüyordu 1 hafta uğraştılar düşmedi diyet kar etmiiyordu en son dr dedi ki bu kadar stres yaparsan ben ne yaparsam yapayım düşmez dedi sonra azcık düşme görülür görülmez amleliyat oldu
çok geçmiş olsun canım sakin olmak gerek dicem sana başka ne diyebilirtim bilemedim
31+2den sonra alabilirsin canım
valla her biri farklı diyor ne yapacağız bilmiyorum bilen de yok her telden bir ses çıkıyor 3 haftayı alalım bari sonra raporlarla uzatırız olmadı ne yapalımmmm
ben oğlunun annesine olan hassasiyetini severim. benim de öyle bir çocuğum olsun çok istiyoruuuummmm.
İnşallah senin gibi şanslı olurum :)))
oğlum 2 kutu antibiyortik sonra 3 gün iyi oldu ve şimdi yine burnu akıyor
benim kızda çok kötü oldu bir kutu bitirdi ona rağmen fenalaştı acile kaldırdık bir kutuda orda yazdılar bitmek üzere
biraz iyi yavrum bide suçiçeği çıkarıyomuş ikisi birden kötü etti 2 haftadır okuluna gidemiyo
gunaydn geçmiş olsun canım kara turpu rendeleyip suyunu sık balla karıştırıp yut iyi geliyo öksürüğe aynı şeyi zencefille deneyebilirsinkizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(
sık sık tüketmemekte fayda var tabi günde bir bardaktan bişey olmaz ben geçen içtim çok şükür bişey olmadı
abartmamak koşuluyla içebilirsin canım
senin kuzuna da geçmiş olsun canım(
Evet aynen öyle birşeye karar vermem saniyelik. Yani görürüm vurulurum ve karar veririm. Öyle inciğinı cincigini asla incelemem. Eğer hiç birşey bilmiyorsam da konu hakkında deli gibi araştırma yaparım yorumlara bakarım ve o anda karar veririm. Beklemeye hiç tahammülüm yok:))
eşim de bir o kadar rahat durmadan onu dürtmen gerekiyor ki biseyleri halledelim. Dügünde bile yayınlanacak barkovizyon gösterisini söylediğim zamanda yapmadı diye kızıp gecenin 3üne kadar oturup ben yapmıştım o gün bitmiş olsun diye:)))))
Yaaa o balık ve koç konusunda bende çok düşünceliyim. Burdaki balık borçlarını tenzih ederek söylüyorum ki hayatımda 2 tane nefret ettiğim insan var ikisi de 20 mart dogumlu yani balık burcu. Ve kaderin cilvesine bakın ki balık burcu olma ihtimali var:)) hep takılıyodum balık olmaması için 20 marta gelse bile kendimi sıkıp 21 martta dogum yapayım diye:))
İşin esprisi tabii ama koç burcu çok daha mantıklı oluyor. Balık ise çok duygusal. Ben yengeç kızım balık düşünsene halimizi:)))
Ama sanırım ben burca falan takılmıcam sezeryan olcam 37 de ayrılcam izne. 38de de bebeğim gelse izin süresince 2 hafta karım olacak:))
İyice kafayü yiyorum coduluuuuummmmm:)))
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz ??
1 haftadır hiiçç giremiyorum topiğeee
annemler dedemin cenazesinden döndüklerinden beri koşturmaca var
misafirin biri gelio diğeri gidioo resmen
bu arada hafta sonu yeğenimimnde doğum günü vardı
onunda hazırlıkları fln derken ailecek çok yoğunduk
boş olduğum anlarda da ev işlerimi yaptım fln fln
doğurana kadarda koşturmacam bitmicek herhalde
daha oğluşun elbiselerini yıkıycam ocak bitimine doğru
sonra şubatın başında da çantamı hazırlarım artıkk
doğuma hazır hale gelirim inş...
bu arada geçenlerde bahsettiğim enfeksiyonum ne zor geçtii
1 kerede acillik oldum ama sonra antibiyotik verdide dr. ancak geçti
şimdi normal haline dönünce anlıyorum ne kdr çok acı çektiğimi
Allah kimsenin başına vermesin
dünde sağlık ocağından çağırmışlardı oraya gittim bugünde kan vermeye gidicem
rutin tahliller varmışşş ne olduunu bilmiyorummm :44:
veee 62 ile başladığım hamileliğimde henüz 7. ayı yeni doldurmuş olmama rağmenn 82 ye ulaşmışım
çok canım sıkıldııııı nasıl bu kdr hızlı alıyorum anlamıyorummm
şeker çıktı mı çok kilo aldın dediler hemşireler hayır dedim onlar da garipsedi daha kötü oldum
30 la mı tamamlıcam hamileliği neee peeffff
ammmaaa uzatttımm iyi dolmuşummm birazdan yine sağlık ocağına gidicem
öpüyorum hepiniziiiii
tşk ederim cnm öğretmeniyle konuşmuş iyi olunca gel demiş bide yılbaşı takvimi
yapmışlar okulda öğretmeni benim kızınkini eve göndermiş baş köşemize astık
bir süre daha gitmim iyi olunca giderim diyoçok şükür şimdilik düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?