kızlar ya benim bir uykum var anlatamam masaya düşüyo kafam resmen
saat 12 de uyudum biraz kendime geldim ay cnm şey istedi kapiçino ufff birini gönderip aldırayım :) uykumda açılırvalla benimde çok uykum var ama gece geç yattım bir de
sabah 5:30 da ayaktaydım onun için sanırım
cnm benden bir akıntı gidiyo demeyim gitsin okadar yani gökkuşağı gibi emelin demesiyle rengarenk bugünkiIdrar yollwri sorunlu olan varmi ya idraririmi yaptimmi akinti gelio idrari yaptiktan snra sizlio anlamadim gecen hafta bes gun antibiyotik kullandim ama yok karnibahar kurunu deniycem bu gidisle...
kontrolden geldik
kızım 1700 gram olmuş ama doktorumuz bebeğin küçük dedi
çok mu küçük dedim sınırda suyuda sınırda dedi
doğum izni için rapor aldık
dinlen öğleden önce ve sonra yarım saat soluna yat kan gitsin bebeğine kilo alır belki dedi
yemene içmene dikkat et yoksa küçük kalır dedi
moralim çok bozuldu ya
zaten yanına girer girmez karnın çok küçük dedi
herkes de öyle diyo karnın küçük diyolar ya
kontrolden geldik
dinlen öğleden önce ve sonra yarım saat soluna yat kan gitsin bebeğine kilo alır belki dedi
moralim çok bozuldu ya
cnm sen kimseye bakma daha zamanın var kilo alır bizim arkadaşın bebeğine dediler oda ha bire yedi çocuk 3.5 kilo doğdu
daha zamanımız var
saat 12 de uyudum biraz kendime geldim ay cnm şey istedi kapiçino ufff birini gönderip aldırayım :) uykumda açılır
cnm benden bir akıntı gidiyo demeyim gitsin okadar yani gökkuşağı gibi emelin demesiyle rengarenk bugünki
rengimiz yeşil :) hamilelikte oluyo daha erken enfeksiyon kapıyosun idrar yolları enfeksiyonu çok geçirirdim ben
ilk hamileliğimde ama bunda akıntım oluyo bebek gibi bezleniyorum bide ara sıra kaşıntı oluyo
cnm sen kimseye bakma daha zamanın var kilo alır bizim arkadaşın bebeğine dediler oda ha bire yedi çocuk 3.5 kilo doğdu
daha zamanımız var
kontrolden geldik
moralim çok bozuldu ya
benim de karnım küçük sıkıntın var mıydı sadem
kontrolden geldik
moralim çok bozuldu ya
oy o da kötü canım yaaaaaaa benim işime geliyor yoruluyorum çünkü okul ev çocuk yemek derken zaten oğlum uyuyunca ben de uyuyakalıyorum hihihhi
çok şanslısınız yaaaaaaaa
grip de oldum
ne öksürüğüm duruyor ne gözümün yaşı
eklemlerim ağrıyo kaslarım ağrıyo
niye böyle olduk
ben bebeğe bakamıyorum mu
Idrar yollwri sorunlu olan varmi ya idraririmi yaptimmi akinti gelio idrari yaptiktan snra sizlio anlamadim gecen hafta bes gun antibiyotik kullandim ama yok karnibahar kurunu deniycem bu gidisle...
Arkadaşım hiç sıkma canını ben sana formül vereyim bakbebişin nasıl kilo alıyor fırsat buldukça sol tarafına dönerek yat bebeği besleyen damarlar sağ tarafta bulunuyormuş sola yattığında kan akışı hızlı ve bolmiktarda olduğu için bebeği besliyormuş ben denedim bebeğim 2 hafta önden gidiyor
öyle düşünme salgın var cnm bende geçen ay çok kötüydüm ateşim çıktı
serum falan taktılar öksürdükçe bebiş dışarı fırlicak diye çok korktum
çok şükürki iyileştim ılıksu limon içtim sürekli
bende de oluyor canım ya..içten içten seyirme gibi mi desem kalp atışı gibi mi desem:)) o esnada eşimin elini karnıma koyuyorum o hissedemiyor, ben de ordan çıkardım hıçkırık tuttuğunu:)) yerim ben onuu kuzum benim
benimki çok hıçkırıyor bazen çok uzun sürüyor, başlarda üzülüyordum daracık yerde hıçkırıp duruyo diye, kendim hıçkırmaktan çok rahatsız olduğum için. druma söyledim onun sıkıntısı yoktur hıçkırması gayet normal dedi ben de biraz rahatladım
Selam Mart annişleri :)
Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)
evet tutuyor canım hem de o kadar çok ki canımı sıkacak kadar çokgece yattığımda mutlaka 15-20 dk hıçkırıyor o zaman çok rahatsız edici oluyor, ben de kaç kez hıçkırdığını falan sayarak vakit geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?