2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(

kizlar cok kotuyum oksuruyorum durmadan artik oksurmkten kasiklarima agri girio napcam bilmuyorum ihlamur iciyorum suan iyi gelir mi baska napabilirim basina gelmis olupta kurtulan var mi varsa nasil kurtuldunz yardim edin lutfen(

1- zeytinyağı yut 2-3 tatlı kaşığı
2- nane limon zencefil çörek otu tarçın koy bir taşım kaynasın sonra az demlensin içine bir kaşık bal koy iç canım

1- zeytinyağı yut 2-3 tatlı kaşığı
2- nane limon zencefil çörek otu tarçın koy bir taşım kaynasın sonra az demlensin içine bir kaşık bal koy iç canım

Cok sagol canim ama bana daha once hamilelikte nanelimon zencefil icme demislerdi dusuk riski oluormua tabi nekdr dogru bilmiyorum:/

Cok sagol canim ama bana daha once hamilelikte nanelimon zencefil icme demislerdi dusuk riski oluormua tabi nekdr dogru bilmiyorum:/

sık sık tüketmemekte fayda var tabi günde bir bardaktan bişey olmaz ben geçen içtim çok şükür bişey olmadı
abartmamak koşuluyla içebilirsin canım

oğlum 2 kutu antibiyortik sonra 3 gün iyi oldu ve şimdi yine burnu akıyor

benim kızda çok kötü oldu bir kutu bitirdi ona rağmen fenalaştı acile kaldırdık bir kutuda orda yazdılar bitmek üzere
biraz iyi yavrum bide suçiçeği çıkarıyomuş ikisi birden kötü etti 2 haftadır okuluna gidemiyo

oğlum 2 kutu antibiyortik sonra 3 gün iyi oldu ve şimdi yine burnu akıyor

geçmiş olsun canım. Bu aralar grip fena etki ediyor insana.Büyük insanı bile yerle bir ederken küçük bünyelere neler yapmıyor.
Umarım tez zamanda iyileşir.
Yaa normalde kar sevmem ama bu hastalıkları duyunca kar duasına çıkasım geliyor

gunaydn geçmiş olsun canım kara turpu rendeleyip suyunu sık balla karıştırıp yut iyi geliyo öksürüğe aynı şeyi zencefille deneyebilirsin

sık sık tüketmemekte fayda var tabi günde bir bardaktan bişey olmaz ben geçen içtim çok şükür bişey olmadı
abartmamak koşuluyla içebilirsin canım

ben çok kötüydüm öksürük krizine giriyodum neyaptm dr bişey yapmadı ılıksu limon iç elinden düşürme öksürdükçe iç
dedi 3 günde toparladım çok şükür benim drda ilaç konusunda katı yazmıyo ılıksuyla limonla iyileştim ben

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz ??

1 haftadır hiiçç giremiyorum topiğeee
annemler dedemin cenazesinden döndüklerinden beri koşturmaca var
misafirin biri gelio diğeri gidioo resmen
bu arada hafta sonu yeğenimimnde doğum günü vardı
onunda hazırlıkları fln derken ailecek çok yoğunduk
boş olduğum anlarda da ev işlerimi yaptım fln fln
doğurana kadarda koşturmacam bitmicek herhalde
daha oğluşun elbiselerini yıkıycam ocak bitimine doğru
sonra şubatın başında da çantamı hazırlarım artıkk
doğuma hazır hale gelirim inş...

bu arada geçenlerde bahsettiğim enfeksiyonum ne zor geçtii
1 kerede acillik oldum ama sonra antibiyotik verdide dr. ancak geçti
şimdi normal haline dönünce anlıyorum ne kdr çok acı çektiğimi
Allah kimsenin başına vermesin

dünde sağlık ocağından çağırmışlardı oraya gittim bugünde kan vermeye gidicem
rutin tahliller varmışşş ne olduunu bilmiyorummm :44:
veee 62 ile başladığım hamileliğimde henüz 7. ayı yeni doldurmuş olmama rağmenn 82 ye ulaşmışım
çok canım sıkıldııııı nasıl bu kdr hızlı alıyorum anlamıyorummm
şeker çıktı mı çok kilo aldın dediler hemşireler hayır dedim onlar da garipsedi daha kötü oldum
30 la mı tamamlıcam hamileliği neee peeffff

ammmaaa uzatttımm iyi dolmuşummm birazdan yine sağlık ocağına gidicem
öpüyorum hepiniziiiii

senin kuzuna da geçmiş olsun canım (

tşk ederim cnm öğretmeniyle konuşmuş iyi olunca gel demiş bide yılbaşı takvimi
yapmışlar okulda öğretmeni benim kızınkini eve göndermiş baş köşemize astık
bir süre daha gitmim iyi olunca giderim diyo çok şükür şimdilik düzeldi

günaydın arkadaşlar butik bebeden hastane çıkışı almıştım dün geldi yani nebilim güzel ama biraz küçük gibi aklıma takıldı valla

bide kızlar geceden beri bişey oldu bana sürekli kaşınıyorum sivilce gibi şeyler çıktı vucudumun heryerinde

Canım hayallerini yıkmak istemem ama, o iki hafta aktarılmıyor doğum sonrasına diye biliyorum. Doğum sonrası izin toplamı 13 haftayı geçemez diye bir şey var. Benim ilk gebeliğimde de 2 haftam yanmıştı.

Son düzenleme:

yoğunnnn bir haftanın üzerine tekrar hoşgeldin aramıza melojjjjj..
deden için tekrar başınız sağolsun. Yeğenin için de nice mutlu güzel seneler olsun inşallah
Enfeksiyonu atlatmışsın çok şükür çok geçmiş olsun bir daha başına gelmez inşallah canım
kilo konusuna gelince eğer sağlığında herhangi bir sıkıntı yoksa onu da pek takma. Benim çevremde çok var 20 25 hatta 30 kilo ile hamileliğini bitirenler.
Sen sadece sağlığını önemse o kadar kiloyu pek takma.

kimi aileler çocuklarının aktivitelerini pek önemsemezler. ben çok kızıyorum bu tür insanlara. ama seni ayrıca takdir ettim canım kızının o minnacık bir hareketle özgüvenini tahmin bile edemiyorum :)))
Herkese gösterip ben yaptım diyodur kesin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…