önceden üçyolda oturuyordum ben de :) üçyol meydandan hataya doğru sağdan yürürken bi yorgancı var canım.meydana çok yakın kalıyor hem de.sağ tarafta herhangi bir esnafa sorsan gösterirler mutlaka.yıllardır orda çünkü.
2 saat çok fazla 67den 55 e canım artık maksimum 30dk geçme çok yoruyorsun kendiniKızlar sizlere birşey danışacam biliyorsunuz gebelik şekeri var bendevede gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 2 gündür kasıklarımda baskı gibi bir ağrı var 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve benim her öğünden sonra hemen yürümem lazımki çok yükselmesin. Böyle olunca da günde 2 saate yakın yürüyüş yapıyorum ağırlaşıyoruz artık bu kadar yürümem doğru olurmu kızlar ne yapacağımı şaşırdım
benim bu hafta gün içinde düzensiz şekilde -5 kez adet sancısına benzer sancılarım oldu, normal mi acaba yaaaa? böyle ağrı girince sanki suyum gelivereckmiş gibi bir his uyanıyor bende, korkuyorum benle yaklaşık haftalarda olanlar yaşıyor musunuz yoksa yine mi bende var anormallik kiii:26::26::26:
Günaydın herkese balkaymak bende kraft arena modelunden aldim sen icine nasil bir yatak aldimmagazada visco vermek istediler almadim acil yardim edermisin
burnum tıkalı, boğazım hem yanıyor hem ağrıyor, iki gecedir uyku yok, çıldırmak üzereyim
Cok tesekkur ederim bende aldim o reflu yastigindan evet çok mantikli uzerine onu koyarim oyle yatar tekrar tesekkur ederim
Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
Canim benim diyete ilk başladığım günlerde tokluk 1.saat 180-185 filan çıktığı oluyodu. Sonra 170 150 derken simdi 135 filan 10 gundur devam ediyorum. ama mesela dün yine 145 çıkmıştı bazen oluyo iste ..bir de 2.saat de önemli 2.saatte 120 nin altina düşmesi.. Senin kaç çıkıyor peki?
Benim kizim olacak inşallah ilk zamanlar hictatli istemem eme ragmen simdi durduramiyorum kendimi 30. Hafta 9.5 kilo aldim doktorum banada kiziyor tatli hamurisi yok diyo ama ben kendimi Tutamıyorum siz ne durumdasiniz
Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
Komedi dizisine konu olur bu halimiz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?