Kızlar üç gündür falan giremiyorum bugün girdim geçmişi okudum ama alinti yapmaya usendim doğrusu. Adet sancısı gibi sanci çekenler oluyormus okuduğum kadarıyla önemli mi diye sormuşsunuz. Eğer aralıklari can sıka cak türde değilse önemli değil.
Ama benim gibi hafif bel birisi ile birlikte yada. Karın sertleşmesiyle nöbetleşe gelip gider gibilerse ve de bi kac saat boyunca bi gidip bi geliyo gibi sık ağrılarınız oluyorsa göz ardi etmeyin derim. Biliyor sunuz kasık agrisi şikayeti ile doktora gittim bi cm açiklikla karşılaştım. Şuan erken doğum riskim var aman dikkat. Edin sizde kendinize
aynen canım ya bak bende bunu kımseye dıyememıstım ama hısler aynı bende fark ettım sen dıyınce emınım artık banada oluyo garıp bışey:)
Selam Mart annişleri :)
Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)
merhabalar......
Uzun zaman oldu gelemedim nasılsınız ne var ne yok umarım herkez iyidir.Bende iyiyim sükür oglusumda bu hafta 30 haftalık 2 hafta sonra rapor alıcam ama subat sonuna kadar calısıcam mart ayında izne cıkıcam nasipse hazılrıklar neredeyse tamam ufak tefek eksikler dısında bu hafta sonu baby shower yapıcam onun heyecanı var haftalardır onun hazırlıkları var umarım güzel gecer artık buaralarda daha sık olurum inş...
Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)
Canım senin de iyiye gidiyor herşey. Benim de bebişin kilosu resmen fırlamışşşş .. İnanamadım 2044 gr ve 42 cm olmuş. 10 günde 500 gr. almış. İçini ferah tut. Bol bol dinlen. Ekstra yaptığım tek şey biraz daha uyuyup her gün muzlu süt içmek oldu.Bana demişlerdi kilo aldırıyor diye sanırım öyle .. Bol bol protein tüketiyorum. Adım adım haftasını yakaladı bebişim maşallah .
hm bnmde 32 3 dha ck vrcumrtesı oldum ıgne ıkı doz 12 saat arayla
benım etraftan aldıgım bılgıler kadaryla onde 4 teker olması 2lıya tekerlekler araya cok tas fılan sıkısıomus rahatsızmıs kullanısı ole dedıler kullananlar...
bız de gecen hafta aldık wolleks dıye arka tekerlerı kocaman on ıkı teker yuksek araba geldı guzel hosuma gttı ama bıraz buyuk..
cok rahat suruluo ama kulanısı super...
bıde onde tek teker olanları rahat dıolar...
ay o hıçkırıkmıymış Allahım bu ne diyorum tam kasıklarıma yakın yerde baya bi süre kalp atışı gibi bişey oluyo kalp atışı duyulmaz bebeğin diyorum bu ne diyorum tekme değil çünkü çok ritmik
Kızlar günaydın herkese 2 gündür telaş aldı beni 32+4 teyim 2 gündür işyerinde ayağı kalkınca yürümekte çok zorlanıyorum kasıklarım fena batıyo çok kasılıyor ama otururken gayet iyiyim erken doğum falan olmaz dimi normalmi
herkese merhaba 32. hafta doğum izni için alınan raporu doğum yapacağın hastaneden almak zorunlu mu? yoksa neresi olduğu farketmez mi?
Kızlar üç gündür falan giremiyorum bugün girdim geçmişi okudum ama alinti yapmaya usendim doğrusu. Adet sancısı gibi sanci çekenler oluyormus okuduğum kadarıyla önemli mi diye sormuşsunuz. Eğer aralıklari can sıka cak türde değilse önemli değil.
Ama benim gibi hafif bel birisi ile birlikte yada. Karın sertleşmesiyle nöbetleşe gelip gider gibilerse ve de bi kac saat boyunca bi gidip bi geliyo gibi sık ağrılarınız oluyorsa göz ardi etmeyin derim. Biliyor sunuz kasık agrisi şikayeti ile doktora gittim bi cm açiklikla karşılaştım. Şuan erken doğum riskim var aman dikkat. Edin sizde kendinize
ben bugün ebeye sordum onu, 35. haftadan önce olan kasılmaları pek normal saymıyoruz dedi, erken doğum riski olabilir bir daha yaşarsan gel nst ye takalım dedi
Benimde altta artik asagi dgru gittigi icin ama o oldugu biliorum cunku bisey icimde hickiriyo hani vuruyo gbi saniyelik pit pit lar bi iki dakka suruyo bazen uzun sonra duuyo))
aynen canım ya bak bende bunu kımseye dıyememıstım ama hısler aynı bende fark ettım sen dıyınce emınım artık banada oluyo garıp bışey:)
ben bugün ebeye sordum onu, 35. haftadan önce olan kasılmaları pek normal saymıyoruz dedi, erken doğum riski olabilir bir daha yaşarsan gel nst ye takalım dedi
evet tutuyor canım hem de o kadar çok ki canımı sıkacak kadar çokgece yattığımda mutlaka 15-20 dk hıçkırıyor o zaman çok rahatsız edici oluyor, ben de kaç kez hıçkırdığını falan sayarak vakit geçiriyorum.
oy o da kötü canım yaaaaaaa benim işime geliyor yoruluyorum çünkü okul ev çocuk yemek derken zaten oğlum uyuyunca ben de uyuyakalıyorum hihihhiınanmıyorum ya ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm benım herıf de bı anormallıkmı var ya tam tersıutanmasa her gun dıcek artık yeterrrrrrrrr dıye ımdat dıye bagrıorum ıstegı bıtmıo gel gel dıo dogumun kolay olur bende hıc ıstemıorum ya hatta aglıodum ılk zamnlar da aglamam gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?