2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebekleri,
Biz oğlumla dün gece aralıksız 7 saat uyuduk. Gebeliğimin başından beri bu bir ilk. Hala inanamıyorum. Bbamız hastaneye gitti. Yoğun bakımdaki hastalarına bakacakmış. Bir saate gelir herhalde. Biz de oğlumla kahvaltı hazırlayacağız.
Sakın unutmayın kızlar:
Dünyayı sahanda yumurta kurtaracak!
Huzur dolu pazarlar...

Çok teşekkür ederim üzülüyordum ben de nerden bulucam diye... Hemen bakayım dediğin yere çok sağol

Günaydın herkese balkaymak bende kraft arena modelunden aldim sen icine nasil bir yatak aldimmagazada visco vermek istediler almadim acil yardim edermisin

2 saat çok fazla 67den 55 e canım artık maksimum 30dk geçme çok yoruyorsun kendini

ben de de oluyor dün oldu mesela sürekli yattım geçti artık bunlar sık sık olacak yalancı sancılar demişti dr bana olabilecek şeyler bu ağrılar

Günaydın herkese balkaymak bende kraft arena modelunden aldim sen icine nasil bir yatak aldimmagazada visco vermek istediler almadim acil yardim edermisin

Canım bende kraftın yataşa yaptırdığı visco yatak tan aldım, sağlıklıdır diye düşündüm açıkçası çünkü her ikiside iyi markalr, özellikle yataş olması içime sindi, bide sadece kraftın vardı o çok yumuşak geldi bana o yüzden yataşa yaptırdığını seçtik, ama bebiş direk buna yatmıcak, üzerine sevi bebenin güvenli yatış yastığından aldım, hem boğulma riski için hem de reflü için iyi olduğunu düşündüm yatağın üzerine ilk 3 ay bu konulacak

Umarım yardımcı olabilmişmdir cnm :103:

Hayirli kandiller kizlar...ben 2 gundur yine halsizim kizlar dun kusburnu cayi ictim ondan midir bilmiyorum 1 saat sonra midem bulandi bayilacak gibi oldum.allahtan annemlerdeydim.bu arada tansiyonum 1o -6 cikti dusmus di mi?gebelikte normal midir ya da.

Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum

31. Haftadayız 12 kilo almışım ben bu kiloyla doğuma gitmeyi hayal ediyordum ama yapçak bişiy yok artık acaba kaç kilo daha alıcaz son 2 ayda ??

Son düzenleme:
Benim kizim olacak inşallah ilk zamanlar hictatli istemem eme ragmen simdi durduramiyorum kendimi 30. Hafta 9.5 kilo aldim doktorum banada kiziyor tatli hamurisi yok diyo ama ben kendimi Tutamıyorum siz ne durumdasiniz

Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;

Kyınvalideciğimin ki;

Benim ki;

Komedi dizisine konu olur bu halimiz heralde

Canım şöyle birşey öncelikle sabah tokluğum 1 dilim ekmekte bile 170-180 lerde çıkıyor ama yemekten hemen sonra 20-30 dakika yürüyüş yaparsam 135 filan çıkıyor. Diğer öğünlerdede yemekten hemen sonra yürüyüş yapmalıyım ki 125-130 çıksın . Diyet yemeğimi yiyip yürütmezsem 150-160-170 leri rahatlıkla görüyorum ondan diyorum ya ağırlaşıyoruz bu tempoyla yürüyüşlerimi devam ettirebilirmiyim acaba diye çok canım sıkılıyo gerçekten

Benim kizim olacak inşallah ilk zamanlar hictatli istemem eme ragmen simdi durduramiyorum kendimi 30. Hafta 9.5 kilo aldim doktorum banada kiziyor tatli hamurisi yok diyo ama ben kendimi Tutamıyorum siz ne durumdasiniz

Benim doktorum kiloma hiç karışmıyor ya hatta tartmıyor bile son 2 seferdir bayan Dr ondan mı acaba kendi zayıf kalsın geri kalan kadınlar şişmanlasın mı diyor ne diyor

Balkaymakcım ben 3.cü olanı beğendim şekere benzeyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…