2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kontrolden geldik
kızım 1700 gram olmuş ama doktorumuz bebeğin küçük dedi
çok mu küçük dedim sınırda suyuda sınırda dedi
doğum izni için rapor aldık
dinlen öğleden önce ve sonra yarım saat soluna yat kan gitsin bebeğine kilo alır belki dedi
yemene içmene dikkat et yoksa küçük kalır dedi
moralim çok bozuldu ya
zaten yanına girer girmez karnın çok küçük dedi
herkes de öyle diyo karnın küçük diyolar ya

Idrar yollwri sorunlu olan varmi ya idraririmi yaptimmi akinti gelio idrari yaptiktan snra sizlio anlamadim gecen hafta bes gun antibiyotik kullandim ama yok karnibahar kurunu deniycem bu gidisle...

valla benimde çok uykum var ama gece geç yattım bir de
sabah 5:30 da ayaktaydım onun için sanırım
saat 12 de uyudum biraz kendime geldim ay cnm şey istedi kapiçino ufff birini gönderip aldırayım :) uykumda açılır
Idrar yollwri sorunlu olan varmi ya idraririmi yaptimmi akinti gelio idrari yaptiktan snra sizlio anlamadim gecen hafta bes gun antibiyotik kullandim ama yok karnibahar kurunu deniycem bu gidisle...
cnm benden bir akıntı gidiyo demeyim gitsin okadar yani gökkuşağı gibi emelin demesiyle rengarenk bugünki
rengimiz yeşil :) hamilelikte oluyo daha erken enfeksiyon kapıyosun idrar yolları enfeksiyonu çok geçirirdim ben
ilk hamileliğimde ama bunda akıntım oluyo bebek gibi bezleniyorum bide ara sıra kaşıntı oluyo

cnm sen kimseye bakma daha zamanın var kilo alır bizim arkadaşın bebeğine dediler oda ha bire yedi çocuk 3.5 kilo doğdu
daha zamanımız var

benim de karnım küçük sıkıntın var mıydı sadem

Valla benimde rengarenk bazen sari bazen beyaz su gbi gekio beyaz kalinti birakiyo az ama bi kasik yoktur bazen yesil idrardan snra gelio sizlayarak gelio antibiyotik bseye yaramiyi anlamadim ;( yenide kullandim ilaci serumda vruldum bilionuz erken dogum tehlikem vardi temizlemiyo beebk oynadikca idrarim daha cok gekio

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk herkes karnın aşağı inmiş diyor aynada bakıyorum gerçektende inmiş gibi sizce bu doğum yaklaştı habercisimi tecrübelerinize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim

sen canını sıkma daha alır benim bebeğimde 1 hafta gerideydi doktor beslenmene dikkat et dedi bende 2 hafta boyunca çok dikkat ettim hergün sütümü içtim mutlaka et yedim. muz ve ceviz hergün aksatmadan tükettim bebişim 2 haftada 500 gram aldı doktor bile çok iyi bakmışsın dedi. yarın gidicem doktora hemde raporumu alıcam umarım arayı kapatmışızdır herkesin 2000 civarı falan olmuş bende dua ediyorum bizimkide olsun diye:))

Arkadaşım hiç sıkma canını ben sana formül vereyim bakbebişin nasıl kilo alıyor fırsat buldukça sol tarafına dönerek yat bebeği besleyen damarlar sağ tarafta bulunuyormuş sola yattığında kan akışı hızlı ve bolmiktarda olduğu için bebeği besliyormuş ben denedim bebeğim 2 hafta önden gidiyor

grip de oldum
ne öksürüğüm duruyor ne gözümün yaşı
eklemlerim ağrıyo kaslarım ağrıyo
niye böyle olduk
ben bebeğe bakamıyorum mu

öyle düşünme salgın var cnm bende geçen ay çok kötüydüm ateşim çıktı
serum falan taktılar öksürdükçe bebiş dışarı fırlicak diye çok korktum
çok şükürki iyileştim ılıksu limon içtim sürekli

gecmıs olsun canm akıntı bendede cok var ıkı farklı dr gorundum fıtıl verdıler ama bende acıma fılan yok sızlama yok acı olup olmadıgı onemlıymıs ıstersen dr sole fıtıl yazsın

ben aklıma geldikçe sola yatıyorum zaten rahat edemiyorum gece bi uyanıyorum sağdayım kendimi bağlasam mı

limon içemem faranjitim var daha kötü olurum
doktora söyledim o da bir antibiyotik yazdı
heralde ateşim yükselmesin diye yazmıştır düzenli iç mutlaka dedi

Evet yaa doğsalarda yesek minnoşlarımızı :)))

Benimde perşb kontrolüm var bende sorucaktım ama madem hepimizde var normal demekki :)
Bende hıçkırık tutmasından nefret ederim inşallah kuzucumda rahatsız değildir bu durumdan :)

evet evet hıçkırık o hissettiğin şey..benim kızımda da var ve hatta benim yediğim bazı şeylerden sonra bebişim hıçkırıyor denedim :)

Son düzenleme:

hehehe... Allahtan benimki yatınca mışıl mışıl uyuyor,sabaha karşı uyanıyor bi o kadar.. Ama işyerimde ara ara hep hıçıkırık tutuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…