2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kayneyan suya bir çubuk tRÇIN KOY biraz kaynat demlensin iç canım

Cnm merhabalar öncelikle sakin ol şekerin en büyük düşmanı stres kaç çıkıyor şekerin ve hastanede kaç çıktı?? Bendede gebelik şekeri var

Canim hiç moralini bozma stres en büyük neden.Rahat olmaya çalış .Diyet yaptigim halde benim de ilk günler yüksek çıkiyordu.moralimi bozdukca iyice yükseldi. Ama diyetin 5. Gününden itibaren falan çok şükür düzene girdi. Emin ol düşer. Dedikleri gibi tarcin cayi ic su bardaginin içine parca tarcin at o orda kalsin suya kokusu ve tadi çıkıyor zaten ,o şekilde iç. Sütune karıştı . Arada yemeklere çok az kat bol bol yeşillik ye.bir de kırmızı lahana super..Rahat ol düzene girer çok geçmiş olsun.

Kızlar sizlere birşey danışacam biliyorsunuz gebelik şekeri var bende vede gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 2 gündür kasıklarımda baskı gibi bir ağrı var 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve benim her öğünden sonra hemen yürümem lazımki çok yükselmesin. Böyle olunca da günde 2 saate yakın yürüyüş yapıyorum ağırlaşıyoruz artık bu kadar yürümem doğru olurmu kızlar ne yapacağımı şaşırdım

benim bu hafta gün içinde düzensiz şekilde -5 kez adet sancısına benzer sancılarım oldu, normal mi acaba yaaaa? böyle ağrı girince sanki suyum gelivereckmiş gibi bir his uyanıyor bende, korkuyorum benle yaklaşık haftalarda olanlar yaşıyor musunuz yoksa yine mi bende var anormallik kiii:26::26::26:

doktoruna bunu muhakkak sor bence ama bana göre 2 saat fazla gibi geldi, ben kızımda hrgün 2 saat yürüyordum ama hamile kalmadan önce de spor yaptığım için ve gebelik boyunca yüryüşü bırakmadığım için sıkıntı yaşaamdım, ama bu hamileliğimde baştan beri yattığım için yürmeye cesaret edemiyorum, 5 dakikalık mesafdeki markete yürüsem bile karnım çalkalanıyor, oflayıp pufluyorum

Kaçıncı haftadandasin canım telden göremedim. Bende de gebelik şekeri var ben de yürüyüş yapıyorum mutlaka hergün ama agrin varsa günde iki saat değil de yarım saat maksimum 1 saat falan yap bence çok da zorlama bunyeni aksi bi durum olmasın allah korusun.

Canım 30+3 teyiz inşallah senin kaç çıkıyor

Cnm gebelik öncesinden bu kadar fazla yapmıyordum ama yapmamamda yükseliyor

önceden üçyolda oturuyordum ben de :) üçyol meydandan hataya doğru sağdan yürürken bi yorgancı var canım.meydana çok yakın kalıyor hem de.sağ tarafta herhangi bir esnafa sorsan gösterirler mutlaka.yıllardır orda çünkü.

Merhba kizlar birsey dicem bugun birden belimin sol tarfna keskin bir agri saplandi ve gecti saniye surdu bi kac dk veya saat bilemyrum snra belimin sagina ayni aci girdi ve gecti sonra yine oldu ama saniye surup gecio alla alla dedim noluo acep bizim bebis yolu aramiordur demiii korku basti beni:)Bide buhun bebisim bi oynadi oynamasiyla beraber bi agri girdi kasigima ahh diye bagrdim esim noldu dio dedim oglusumuz annesine vurdu:)Ama acaip oldum o oynasinda nekdr acitirsa acitsin dyorum artik:)

3ten beri ayaktayım bu saate kadar geçmişi okudum. Şimdi napıcam bilmem hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.. Sayılı gün çabuk geçermiş son bir gayretle dikkat edelim kendimize, az kaldı! Ben de bgn itibariyle 30. Haftama girdim. Baby shower yapmaya karar verdim yoğun istek üzerine. Muhtemel tarih 15 Şubat! Tam anlamıyla 'karnı burnunda partisi' olacak:) süslemeleri aldık dün.. Odamız hazır giysilerini de yıkayıp yerleştirmiştim. Artık bununla oyalanırım bir süre sonra da gelsin bebişler:) tatlı uykusunuza devam kızlarrr ben de geliyorum!!

Tatlım genelde hepimiz uykusuzuz zaten alistik artık buna baby Shower süper fikir eğlenceli olacaktır. Sonrasında haberleri bekliyoruz sen de kendine dikkat et sevgiler...

Canım 30+3 teyiz inşallah senin kaç çıkıyor

Canim benim diyete ilk başladığım günlerde tokluk 1.saat 180-185 filan çıktığı oluyodu. Sonra 170 150 derken simdi 135 filan 10 gundur devam ediyorum. ama mesela dün yine 145 çıkmıştı bazen oluyo iste ..bir de 2.saat de önemli 2.saatte 120 nin altina düşmesi.. Senin kaç çıkıyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…