2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım dr sana nidilat verdi mi ya da herhangi bir tedavi?

aynen canım ya bak bende bunu kımseye dıyememıstım ama hısler aynı bende fark ettım sen dıyınce emınım artık banada oluyo garıp bışey:)

bende bi anlam verememiştim anneme gösteriyorum annem tekmeliyo diyo böyle tekme mi olur diyorum ritmik bi şekilde 2 saniye de bir endişelenmiştim ama şimdi sevindim bebegimi hissediyomuşum meger

bende de oluyor canım ya..içten içten seyirme gibi mi desem kalp atışı gibi mi desem:)) o esnada eşimin elini karnıma koyuyorum o hissedemiyor, ben de ordan çıkardım hıçkırık tuttuğunu:)) yerim ben onuu kuzum benim

hoş geldin canm..ooo demek sen de baby shower hazırlığındasın, kolay gelsin..fotoğraflarını bekliyoruz o zaman:)) iyi eğlenceler

Selamlar hanımlarrr ! Bir indirim yakaladım size de haber vereyim istedim markafonide dagi markasının lohusa pijama takımı 30 tl lohusa gecelik 20 tl, benim henüz pijamam yoktu ikisinden de sipariş verdim sizlerin de bilgisi olsun

benimki çok hıçkırıyor bazen çok uzun sürüyor, başlarda üzülüyordum daracık yerde hıçkırıp duruyo diye, kendim hıçkırmaktan çok rahatsız olduğum için. druma söyledim onun sıkıntısı yoktur hıçkırması gayet normal dedi ben de biraz rahatladım

ayyyy çok sevindim yaaaa ben de inan hergün muzlu süt içyorum, ceviz yiyorum, incir yiyorum, kırmızı et tüketiyorum, inşallah benimki de almıştır, cuma günü göreceğiz bakalım. bugün nst ye gitmiştim, sonuçlar iyi çıktı çok şükür, kasılma sancı vs. çıkmadı.

evet 3 teker araba çok kullanışlı kesinlikle, 4 teker almayın demişlerdi bize de, biz 3 tekerli almıştık, şimdi arkadaşlarınki ile kıyaslıyorum da bizimki mercedes diyorum kesinlikle

evet hıçkırık annesiiii ciğerleri geliştiği için hçkırırmış bebiiişş

ben bugün ebeye sordum onu, 35. haftadan önce olan kasılmaları pek normal saymıyoruz dedi, erken doğum riski olabilir bir daha yaşarsan gel nst ye takalım dedi

ben sık ağrıyı bir kez yaşadım, ertesi gün de devam etseydi gidecektim, ama o ağrı acaba gerçeken yalancı doğum ağrısı mıydı gaz ağrısı mıydı onu hala çözmüş değilim :111:

ben bugün ebeye sordum onu, 35. haftadan önce olan kasılmaları pek normal saymıyoruz dedi, erken doğum riski olabilir bir daha yaşarsan gel nst ye takalım dedi

teşekkürler canım şimdi doktoru arayayım ben korkmaya başladım ama otururken iyiyim diye kendimi telkin ediyorum işte

kızlar kolestorolü tavan yapan var mı tüm kan değerlerim birbirine girmiş netten baktım doktora gidemedim daha.....

evet tutuyor canım hem de o kadar çok ki canımı sıkacak kadar çok gece yattığımda mutlaka 15-20 dk hıçkırıyor o zaman çok rahatsız edici oluyor, ben de kaç kez hıçkırdığını falan sayarak vakit geçiriyorum.

benimde kasıklarımda ağrı oluyo belime vuruyo ağrı dr bu ay olacak normal dedi herşeyden korkar oldum
ufacık bişey olsa ay bebişmi geliyo diye panik yapıyorum çantasını hazırladım bir benim kaldı

bizim prensesde şuanda hıçkırıyo hık hık hık hık

oy o da kötü canım yaaaaaaa benim işime geliyor yoruluyorum çünkü okul ev çocuk yemek derken zaten oğlum uyuyunca ben de uyuyakalıyorum hihihhi

benim büyük oğlum çok hıçkırırdı karnımda doğunca da öyle oldu hala çok hıçkırırır bir ara korktum bu kadar normal mi diye normal dediler 2 güne bir hışkırırır abimiz miniğim çok hıçkırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…