teşekkür ederim kızlar. o doktordan çıkınca hemen başak bir doktora gittim zaten manyak adam iyice moralimi bozdu. sonra başak bir doktora gittim aynı gün. bebeğin sağlıklı dedi. evet şeker yüksek ama korkulacak kadar değil dedi. diğer doktor hastaneye yatırmaya kalkmıştı. ben neden düşmediğine anlam veremiyorum açıkçası dediğim gibi çok dikkat ediyorum. tarçın çayı nasıl yapılıyor ki bi bilgim yok. tarçından da nefret ederim gerçi ama mecburen deneyeceğim
selam kızlar:
benim moralim çok bozuk. bilindiği üzere Muş'ta kontrollere gidiyordum. bebeğim iki hafta önde çıkıyordu doktoru ikna edemiyordum herşey normal diyordu. şimdi Manisa'dayım. doktora gittim bebek 3hafta önde göründü. tekrar şeker testi yapıldı çok yüksek çıktı. Muş'ta yaptırdığımda bu kadar çıkmamıştı. bir sürü azarladı doktor beni.çok olumsuz şeyler söyledi. ne yapmam lazım dedim herhangi birşey demedi. bende diyetisyene gittim. doktor diyet listesi ve şeker ölçüm cihaz raporu verdi hergün ölçeceğim. bugün ölçmeye başladım yine yüksek çıkıyor. diyet dışında hiçbirşey yemiyorum. şeker adına hiçbirşey tüketmiyorum. mesela iki porsiyon meyve diyor 1porsiyon yiyorum. asla tatlı şeyler yemiyorum. nasıl düşüreceğim ben bu şekeri ya.
selam kızlar:
benim moralim çok bozuk. bilindiği üzere Muş'ta kontrollere gidiyordum. bebeğim iki hafta önde çıkıyordu doktoru ikna edemiyordum herşey normal diyordu. şimdi Manisa'dayım. doktora gittim bebek 3hafta önde göründü. tekrar şeker testi yapıldı çok yüksek çıktı. Muş'ta yaptırdığımda bu kadar çıkmamıştı. bir sürü azarladı doktor beni.çok olumsuz şeyler söyledi. ne yapmam lazım dedim herhangi birşey demedi. bende diyetisyene gittim. doktor diyet listesi ve şeker ölçüm cihaz raporu verdi hergün ölçeceğim. bugün ölçmeye başladım yine yüksek çıkıyor. diyet dışında hiçbirşey yemiyorum. şeker adına hiçbirşey tüketmiyorum. mesela iki porsiyon meyve diyor 1porsiyon yiyorum. asla tatlı şeyler yemiyorum. nasıl düşüreceğim ben bu şekeri ya.
Bi duş aldım iyi geldi sanki ateşim 36.2 ama sanki her yerimden ateşler çıkıyo. İnşallah sabaha iyileşirim kızlar dua edin lütfen
Kızlar sizlere birşey danışacam biliyorsunuz gebelik şekeri var bendevede gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 2 gündür kasıklarımda baskı gibi bir ağrı var 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve benim her öğünden sonra hemen yürümem lazımki çok yükselmesin. Böyle olunca da günde 2 saate yakın yürüyüş yapıyorum ağırlaşıyoruz artık bu kadar yürümem doğru olurmu kızlar ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar sizlere birşey danışacam biliyorsunuz gebelik şekeri var bendevede gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 2 gündür kasıklarımda baskı gibi bir ağrı var 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve benim her öğünden sonra hemen yürümem lazımki çok yükselmesin. Böyle olunca da günde 2 saate yakın yürüyüş yapıyorum ağırlaşıyoruz artık bu kadar yürümem doğru olurmu kızlar ne yapacağımı şaşırdım
Kaçıncı haftadandasin canım telden göremedim. Bende de gebelik şekeri var ben de yürüyüş yapıyorum mutlaka hergün ama agrin varsa günde iki saat değil de yarım saat maksimum 1 saat falan yap bence çok da zorlama bunyeni aksi bi durum olmasın allah korusun.
Cnm gebelik öncesinden bu kadar fazla yapmıyordum ama yapmamamda yükseliyordoktoruna bunu muhakkak sor bence ama bana göre 2 saat fazla gibi geldi, ben kızımda hrgün 2 saat yürüyordum ama hamile kalmadan önce de spor yaptığım için ve gebelik boyunca yüryüşü bırakmadığım için sıkıntı yaşaamdım, ama bu hamileliğimde baştan beri yattığım için yürmeye cesaret edemiyorum, 5 dakikalık mesafdeki markete yürüsem bile karnım çalkalanıyor, oflayıp pufluyorum
Sağol canım ben de sorayım ozaman :) ben de şeker yüklemesinde geçen ay vermiştim kan tahlili tekrar ister mi bilmiyorum... Aslında arada kontrol edilmesinde fayda var...benim kanım düşük çıktışu an nasıl merak ediyorum...
Ben de yıkamaya başladım eşyalarını... Kurusun ütüleyeceğim ...bu havada kurutmak da zor oluyor peteklere asmadım sağlıksız diyorlar dışarı zaten aşamıyorum evin içinde çamaşırlıkta kuruyo yavrumun eşyalarıAllahım sağlıkla versin yavrularımızı.... Bu arada konuyla alakasız ama ben üçyolda oturuyorum ankaralıyım aslında burada yaşıyorum ... Buraları pek bilmiyorum yün yorgan diktirmek istiyorum önebilecein bir yer var mı?
Sagol canim ilgilenen arkadaslar mina bebekte indirimde haberiniz olsunBen soğuk buhar makinesi aldım Canım
3ten beri ayaktayım bu saate kadar geçmişi okudum. Şimdi napıcam bilmemhasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. Sayılı gün çabuk geçermiş son bir gayretle dikkat edelim kendimize, az kaldı! Ben de bgn itibariyle 30. Haftama girdim. Baby shower yapmaya karar verdim yoğun istek üzerine. Muhtemel tarih 15 Şubat! Tam anlamıyla 'karnı burnunda partisi' olacak:) süslemeleri aldık dün.. Odamız hazır giysilerini de yıkayıp yerleştirmiştim. Artık bununla oyalanırım bir süre sonra da gelsin bebişler:) tatlı uykusunuza devam kızlarrr ben de geliyorum!!
Canım 30+3 teyiz inşallah senin kaç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?